A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Én még egyben, picit keménykedek néha, de nem olyan vészes, a derekam kezd fájdogálni... Hátha :lol: , most már én is kezdek kicsit türelmetlen lenni.

Györgyi, nyugi, ne parázz semmin, tök jól fogsz mindent csinálni, ha már benne leszel. Én sem tudtam, mit hogy kell csinálni, és Kristóf mégis túlélte az elejét :lol: :lol: :oops: Az öltöztetésről csak annyit, hogy nálunk a védőnéni azt mondta, az orrát nézzem, ha hideg, fázik. Bár télen ez nem igazán mérvadó. Lényeg, hogy réteges legyen, abból le lehet venni.

Marcsi, Kolos nagyon formás babóca és jó nagy! :lol: A köldökcsonkon meg ne izgulj, Kristófnak is sokára esett le - a kórházban 1-2 hetet mondtak -, azt hiszem 3 hétnél is tovább fent volt.

Steffinek előre is minden jót, jó volna már hallani felőle!? :lol:

Jó pihit mindenkinek!
Dorka

Kép
Kép
dorka77

szia

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok, mindenkinek!!!!!!!

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok!

Köszi Dorka és Györgyi!

Monacs, gyönyörű kislányod van! Már Én is annyira várom, hogy mosolyogjon Kolos, bár álmában rengeteget nevet és Én már látni véltem ma is, hogy rám mosolygott, de tudom, hogy még ez nem igazi mosoly.

Hű csajok, ma éjjel nagyot produkált a fiam. Miközben tisztába tettem a pelenkázóról akkorát kakált, hogy a szemben lévő ágyamra is jutott, ami azt jelenti, hogy kilőtte vagy 2 méterre....utána pedig ahogyan kell folytatta pisivel :lol:

Szerintetek, ha issza az ember ezeket a tejcsináló teákat, ahhoz hozzá tud szokni a szervezet?
marcsim

Steffiről semmi hír??????
Tünde! Fogalmam sincs, hogy hogy állnak "normál" esetben a csecsemősök az emberhez. Ha én nem mentem, nem kérdeztem, nem kértem, akkor le se tojtak. Legelső nap amikor szültem, a szülőszobán ugye megpróbáltuk cicire tenni Benit , de kis lusta volt inkább jót aludt a mellkasomon. Akkor azt mondta a csecsemős, jön majd a szobámba és segít. Jól el lettem felejtve. Ráadásul edát kaptam és nem kellhettem fel csak segítséggel ( 16.12 kor született Beni ) és este 8 körül kelhettem fel. Ugyan kétágyas alapítványiban voltam, de akkor egyedül és még este 11 kor is arra vártam, hogy elvigyék Benit, egyedül nem mertem nekiindulni az útnak, de végülis nem volt más választásom. Szóval nem tudom, hogy alapból ilyenek-e. Ha mentem, kérdeztem, nem volt semmi gond, készségesek voltak.

Lányok, akinek van felszívódó varrata - akár gátmetszés , akár repedés miatt - mikorra kezd el eltűnni? Nekem még tök olyan, mint mikor hazajöttem. Hétfőn lesz 3 hete, hogy szültem....
cancan

Sziasztok lányok!

Remélemmindenkinek kellemesen tellik a hétvégéje!! Steffi pedig már túl van mindenen:-)) és persze dorka is.Remélem az apukák azért nem jelentkeznek,mert még nem ocsúdtak a boldogásgtól!!!!

MONACS!! Végre látom Dórikát face to face,mert eddig mindig vagy aludt,vagy aludt és be is volt bugyolálva :D :D

LILLUSKA! Köszi az infót,gyakorlatilag a hétvégén az elviselhetetlen kategóriába tartozik az én kis tündérkém,de ebbe a lázas,hőemelkedéses ismeretlen eredetű kis vírus is ludas,mai mára már elmúlt. Gonodlom marha fegyelmezett az oviban és valahol le kell vezetnie a feszültséget,hát erre anya csépelése remek lehetőség :D :D
VBEA!
Csuda pofa lehet a védőnőd! Akkorát röhögtem a csokis próbán,hogy ihaj...Én ma is benyomtatm egy kókuszkockát,egy zserbót,més még nincs vége a napnak.. :oops: :oops:
Ja, és hívjatok bátran,mindent tudok:D :D :shock: :shock:.Vicc votl! komolyan mondom,hogy inkább lennék intim torna tréner vgy jóga oktató,mint jogász..egyre távolabb kerülök tőle :roll: :roll:
CANCAN! Köszi az infót az alapítványi szobákról,egyébként nekem is az az egyik érvem,hogy a férjem nem tud látogatási időben jöbbi majd,illetve össze vissza tud jönni majd,mivel a lányunk rá marad 5 napra.
De az még nagyon messze van,mármint a december valahanyadika.

