A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Én az Imrében szeretnék szülni! Tudnátok egy jó orvost ajánlani( aki nem is olyan drága)!

Én amugy itt születtem 26 éve Dr. Josdynál, de róla nem hallottam semmit!

A segítséget előre is köszönöm! :)
jessie

Szia Jessie!
Az ügyeletes nagyon olcsó! :) Nekem azok voltak, asszem 3an.
Van már pocakod? Hány hetes vagy? Ha leírod, milyen orvos az ideálod, a csajok majd válaszolnak. Nő/ffi, alternatív, gátvédő, jóképű, vicces, komoly, stb?
neet
neet

Ancsi,
Nem a fűtéstechnológiában van a lényeg szerintem - mert amúgy semmi különös - hanem abban, hogy nem kell 2 hétig fűtened a téglát amíg átmelegszik aztán folyton fűtened hogy melegen tartsd, illetve az sem fűt téged egész nyáron. A szigetelés a lényeg, és a könnyűszerkezetest nagyon jól lehet szigetelni! ( a levegő a legjobb szigetelő, ebben meg az van a szendvicspanelek között ) A nyílászárókat (is) Apa szigetelte nálunk megaztán csak az nyitható ami feltétlen szükséges a többi fix és thermo. Szerintem ezek a lényeges spór tényezők de nem vagyok én ebben szagértő ezeket is Apától tudom ám! :D
A léböjtöt meg küldöm mailen! abban szagértek :D :D :D

Indi,
Akkor mi is az a Holdbolt?
És mennyi tej az 1 kanál joghurthoz? És a kefír??? :) szeretek kotyvasztani! és amikor kicsapod D-t az udvarra az hogy műxik? Babakocsi vagy leterítesz neki szőnyeget?
akata

Jelentem kislányom immár nem pogány :)
Nagyon szimpa kis öreg papocska volt és Kamilla az elején még csípte is, de aztán amikor a lényeg jött (víz) akkor már nem tetszett neki a móka ;)

Indi: tánc...hát valahogy elmaradt...elkezdtem dolgozni és valahogy nem jutott rá idő. mindig volt valami fontosabb, vagy csak szimplán lusta voltam bemenni a városba..(ja késő este volt mindig) aztán persze nagyon hiányzott (most is nagyon hiányzik) és többször újra nekivágtam - de punnyadt voltam és lusta annyit utazgatni esténként. Boá hülye kifogás!
Mindenesetre ha itt lenne Csepelen akkor biztos nekivágnék újra!
Zsan: Pécs áááá nem :oops: Zákány Csoport 5. ker.

Ancsi: kégli :P

Fibi: :D :D Drukk, hogy ott is maradjon a kisasszony ahol van ;) ++++

Barbi: krém: Kamilla születése óta a 2. kis minta tégelyt használjuk Sudocremből. Illetve a második is még félig van ;) Szóval óvatosan a krémmel :)
Penészes utazóágy: tudom, hogy be kellett volna olvasnom a fickónak, de ettől nem változott volna semmi, csak saját magamat dühítem fel-és ez nem ér annyit. Szóval az ágy kint szellőzik még mindig az erkélyen és hétvégén kisikálom és felrakom a tesz-veszre. A sok netes vásárlás után buktam egyet :x
Koszmó: Kamillának még mindig van a feje tetején :? és sajnos se az olaj, se a fésű nem szedi le! Először Anyukám esett neki körömmel, mert én nem mertem, de aztán leszedte az egészet igy neki és ded túlélte. Úgyhogy mostmár énis körömmel vakisrászom neki óvatosan persze, de csak igy jön le ez a ragaszkodó izémicsoda! És azért kell leszedni, hogy a későbbiekben ne legyen korpa, vagy ekcéma baja a bőrének.
De hozzáteszem, hogy mienk bébe is tiszta vízbe fürdik. Semmi sampon semmi fürdőhab. Illetve de, mégis: Kamilla ugyanis mindég belepössent a vizébe :oops:

