Indi!
ez marhaság, hogy az aspartam idegméreg, mert ha az lenne, már betiltották volna! (és már én is kipurcantam volna, mert sok light cuccban van, amiket kb. 15 éve fogyasztok) erről ne is próbálj meggyőzni, rengeteg pro és kontra álláspontot olvastam (hivatalosat egyet se), és szvsz túllihegik ezt az ügyet is!

nem beszélve róla, hogy én nem aspartamot használok, hanem szacharin féleséget, ami közönséges szénhidrát, nem olyan módosított izé, mint az aspartam. btw ebből Lencsi nem kap (csak magamnak és anyumnak készítem, aki cukros), mert Lencsi nyugodtan ehet nádcukrot, vagy felőlem akár kristály cukrot is, mert úgyse szereti az édes kajákat, nem viszi túlzásba. ki fogom próbálni Na benzoát nélkül is, de idén asszem már nem

. olyan igazi szilvalekvárt akarok készíteni, amiben 2 év múlva megáll a kés. apukám ilyenre vágyik

erre van recepted/módszered? azt mondta, hogy az anyja egy napig főzte anno
láttam a Kismamát, tényleg a béka a legcukibb! már majdnem megvettem magamnak, de lebeszéltem magamat, hogy ne gyűjtsem megint a marhaságokat halomba, lévén még egy költözés előttünk áll.
különben milyen érdekes. szüleim nem agyoniskolázottak, még csak nem is izgatja őket túlzottan az egészséges életmód, vagyis anyukám a cukra miatt sokat jár bio üzletekbe és magvakat, meg ilyeneket vesz magának, de nem ilyen hívők, mint te. mindenesetre mikor nyáron ott voltam 1 hétig, kérdeztem: hol a margarin, hol a felvágott?

apám kifejtette, hogy no margarin, 2 éve nem hajlandó azt enni, ha van vaj eszik, ha nincs otthon, nem, ő értéktelennek tartja. anyukám pedig letiltott otthon a felvágott vásárlásról, szerinte nem szabad ilyen gyorsan romló cuccot enni, ami sok izéből van, viszont egy nagy rúd téli szalámi azért volt otthon. konklúzió: az egyszerű emberek is lehetnek tudat alatt tudatosak.
bébipapi: darabosat még inkább nem eszik. (csak olyat, ami utána elolvad a szájában, mint a kifli) múltkor haraptattam almát, és összerágta, majd kiköpte, hogy neki azok a darabok nem kellenek. próbálkozom, nem adom fel, mert a pempőt én is megeszem, ha ő meghagyja.
szerintem Dudli linkje nem olyan durva spam, hátha valakit érdekel! (mert témába vág, nem úgy, mint a sorozatok, amiket rühellek

)
Rylie!
hivatalosan nincsen The body shop Mo-n.

hol volt ez a Deákon?
Mása!
teljesen más, hogy a gyerek anyanyelvet tanul (oroszt), vagy suliban tanul! TANÍTSD TOVÁBB SZÉPEN, hogy ne járjon úgy, mint Zsancika!!!