A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Titii!
Én is pont arra gondoltam, hogy mire Panni felnő, az orvostudomány már annyira fejlődik, hogy neki talán nem kell ilyen komoly műtét. Percről percre kitalálnak valamit.

KépKép

KépKép
majola

Ancsi!!!!
Nem találok szavakat..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jézusom,beteg ez a világ...... :( :( :(
annamami

Nyúlné!
Oké, répatorta rendben volt!
Kisnyuszi tüneményes, az éjszakai vándor képen különösen!

Annamami!
Én a morzsaporszívótól nagyon lelkes tudnék lenni. Csak hát én legyeket, darazsakat porszívóznék vele :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A férjemmel azon szoktunk röhögcséli, hogy egyszer még egy új fajt fedezünk fel a saját nappalinkban :lol: (nem annyira vészes a helyzet azért).

ayse

Ja Lénajelentés:

Semmi változás, se jobbra se balra...reggel volt egy orrszivózás de nem nagyon volt mit..viszont üvöltés az volt. :cry: :cry:
Egyébként jól van, evett, aludt...csak orrfolyás és tüsszi..

M.

Kép

Kép
megann

Roki
Fogalmam sincs, nekem is furcsa lenne 2 órás tücsökzene ekkora gyerkőcöknek, hétfőn felhívom a nőcit és kifaggatom.
A művház a József Attila téren van (most sokat segítettem, gondolom). Kocsival a Jókai utcából-István utca, majd jobbra a Berda József, aztán át a vasúton, egyenesen tovább a Göncölön, első lámpás kereszteződés a Gyöngyösi, ott jobbra és a Násznagyon balra. Kb. 10 perc. Remélem nem bonyolult majdnem olyan mintha a Tecsóba mennél, csak kicsit tovább gurulsz. Vagy 120-as busz Újpest-Központból és egy kis séta.
Mi sem tudom még hogy járunk majd, Tomi általában 1/2 11 körül alszik el, remélem több csoportos, akkor eljutunk az elsőre.

Apa kollégát búcsúztat én meg vasalok (is)!

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Ancsi :) Én már nem is csodálkozom. Nem vagyok benne biztos, hogy egy kezem elég lenne arra, hogy megszámoljam, hány ilyen beteg emberrel találkoztam. Biztos, én járok rossz helyeken, de elég sok ilyen élményem volt. Tényleg nem bántanak senkit, de ez is éppen elég. Én már attól is rosszul vagyok, ha olyat hallok, hogy a neten közzétett babaképek előtt élvezkednek az ilyenek. És egyre több beteg ember van. Észrevettétek, hányan jönnek szembe az utcán magukban beszélve, motyogva? / nem telefonálnak!!!/ Az ordítozókról már nem is beszélek.

Ayse/Annamami :) morzsaporszívó nekem is nagy vágyam egy ideje :)

Ayse/Zsuzsa :) Nekem is van furulyám / Yamaha/, még furulyaiskolát is kaptam hozzá anyukámtól, mert neki mániája, hogy ezt olyan egyszerű megtanulni, és a gyerekek mennyire szeretik. Pár éve már megvan, de még nem álltam neki megtanulni, néha Balázs előveszi, jól teleköpködi :oops: , Gergő meg odavan a gyönyörűségtől. Minek akkor a dallam? De tényleg jó lenne megtanulni...

Rokica :) Igazából két gyerekekkel foglalkozó szakember váltja egymást a Bolgárkerékben, én a másikat sokkal jobban szeretem, ő nem kritizál úgy, mint ez, csak rákérdez, hogy biztos jó ez nekem, vagy a gyerekemnek úgy, ahogy van? , stb. Nagyon sok segítséget, ötletet kaptam ott eddig, és ezért ragaszkodom kicsit a helyhez. Ilyenkor kicsit elmegy a kedvem, de sajnos nem tudom előre, melyik alkalommal ki lesz ott. Túl gyakran nem fogok tudni úgysem járni, Balázst nem tudom mindig apjára hagyni.

