Sziasztok!
Koszi a tippeket gyogyir-ugyben, vegulis elmentunk dokihoz, mert amugy is kellett bejbnek tapszert iratni; doktorneni Fluimucilt javasolt, de nagyon nem rettent meg a gyerek reszelos hangjatol

Szerintem egyertelmuen attol van, hogy ugy kb egy hete elkezdett szotagokat mondani es azota be nem all a szaja
Elore bocsanat a szelekcioert, csak sokan sokat irtatok
Indi,
en meg sosem mertem magamon kiprobalni az orrszivo izet

es legutobb, amikor embergyereknel alkalmazni probaltam, szabalyosan rettegett-remegett tole (pedig amikor kicsi volt nem volt baj) ugyh azota tartozkodom tole; bioszivas van - ami szivas

probaltam osszebaratkoztatni a porszivoval, de az eredmeny csak annyi lett, hogy lelkesen pufolte es a szivas probalkozasnal mar nem uvoltott, csak egyszeruen nem hagyta - ellok, eltol; honnan van ennek ennyi keze?
Mi is fogzunk, honapok ota; az latszik, hogy egyszer lesz neki alul majd valami, de egyebkent zero foggal rendelkezunk

doktorneni mondta, hogy az o fianak 13 hos koraig nem voltak fogai - Abelnek meg van 3 honapja
De rozskenyerbol, piskotabol igy is oltari cafatokat bir tepni

viszont gyumolcsot egy istennek nem eszik - max szetkeni a szobaban, ahol eri
Ja egyebkent UM-es vagyok en is, Abel majdnem tiz honapos (remelem ticker majd latszik

) es korabban mar irtam bnetre ide is, mint brekuc, de most uj elet, uj nick
Zuzmo,
tok jo vagy, hogy meg 30 hetesen vezetni tanulsz! Mikor vizsgazol? En is sokaig vezettem pocakkal, de az valahogy mas; amikor tanultam ezerszer stresszesebb volt, mint most; pedig nagybatyam tanitott es meg volt is turelme
Votiv,
Mi is jarunk tornazni Devenyi-fele izere es ott is mondta noci, hogy jo, ha a bebi sokaig maszik. Abel rettenetes tempoban kozlekedik, foleg arrafele, amerre nem szabad; ulni most kezd biztonsaggal magatol, de meg az sem tokeletes. Kicsit zavart, foleg, hogy az itteni velunk egykoraszuletesu

gyerekek mar mind fuggolegesen is rontanak-bontanak, Abel meg meg inkabb csak vizszintes tenyezo (bar neha mar felul etetoszekbe is, ami nagyon vicces mindenkinek), de aztan mondta a tornan a noci, hogy oruljek neki, hogy sokaig maszik.
Istivel meg minden rendben van es lesz; unokahugom most lesz 2 eves, o is elobb allt, mint maszott, es egedelem rossz egy csaj, uvoltozos, ilyesmi, de valahogy großmutter le birja szerelni azzal, hogy mindig borrrzasztoan fontos feldatokat biz ra (hazimunkailag

); persze volt mar igy is uvegpohar-foldhozvagas es tarsai, de egeszen kezd kupalodni a csaj
Drukkolok nektek; igazabol neki is tok szar lehet, ha agressziv stb
Barbi,
alvas nalunk is zizi volt, de ebben sajna en is hibas vagyok, mert rengeteget viszegetem ide-oda

de mostanra mar beallt a 2 alvas napkozben; o a pelenka es ujjszopas segitsegevel egyedul elalszik; egy csomoszor az is bejon, he egyszeruen nem vagyok a szobaban es ugy nem izgatja, hogy akar elevenkedni is lehetne es szepen megnyugszik, elalszik.
Sziasztok!