Náha úgy érzem,hogy nem lehetek ennél nagyobb,főleg,hogy mindenki szerint nagyon nagy a hasam.Pöfögök,szuszogok és nyögök..ennyi telik tőle :evil: :oops:
Öreg vagyok én már...

További szép napot mindenkinek!
durca

Kép

Kép
durca

Helló Lányok!

Jó sokat írtatok,alig tudlak benneteket követni.

Mi jól vagyunk,Rebekával holnap megyünk a 3 hós szurira.

Igyekeztem visszaolvasni,nem sok eredménnyel.
Alapítványi szobával kapcs: Én az 1 ágyasban voltam,és nagyon örültem,hogy sikerült bekerülnöm. a kinti 40 fokos meleg miatt meg főleg jó volt,a 4 ágyas szobák szörnyen melegek voltak,tudom,mert sajna az első éjjszakát ott töltöttem.
Szóval,drága,de nekem -nekünk nagyon megérte,mert már másnap jöhettek a tesók Rebekához. A féjem is sokat volt nálunk,szinte egész nap.

Kötelező bentöltött napok száma:
Úgy tudom,hogy 72 órá köele bent töleni a picurnak.
Nekem szerencsém volt,mer hétfőn este szültem,viszont már csütörtökön délelőtt haza jöhettünk. Igaz a gyermekorvos nem túlzottan örült neki,de hát szerencsére nálunk minden rendben volt,és Rebeka szépen szopizott.Persze ha első baba le volna ,akkor szerinem nem jöheünk volna haza.
És hát persze attól is függ,hogy az anyuka hogy érzi magát,és mennyire volt nehéz a szülés.

Dóri!

Olyan régen hallottam rólatok!? Hogy vagytok?

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Cancan, azért császár után nekem nagyon gyakran jöttek be, de rendes szülésnel nem nagyon... azt láttam.
Nővérhívó azért van a szobában?
Mondjuk nálunk is inkább a család miatt lesz alapítványi. Amúgy mindegy lenne... De én most is megőrültem, hogy a férjemmel alig találkozhattam.

mtunde

Sziasztok!
Mindenórás kismamik!!! Még 2:1-ben???

Györgyi,
nekem volt egy "bundazsákom", olyan mint egy hálózsák, csak kapucnival, thermo anyagból. Én azt adtam Barnára a rugi és kocsikabát fölé, szuper volt, arra tettem egy plédet még, ha kellett!

Gabboka,
én már rég tudtam :D ! Szfehérvár hamarabb elárult! :wink: Nekem Keszegh Évi volt a szülésznőm, csak jót tudok róla mondani! Bár itt úgy hallottam, h senkire nem volt még nagy panasz a Kútvölgyiben!Ha karod bővebben írok priviben!

Én sima 3 ágyas szobában voltam és nagyon jó szobatársaim voltak, mivel 7 napot voltam bennt ez kb. 5 kismamát jelent. Én csak akkor tervezem, h alapítványiba mennék, ha valami minősíthetetlen társaságot fogok ki, mert nekem jól jött a társaság és kölcsönösen segítettük egymást.

Húúúú Lányok,
hétvégén kongresszuson voltam Almádiban, all inclusive - ettem magam halálra :D . Tuti 2 kilo plussz :oops: !

Monacs,
gyönyörű a lány!
Marcsim,
Kolos nagyon snájdig úriember! Igen jó formájú fiú!!!!! :D
Pusza
Judit
barnama

Cancan!
Nekem az 5-6. héten még jöttek a cérnák. Gondolom, a felszívódónak az a része, ami nem szívódott fel. :D Amikor a 6 hetes kontrollra mentem, már nem volt.

Durca!
Milyen öregről beszélsz? Nekem már csak egy napig érvényes a 36 a nevemben. :oops:

Kriszta
kriszta36

Kép Kép
Sziasztok!

Panni 6400 gramm körül jár éppen.... :lol:

És óvatosan kürtölöm ki, de nagyon úgy fest hogy KINŐTTÜK A HASFÁJÁST!!!! :lol: :lol: :lol: Pukicsövet nyugdíjaztuk.

szép hetet mindenkinek,
Jube

Kép

Kép
jube

Jube!!!!!!!!! Juhééééééééé! De jó, gondolom a kisasszony is boldog :) Panni annyira édes :)
Ja, fent vagyok az iwiwen, ha vkit édekel, nyugodtan jelöljön be ismerősnek, csak ismerjelek föl beneteket rendes név alapján.. :) Engem satuk néven ha keretek, akkor arcot is adok magamhoz, nem csak oroszlánfejet :)
Ha valaki esetleg egy meghívót adna, akkor a párom annyira boldog lenne :)
Ma megyünk ismét csípőficam kontrollra, majd mondom, hogy mi volt!