Na, megvolt a szülinap :)
A buli nem volt annyira tuti sajnos, mert Gergő nagyon nyűgös volt. Ez egyrészt a fáradtsága miatt volt, de asszem a népsűrűség sem volt kedvére. Fél hatra volt megbeszélve a vendégekkel, mert tesóm is, Apa is akkortájt tudott jönni. Elhívtuk még sógoromékat is, és mostohámékat. / eredetileg egyáltalán nem akartunk ekkora felhajtást, de mivel úgyis jönnének valamikor köszönteni, gondoltuk egy paszattal megvan. És a torta se romlik ránk/. Mostohámék korábban jöttek, velük elmentünk a tortáért, jót sétáltunk, hátha elalszik Gergő, de nem. Előtte otthon sem tudtam elaltatni. Déltől aludt egy órát, de jót tett volna neki még egy kicsi.
Apa negyed hétre bírt hazaérni, pedig szóltam, hogy Gergő fél héttől már nagyon zizi szokott lenni. Nem tudtam letenni se, annyira nem érezte jól magát a társaságban. A torta se hozta lázba, a tüzijátékot nézte csak nagy szemekkel, de a tortához hozzá se nyúlt :( Most örülök csak igazán, hogy nem bababarát torta volt :) Az ajándékoktól kicsit jókedvre derült, de aztán hamar el kellett vinnem fürdeni. Ott magához tért, öltözésnél is nagyokat nevetett, látszott, hogy élvezi a nyugit. Jó nehéz volt elaltatni, kicsit túlpörgött. Tanulság számomra: szűk családi körben kellett volna tartani a szülinapot, de mindenképp koradélután.
Amúgy az előkészületek alatt nagyon jól elvolt, imádja a lufikat, úgyhogy egy csomót felfújtunk, és tombolt velük kacagva :)

Balázst este még megcsípte egy méhecske, ez neki a fájdalmon kívül is hatalmas trauma volt, mert a méhecskéket nagyon szereti a mesékből. Persze magyaráztuk, hogy az a szerencsétlen csak védekezett.
Balázs amúgy nagyon rendesen viselkedett, kicsit tartottam tőle, mert a saját szülinapján nagyon agresszív hangulatban volt, akkor látta utoljára mostohámat, nem tudtam, most mire számítsak. Persze megkértem rá, hogy senkit ne bántson, ő meg meg is ígérte, és nem is volt gond. Július óta amúgy tök sokat változott.
Az mondjuk nem volt szép, hogy alig engedte Gergőnek megnézni az ajándékait, mert mindegyik annyira tetszett neki, hogy egyből magáévá tette őket :) Közelharcot kellett vívnom értük.
Képek is készültek, igaz, én nem nagyon tudtam fotózni, mert Gergő rajtam lógott, remélem, jók lettek. Sajna ebből adódóan mindegyiken rontom majd a minőséget... Valamikor majd teszek is föl, a gépemen az újratelepítés megtörtént, de még nem tudok csatlakozni a nethez, úgyhogy vannak még tennivalók...

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem!!!

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Bocsi ,hogy bele kotnyeleskedek a topikotokba,

József Attilába lévő tücsökzene miatt írok,
9,30-kor kezdődik az első foglalkozás félórás egy foglalkozás.
Szerintem nagyon szupi mi már két éve oda járunk.
És most a felújított művelődési házba lesz így szerintem szép tiszta lesz és kulturált.

Zsuzsi
szuszoka

Jó reggelt,

Tüncsi 6 kor indította a napot...de legalább nem kelt éjszaka! :) Isten tartsa meg jó szokását!

Megann, lehet, hogy csak kkicsit megfázott Léna...

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt, csak gyors bekukk!

Prüntyi!

Igen én is irtam hogy tuti "csak" mezei nátha, és nem virusos, mostanában kicsit kirúgtunk a hámból, még sötétedés után is fűbem hemperegtünk Lénával :D

De az éjszakák nyugodtak végigaludta most is, úgyhogy nincs nagy gáz...(ajánlom is neki, hogy ne hiúsitsa meg a megapartyt :D :D )

Jucc!
Sajnálom, tényleg sajnálom, azért biztos jobb lett volna ha Gergő fitt.
Ezért volt nálunk úgy hogy hétközben az igazi szülinapon csak mi szemléltük apával hogy mit művel Léna a "dobótortával".
És hétvégén volt az igazi party szombaton 3-tól.
Szerintem ez jó taktika volt. Na de hát majd legközelebb :wink:

Róki!
Tényleg 30 an voltatok a Te talidon??? :shock: :shock: Én nem voltam, nem tudom mekkora a lakásotok.

M.

Kép

Kép
megann

Rokica
hát én nagyon belelkesültem mert mióta Marci eszik barnakenyeret,rozsoskiflit,kölesgolyót háááát ne tudd meg hogy nézett ki néha a nappaink!!! :lol: :oops:
Zsuzsa ezek szerint ügyes kis nőci és nem morzsáz!!!! :lol: :lol: :lol:
Szóval nagyon tuti kis szerkentyű és nem kell napjában többször előhúznom a dög nehéz nagyot,ha nem akarom,hogy lapocáikg érő morzsahegyekben csücsüljünk!
És csak vmi 3.000 Ft volt! :D

Jucc
nagyon várjuk a fotókat!
Én szívesen mennék hozzád majd talira,de csak akkor ha valakihez csatlakozni tudok... :oops: (Rokica?? :oops: :oops: :oops: )
Miket kapott Gergő szülinapjára???
Azért kíváncsiskodok,mert a család már most faggat,hogy miket vegyenek Marcinak,de egyelőre még nem mondtam semmit,most gyűjtöm a tippeket!