Rylie
rylie

Kata :)
Bocs, a Holdbolt : Pesten van a Rákóczi térnél (ebben még nem voltam, Zanza mesélt róla) és a Baross utcában olyan biobolt, ahol lehet kapni a zöldségen és gyümölcsön kívül mindenféle egyéb fincsiségeket plusz környezet- és emberbarát tisztítószereket és kozmetikumokat, ezen kívül a Nádor utcában az Ökoszolgálat, ami egy komplex szolgáltatóház. Nos, Budán, a Feneketlen-tó és a Skála között a Szabolcska M. utcában van a Holdbolt és a Napra, előbbi a tisztító- és kozmetikumrészleg, utóbbi az élelmiszeres.

Dominó csak babakocsiban alszik napközben, így abban kint ücsörög, kicsit játszik, ha egyedül van, majd panaszkodik, hgoy álmos, oylankor fél perc tologatás és már alszik is. Sajnos holnaptól ez a helyzet romlik, mert idő is :(

Kefirhez gombatenyészetre van szükség. 1 evőkanál joghurt 1 léiter tejhez elég - a dobozos tejekből is lehet joghurtot csinálni, a lányeg a lassú hűlés és jó, ha zsíros a tej.

indianyo

Rájli,
ezt most nem teljesen értem, mi van ezzel az utazóággyal? Penészes és büdi, és el akarod adni? Elárulod? De ki akar penészes ágyat tenni a picinye alá? Vagy jó kereskedőhöz méltón letagadod? (Nem piszkálni akarlak, félre ne érts, csak kíváncsi vagyok.) :wink: És ez a teszvesz hogy működik? Az emberek befizetnek valamire, amit csak otthon bonthatnak ki? Tényleg nem értem, de ha ez így van, semmit sem rendelek a teszveszről. :shock:

És mi ez a szappanellenesség itt topikszerte? Mi a baj vele? Mi első naptól kezdve a patikai szert használjuk, az ominózus fürdetőkrémet. A macskaszőr, kutyanyál, zsíros active balance és homok-víz sáros elegyét nem bízom a sima vízre. Arról nem is beszélve, amikor a pörkölt piros nyomot hagy a kezén, arcán, mindenén. Azt le nem hozza a víz.

Bogárka,
én is láttalak rtl-en. Bár a téma maga nem érdekelt, de te igen. :) Szépen beszéltél, nem őőőőő-ztél, nem habogtál, nálam ez nagyon lényeges. Nem bírom, ha egy riporter vagy egy alany nem bír rendesen beszélni. De ez király volt! :D
neet
neet

Neet :) Majd ha pörköltet/kutyaszőrt/homokot eszik a gyerekem, én is fogok némi szappant alkalmazni, de egy fekvő-forgolódó csecsemő ritkán csinál ilyeneket :lol:

Rylie :) midnenképpen írjál abba a fórumba, ahonnan vetted az ágyat, ezu felháborító, aljas átverés! Ha magadért nem 8bár magadért is miért nem?) hát a további vásárlókért.

Egyébként pedig ecetes kefével átsikálod, száradás után sütőporral/szódabikarbónával beszórod és hagyod egy éjszakát úgy állni majd száraz kevével kisikálod és elméletileg mind a szag, mind a foltok eltánnek.

indianyo

Indi,
ja, értem. Azt hittem, sose kell szappan. :D Fogsz te még ecetes ollóval is bíbelődni, mi? :D :D :D
neet
neet

nnna, voltam a Spárban és vettem pár szemetet.:)
többek között Gyerek párizsit, amiben 70% sertéshús van, és nincs szója, meg laktóz meg glükóz és ilyen nem oda illő dolgok. eddig azért nem vettem, mert csak nagyobb kiszerelésben láttam, de ez 80 g-os, 2-3 nap alatt lecsúsztatja majd a ded. (most megnéztem, a többi párizsiban/Zalában/felvágottban is többé kevésbé 40-50% hús van, csak tele van minden mással)

és vettem egy nagy sütnivaló tököt. beindulhat a sütőtök leves gyár! csak jöjjön haza apa összevágni, mert a nyamvadt kezemmel nem tudom :(

Indi!
valahogy így készíti nagymamám is a joghurtot, nagy dunyhák között hűtve! :) aztán kever bele igazi barackot. csak ha ő rááll vmire, azt hektó szám gyártja, úgyhogy a család már megunta. tésztaszűrőbe kell tenni a pelenkát? össze kell kötni, vagy maradhat szabadon a teteje? hűtőben kell tartani, amíg lecsöpög?