Puszi!

satuk

Sziasztok lányok!!!

STEFFI-ről nincs hír....lusta a férje??? :twisted:
és DORKA?

A lányom meggyógyult,tegnap már kutya baja,ma vittem oviba.Ez a gyerek nem semmi komolyan mondom,átöltöztettem,puszi-puszi,aztán rám se nézett,beslattyogott az oviba...Persze ennek itthon van meg a böjtje,mert aztán terror van :D :D ,de Lilluska tapasztalataiban bízva,majd kinövi..
Anyósomékat megúsztuk a hétvégén,de képzeljétek kb.5x telefonált,hogy nbeteg-e a gyerek,ami önmagában nem lett volna gond,de mikor a férjem mondta,hogy semmi, csak hőemelkedése volt,akkor közölte,hogy az nem lehet,biztos beteg..mert így az antibiotikumok ,meg úgy a minden más.Kakilt-e,iszik-e elég folyadékot ja, és a férjem vigyázzon rá(mert én nem tudok).Persze a férjem megint nem állt ki mellettem...NYÚL..
Istenem,úgy szeretnék nagyon messze költözni...

KRISZTA!!! ezek szerint mostanában van a szülinapod? Én 35 leszek nov.4-én,jogosan használom az öreg jelzőt,ugye :D :D

JUBE!!! Nagyon édi Panna!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS VESSZEN A PUKICSŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZEKRÉNYBE VELE!!!!!!!!! :D :D

ORSI! küldtem privit!!!
HURCIA! Mi újság? Balázs?
képeket kérek,én még tartozom a pillangóssal :oops: :oops:

Majd még biztos jelentkezem ma,nem bírom nélkületek..
durca

Kép

Kép
durca

Satuk,
nekem van meghívóm, milyen e-mail címre küldjem? Majd megkereslek!!!

Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Jó reggelt mindenkinek!!!

Én mégmindig egyben... Pedig tegnap már nagyot sétáltunk is, semmi. Csak mocorog, mint az őrült. Már olyan jó volna túl lenni a macerás részen. :roll: :roll:

Steffiről semmi hír? Azt hittem, apuka hírrel lesz!? De talán holnap már jönnek is haza, ha tényleg pénteken szült. :lol: :lol:

Durca, Panni édes, jó nagy kislány!!!

Szép napot mindenkinek,
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Satuk,
Megjelöltelek, és szuper jók a képek!!

Majd ha lesz egy kis időm, írok és teszek föl táblázatot is!!

vica10

Sziasztok!

Nagyon kíváncsi vagyok már Steffiékre, apuka jelkezz! :wink:

Köszönjük a dicséreteket, büszke is vagyok rá :lol:
Úgy látszik egyik nap viszi a másikat, tegnap nagyon aktív volt és szinte egész délelőtt semmit sem aludt, ma viszont mint egy kisangyal :roll: ...le is kopogom...

Durca! Én is ilyen voltam állítólag, mint a lányod. Ovi-suli mint egy tündérke, otthon meg anyán levezetni a feszkót. MOndjuk van, hogy a mai napig anyun csattan sok dolog, amiért haragszom is magamra, de az ember általában azokat bántja, akik közel vannak hozzá és akiket a legjobban szeret.

Barnama, tojd le a plusszokat, az a lényeg, hogy jól kikapcsolódtál:)!

Jube Panni nagyon formás. Látszik rajta, hogy majd ki csattan az élettől!!!! Kép mosolyféle:)
marcsim

Marcsi!
NAgy vigyorgós lesz Kolos, ha már ilyent ki lehet csalni belőle, gyönyörő baba!!
Vica, privi ment !!

satuk

Csajok, nem ma van a Kiscsillag napja? a tesztre???????
fúúúúúúúúúúúúúúúúú

satuk

Durca!
Holnap :( :( :D (Már nem is tudom milyen jelet írjak.)

Lányok!
Mennyi édes baba! Én is, én is...

Mi lehet Steffivel?

Nálunk Teletubby őrület van. Panka beszél hozzájuk a TV-n keresztül, meg táncol, meg minden. És... Tegnap először pisilt bilibe!!!

Én is fent vagyok az iwiw-en. (Szegváriné Balla Krisztina)

Kriszta
kriszta36

Marcsim,

köszi a dícséretet! :)

Kolos arcán bizony egy igazi mosoly látható... nagyon aranyos... én is szeretnék egy kisfiút is....

tegnap mondtam a férjemnek a kívánságlistát.... :D következőre egy Julcsit, utána meg egy Marcit szeretnék. :lol: :lol: :lol: kicsit meglepődött.

hajrá Kiscsillag, nagyon drukkolok!

