Ayse,
Koszonom, kedves vagy ! Neked is koszi, Benianyu, hogy visszateszel !
Remelem megerdemlem mert tenyleg csak bejarokent vagyok jelen.
Az a helyzet, hogy szivesen olvaslak benneteket, a szivemhez nottetek, a terhesseg alatt, most mar inkabb a talik es egyeb otletek megosztasa tart ossze benneteket, amiben en sajnos nem tudok reszt venni es hat hozzaszolni sem nagyon. Ezert maradt nagyon sokaig csak az olvasas. De valahogy nem megy az elszakadas, olyan jo kis csapat vagytok.
Ayse meg,
Latod, nekem is valami fertotlenitovel kellett kenegetnem, valamint en 2dl vizbe beletettem egy kiskanal szodabikarbonat es ezzel mostam neki, amikor engedte, egesz nap.
Csodasak a kepek, mekkorat nottek a babak!!!!!!!
Minden szulinaposnak BOLDOG SZULINAPOT!
Milyen helyesek a mamak is!!!!!!!!
Rokica es Bodza,
Olyan aranyos pocitok van!!!!!!!!!! Kezdek irigykedni, pedig harmadikat mar nem tervezunk!
Rokica,
Zsuzsa olyan edes a kepeken!
Megann,
Hat a tizorais kepen tenyleg latszik, mennyire hasonlit rad Lena!
And
Nagyon csini anyuka vagy es Eszti is gyonyoru kislany!
Nyulne,
Ezek a szovegek, halalra nevettem magam. Kisnyul meg hodit mindig, fel a gatyaval lanyok egy par ev mulva vehetjuk a papirzsepit es torolhetjuk a lanyok konnyeit.
Benianyu,
Nagyon energikusnak tunsz a kepeken, Dani meg halali.
Barbapap,
Hat nem igaz ilyen kis mormota fiut en is ilyet akarroooooooooookkkkkkkkkkk!
Kuha,
Tenyleg allandoan nevetsz es vidam vagy a kepeken! Nagyon aranyosnak tunsz es a fiad is tok szep!
En is kernek kepet, ha lehet, egy par even belul epiteni szeretnenk es hatha, otletet ad, miert ne, ha mar annyira es annyian dicsertetek a hazat! Biztosan nagyon szep! Szoval E-mail cimem:
aniko@duffiet.com
Kozben olvasok tovabb es nezem a kepeket, hat ez a tozegigazgatas meg az ablakon valo atmenes halali!!!!!!!!!!!!!!!!
ESZTI PANNA BARNUS BOLDOG SULINAPOT
Ancsi,
Nagyon helyes no vagy es gyonyoru a csaladod!!!!!!! Mi is imadjuk az allatkerteket, rengeteg van itt a kornyeken es ha megyunk haza karacsonykor a szegedi vadasparkba is szerenem elvinni a fiukat! Allitolag nagyon szep!
Nemesek,
Kati, nagyon orulok, hogy irtal! Olyan reg nem hallottam feloled!
Szerintem ne aggodj, az en 7 eves fiam is na nem mindig, de sokszor igy viselkedik. O imad a kicsivel jatszani es ilyenkor beszel igy!!!!!!! Egyebkent ez mindig igy van, amig kicsi a masodik nem vetelytars, de ha mar beilleszkedett a csaladba es jar is, tunhet annak a nagy reszerol. Visszafejlodes azert van, mert mivel tobb idot KELL toltenunk a kicsivel(ugye nem onallo meg) o is ezt szeretne es o is tobb idot szeretne, amit vele toltunk es ezt ok igy nyilvanitjak ki. En is kicsi vagyok en is gagyogok stb. Ez egy termeszetes folyamat amin minden elsoszulott atesik amikor testver szuletik.
Nekem is nagy gondot jelent meg mindig az idobeosztas a ket gyerek kozott. Nalunk hat ev van es ha az apjuk nincs otthon, mindig a kicsi javara dol el a merleg sajnos. Mint tegnap, elallt az eso es a nagyfiam focizni akart VELEM. Apa dolgozott, nyirkos volt minden, tehat a kicsit kivinni, tudvan, hogy belemegy a fube, tiszta viz lesz stb, nem nagyon akartam, mire o, persze mar megint Blazs MIATT nem tudsz velem foglalkozni. Holott szeretik egymast, de nekem eszmeletlen lelkiismeret furdalasom van neha mert tenyleg sokkal kevesebb idom jut ra. Dehat en sokat magyarazok neki, elmondom, hogy ez van, hogy bant a dolog, de nem tehetek rola, vele ugyanigy volt amikor kicsi volt.
Na elkanyarodtam egy kicsit a kerdesedtol, de szerintem beszeld meg vele, hogy o mar nagyfiu, hogy nem kell atmennie kicsibe, ahhoz, hogy szeresd ot es ezt jo sokszor elismetelni neki.
Biztosan le fog szokni rola egy ido utan.
Kuha,
Ha szoros a kikije, van egy nagyon jo mod a « lazitasra » fozzel malyvalevelbol teat es ezt tedd bele a furdovizbe. Csodakat tesz !
Na most atkuldom mert nagyon hosszu lesz !
Aniko