Akata!
én meg úgy próbálok fogyózni újabban, hogy főzök egy nagy kondér levest és azon élek 2-3 napig. (főként) különben - ha nem eszem mellette marhaságokat - elég hatékony. persze nem szárazbablevesre gondolok, hanem mondjuk főleg zöldbab, v. brokkoli, egyéb zöldség. és most indulhat majd a sütőtök leves szezonja is.
ancsipancsi

Ancsi,
a léböjt NEM fogyókúra hanem szeméttelenítés!! ugyan fogysz 4-5 kilót de a kúra után ez lassan visszajön, mert újra megtelik a test....

Lányok, hálózsák vagy takaró télire????????????
akata

Kata!
bocs, elfelejtettem írni, hogy a leveskúrám jutott eszembe a léböjtödről, de összefüggés nincs, tudom :)
mi hálózsákpártiak vagyunk, habár nem tudom hogy fogom leszoktatni majd róla. most ha beteszem a zsákba (és itt az alvásidő) alszik. takaróval nem igen.
ancsipancsi

De kár, hogy lemaradtam Bogárkáról :( :( :(

Indi :) Joghurtoddal teljesen felcsigáztál, asszem ki fogom próbálni :wink: :D

Ancsi :) Minden tiszteletem a Tiéd, ha levesen bírod napokig... Már a gondolattól is éhes leszek. Mondjuk sose tudtam igazán fogyózni és ez meg is látszik rajtam :oops: :mrgreen:

Neet :) Amióta Bálint rajong a gulyásért és a paprikáskrumpliért, mi is bevetjük a szappant (most küldhetitek a mókusokat csajok) :wink: És ilyen csúszásgátlót sztem minden fürdőszobaboltban, nagyáruházban találsz (tudom ez kicsit túl tág meghatározás). Nekünk kis csillagaink vannak az Elefániból, de azt B. inkább játszásra használja, szóval érdemes hagyományosat venni, hogy ne szedje fel a gyerkőc a kádból.

Rylie :) Nagy gratula Kamillának a keresztelőhöz!!! Képek vannak?

Johi :) De jó, hogy van újra netetek :D És Fannika hogy-hogy ilyen hosszan betegeskedik?

Fibi :) Péntek??
denizsa

Kata :) Nehéz kérdés, mi takarót használtunk eddig, de télire én is gondolkodom vmi hálózsákon, mert B. szeret forgolódni. Ezzel meg az a bajom, hogy még éjjel szopizik, utána óvatosan visszafektetjük, szóval olyat kéne találnom, hogy ne ébredjen fel, amikor visszacsomizom. Most inkább azt a módszert alkalmazom, hogy úgy felöltöztetem, hogy ne fázzon meg, ha kitakarózik, és csak vékony takarót teszek rá. Szóval vannak variációk 1 témára :lol:
denizsa

szia Neet!

Köszönöm a választ!:-)
Egyenlőre még csak próbálkozás van:-)de remélhetőleg lassan eredménnyel!

Az a lényeg nekem, hogy megbízható legyen és kedves ,mert már most nagyon félek az egésztől:-(! Az az igazság, hogy volt már nem olyan kellemes tapasztalaton nőgyógyásszal, ezért szeretném kikérni a véleményeteket!

A gátmetszést nem nagyon szeretnén, de tudom, hogy első gyerekre több mint 90% - ban elvégzik! Ami még fontos nekem az a higiénia, mert a kórház szagtól hányingerem!

Remélem nem tünök olyan macerásnak

:oops:

üdv: Jessie
jessie

Sziasztok!