Ha már itt mindenki wiwel, akkor én is ott vagyok, Török Judit néven, Csepi becenévvel.

Jube

Kép

Kép
jube

MOst néztem, hogylnap lesz Kiscsillag nagy napja.. ezer drukk neked Kiscsillag!!!!!!!

satuk

Sziasztok,

Dorka,
Láttom, Te még egyben vagy. Nagyon szorítok Neked!!

Steffiről azóta sincs senkinek híre???

Jube, Marcsim
Nagyon aranyosak a babák!

Hú, most mennem kell, Réka ébredezik..

Én is rakok fel képet.

Vica
Kép Már nagyon éhes vagyok! Kép Fürdés után

vica10

Marcsi, Jube! Panni és Kolos is nagyon jópofa! Szépek. Húúú. :D Panninak gratula, ha ez valóban így van, akkor bizony nem semmi időszakon vagytok túl, minden elismerésem.

Durca, hát nem hiszem el!!!!!!!!!!!! Én is november 4-én születtem, de nem merem megmondani, hogy friss csirke vagyok, 78-ban. :oops: :roll: Szülinap együtt sok csokipróbával? :wink: Teljesen együttérzek veled. Ugyanez a helyzet nálunk anyós-téren. Engem az őrületbe kerget, férjem szerint ezt nem úgy kell érteni, és egyébként is jót akar blabla. Hozzáteszem, hogy gonosz boszorka képes mindig négyszemközt intézni a hozzászólásait, utólag megy magyarázhatom életem párjának, hogy higgye el, hogy így történt. Én már emiatt sírtam, hisztiztem, toporzékoltam, változás nuku. Mármint férjem részéről. Mindig csak várok, hátha előbb-utóbb neki is elege lesz. Csak egyik kedvenc a sok közül; anyós szerint az internet rém ártalmas az emberi kapcsolatokra... no comment. :?
vbea

Közben megérkezett Réka... :D Nagyon cuki, Vica!
vbea

Sziasztok!

VBEA! Csak azért nem haragszom,hogy 78-as vagy,mert egy napon születtünk! Tán akkor ezért a nagy egyetértés meg hasonlóság? :D :D
Figyi benne vagyok a csokipróbába,ha mentőt is rendelünk a közelbe :D :D
Akkor aztán kivesézhetjük az anyósokat,mert kell az embernek.Az a szomorú,hogy ez nem pusztán annyi,hogy van egy anyósom,aki olyan,mint a viccekben,hanem tényleg nagyon gáz,ami már a házasságunkat is megmérgezi.A férjem annyira szomorúan viselkedik ebben a helyzetben,nem azt várom,hogy vesszen össze a saját anyjával,hanem azt,hogy álljon ki mellettem,védjen meg és vállaljon velem közösséget,hisz azért házasodtunk össze.Nem,a férjem "nem akar konfliktust",az anyjával nem,helyette velem,velem igen,mert ez a könnyebb....
Na,befejezem,mert futja el az agyamat a vörös sz.r :twisted:
brrrrr......
a hétvégén muszáj találkoznom vele..

durca

Kép

Kép
durca

Helló Lányok!!

Ma megkaptuak a szuri,szegény Rebeka most elég nyűgi :cry: ,de nagyon hősiesen viselte!!!

Olyan édesek a picik!!
Jube!!
Olyan jó husiban van Panna,írigykedem is miatta. nagyon aranyos,és örülök,hogy megszabadultatok a pukicsőtől! :lol: Rebeka még csak 5650g.
Ma is azzal üldözött a doktornéni,hogy van -e elég tejem,meg hogy szoptassam sűrűn. Hiába mondom neki,hogy igény szerint szopiztatok,ha meg nem kell neki hogy tömjem a szájába. Ja és ugye a múlt héten volt egy kis bélhuruta, és "diétáztatnom " kellett,vagyis a tejcsi elején teát kapott.Na akkor kérdem én ,mitől kellett volna többet híznia?
Na mindegy,jól kimorogtam magam! :x

Kismamaikról semmi hír?? Vannak már babák? Bocsi,csak kicsit le vagyok maradva,erről-arról néha lecsúszok.

Mindenkinek jó babázást!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Kicsit eltüntem. Valahogy annyi dolgom van :D :D :D Az a helyzet hogy ha egy fél napra elmegyek itthonról akkor már nem győzlek titeket visszaolvasni ... most meg vagy 1,5 héter is eltüntem. Pótnagyi ügyben ha valaki talál valamit, akkor megtenné hogy az e-mail címemre ír nekem! nagyon köszönön.
Gyönyörűek a babák! Meg kell őket zabálni olyan édesek :D
Kiscsillagról van valami hír?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok

Aki esetleg a Dr. Mészáros Gábornál szült, kérem írja meg privibe a tapasztalatokat! :)

Előre is köszi!