PICKWICK gyerekteát nemtom ki írta,de én nem adnék csecsemőnek belőle,mert abban van fekete teafű is (a gyümik mellett) így tehát tein is.
Különben tényleg nagyon fini,én is szoktam inni régebben és a lányok is szeretik.
De bioboltokban lehet kapni egy csomó féle csak valódi szárított gyümölcsökből és virágszirmokból álló keverékeket.
Nagyon finik!!! :)
És ami nagyon finom és egészséges és csecsemőknek is adható az a Megann által írt Roiboos vörös tea natúr én ízesített változatban(narancsos)is lehet kapni DM-ben,Hetrbáriákban.

Barbi
PAELLA NYAMINYAMINYAMI!!!!!
Utoljára Mallorcán ettem tengeri herkentyúset- IMÁDOM!!!! :D
Hogyan készíted el??? :roll:
Fiúk hogy vannak?
Hasmenés???

Ma Dobogókőre megyünk,ha marci felébredt a délelőtti alvásából.
Este jövök!
Mindenkinek szép hétvégét! :D
annamami

Sziasztok!

Jucc
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Gergődnek!
Balázs meg nagyon jó fej!

Szuszóka
Köszönjük szépen az infót!

Rokica
Gratula a 2. kiscsajhoz. Nekem is nagyon tetszik az Olivér név. Szerintem kistesónak az lesz a neve.

Titi
KItartást kívánok Nektek. És nagyon sajnálom!De ettől még élhet szép életet a kislányod, gondolj erre.

Ancsi :shock: :shock: :shock:

Itt üti a billentyűzetet. áááááá

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann:

Igen, össz-vissz 60+ személy volt a lakásban, igaz akkor még csak 1-2 volt mobilis, főleg a totyogó nagytesók. A lakás amúgy 108 nm, tehát nem kicsi, de azért a 60 főt megéreztük. :) Most azért nem mernék talit bevállalni, mert Zsuzsa önmagában képes szétszedni a lakást, na most 30 totyogó/csúszómászó gyerek... :shock:

Annamami:

Hát mondjuk a konyhakő botrányosan tud kinézni egy-egy étkezés után, de van ott minden... szőlő, paradicsom, stb, amit nem lehet morzsaporszívóval felszedni, azt sajna fel kell törölni. De őszintén megmondom, nem szoktam minden étkezés után...

Lányok,

Köszönöm a tea tippeket. A Pickwick gyerekteát én sem adnám Zsuzsának, pontosan a fekete tea miatt. Pedig nagyon finom! Megnézem ezeket a gyümölcsteákat, hátha elfogadja Zsuzsa. Most ott tartunk, hogy tegnap éjjel pl "csak" 9 kanál tápszerrel húzta ki az éjszakát, ami 300 ml rendesen kikeverve, de ő fél literre felhigítva kapta. Ami még mindig jobb mint az eddigi 15-18 kanál... :roll: Nem csoda hogy kigömbölyödött. :oops:

Hiszti manci:

Zsuzsa mostanában SIKÍT. Nagyon idegesítő. Kezd Léna nyomdokaiba lépni, és nehezen bír akár egy félórás piaci bevásárlást, tekereg, visít, szenved. És én is. :evil: Azelőtt békésen elnézelődött, csipegette a zsömléjét, néha nyikkant, ha vizet kért. Mindig dicsérték, milyen aranyos. Hát most nem!!!

Thomasanne!

Mikor mennénk először? Majd megnézem térképen, az a legegyszerűbb.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hiszti manci folyt:

David szerint azért ilyen hisztis, mert egyszerre próbál megtanulni járni és beszélni... és valóban, már totyog ha egyik kezét fogjuk, tologatja a kocsiját, és néha-néha egy tétova lépést megkockáztat. És egyre céltudatosabban mondja, hogy autó!!! A saját kis tolókocsijára is, az utcán levő autókra is és a matchboxokra is!!! Ez az első szava! Hurrá! :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rókica!