Köszi szépen a válaszokat, kapcsolatba lépek az egyik szülésznővel, akit ajánlottatok.
Amúgy 20 hetes vagyok, és gondolom, még nem csúsztam le semmiről, ha most kezdek ismerkedni a szülésznőkkel...
Nekem fontos az, hogy ne csak szakmailag, de emberileg is támogasson.

Sara,
Jessie,
Bálint Balázs mindenben megfelel szerintem, kivéve, hogy nincs sok betege.... Hozzá kb. egy hónappal előre kell bejelentkezni, és ha jól tudom, nem is mindig vállal újakat.
De egy próbát megér, nagyon kedves!

Csip
csipcsiripp

Sziasztok:)

Rylie,
Gratulálok a keresztelőhöz. Nekünk is tervbe van véve. Csak a papot kell elkapni és megdmálni, melyik nap legyen.

Deni,
tegnap a lányom a sima csúszásgátlót fel akarta szedni :D :lol: :shock: De nem csodálkozom rajta, hiszen ő egy zsizsik :lol:

Ancsi,
Sütőtökleves :shock: Azt hogy kell elkészíteni??? O. imádja a sütőtököt :) .Mi anno Archi Cad-del tervezgettük a lakás berendezését. Nekem nagyon bejött. Csak kicsit béna vagyok hozzá :oops: . A zapa meg keni-vágja :wink:

:!: Mi is szeretnénk kistesót. Ráadásúl O.is rajong a babákért. Csak eddig még nem jött össze :cry: Rajta vagyunk a témán, de még semmi :( Már harmadszor legalább háromszor lettem nagylány úgy, hogy szinte biztos voltam benne, hogy nem fog megjönni....../ Szerintetek mé'?

Mása
szmagdi

Indi,
Köszi a receptet kipróbálom gondolom házitejből talán még jobb, a piacon szoktam beszerezni.
Den,
Hálózsákban nem lehet szoptatni? vagy ne kérdezzek hülyeséget?
Ancsi,
ha ehetek levest, nekem más nem is kell!! :) :) :) anélkül viszont nem bírom 3 napig sem.
akata

Szia Jessie :)
A szentimre szülészete nagyon jó :)
Doki ügyben én annyit mondanék, hogy mindenkinek a "saját" dokija a legjobb :wink: De ettől függetlenűl tudjuk, hogy a többi doki is jó szakember :) Azt kell eldöntened, hogy milyen nemű legyen az orvor és mennyire fiatal, vagy öreg. Biztos, hogy megtalálod az igényeidnek a legmegfelelőbbet :) Nekem Faludi P. a dokim. Imádom :) Csak azt nem tudom, hogy vállal-e újakat. De megadhatom az elérhetőségét.

Mása
szmagdi

Csipcsiripp!

Köszi az infót :) !
jessie

Jessie!
ha nincs kórház szag, akkor higiénia sincs. inkább kórházszag (hipó, stb.), mint más bűz, mert nekem meg attól lenne hányingerem :)
én BB-nél szültem, de császárral. nagyon szimpi volt, gátvédelem párti, és szerintem a 90% erős túlzás. egy újságban nyilatkozott BArdóczy Zsolt, hogy ő a mamák nagy részét megmenti a metszéstől.

Másám!
én is ezzel a programmal, csak nem akartam a nevét bekiabálni :), egyéb okokból.
kérdésedre a válasz: mert még akkor nem jött el az ideje! :) ne félj, ha eljön, összejön!
sütőtök leves: összekockázott (héj nélküli :) ) sütőtököt 1 szem kockára vágott krumplival és hagymával levesként megfőzni (só, bors), majd botmixerrel összemixelni. ezután lehet tejföllel/tejszínnel dúsítani, de akár be is lehet ezekkel habarni (liszttel). érdekes ízvilág, hogy a tök édes, de a lé sós. imádom!

