Latom kezd rendezodni a helyzet, habar en szemely szerint meg mindig nem emesztettem meg egy-ket dolgot. Peldaul azt, ahogyan matra "egyutterzett" velem, amikor elment a babam...amikor neki halvagy lila fingja sem volt, hogy ez mit is jelenthet! Aztan meg "imadkozott" ertem, hab a tortan, mit is mondjak...Na de a Joisten ott fent van es nem alszik. Ennyit a mergemrol...
Valer (Zsu): orommel olvastam tegnap, hogy alakul az eleted, ujra tudsz nevetni. Remelem hamarosan valoban ujra felhotlenul lesztek egyutt a paroddal, es tobbet latunk errefele. Kitartast es sok lelki erot, a parodnak is!
Latom ujra irtatok, "regiek": Unique, Eszter, Evi. ... Szepek a babak, nagyon hamar novogetnek!
Evi, Juca: gratulalok az evfordulohoz, unnepeljetek szepen. Juca, remelem ez a sztori nem keseriti meg annyira az unnepleseteket, nem eri meg:)
Angie: jo, hogy vegre feloldodtal, es teljesseggel a terhessegednek tudod szentelni magad. Biztosan nagyon boldog anyuka is leszel:)
Ne haragudjatok, hogy nem irok most, csak par emberkenek, megint szorit az ido:( Lelekben itt vagyok ezzel a csodalatos tarsasaggal.
Ja, meg valami: a nagy forgatagban elfelejtettem mondani, hogy csutortokon (mert kedden nem tudott fogadni) voltam a dokinal, egyelore minden rendben, a mehem szepen kitisztult (brutalis, de most megis jo hir), amint megjon a ciklusom, a 3. napon kell jelentkeznem ujra, vervizsgalat lesz. Aztan tovabb a 14., 21. napok korul ujra. Az eredmenyek utan megbeszeljuk mikor lehet ujra probalkozni, ha lehet, vagy milyen kezelest kezdunk el. En inkabb a probalkozasra szavaznek...
Szep estet Mindenkiek!

Gratulálok!