Peti is tiszta hisztis már egy jó hónapja!!! Már nem tudok sehova babakocsival menni, bele sem lehet ültetni, mert ezerrel feszíti ki magát, így képtelenség bekötni is, és a szívem szakad meg, úgy visít, és hatalmas könnyeket potyogtat közben. De biztos, hogy semmi baja, mert ahogy kiveszem belőle, elhallgat azonnal. A boltban iszonyú hisztit csap már 3 napja (azt csak most kezdte) mivel a bevásárlókocsiban sem akar megmaradni, és a pénztárnál már minden türelme fogytán, és hát anya nem rá figyel abban a két percben amíg fizet és elpakol..... :? hát borzasztó lehet neki :? Szóval egyre kevésbé szeretek vele boltba is járni! :oops: :?

Most mindenhová úgy járunk, hogy gyalog vagyunk, és Petit cipelem a kezemben, mert néha lekéreckedik, hogy jön mellettem, vagy beszalad a fűbe, na ezt kendővel, kenguruval nem lehet, a babakocsit meg írtam már fent. A hátam derekam meg majd le szakad a 9,5 kg-jának a cipelésétől! Mit lehet tenni ? :roll:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki:

Hát részvétem... Zsuzsát én már nem bírom hosszab távon cipelni, ő is majd 10 kg. Így is eleget emelgetem. Ha csak a következő utcában sikerül parkolóhelyet találni, már az is bőven elég cipekedés, még akkor is ha nincs nálam semmi csak ő, ami elég ritkán fordul elő, mert minimum neki is van egy táskája, meg nekem is, ha bevásároltunk akkor még az is (de ezt már nem bírom egy menetben bevinni), plussz az autókulcs, a lakáskulcs, esetleg a vizesüvege amit menetközben elhajít. Szóval kész akrobatamutatvány bejutni vele a lakásba.

Annamami!

Persze, szívesen elviszünk Jucchoz a talira, ha mi is tudunk menni. Nekem október 11 és 25 egyáltalán nem jó (mindkettő szerda) mert tanfolyamon vagyok. És október 16 után csak délután érünk rá, mert délelőtt Zsuzsa bölcsiben van. Ezt tartsa észben valaki!!! :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Barinőm Nórija köszöni a kedves köszöntéseket, küldött is Nektek köszönetképp valakit!! :D :wink: Kép Nóri vagyok, 25percesen!! Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!

Húúú, nem semmi Nóri baba!!! :) Nagyon szép formás kis újszülött! :) És nem tudom túltenni magam hogy milyen hatalmas!!! :)))) Gratula anyukának még egyszer.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Viki, Róki!

Hiszti :(
Ne is mondjátok.....még délelőtt van de máris kicsinált a jányom....NEM AKAROM ELHINNI HOGY SEMMI DE SEMMI JÁTÉK NEM ÉRDEKLI :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Reggeli után elkolbászolt a lábunk körül, aztán aludt egy kicsit, majd kimentünk majdnem 1,5 órára a kertbe, aztán bejöttünk és SIKITOTT MINT EGY KISMALC :evil: :evil: :evil: , hogy hogy merem én őt behozni az unalmas játékok közé :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Viki!
Légy erőss, én megmondtam apának, hogy NEM megyek egyedül vásárolni Lénával, max leugrom ide a boltba 2 zsömléért, ez a max :D Lénáé a friss zsömi :D mi meg eszünk ami van...
Ha meg nincs akkor nem eszünk semmit. :evil: Vagy beütemezi hogy eljön velem vásárolni.

Tegnap 11-2 ig Apa bevállalta Lénát hogy el tudjak menni körmöshöz meg pedikűröshöz, a kettő között kiszaladtam a piacra és vettem káposztát, meg darálthusit igy most van mit enni :D
Székelykáposzta a menü :D és még akarok sütni egy kis fasirtot,(sose csináltam még :oops: :oops: :oops: ), de most jól kipróbálom és csinálok mimifasirtot is a Lénának :D
Bár apa már 2 órája késik a zsömlével :evil:

Kész csoda...Lénát beraktam a járókába...és beszélget, nem sikit :D

Róki!
Nálunk nem nagyon lesz mit szétszedni a gyerekeknek :oops: , bár tudom milyen találékonyak...de hát majd anyucik közbelépnek.
Remélem :oops: :oops:

Na kár volt leirni...már sikit :cry: :cry: :cry:

M.

M.

Kép

Kép
megann

Annamami, én írtam a teát, és nincs benne feketetea!!!!Ez is a neve, hogy Gyerektea! De ha akarod leírom mik vannak benne...

Kép

Kép
prüntyi

Rókica, NINCS BENNE FEKETETEA! Szerintetek ajánlanám? vagy adnám Tüncsinek....?

Az összetevők: 37 % csipkebogyó , 16,5 % rooibos tea, almadarabok, hibiszkusz, citromhéj

Kép

Kép
prüntyi

Ezt most találtam, nem tudtam, hogy mi az a rooibos tea, és rákerestem:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Rooibos

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Rókica, Megann!