Deni!
zsákban is lehet jól szoptatni. nekünk először profi Mother Care-es zsákunk volt, amit körbe lehetett cipzározni. a mostani csak elől cipzáros, de megszoktam. az Elefániban vettük, tök jó anyag, jól bírja a mosást, szép színek vannak és nem drága.
ancsipancsi

Szia Mása!

Azt megköszönném:-)!!!!

Amugy nekem a férfi nőgyógyászok szimpatikusabbak. Bár a nőiekről sem mondhatnék rosszat, hiszen nem voltam még egynél sem!
Mégegyszer köszi!

üdv.Jessie
jessie

Ancsi:)
Kicsit komoly a progi, ugye :wink:
Ki fogom próbálni a levest (megfőzöm) Végül is minden olyan dolog belemegy, amit szeretünk :)

Hol van Elefáni bolt? Vagy most hülyeséget kérdezek :shock:

Mása
szmagdi

Deni,
méltem a kérdésedre :)

Rylie,
köszi a drukkot :)

na, megyek enni (megint :oops: ) :)

KépKép
fibi

Sziasztok!

Votiv:
vagyok,csak kevés ez a 24 óra/nap :lol:
Húzos volt a hétvége is,mert végre átadtuk a pesti lakásunkat.
De volt még ott pár cuccunk,szóval költözhettünk egy kicsit.
Meg az új kocsinkat intéztem/2xfél nap az okm.irodában!/,meg szemüveges lettem,azt is intéztem közben.
Plusz a férjem egyik főnöke is indult képviselőként,oda is besegítettünk./főleg a kampányzáró buliba :lol:/.
Na meg a ház is alakul,mindig van miért rohangálni.De ez így van rendjén :D .A költözés remélem hó végén bekövetkezik!

Ancsi:
ugyan olyan élettartama van ezeknek a házaknak,mint a hagyományosoknak!
Beton alap+fa szerkezet.
A fűtése pedig valóban olcsóbb,mert nagyon könnyű felfűteni.
Igaz a hőtartása nem annyira,de ha jók a nyílászárok,akkor ez sem gond.
A tervek tök jók!Ügyes vagy!

Zsan:
kérdezz majd nyugodtan :D

Zuz:
nem feltétlen az árban van nagy különbség/mondjuk az sem elenyésző/,hanem a kivitelezésben.
Láttad Te is,hogy 1 hónap alatt állt a házunk :shock:
Szerintem 3,max.4 hónap és beköltözhetsz.
Az ára pedig nem titok:a mi házunk:80+60nm.Ez kulcsrakészen durván 16-17M.Plusz a telek persze.
Nagyon örülök,hogy szimpi volt M.Gabi :D

Barbi:
köszönöm kérdésed,megvagyunk.
Pólokkal jól állunk,habár elég sok fogy naponta :lol: :?

Juc:
megint eltüntél?! :?
Minden rendben veletek?

petergabi

Ancsi :) Köszi a tippet, akkor meg fogom nézni! :D És melyiket érdemes, a körbe vagy az elön cipzárosat, vagy mindegy? Vagy kortól is függ?

Mása :) Az elefáni a Kosztolányi térnél van. Jó kis bolt, csak szűk a hely benne, én legalábbis sportbabakocsival alig fértem el benne. És akkor nagy drukkok a kistesó projekthez, azért az is jó, amikor "gyakorol" az ember :lol:
denizsa

Mása,
ja még Neked akartam: hogy ne add fel, ez a lényeg! nekem kétszer jött meg, mielött összejött a bébi. és nálunk az használt, hogy sikerült kikapcsolodni, és igazán lazitani, meg elfelejteni a hajtos hétköznapokat (föleg a páromnak kellett ez asszem) nem a Héviz a lényeg :D
fibi

Jessie :)
Én magánba jártam, ami ott van a Lágymányosi úton (XI ker.) A pontos címét is megadhatom. De szerintem elsőre menj el az SZTK-ba hozzá és akkor eldöntheted hogy bejön, vagy se :) ÉS az tuti nem kerűl pénzbe.

