Sziasztok!
Szia Anita!
Rég hallottam rólatok. Ha van időd, rakhatnál fel képeket a nyaralásról. Voltatok Pesten a talin? Találkozhatunk a héten, akár minden nap, most már itthon vagyunk. Anyu tegnap óta dolgozik. Még mindig diétázik, de azért néha van egy kis bűnözés. Nagy bánatára még mindig nem emelheti meg Manót, Pedig állandóan kérezkedne hozzá.
A linket szívesen. Én már mail-be megrendeltem, de még nem nyitották meg a levelet, lehet, hogy este rácsörgök a hölgyre. Amúgy a debreceni úton van egy lakástextil bolt, ott kirakatba láttam félszemmel, hasonló folttechnikával készült dolgokat. De ez nekem nagyon megtetszett, világos, vidám minta.
Manó már alszik, de most hanyagolom a házimunkát, most kezdtem, vesztemre egy szuper könyve, és alig tudom letenni, csak ilyenkor tudok olvasni egy kicsit. Ha befejeztem, kezdem a tanulást.

Mindig megfogadom, hogy időben elkezdem, és persze, csak vizsga előtti napokban tanulok. Zolko nagylelkűen 2-2 napot adott a vizsgákra. Na kösz, mondtam, eddig 3 nap járt, akkor is csak az esték. Manó mellett már egy hónap sem lenne elég.

Majd éjszaka tanulok, ház meg majd szalad.
Boti, nagyon ügyes fiú, majd idővel leáll a kotorással, csak még újdonság neki.
Ági2!
Ok, holnap akár találkozhatunk délelőtt a téren. Mikor? Mert délben már a tanácsadásra megyünk.
Ági2!
Milyen a bölcsi, ott alvás volt már? Munka? Milyen volt a meghallgatás? Tetszett?
Sziasztok