Én ma adtam Petinek sima csipkebocsóteát! Egy picike kis citromlével! Nagyon szépen megitta, pedig most kapott először ilyet! :D Én a Pickwick csipkebocsóteát vettem, a filterest, ami nincs pluszban ízesítve barackkal, vagy eperrel. Összetevőként a következők vannak felsorolva: 60 % csipkebogyó, 40% hibiszkusz. szerintem ez nyugodtan adható, és még finom az íze is! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Prüntyi,

Nekem van itthon mert én is szeretem, és az enyémre rá van írva, hogy fekete tea:

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Manka!

:? Elolvatam :?
Hát ez nem igaz...akkor majd megiszom én :evil: Nekem legalább izlik, nem úgy mint Lénának, aki egy kis üveget 125 ml t nem képes meginni egész nap belőle..
Bezzeg ha gyümilé lenne benne, akár 2-3 at is :evil: :evil:

Viki!
Ez a csipkebogyi jól hangzik......és a hibiszkuszt meg különösen kedvelem a szép szine miatt :D
Lehet bepróbálom...hátha....

Úgyis este megyek auchanba..máskor nem tudok...szerintem kb 8 kor fogok menni, ha már Léna alszik...

M.

Kép

Kép
megann

sziasztok!

És hibiszkuszt ihatnak? Mert azt a legtöbb gyümölcsteába tesznek.

Végül is én is arra jutottam, hogy csipkebogyó teát vettem, ez 100% csipkebogyó. Még nem kóstoltuk, majd délután lesz a főpróba.

Van egy ún. igazi gyerektea keverék, de sztem az se jó, mert kamilla van benne, és azt még a felnőttek is csak kúraszerűen, legfeljebb 10 napig ihatnak egyhuzamban, mert károsatja a bélbolyhokat.
Manka által talált cikk meggyőzött, hogy rooibos teát sem fogunk inni. Talán mégis alegjobb megoldás a víz....

Azért lett ez most ilyen fontos nekem, mert arra gondoltam, hogyha többet inna ANdris napközben, talán nem akarna felkelni éjszaka. Vagy ne reménykedjek?

Sikítás? Hallanátok Andrisomat! Eennel megnyitom a sikítás bajnokságot. Nyertest több kategóriában is hírdethetünk: legnagyonn decibel, egy szuszra leghosszabb sikítás, legszívósabban kitartó sikítássorozat, legmagasabb frekvencia, legszélesebbre tátott száj....
(de lehet, hogy szimpléán veszek egy füldugót...) :twisted: :twisted:

ayse

Ayse!
:D

Lányok!

Hallottátok?Keddtől sz@r idő :( ...remélem csak úgy kb este 6 tól :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok.

Thomasanne.
Igen,elvitték a rendőrök azt a gennyládát!!!

Rókica.
Egyedül voltunk a játszón,de körülöttünk jöttek-mentek az emberek.Forgalmas út mellett van a homokozó,plusz itt megy a villamos,majdnem szemben velünk van egy iskola,aminek az udvarán valamilyen műsor volt!!Úgyhogy ez a fickó igen csak beteg lehet!! :evil:

Totka.
Jaj,de édes pofa ez a Nóri baba!! :D És tényleg jó nagy lett!! :shock: :P

Melit elvitték anyukámék magukhoz,én meg takaritottam! :?
Most egy kicsit pihizek,várom apát és majd megyünk a drágáért.

További szép hétvégét mindenkinek!!! :)

ancsi26

Sziasztok.
Aki Szabolcsban szült az megmondhatja, hogy ott sima teát (ami filteres) adnak az újszülötteknek is.
Én ott szültem és megkérdeztem, hogy milyen teát adjak neki, azt mondták hagyományost, csak éppen hogy lobáljam meg ilyen nagyon halvány színe legyen.
Szóval az tuti, ha van benne fekete tea akkor óvatosan az adagolással, de baja nem lesz.

Kriszti és Roli
csikken

Sziasztok.
Aki Szabolcsban szült az megmondhatja, hogy ott sima teát (ami filteres) adnak az újszülötteknek is.
Én ott szültem és megkérdeztem, hogy milyen teát adjak neki, azt mondták hagyományost, csak éppen hogy lobáljam meg ilyen nagyon halvány színe legyen.
Szóval az tuti, ha van benne fekete tea akkor óvatosan az adagolással, de baja nem lesz.

Kriszti és Roli
csikken

Prüntyi,
nem köötözködés akart lenni de az én dobozom is olyan mint Rokicáé és az van rajta,hogy 12°% fekete tea.....