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok!!

Kolos, Panna nagyon édesek!

Kicsit dicsekszem: Hanna lányom már 3 kiló, olyan boldog vagyok! Igaz, valóban egy kis zabagép, csak az a baj, hogy nagyon kevés a tejem, naponta már többször kell tápszerrel pótolnom. :cry: :cry:
Ja, és apa péntek és szombat éjszakára átvállalta a bébicsőszködést így két teljes éjszakát nyálfolyatva végig aludhattam!!!!! :lol: :lol: :lol: Az ember milyen hétköznapi dolgoknak, hogy tud örülni!

Steffiről, Dorkáról mi hírek vannak?
ildi35

Sziasztok,

Jube, Kriszta
Bejelöltelek titeket az iwiw-en.

Jube,
Gratula, pukicső mehet a kukába!! Nagyon ügyes Panni!!

Eszti,
Rebeka tényleg egy hős volt! Hogy szalad az idő, olyan mintha most született volna!

Dóri,
Kiscsillagról lehet tudni valamit? Sok-sok puszi Neki!
Luca fogacskája kibújt már? Nálunk még semmi!! :cry: :cry: :cry:

Teszek fel egy aktuális táblát

Mindenkinek szép estét!!

Vica

Kép Kép

vica10

Sziasztok!
Satuk, megkereslek!
Ez a steffiapuka!
Kiscsillagnak meg drukk...
Kismamik, egyetek sok csokit, kell az!

mtunde

Sziasztok!

Ildi,
utálni fogsz ezért, előre is bocs, de ha átalszod az éjszakát, és etetéskor nem teszed először cicire Hannát, s csak utána tápszer, (ha nincs tejed), akkor nem is lesz.... úgy tudod növelni a mennyiséget, ha minél töbször cicire teszed, s utána talán még fejed is, mindegy, jön-e vagy sem. Ne haragudj, én is sokat adnék egy átdurmolt éjszakáért, de a tejcsit azért nem... bocs még egyszer, hogy beleszóltam, remélem nem bántottalak meg.

Eszti,
hogy szednek össze a babák bélhurutot? Szegény Rebeka. Mit kaptatok rá? Nekem azért mondták a kaja előtti teáztatást, hogy ne egye túl magát Panni, de nem próbáltam ki....

Sajnos rászoktattam Pannit a cumival alvásra, ma 3szor keltünk visszaadni a cumit, egyszer meg enni.... valahogy ki kellene mászni ebből. de ha nem adom oda a cumit altatáskor, nagyon nehezen alszik el. Van ötletetek, hogy tereljem el a figyelmet a cumiról, de azért aludjon is??

Jube

Kép

Kép
jube

jó reggelt lányok!

Gyorsan írok pár sort,aztán rohanok dolgomra,mert olyan gyorsan elmegy a nap gyerek nélkül is,hogy utána meg csak hujolgatok,meg szentségelek,hogy ma sem csináltam meg,amit terveztem.
Szóval..

VBEA,OSORI! Írok privt,de egy kicsit később.Orsinak jobbulást!

MARCSI!Kolos nagyon édi,én imádom az ijen kis"félszeg" mosolyokat a babáknál :D Kérdésedre válaszolva,nem fogsz hozzászokni ezekhez a tejcsináló teákhoz,mert egy idő után szerintem már nem használod őket(no,nem az leső időkben gondolom),én ha jól emlékszem tán 4-5 hónapos koráig ittam,aztán láttam hogy van tej így is úgyis,hagytam az egészet.. :D :D
Jobban vagy már,gondolom,megerősödtél,ugye?

Szerintem STEFFI lassan kijön a kórházból és már csak tőle halljuk Martin születésének történetét..

TÜNDE Elutazott már apa? hogy bírod nélküle?ja, és gondolom ügyeskedsz joghurt ügyben :D :D

VICA! Nagyon édi RÉKA,mindig elcsodálkozom a haján,Mankának ugyanis ebben a korban nem volt haja,most is inkább szöszke,és csak képzelgek,hogy milyen lesz,dús hosszú hajjal.Aztán lehet,hogy Borókánk meg egy hatalmas nagy fekete pamaccsal a fején születik.Anyósom pedig ismét felvetheti a DNS vizsgálat kérdését...

KRISZTA! nem felejtettelek el emlékeztetni arra,hogy ma 18 vagy :D :D :oops: :oops:
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!

VERONIKA! Segítek,ha tudok,mindenképpen pótnagyi kell? fiatal nem jó?

