Sziasztok,
Satuk,
Igen, Ő volt az. Már azt mondta, hogy az sem érdekli, ha császározzák, csak már lenne vele a baba. Azért szar lehetet Neki, több mint egy hétig úgy bent lenni, hogy körülette mindenki babázot!
Jube,
Ne essél kétségbe. Panni még csak 3 hónapos lesz, tényleg nem lehet csodát várni tőlük. Egyébként nálunk pont az ellenkezője van. Amíg a kórházban voltunk, ott csak háton aludt, ahogy haza hoztuk, onnantól nem volt hajlandó háton csak hason. Azóta is csak hason alszik. Hiper szuper babakocsink van amibe nagyon jól tud aludni, csak egy baj van, hogy a bkv nem lehet vele közlekedni. (már magában van 15 kg

+ a gyerek, én ehhez kicsi vagyok

) Tehát ha valahova elakarok menni, akkor a bátyámékét használom, de persze abba nem lehet hasra tenni, csak hanyat tudni feküdni. Szóval kb. fél órát sír, majd mikor elfáradt, akkor elalszik kemény 10 percre. Úgyhogy én most azt próbálom, hogy minnél többet legyen háton!!!!
Ildi,
Réka csak az első két éjszaka volt beadva, jobban mondva egy és fél, mert amikor második éjszaka kb. 1 óra körül bementem, hogy megnézzem kislányomat, senki nem volt bent és kb. 5 gyerek sírt. Persze én akkor rögtön bevittem magamhoz, úgyhogy onnantól kezdve végig velem volt!!!!!!!! (persze a csecsemős mentségére legyen mondva, 3 szülés volt akkor éjszaka, úgyhogy ezért nem volt ott,csak rossz volt hallgatni, hogy ott sírtak) Egyébként az egyik szobatársam, folyamatosan be akarta rakni a csecsemősökhöz a babát (jelszóval, hogy ő nem úgyse tud semmit vele csinálni, ha sír mert még nincs teje, amitől én nagyon kiakadtam

), de egyik éjjel az egyik csecsemős azt mondta neki, hogy nem gyerekmegőrzők. (ja és azt hozzá kell tenni, hogy mindig azt mondta, hogy visszem a gyereket a "zaciba"!!) Satuk, Te lehet hogy emlékszel rá, kicsit barna bőrű volt!
Egyébként pedig én úgy vettem észre, legalábbis amíg én bent voltam, hogy éjszakára is mindenki bevitte magához a babát és tényleg csak akkor adta be, ha jöttek hozzá, vagy zuhanyzót!!!!!!!!! Visszatérve én is imádtam a csecsemősöket, szerintem tündériek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na lelőttem magam
Vica