Mása
szmagdi

Neet: a teszvesz és a vatera is azon az elven működik, hogy előre fizetsz. De pl ha össze tudsz hozzni gy találkát az eladóval akkor meg tudod nézni, hogy tetszik-e az áru, s ha nem akkor visszaléphetsz.Nomármost akitől én vettem az ágyat az zalai volt, igy postán jött a cucc előrefizetés után persze.Visszaküldhetettem volna a cuccot, de akkor duplán bukom a postaköltséget :( Igy meg most szellőztetjük, takarítjük és aztán felrakom én is hátha....mostmár két hete kint van az erkélyen és már nem is annyira vészes...meglátom majd takarítás után milyen lesz...
Indi köszi az ötletet!
Ja és mi sem vagyunk szappanellenesek, de amig nem olyan retkes a csajszi addig jó a sima víz is ;)

Den: vannak képek csak még nem töltöttem le...

Jessie: kórházszag alatt én tudom mit értesz, mert úúútálom én is! Na itt az nincs! Többek közt én is azért választottam ezt a kórházat, mert jól éreztem magam benne és nem volt az a viszolygásom!

Akata: eleinte mi hálózsákoztunk és zsákkal együtt szoptattam, most már plédezünk.

Ja ez kimaradt:

Macs: ház király!

Gabi: mikor jön a köv. fotó a belsőről??

Zuz: már csak 10 hét :shock: Atyavilág, hogy megy az idő??!!!

Mása: no para, majd jön az!

Ancsi: épp ma vettem tököt én is! Hány fokon kő sütni?? Sütés előtt is meg kell hámozni? (én nem szeretem, úgyhogy ezért vagyok ilyen tudatlan)

Képzeljétek ma először ette meg Kamilla a répa+krumplipürét alma nélkül!!! Igaz főztem bele petrezselymet is és dughagyma levelet, hgoy valami íze is legyen! Először fancsali képett vágott, de most, hogy együtt eszünk (ő az etetőszékben én a sajátomban:) látta, hogy én is eszek és őt is bíztattam, ezért kénytelen kellettlen, de megette :P
Ja és a másik újdonságunk, hogy hétvégén elkezdett brümmögni, azaz pörgeti a nyelvét és úgy ad ki olyan hangot, mint az "autók" :lol:

Rylie
rylie

Bálint mindig lerugja a takarot, ergo régota hálozsákban alszik. szopizni is tud benne, johogy :D
fibi

Fibi, Deni,
Köszi :D
szmagdi

bocs, hogy ilyen darabosan, de mindig kifelejtek vmit:

Deni, Kata,
szerintem cipzár mindegy hol van, ill. ha alul a lábrésznél, akkor az azért jo, mert ott kicipzározod, és járni is tud benne (esetleg reggel ha felébred). Egy jotanács viszont, amit megszivtunk: a vállánál ne legyen patentos, mint a miénk, mert ahogy kuszik a gyerek az ágyban (legalábbis B örökké felfelé halad álmában :)), az szépen kipatentolodik... volt már hogy arra ébredtem, hogy fázik a ded.
fibi

Lányok,
Ha tudtok eladó jó gyerekülést, akkor szóljatok. Orsinak kéne. Most már kezd kicsi lenni a babahordozó :shock: :lol: Eddig húzta :lol: Mivel még mindig csak 8600gr körűl van a súlya és hosszra is csak épp hogy.... :? Előre is köszi.

Most lépek, mert viszem a csajomat dokihoz

Mása
szmagdi

Hello Csajok!

Nagyon köszönöm a tegnapi köszöntéseket a Kiscsaj nevében is!!! Jólesett, hogy ennyien gondoltatok Rá!!!!! :)

Neet!
Neked meg köszi a dícsérő szavakat a ma délelőttre :) Én azon voltam kicsit utólag ki, hogy néha olyan hülyeségeket bírnak ilyenkor kérdezni...vagy legalábbis úgy érzem, hogy ahhoz, hogy jól válaszoljak, ezer dolgot ki kéne még fejtenem előtte... na, de ezt most pont Neked írom, akit a téma nem is érdekel :)