ESZTI! a védőnő mondjon,amit akar.lényeg,hogy TI jól vagyotk és tudod,amit tudnod kell.Miért a védőnéni is egyforma ütemben hízik?

MONACS ma viszi oltásra Dórikát,drukkoljunk neki:-))

KISCSILLAG-nak is!!!!!

Puszi mindenkinek,durca

Kép

Kép
durca

Úristen,pontos jé-vel írtam az ijent...
pedig tudok ám,helyesen: ilyen..

Kép

Kép
durca

Sziasztok!!

Nagyon aranyosak a kisbabák!!

Kiscsillagról semmi hírem, gondolom pihen!! Biztos jelentkezik, ahogy van valami hír! NAgyon vágyik rá, úgyhogy mi meg nagyon drukkoljunk!!

Mi jól vagyunk. Nincs még fog. Luca aranyos. Lassan kezdenek nyugodtabbak léenni az éjszakáink. Vigyorog folyton,m int a tejbetök! :-D
Nagyokat sétálunk is!!

Eszti!!
Gondolom, majd Te is mész vmikor Mészihez gyógyszerért! Ha gondolod, megpróbálhatnánk összehangolni!

Vica!
Nem próbáltátok ki a homeopátiás szereket, mait írtam!?

Jube!
Tök jó, hogy vége a pukicsőnek! Az az ominózus 3 hónap...
Ti hogy álltok fog ügyileg??

Azt hiszem, Stefinek lehet gratulálni! :D

Ja, én is fent vagyok wiw- en: Vigh- Nagy Dóra néven.

Puszi mindenkinek!!

Dóri

Kép
nagydora

Durca!
Igen. Minden képp idősebb - nagyi korú - nő kellene. Ja! és kövezzetek meg, vagy szóljatok meg hogy garasos vagyok, de én egy olyan "igazi" családtagot keresek, akinek nem fizetnék. Ő jókat babázna mondjuk kétszer egy héten én meg ha nagybevásárlást csinál akkor autóval hazahoznám. Szóval amit az ember a saját szüleinek is segítene. De azért nem egy beteges nagyira gondoltam akit ápolni kell. Nem arra "gyúrok" hogy utána az enyém legyen a lakása. Remélem érted a lényeget! Olyan valaki kell akit a gyerek akár nagyinak is szólít és nem tűnik el az életéből 2 év múlva, mert lettek saját unokái stb.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el, csak sikerült "bekapnom" valami jó kis hasmenéses vírust, úgyhogy most nem vagyok ott a topon.
Ráadásul ma kell vinni Pannit szurira, kicsit aggódom, hogy fogom megjárni az orvost, amikor állandóan rohangálnom kell. Tegnap itthon maradt velünk a férjem, nekem tényleg csak az volt a dolgom, hogy szoptassak, de sajnos ma már mennie kellett. :( Remélem, hamar átvészelem. Leginkább a tejem miatt aggódom (mint mindig), ugyanis alig lettem túl a múltheti krízisen, úgy tűnt, hogy már visszajött, erre most itt ez a betegség.

Valakinek volt már hasonló baja, ne haragudjatok, de már elfelejtettem kinek is. Utána visszajött a tej?

Jube, nagyon gratulálok Panni súlyához, nem semmi. Hát, az én lányom még a 6 kg-t sem érte el, de azért nem úgy néz ki, mint egy alultáplált gyerek.

Viszont hadd dicsekedjem el, hogy ma is 6 előtt 5 perccel kelt fel, kajált, utána visszatettem és még mindig húzza a lóbőrt. :) Szerintem már mindjárt fel fog kelni, mert éhes lesz, de legalább addig is tudtam pihenni.

Puszi Mindenkinek!

Orsi

KépKép
osori

Sziasztok!

Dóri,

köszi a kérdést, nem tudom, mi van fog-ügyben, mert kevesebbet nyálzik, és nem ébred éjjel, hogy fájna.... talán leállt?? nem tudom...
Luca elejétől kezdve szerette a hordozókendőt? Panni utálja.... próbálom rávenni, hogy szeresse, egyszerűbb lenne vele az életünk.

