Timi!
Látom Tami is egyre inkább cumis baba lesz. Nagyon édi.
Köszi kérdésed, a hétvége gyorsan elment. Anyósomék vettek egy 2003-as Fiat Pandát, én fogom majd a hitelt intézni rá, remélem hétfőn meg is lesz a bírálat eredménye, és eltudják majd hozni. Szóval jártuk velük az autókereskedéseket, és hát mindenhol én beszéltem, elvégre én bennfentes vagyok. Zsófi a végén már elég nyűgöske volt, de azért kitartott.
Ha netán vesztek autót majd egyszer, tudod rám számíthatsz!
Viki!
A hőllégbalonnokat mi is néztük. Olyan szépek voltak. Gyódon van telkünk, és a ház erkélyéről olyan jól lehetett látni. Szinte karnyújtásira szálltak! Ki kellett volna menni Pogányba, mert érdekelt volna nagyon a fel- és leszállás is, de nem jutottunk ki.
Nagyon cuki a szöszi Peti! Úgy néz ki,hogy Zsófi is szöszi is, folyamatosan hullik ki a babahaj, és alatta ott a szőke!
Monee!
Az anyagiakkal kapcsolatban én is azon a véleményen vagyok mint a Timi. Ha gyereket tervez az ember, mindig van valami amit még megszeretne teremteni, mielőtt jön a baby. Csakhogy ez egy ördögi kör, mert akkor elmegy az idő, és még mindig valami hiányzik...Én is érzem,hogy mennyivel kevesebb most a pénz. Igaz, én elég jól kerestem, de most azért érzékenyen érint hogy több 10e Ft-tal kevesebbet utalnak a számlámra. És ha már csak a gyedet kapom az meg eleve maximalizálva van, és azt meg végképp megfogja érezni a családi kassza. És itt jön a képbe a féjrem, aki hál'istennek jól keres. Különben mi is gondban lennék.
Sziasztok: Andi

Kisegerem csucsukál
Mit akartok tőlem????