Lindi!
Mikor jösz turizni??? Cuccok összekészítve :) majd hívj!!!...bár ahogy most elnézem nekem a péntek délelőtt lenne a legalkalmasabb...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Isti is hálózsákkal alszik, a H und M-ben vettem neki két paplanvastagságút, és egy trikót adok rá fölülre, meg a pelust és kész :D és tök jó, még nem bírja leszerelni :D
nem volt olcsó 4ezer volt darabja, de 1-3 éves korig jó, meg hát majd a tesónak is jó lesz, így már nem vészes :D

Gabi, de jó, hogy jöttél :D

Jessie, szia! Josdy doki megvan ám még! :D ha akarsz, nála is szülhetsz :wink: én szintén Faludi, mint Mása. a topikban népszerű nagyon a Bardóczy, a Bálint dokik, Urbán Márta...
de mivel még ilyen korán vagy, sztem menj el a kórházba a szülésfelkészítő előadásra (több is van), hátha ott találkozol álmaid dokijával! és szülésznőjével, ha azt is szeretnél :) és hajrá :D

votiv 8)
votiv

na de ha ügyes lennék, akkor tuti magam varrnék neki hálózsákot, mert ennél egyszerűbb szabásminta kevés van :D de nem vagyok ügyes :oops: :D

votiv 8)
votiv

GAbi!

SZia,vagyok csak megcsappant a beszélőkém. :wink:
20170114224602

Sziasztok,

Egy kicsit lemaradva:

Rylie,
tök szuper helyen voltatok és Kamilla is nagyon édes a képeken :) . A keresztelőről jut eszembe: tőletek elvárta a pap, hogy a keresztszülő(k) meg legyenek keresztelve?

Lindi,
Gratulálok az ifjú úrhoz :lol: és szerintem mindkét név nagyon jó ötlet :)

Blaye,
Gratulálok az ikrekhez :lol: Nálunk is volt rá esély, mert az anyai felmenő ágban rengeteg ikrek voltak/vannak.

Tinu,
Megakadt a szemem a Főzelékfalón. Lehet, hogy már mi is találkoztunk. A munkahelyem pont mellette van és rengeteget jártam oda ebédelni. Tényleg, végül sikerült szülésznőt választanod?

Fibi,
Gratulálok a két csíkhoz :lol: Nekünk a Valentin nap jött be :lol:
curse

Bogárka,
Ezek szerint (lehet, hogy hülyeséget kérdezek :lol: ) téged láttalak az rtl klub reggeli műsorában a csak csajokban?

Egyébként lehet, hogy terhességi elhülyülésről van szó, az agyamba nem megy elég vér :lol: de tudnátok két dologban segíteni?
Reggel bejelentkeztem nst-re, csak elfelejtettem megkérdezni, hogy hova is kell mennem. Ez a Bártfai utcai rendelőben van szintén?
A másik pedig az, hogy van egy telefonszámom, a 464-8777. Ez lenne az ahol be lehet jelentkezni uh-ra? Annyira régen voltam ott, hogy már nem vagyok biztos benne. A számot egy cetlire írtam fel, de én hülye nem írtam rá, hogy az minek a száma :( Magánlakást nem szívesen hívnék fel véletlenül :lol:
curse

Szia votiv!

Majd megnézem a kórház honlapját, mert közben arra is ráleltem:-)!

Josdy dokinál azért bizonytalanodtam el, mert igazán nem találtam sehol semmi bejegyzést rá:-(! Bevallom, anyukámnak az emlékei a 26 évvel ezelötti szülésre már nem a legpontosabbak:-)! De ebben egy jó dolog van, a fájdalmakra sem emlékszik :D !

jessie
jessie

Rylie:
most lett kész a víz és fűtésrendszer,ezért csak ilyen"borzalamakat"tudok mutatni :lol:
Kép

petergabi

Na még egy:
Kép

Juc:
sejtettem :wink:
De jól vagytok ugye?

petergabi

Gabi!

természetesen jól vagyunk :) köszi az érdeklődést.

MAcs!