Nekem egyébként Marci SEMMIT nem iszik meg tiszta vízen és anyatejen kívül. :D

MARCI IS SIKÍÍÍÍÍÍÍT!!! :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Főleg ha vmi nem úgy történik,ahogyan ő gondolja... :lol: :lol: :lol: :wink:
annamami

Mikor vettétek ? Mert én kb. 1 hónapja és az elején rajta van, hogy MEGÚJULT!!!! Lehet, hogy kivették belőle a fekete teát pont a babák miatt!?

Kép

Kép
prüntyi

Viki, a csipkebogyó is nagyon fini, én volt hogy napi 1 litert megittam...a hársfatea nagyon fini még, meg a bodza...

Kép

Kép
prüntyi

Hú nagyon rossz van nálunk :evil: :evil: :evil: !
Lilike herpanginát kapott. Ez egy olyan herpeszbetegség, ami a torkot támadja meg. Már tegnap éjjel belázasodott. Hallottam, hogy máshogy veszi a levegőt, amikor közeledtem az ágya felé, hogy betakarjam, és sajnos igazam lett, meleg volt a homloka. Lázcsillapítót kapott, reggel is lázas volt, akkor is. Először nem tulajdonítottunk neki nagyobb jelentőséget, mondván, lehet, hogy csak egy egynapig tartó vírus, várjunk. Erre délután 40 (!) fokra felment a hőmérséklete! :(:(:(:(:(:( Szerencsére kijött a doktornéni. Egyelőre cataflam cseppeket kap, ha egész az ajkáig kijönnének a hólyagok, akkor kell adni neki zoviraxot is. Szegénykém, énekelte Tavaszi szélt, akkot is, amikor a legmagasabb volt a láza...
Most ráadásul izgulhatunk, hogy Andris is el ne kapja :(:(:(.

És ha ez nem lenne elég, eltörtem a majdnem tele Gucci parfümömet, valamint a hőmérőt, amiből a higany ezer felé szaladt :evil: :evil: :evil: .

ayse

Megvolt Andris státuszvizsgálata is. Nálunk csak egy sima vizsgálat volt, valamint mérés. Súlya 8 kiló 80 deka, hossza 80 cm, fogainak száma 8, (lehet, fel kéne tennünk a 8-ast a ruletten), fej és mellkastérfogat 45 cm.

ayse

Ayse, válasz a kockafejűeknél...ott olvastam először...!

Kép

Kép
prüntyi

Ayse
Herpangina :( :( :( :( :( :( :( :( :( Hólyagokat is látsz Lili manduláin, v. a hátsó garatfalán?Vigyázzatok Andrisra!Mielőbbi jobbulást!

Viki

Láttátok a hőlégballonokat? :D

Képzeljétek, Panna már a 4.napja bilibe kakil!!!!!!!! :D :D A dr.nénink javasolta, mivel eléggé szorulásra hajlamos, így könnyebb az ürítés mechanizmusa.(én meg magamban jól lehülyéztem, hogy mit akar még bilit egy 11 hónapos gyerektől???!)Mostmár ha kakil, mondja, nagy nyögések közepette, hogy eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! :D :D El vagyunk Tőle ájulva!Ajánlom minden babócának, tényleg könnyebb így az ürítés!!!
Holnap rakok is fel képet, hogy üldögél Őkelme a rózsaszín, cicás bigyóján! :D (bár megígértem, hogy csak a szülinapi képekkel jövök! :wink: )

KépKép

Hajni&Panna
totka

Prüntyi,
sztem a miénk még tavalyról maradt,lehet akkor tényleg MEGÚJULT? :roll:
Tök jó. :D

Ayse,
jaj annyira sajnálom!!!! :( :( :(
Nincs annyál rosszabb,mint mikor egy gyerek beteg.
Mikor Marci rózsahimlős volt és majdnem egy hétig láza és hőemelkedése volt,annyira kis elesett volt,én sokszor csak sírni tudtam a tehetetlenségtől. :cry: :cry: :cry:
Szépséges Lili kisasszonynak szárnyas gyógypuszik!!!!
Parfüm. :( :evil: :( Én is imádom a Gucci-t :P ,de mióta terhes lettem nem bíííírok elviselni magamon semmilyen illatot,néha még attól is rosszul vagyok ha reggel Apa borotválkozás után megpuszil a friss after shave-es arcával.
Irtóra megélesedett a szimatom! :D

Nem is írtam,hogy voltunk tegnap mázsáláson! :D
Marci 9200 gr és 77 cm,meg lettünk dicsérve. :D

Totka,
bilibe?!?!??? :roll: :shock:
Atya ég nagyon ügyes a kiscsaj!!! :D :D :D :shock: :shock: :shock:
Küldd gyorsan a fotókat!!! :lol: :lol: :lol:
annamami

Néhány kép a mai napról....

