Sziasztok!
rika: én is azt tapasztaltam, hogy a műanyag dolgok sokkal jobban tetszenek, mint a plüssök, meg a puha játékok. Mi ajándékba kaptunk játszószőnyeget, de amire használtuk, arra tökéletesen elég lett volna egy puha pléd is.
Overál: szerintem érdemes megpróbálni a TeszVeszen vagy a Babaszobán, én most vettem 3300+postaköltségért nagyon szépet. Amíg kerestem, láttam kisebb méretűeket, 2000 körül már nagyon jók vannak (a kisméretű cuccok nem nagyon használódnak el). Pl. itt van ez:
http://www.teszvesz.hu/item131012164_te ... anyra.html
Eszter: üdv! Szerintem normális teljesen a súlya a babádnak. És honnan vetted, hogy akkora? Mert a súlybecslések nagyon sokat tévednek rendszeresen, lásd az eddigi példákat! Hálóing: szerintem az a lényeg, hogy te miben érzed jól magadat, nem hinném, hogy bármiért szólnának.
Magzatvízügyben én sem tudok nyilatkozni, nálam se folyt el.
Tápszerünk nekünk is van felesleges: Milupa HA tejpép (gluténmentes rizspép), meg SINLAC (glutén- és tejfehérje-mentes pép szentjánoskenyér-lisztből).
Időbeosztás: én is bajban vagyok, hogy a házimunkát hogy csináljam. Idegesít is sokszor, hogy nem haladok semmivel.
romy, ez szép volt, a lelkisegélyes felajánlás...
zsuzsu: nekem 4 és fél hónappal a szülés után jött meg. Másként fáj, mint előtte, és pontosabb. Koszmó: olajozás, körömkefe! Nálunk is ez vált be, apa csinálta... 2-3 alkalom, és elmúlt, vissza se jött.
A C&A rucik tényleg jók, érdemes elmenni.
zozo, Brendonról hasonló a véleményem. Nekem is azt mondták, hogy a rendelést felejtsem el. Viszont a netes oldaluk jó, rákereshetsz a termékekre, hogy melyik áruházban van éppen, és tényleg a valós dolgokat mutatja.