pille
nagggyon ügyes vagy gyönyörűek a munkáid

gratulálok hozzá mindig l ámulok mikor ilyeneket látok ... Nekem nem hiszem hoyg lenne ehez ügyességem és türelmem Egyszer elkezdtem járatni ezt kezdő keresztszemes újságpt de feladtam
thymi
ez nagyon összetett szerintem, embere és gyerköce vállogatja . Sokat gondolkozom egyébként én is dolgokon és eszembe jut sokszor hogy mennyi mindnet másként csinálnék most az első gyerekemnél . amit akkor egyébként tök jónak gondoltam . Én is rohangáltam niki után alig evett rosszul evett nem válagotataot de úgy evett mint egy veréb . Elrontottam én is hasonlókkal, hoyg ha nem eszik legalább kekszertadtam babpiskótát adtam és még sorolhatnám miket még a hideg is kiráz milyen bután csináltam mindenet ...
de az ember kezdő és sok mindet elszúr szerintem, az első gyereknél még ha azt akkor nem is tudja, én sem tudtam .
( az uram mondta ezt jól mindig bár csunya szóval na ezt most basztad el ) De igaza volt mert a rózsaszín ködön kívül látta mindig is a gyereknevelés. ( bár ezt nem hangoztattam neki )Én nagyon engedékeny voltam és vagyok sokszor ma is . Egyszer aztán elmentem egy ismihez akik el tudtak ugy menni vacsizni a férjével, hoyg gyereket nem az aszal körül hajkurászták és nem vitték még éjszfélkor kocsikázni a gyereket mert nem aludt ( nikit töbször igy altatuk el sokszor még 11 kor felt volt...

)
és megkérdeztem, hoyg Ők ezt hoyg csinálják bár most is hangoztatom ez gyerek függö is , és akkor ő elmnodta, hoyg van náluk egy pár egyszerű szabály az asztaltól nincs felugrálás és este 8 kor alvás van . Na ezt most ne ugy képzeld el, hoyg fekszel és alszol ha tetszik ha nem . Ezt Ők attól kezdve igy csináltálták ahoyg babamegszülett szépen lassan felépítették kialakították mindig ugyan abban az időben vagy legalábbis hasonlóban csináltak mindent . És akkor én megfogadtam, hoyg kiprbálom ezt mert nagyon jó nak tünt, hoyg lehet úgy is enni hogy nem szaladgálok gyerek után és még én is nyugodtan tudok enni, nem beszélve arról az előnyökről, hogy én pl már 3 gyerek után nem tudnék rohangálni, hoyg egyél már egy falatot .
szóval rendszer fejlsztés nálunk adrinál kezdődött hasonlóan mint az isminél. Azért voltam könnyű helyzetben mert 1 fix időpontunk volt a böli, Nikinrk reggel 8 ra ott "kellett " lenni tehát ez már adott volt, hoyg reggel 7 kor kelés volt innetől kezdve semmi nem okozott gonodlt, mert maga beállította magának a többi időpontot és ez ma is így van 10óra tizórai 12 evés 2 -3 ig alvás utánna játék ... 7 -1/2 8 fürcsi 8 alvás . Ezt Ákinál is így csináltuk és NEKÜNK szuperül bejött ez. Szerintem sok előnye van 1 tudok tervezni, hoyg mit mikor tudok csinálni és hova tudok elmenni .... 2 . hoyg sokkal kiegyensúllyozotabb Adri és Áki is hoyg normális mennyiséget alszik nem úgy mint Niki akit még most 12 kor úgy kell ágyba tuszkolni , s persze reggel a hiszti, hoyg nem megyek oviban nem kelek fel .. 3.az oviban böliben isiben is rendeszer van ahova reggel fel kell kelni és szerintem jobb ha most szokja meg, hogy este 8kor szunyálni kell mint később szorakozzak vele, hoyg ő fáradt a szervezete beáll erre és ezt fogja igényelni hogy normális időben aludjon el . Az evésnél is ugyan ezt csináltuk, pl az első pillanattól kezdve be van kötve az ülésbe pont a fellálls és a későbbi felugrálás véget nálunk viszonmylag hamar olyna 10-13 koruk körül kapták a kanalat és az egyedül rágcsikálos ételt Ennek köszönhetöen 15 hós korukra mind a 2 en ( kicsik csak niki nem )
egydeül ettek . És ez valljuk be, nekem is könnyeb volt, hoyg nem kell mindnekit külön etetenem . NEkik is sokkal izgalamassabb,hogy egyedül ehetnek ( jó most arról nem beszélünk hoyg utáána hoyg néz ki a konyha

) De nem is ez lényeg . Nekünk ez tökéltessen bejött, hogy apro szabályokat szabunk. Most nem azt modom, hoyg ezt ostorral nevelem be és nincsennek engedmények és csak ez a jó ahogy mi / én gondolom/ juk Azt is tudom, hogy ezt nem könnyű megvalósítani . Meg nem is garantálom, hoyg ez mindnekinek jó mert sok gyerkövnek nincs rendszere és úgy is tökéltessen el van és tökéletessne beszokik oviba bölibe... de nekünk ez nagyon bejött Nem beszélve arról hoyg miylen jó is az mikor este 8 kor leteszem a gyerekekt és még marad egy csomó időm minden másra ( ezt anno az apjukkal tök jól kihsználtuk kár, hoyg már maximum csak mosgatok ebben a pár órában vagy éppen tv-zek ...

)
Most lehet hoyg megköveztek

hoyg én ezt igy gondolom hoyg kell redszer és rendszeresség a gyereknek meg tudom szopi... miatt nehéz ezt így konkrétam megszabni és tudom ha most lenne egy 4.-5.6..... kitudja hanyadik gyerekem már lehet hoyg másként csinálnék sok dolgot de most ezt találom jónak és beváltnak