Marci ma olvasással kezdte a napot :D
Kép
Ilyen jókedvűen indultunk Dobogókőre
Kép
Mami azt mondtad,mindjárt ott leszünk!
Kép
Kicsit elábrándozva ebéd közben...
Kép
Csipet csapat :D
Kép
Ilyen gyönyörű volt az erdő...
Kép
És a virágok...
Kép
És a fejünk felett a fák....
Kép
Kicsit meg is pihentünk...
Kép
És fejünk felett az ég is szépségesen kék volt....
Kép
annamami

Köszönjük a gyógypuszikat!

Annamami!
Nagyon jó kis nap lehetett! Marci már megint nőtt!
Hát épp ez volt jó a Gucciban, hogy olyan nagyon szolíd illat. Én sem bírom az erős illatokat magamon (sem), de én főleg a szoptatás, azaz a szülés óta :shock: .

Totka!
Bilibe??????? :shock: Fú, nem találok szavakat! :roll:
Igen, láttam a hólyagokat a torkán :( :cry: :cry: :cry:

ayse

Jó reggelt!!

Ma megyünk Pestre az állatkertbe,meg Ikeázni,úgyhogy ha valaki arra jár és megismer szóljon!!! :)

Annamami.
Fényképek nagyon édesek!! :)

Szép napot nektek! :P :P

ancsi26

Halihó!

Annamami!

Azta micsoda szép képek...hát ez nagyon tuti lehetet :D :P
És tényleg nagyot nőtt a legényke :P

Ayse!
:( :( :( Szegény Lili...... :cry: :cry: Mielőbbi jobbulást neki..remélem 1-2 nap alatt azért számottevően javul.
Parföm :? :(
Szép méretek...80cm?????Léna csak 71 :D

Totka!
Na ne mááááááááááááááááá :P :P :P :P :P :P
Na kellett ezt neked leirni...most folyton az fog járni a fejembe, hogy gyorsan vegyek egy bilit :P :D :D
Nagyon ügyes a Pannacsajszi :D :D
Egyébként mikortól érdemes próbálkozni???Mármint a bilireszoktatással???
Ezek szerint ez is teljesen változó :?

Ancsi!
Én Árkádban leszek, mindjárt indulok...vennem kell Lénának pizsit..mert csak egy van :? és h&mben láttam cuki micimacisat.
Hogy miért nem vettem meg??? :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Megann
A szakirodalom azt mondja, hogy 2 év körül érdemes a bilire szoktatást elkezdeni, ezért gondoltam én, hogy hülye a gyerekorvos. De bejött.
Rokica, Ancsi
Nórci köszöni a dícséreteket, szerintem is olyan "kis "cuki-muki! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Ayse!
Lilinek mielőbbi gyógyulást kívánok, és vigyázzatok Andrisra, nehogy ő is elkapja! :(

Hajni!
Igen, láttuk a hőlégballonokat, tök közel voltak, csináltam képeket is, de még nincsenek letöltve, majd teszek fel, jó?
Panna nagyon ügyes, hogy már bilibe kakil, én is vettem már bilit Petinek, de egyelőre még csak játszik vele, meg nézegeti, meztelenül még csak rá sem ül, de nem is akarom erőltetni, majd eljön nálunk is az ideje. :D

Annamami!
Nagyon szép képeket tettél fel, jót kirándultatok! :D

Bocs lányok, de nagyon nagyon nagy gáz van az öcsém és anyuék között :cry: , ígyhogy most bazi szar a hangulatom is, és nem igazán tudom eldönteni, hogy most kiért kell jobban aggódnom, így most asszem eltűnök egy kicsit!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

amíg a nyulak fel nem ébrednek....

tegnap apóséknál ünnepeltük Kisnyul szülinapját,szintén fergetegesen sikerült,mindenki nagyon élvezte,én is ,mert ott volt a Hevesi rokonság két oszlopos tagja,egy 78éves(asszem)idős tanárnő és a rendőr fia,mindketen hihetetlen kedvesek,2szer találkoztam már velük,és alig várom,hogy újra,annyira jó velük bszélgetni és az ember feltőltődik a nyugodt,jókedvű,természetes.....és még sorolhatnám tulajdonságaiktól!nagyon jó fejek!megint volt daratorta,csak egy kicsit másképpen díszítve,most a csokin vot a hangsúly,most is ki lett végezve! :lol: 8)
kapott könyveket,fajátékot és egy vizilovat,amivel nagyon édesen hempergett és hát ott voltak a kutyák,akiket kedvére kergethetett!
hazafelé meg édesen figyelte az esti utakat és a fényeket,néha mosolygott,majd nézte tovább!
most megint többet dumál egyébként! :P
még a köv.hét szombaton lesz egy szülinap tesómékkal és lányaival,aztán egy ideig pihentetjük ezt a daratortát!