Orsi,

hát igen, Panni olyan, mint egy michelin-baba :lol: :lol: :lol: egy kilóval könnyebben lenne kisbaba formája :D a combján 3 nagy hurka van... :lol: el sem hiszik, hogy csak anyatejes....

megyünk fejlődésneurológushoz 2 hét múlva buksi-ügyben, mert még mindig nem emeli a fejét hason :cry: remélem nem lesz semmi...

megyek, mert ébred
Jube

Kép

Kép
jube

Orsi!
Nem akarlak elkeseríteni, de most 6 hónaposan volt egy 39 fok feletti lázas-hasmenéses nyavajám és teljesen porzott a cicim. Végül (most először szülés után) meg is jött. :evil: :evil: :evil: Szóval kitehettem a "kripi" feliratot.... Én is teljesen el voltam keskenyedve, de aztán amikor már majdnem beletörődtem hogy itt a szopi vége akkor visszajött a tej és azóta sincs vele semmi baj. Én Bolus Adstringenst (vagy mi a fene a neve) ezt szedtem és ez nem csak megfogja a hasat, de fertőtleníti is. Ne szomorkodj! Fel a fejjel! Hamarosan jobban leszel! Mielőbbi gyors gyógyulást kívánok! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, nekem is azt írta fel a doki + a patikus ajánlotta a normaflore-t, ami helyreállítja a bélflórát. Hát, remélem hamar kilábalok belőle. Nekem viszont nem volt lázam, csak hőemelkedésem, de ugyanolyan vacakul voltam tegnap, mintha lázam lett volna. Talán az még rosszabb is, hogy nem tudom kiizzadni.
Előttem lesz a pozitív példád, úgyhogy csak reménykedek, hogy nekem sem lesz gond a tejjel. Szerencsére egyenlőre még van, csak délutánra egyre csökken.
Lassan készülődök, 11-kor megyünk a dokinénihez.

Sziasztok!

Orsi

KépKép
osori

Helló Lányok!

Igyekszem mindenkinek válaszolni,előre is bocsi,ha véletlenül valaki kimaradna.

A múltkor felvetettem a fogamzásgátlás témát. Köszi mindenkinek aki válaszolt,de nem egyre gondoltunk. Én a méhen belüli hormonális fogamzásgátló eszköz felől érdeklődtem,nem a spirálról. Ez nem egy spirál,hanem olyan eszköz ami folyamatosan adagolja a hormont,ami nem kerül be a véráramba,hanem helyileg hat,így nincs is semmilyen mellékhatása,állítólag. Persze akarok beszélni Mészivel,csak gondoltam előbb megkérdezlek benneteket,hátha ismeri valaki.
Elég jól viseli idáig a csajszim a szurit,tegnap délután is aludt egy nagyot,majd este szokás szerint 9 körül elaludt és fél6-ig szunyált,majd kajcsi után durmolt 9-ig ,kicsit fent volt,evett,vigyorgott és most megint alszik. Szóval egy szavam sem lehet! Tényleg jó kislány!! :lol:

Dóri!!
Ja,valamikor mennem kellene Mészihez,csak még fogalmam sincs hogy mikor.Nekem még van bogyóm,de szeretném megkérdezni erről a másik lehetőségről is. Semmi kedvem hízni,ráadásul mióta szedem a bogyókat, nagyon feszült vagyok.Te mikorra tervezed a randit Mészivel? A kórházba szeretnél bemenni?
Örülök,hogy jól vagytok, és jó lenne talizni,majd töröm a fejem,hogy mikor és hol tudnánk összefutni.

Jube!!
Olyan édes Panni!

Durca!
Nem is nagyon foglalkoztat a dolog,csak kicsit felszívtam magam tegnap. Egyébként szerintem semmi gond , olyan kis hurkás Rebeka,egyáltalán nem úgy néz ki mint aki éhezik. De azért köszi a biztatást,jól esett.

Kiscsillag!!
Nagyon szorítok Neked!!

Puszi! Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Jube!
Dehogy bántottál meg! Teljesen igazad van, de egyszerűen képtelen voltam ellenállni a kísértésnek. :oops: :oops:
Bár valójában nem aludtam el semmit, mivel ha kb. 6-7 óránként fejek, akkor tudok produkálni annyit, hogy két kajálásra is elegendő tej legyen. Persze, próbálkozom sűrűbben is, de olyankor a két ciciből nem tudok kipréselni annyit, hogy egy kajára elég legyen. És akkor megint ott vagyok, hogy ha arra várok, hogy ezekből a minimális mennyiségből legyen annyi, hogy egyszer jól lakjon, közben jön egy kajaidő és kénytelen vagyok tápszert adni. A szoptatás pedig teljesen kudarcba fulladt, (még a bimbókiemeleővel sem ment az evés) annyira befelé fordulnak a mellbimbóim. Annakidején a fiamnál ugyanez volt a forgatókönyv.
Egyébként minden jó tanácsot szívesen fogadok.
ildi35

Jube!