Fótliget az az ahol csak egy sorompón lehet bemenni?
20170114224602

Ja és ki az aza Abraka-Dubra aki privit küldözget?Nem kérek belöle,köszi!
20170114224602

Neet: ikejában mi sem találtunk, persze ettől még lehet, csak én nem leltem. J

Kép
Kép
johanna1975

Lindi: nekünk a neked tetsző név a vezetéknevünk, és páromat úgy is becézik, ahogy írtad. Tényleg nagyon édes és imádja.

Bogárka: miről értekeztél a tv-ben?

Den: holnap lemegyünk a dokihoz, mert nem tom miért nem múlik má a fránya kórság.

Kép
Kép
johanna1975

Curse :)

Ha nem a szülőszobára kell menned, akkor a Bártfaiban a II. emeleten, pont a UH felett van az NST szoba. Asszisztens néni kellemetlen néha, ne is törődj vele! És Főzelékfalót én is szeretem, egysezr csaphatnánk ott egy közös ebédet, bár ahogy elnézem, mire én odaérek, te már babázol :)

És utolsó időkben lévő kismamának tilos napokig nem írni :lol:

Jucus :) eddig se voltál az a szószátyár típus :)

Votiv :) sajnos az alapanyagokkal együtt már nemigen éri meg hálózsákot varrni - ha a klasszikus béléseset szeretnéd.

Viszont DM bababónusznak van két félárú C&A-s kuponja, hátha ott is lehet ilyesmit kapni...

Nálunk van mindkettő, mert hideg van - már most is 18 fok van csak, úgyhogy zsák alatt rugi, azon pedig vastag takaró - nem egyszerű a fürdés utáni pelenkázés-öltözés, de muszáj.

Kérés: Az ehavi kismamában van 3 féle csúszásgátló állatka, én szeretnék egy békásat de itt csak rózsaszín víziklovat lehet kapni (van még kék bálnás is).Kérek szépen valakit, hogy vegyen nekem egyet, mi nagy béka, gyík, sziatakötő és tehéngyűjtők vagyunk :)

Lehet, hgoy a sok rovarevő kedveslése miatt egy dög szúnyog a szobában úgy összecsípte Dominó fejét, mintha kiütéses lenne, óriási nagy 5 dudor van rajta, szegénykén, úgyhogy beüzemeltem neki is az Apis Mellificát.

indianyo

És csak emlékeztetek: Jucusnak lógok a ringyók árával, Macsnak a rizspehely árával...

Ez epdig egy jó kis oldal, ahol fel lehet ajánlani feleslegessé vált dolgokat de kérni is lehet szükségeseket:

http://groups.yahoo.com/group/budapest-mindeningyen/

Be kell hozzá lépni és már mehet is a dolog.

indianyo

szupergyorsan fürdetés előtt...

Indi,
itt figyel nálam a béka, ehavi kmamával azt kaptam, nekünk nem kell (annyi fürdőjátékunk van, mint a nyű), postázhatom? :D Címet azt hiszem tudom, ha nem, majd írok

v
kisün

Vera :) köszi!!!!!! Személyesen szívesebben átvennénk :) mondjuk a jövő héten :)

Gabi :) érdekelne szemüveges te :) és ezek a csövek a fűtést vagy a vizet vezetik? nagoyn izgalmas :)

Macs :) gyönyörű lesz a térdkerítés vagy mifene ezekkel a kövekkel, a házikóra nem jut?

Krityó, Zsan, Pocak, Gigi, Moose - és bocs, hgoy most itt abbahagyom, mert rohanok fürdetni, de hogy vagytok?

indianyo

Mindenkinek köszi a hálózsákos tanácsokat, asszem idén télen már szükség lesz rá. :D

Curse, Juc, Gabi :) Örülök, hogy írtatok! :D
Curse, Te pontosan hányadikára is vagy kiírva?
Juc, nem tudom ki az, de én is kaptam A.D.-től privit. :? És mi a baj a beszélőkéddel?
Gabi, Szépek a csöveitek :lol:

Johi :) Akkor bulást Fannikának!!!
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?