ébredééééés....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Davallia, te nagyid, vagy párodé? Mitől ilyen rossz a viszony? Ha megkérdezhetem? Jártam a póstán...jövő héten ha tudom feladom az ágyneműt...útánvéttel adom, és a postaköltséggel együtt szerintem nem lesz több 4000,- nél (ebben ugye kifizeted már az ágyneműt is)

Kép

Kép
prüntyi

Húú, Ayse, most olvastam.

Milliónyi gyógypuszit Lili fürtös kobakjára! Pihizzen sokat!
Kép

80 centi :shock:, ez aztán szép szál legény :D!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Végre két nap után kicsit van időm írogatni is. :)

Pénteken az Anyuéknál voltunk egész nap, ahogy Barbi is írta, találkoztunk velük a játszótéren. :) Leon aludt, Beni az Anyuval focizott, Dani meg Nolcsi eljátszogatott, mi meg egy jót dumáltunk. :)
Aznap reggel Danit nagyon nehezen tudtam visszaaltatni, de nem akartam, hogy hajnalban keljen fel. Viszont annyira elaludt, hogy 8 körül nem tudtuk felébreszteni, simogattuk Benivel, puszilgattuk, de semmi. Átraktam a saját ágyába, amíg megágyaztam, mert a miénkben aludt vissza, arra sem ébredt. A végén Benivel kitaláltuk, hogy megpróbáljuk levinni a kocsihoz, hátha nem ébred fel és alszik útközben. Így is volt, a babakocsiból áttettem a hordozóba és még legalább 50 percig utaztunk, mert jó nagy volt a forgalom és simán végigaludta. :) :) :)
Tegnap meg a nagybátyáméknál voltunk, jó későn értünk haza. Danika a kocsiban megint elaludt és aludt reggelig, nem ébredt fel arra sem, hogy átöltöztettem pizsamába. :) Jó az alvőkája! :)

Ayse,
Sajnálom, hogy Lili ennyire beteg, remélem, hamar jobban lesz! Drukk, hogy Andris ne kapja el, hátha az anyatejtől elég erős az immunrendszere!

Totka,
Nagyon édes Nóribaba, nem semmi a mérete! :)
A múltkori nyuszis vers meg nagyon aranyos! Nagyon tetszett. :wink:
Ez a bilizés nekem is nagyon furcsa, korai, de ha sikerül Pannának és még tetszik is neki, akkor hajrá!!!

Annamami,
Nagyon szépek a családi képek, olyan helyesek vagytok, meg a hely is ahol voltatok csodásszép! Marci milyen nagy fiú már! :lol: Biztos nagyon jó kirándulás lehetett. :) A méhecskés kép meg nagyon profi lett! :)
A szagokkal én is úgy vagyok, ahogy te. Már ha érzek egyáltalán valamit, mert allergia időszakban a szaglásom katasztrófális. :?

Nyúlné,
De jó Kisnyuszinak, hogy ennyi szülinapi bulija van!!! :)
Azért kettő Daninak is lesz. Mondjuk neki pont vasárnapra esik (két hét múlva) így szombaton és vasárnap is lesz buli. :)

Megann,
Léna hogy van? Én is mindig azt lesem az időjárásjelentésben, hogy kedden, még jó idő lesz-e. Szerintem kerti partira készülj! (Át is ültetheted gyorsan a virágokat a kert végébe! :) )

benianyu

Hajni!

Az ígért hőlégballonos képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Azért belecsempésztem egy evőset is! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Én is feldobok egy pár képet.
Trendi Dani kockásban (az is szeretjük) és Beni a homokban, csíkosban. Olyan mint egy gyerekmodell, nem? (nem is vagyok elfogult. :) )
Kép Kép
Kép

benianyu

Benianyu, tényleg nagyon szépek a fiaid!

Ancsi, mi voltunk ma állatkertben, figyeltelek is, de sajnos nem láttalak :(
Julcsinak nagyon tetszett a teve, a majmok, de leginkább a kacsák után totyogott hápogva :)

Ayse, szegény kis Lili! Gyógyuljon meg mihamarabb!

Annamami, olyan jókat kirándultak, nagyon tetszik ez a családi szokás, és a képek is szuperek.

KépKép

KépKép
majola

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?