Zuzi!
a bio cuccokat csak véletlen szoktam megvenni, tudatosan nem keresem őket, főként az áruk miatt. viszont én is kapok házi zöldség, gyümölcs, de az se bio ám, hiszen apám se hülye, hogy kézzel szedje le a bogarakat, meg a cseresznye legyet a fáról. elvileg nincs olyan cseresznye (ha nem permetezik), hogy nem kukacos, max még nem fejlődtek ki benne az egyedek.

persze lehet, hogy én vagyok a szerencsétlen, de a garantáltan kukacmentes permetezetlen borsóban vagy cseresznyében richtig én találom meg a kukacot.
6 kg méééz?? hogy fogy el annyi? mézeskenyéren

? én évente kb. 1-2 liter mézet veszek, és főként férjem eszi. nem mintha nem lenne egészséges, csak nagyon hízlal, és azt nem engedhetem meg magamnak.
Bogárka!
Petrát Isten éltesse sokáig, nevenapja alkalmából.
Indi!
múltkor nem is mondtam, hogy én is notórikus nem sütő vagyok. nem szeretek sütni krumplit, rántott cuccokat, vagy egyáltalán bármit olajban. évente kb. 2 liter étolaj fogy el, meg kb. 2 liter olíva, amit másra használok, esetleg padlizsán sütésre. persze annál inkább szeretem a rántott cuccokat!!!

csak hát nem csinálom őket. úgyhogy egy ismerősünk minap kérdezte, hogy L. szereti-e a sültkrumplit. mondom biztos, de még nem kapott, mert én sose sütök.

pedig szülés után is rántott padlizsánt meg cukkínit rendeltem, és a tesóm 2 liter olaj elhasználásával valami 3 nagy dobozzal sütött. már a fülemen is az jött ki!
amennyire te Weleda hívő vagy, én annyira favorizálom az Yves Rochert és a The body shopot. a bőrömnek igen finom dolgokat gyártanak. egyszer a fejembe vettem, hogy főzök szappant, de férjem elmesélte mi minden kéne hozzá, és milyen nehéz főzni, úgyhogy... ...

viszont ha ilyen beállítottságú vagy, inkább egy natúr boltot kellene nyitnod, esetleg megspékelve indiai cuccokkal.
kár, hogy Domika még mindig köhicsél

, habár a buliba mi se tudnánk menni.
Zuzi!
voltatok dokinál? mit mondott?