Sziasztok!
Erika,
óriási gratula a kis Annához, igazán nagy meglepi voltatok!!! Kívánok Nektek sok-sok tejcsit, Neked mielőbbi sebgyógyulást, és sok-sok egészséget és boldogságot az egész családnak!!! Ja és persze mielőbbi hazatérést!!!
Persze képeket és a beszámolót nagyon-nagyon várjuk!
Még hogy nem előztök be. Ha-ha.
Nálunk a helyzet változatlan.

Úgy tűnik, Doma irtó jól érzi magát odabenn.
Ma kétszer is megmásztuk párommal a budaörsi Kő-hegyet, igazán sok lépcsőt megmásztam. Egy dolgot értünk csak el vele, hogy babánk az egész napi alig mocorgás után most nagy hancúrt levágott a pocimban, úgyhogy tudjuk, hogy remekül van, köszöni szépen. Hát ez van.

Tulajdonképpen én is remekül érzem magam, volt most erőm hegyet mászni és bár egy hete nagyon húz a hasam minden nap, mára még ez is elmúlt.
Azért reméljük, előbb-utóbb sikerül előcsalogatni. Végülis nem maradhat örökké odabenn. :Wink:
Tegnap voltunk a Dévainál utoljára, most megúsztuk 2 és 3/4 óra várakozással. Minden ok és tök zártak vagyunk

, pedig fájások voltak azért rendesen. Most már csak a kórházban randizunk a dokinkkal.
Duddu, nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek!

Van elég tejcsid? Ezek szerint a csajok nem sírósak, hasfájósak? Drukkok mennek a további vizsgálatokhoz, de minden ok lesz, meglásd! Azért majd fotókat kérnénk, ha lehet.
Anna, a csütörtöki dokilátogatás óta nem jelentkeztél! Ugye minden ok???
Ági, drukk-drukk!!! Hogy vagy? Mikor is kell tesztelned???
Wish, igen, Doma nagyon udvarias volt.

De azért most már kíváncsi lehetne ránk kívülről is!

Örülök, hogy rendben vagytok!

Mekkora a babátok most? Fényképet láthatnánk? Tudod, az ígért részletek elmaradtak... Szép a vonalzód!

És túl már a 12. héten?! Hihetetlen!

Hogy vagy?
Hát Gigi, Doma még várat magára...

De azért köszi a sok gondolatot, előbb-utóbb tuti hatnak.
Boszti, háromból, sőt egyből is gyönyörű babátok lehet!!! Nagyon szurkolok, ne add fel!!! Jelentkezz a híreiddel!
Timi, ugye jól vagytok? Olyan ritkán mesélsz...
Kata, küldd át azt a sok fájást nekem, légyszi! Drukk megy Nektek a jobb napokért!!!
Judit, Felétek is nagyon mennek a drukkok!!! Mindent bele!!!
Beber, akkor nagyon gondolok Rád holnap, remélem, pont a legjobbkor lesz a leszívás!

Dévain tuti nem fog múlni, belead apait-anyait. Mondta is, hogy vasárnap délelőtt ne szüljek...
Üdv Bogyó! Gratula a csodababátokhoz!
Cyprus, hamar túl leszel azokon a fránya vizsgálatokon. A menzis uh-tól ne félj. Nekem őrültül megvolt mindig, utáltam, de simán túlélhető. Ne parázz, felejtsd el, nagyon hamar túl leszel rajta. Ja és köszi a drukkokat!:wink:
Kagyló, rögtön kezdtek és drukkolhatunk.

A két alkalom legalább két babára elég lesz!
Roxal, ha jól számoltam, már otthon vagytok a kutyulival?

Aztán kérünk ám beszámolót és fotót!
Übi, köszi a drukkokat! Jó készülődést!
Vanda, csodás szülésben én is reménykedem.

De ahhoz el kellene döntenie kisbabánknak, hogy idő van.

Múlt csütörtökön egy órán át rendszeres erős fájásaim voltak, szóval beindultunk. Azt hittem, tuti kórház, de egyszer csak mintha elvágták volna, abbamaradt.

Azóta semmi.
Egyetértek a Katával, Dévai nem fog csúnyán nézni, ha a maradék inszemet Miskolcon csinálod. Mond meg neki, hogy nem tudsz ennyit távol lenni a munkahelyedtől és anyagilag sem bírod. Őrzöd a pénzt a lombikra. Szerintem is megérti, neki a lombik is pénz.
Neked meg úgysem lesz szükséged lombikra, mert most sikerülni fog!!! Nagyon jó esélyekkel indultok, úgyhogy hajrá, mennek a drukkok! Nem tudom, a Káliban mi van, de szerintem inszemek között nincs szükség fogigátlóra, mert akkor nem kapsz még annyi gyógyszert, nem olyan erős a stimu, stb. De kérdezd meg, az a legtisztább!
Dia,
nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!!!
Úgy tűnik, Domának nem tetszett a szept. 30.
Bocs, azt hiszem, ismét hosszú lettem...
Sok puszi mindenkinek és szép hétvégét!!!
Melba