Sziasztok!
Mi ma kihasználtuk még a jó időt és kerti sütést rendeztünk, nagyon jól sikerült

Itt voltak a barátnőmék, és kaptunk egy adag kislány ruhát, annyira édesek

Amikor az 5 hónapos kisfiát dajkáltam Bazsó annyira féltékeny lett, hogy elkezdett rám mászni, és rá akart ülni

Annyira elkezdtem aggódni, hogy mi lesz a kistesóval ?
Bazsó nagyon roszzul alszik, és nagyon keveset! Hétvégére párom átvállalja az estéket, szegény tegnap kb 2 órát aludt, aztán amikor Bazsó 4-kor felkelt

már nem bírta tovább, fél 5-től átvettem a pesztrálást, 6-kor visszaaludt nagy nehezen, és aludt fél 8-ig. Persze napközben sem aludt 1 óránál tovább. Félek, hogy valami baja van, mert szegény nagyon fáradtnak látszik, mégsem alszik eleget!
És mára be is rekedt, holnap elviszem dokihoz, jósoljon valamit
Már rettegek az éjszakáktól!
De látom, van sorstársam

Mindenkivel együttérzek, és csak kitartást tudok kívánni!!!!!
Én magamon azt vettem észre, hogy akkor vagyok kiegyensúlyozott, ha Bazsó jól eszik és jól alszik. És ez szerintem érthető! Van, hogy elkezdek bőgni, ha a ded nem alszik, vagy nem hajlandó megenni a kaját, amivel előtte szenvedtem
Barbi:
pelenka: egyik ismerősöm az Istvánban szült, ott azt mondták a csecsemősök, hogy amíg csak anyatejen van a ded, addig nem kell krém, és ezt én is alá tudom támasztani. Mi Bazsó fél éves koráig csak éjszakára kentük be a popót, azt is gyogyótárival, és soha nem volt belőkle probléma. Amióta "ember"kaját eszik, azóta jobban kell kenni, de azért nem kell túlzásba vinni!
és szerintem a HUggies a nyerő!
Indi!
A cikk elgondolkodtató! Szerencsére mi mindig itthon főzünk, így talán valamivel védettebb helyzetben vagyunk.... Persze az alapanyagokon még lenne mit finomítani