A bélhurut lehet attól,hogy megfázott egy kicsit,de lehet hogy csak azért fáj a pocakja,mer gyorsan eszik. Szerintem fogalma sincs az orvosnak sem,hogy mitől fájt annyira a pocija.kaptunk kanalast is ,azt a gyógyszertárban kutyulták,egyébként nagyon finom málna illata van .nem tudom sajna mi a neve,és csak egyszer adtam Rebekának belőle,szerencsére akkora már megoldódot a probléma.
A tea kicsit tehermentesíti a pocakjá,ráadásul ízlik is a csajszinak.
:lol:
Puszi: Eszti

Kép
Kép
mano4

:lol: Sziasztok, itt vaok újra.
Elizabeth 25!!!!
Én a Mészárosnál szültem 7 éve és 6 éve is és most is nála fogok szülni márciusban.
Én csak jót tudok írni róla, imádom nekem ő az igazi nagy fehér doki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szakmailag és emberileg is a legjobb, nekem, biztosan nem mindenki ossza a véleményem de nekem már 2x bevált és most is azért választottam őt újra. Úgyhogy én őt neked nyugodt szívvel ajánlhatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vica!!
Szomorú vagyok, hogy nem vagyok rajta a táblázatodon, de nincs semmi baj, puszi.

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok Lányok!

Steffi hogy vagy? Mikor láthatunk képeket.
Apa mért nem jelentkezik?
Nagyon sokat gondoltam ám rád!

Nagyon édesek a képek! Olyan szépek a kisbabák! :)

Köszönöm az aggódást és az érdeklődést.
Jól vagyok, nincs semmi bajom.
Csak amikor feljöttem ide, akkor utána sokat olvasgattam arról ami velem történt (HELLP syndroma)
És hát ez nem tett túl jót nekem. Sajnos olvastam ilyen doktori disszertációkat is, és ez eléggé megviselt. :cry: sajnos egy hétig ezen ettem magam. És még újra álmodtam azt is ami velem történt, többször voltam az intenzíven. És ezért nem sokat jöttem utána a géphez. El lettem tiltva :oops:
Most is kevesebbet jövök ide, mert képes vagyok és itt ragadok.
És elkezdtem járni spanyolra is, hogy elterelje a gondolataimat.

És most már megint pozítiv vagyok, és ami megtörtént egyszer az nem fog mégegyszer, hisz mindenki nagyon vigyáz rám!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem idáig. Remélem megbocsátotok, és én is bekerülhetek a táblázatba! Jó lenne. :oops:

Jól vagyunk, jövő héten megyünk dokihoz, már alig várom.
Hercegnő vasárnap kezdett el úgy mozogni, hogy öröm volt érezni. Persze eddig is mozgott, de ez most már olyan igazi kismamás volt (lehetett utána sokat, sokat wc-re menni) :) Meg is beszéltük Apával, hogy szinkronúszó lesz a kis hölgy. Tegnap is nagyon sokat mocorgott, Olyan menős lesz mint az Anyukája. Nagyon örülök neki, mert így tudom, hogy jól van!

Igyekszem sűrűbben jelentkezni, ha tehetem.

Mindenkinek sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Na sziasztok megyek, puszi mindenkinek, és kitartást!!!!!

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok,

Dóri,
Nem próbáltuk ki a homeopátiás bogyót, mert most egy kicsit alább hagyott. Továbbra is erősen nyáladzik, de most már nincs az a kőkemény "hiszti". Kentem neki dentinoxal és szerintem segített egy picit, de sajna még nem bújt ki.

Lányok,
Ti hogy csináljátok, hogy ennyit alszanak a babák? Réka éjjel is 2x kell fel enni és napközben már csak 3x alszik, max 1 órát. :cry: :cry: Egyébként még a 6 kilót sem közelíti meg, de azért vannak neki is hurkái. Csak az én kislányom egyfolytában "pörög", még evés közben is jár keze-lába. Enni eszik rendesen, néha már azt nézzem, hogy hova fér bele ennyi, de van kaki is rendesen. Szóval mi lassan de biztosan közelítünk a 6 kiló fele!!!!! :lol:

Képzeljétek ma 2 ismerősömnél is megszületett a baba. Most már tényleg jön a hidegfront.

Dorka,
Hol vagy? Csak nem?

Monacs,
Hogy bírta Dóri a szurit?

Kiscsillagnak továbbra is nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!

Tinnyei,
Ne haragudj, de bevallom őszintén, hogy mikor készítettem a táblázatot (Kiscsillag táblázatában még nem voltál benne) csak 3 oldalt olvastam vissza és abból egészítettem ki. De természetes, hogy téged is beleírlak, csak akkor írd meg légy szíves az adatokat. Mégegyszer bocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv,
Vica

vica10

Ancsa,
Te is írd meg az adataidat és téged is beteszlek a táblázatba :D

vica10

Szia Vica!

Köszönöm szépen!
De aranyos vagy!!!
Ezek szerint nincs harag