A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
nem tudja valaki véletlenül h. hol tudok Vivinek mamuszt, v. hasonlót venni?
nagyon hideg a járólap, tegnap a padlófűtést is beüzemeltük, majdnem lefagyott a lábunk :shock: kíváncsi leszek majd a számlára.
Vendég

Köszi lányok!Remélem jövő februárig biztos nem lesz a II-es bezárva!!
Zozo: a szomszédom most vett a kínaiban (Kálvin téri, kakasos templom) tök édi kis mamuszokat az ikerlányainak, azt hiszem 700-800 ft volt párja!Nagyon édi és a lánykáknak is tetszik!!

Kép
gyanixi

Ági:nem semmi az a 3 és 5 és fél kg-os hízás!Ez hogy lehet? Azt hittem csak Rubint Rékának megy az ilyen!!
Eszti:hogy aludtál este? Nekem szörnyű éjszakám volt, eleve nem tudtam elaludni éjfélig, aztán valaki fél 3-kor megcsörgette a telómat, erre nem tudtam visszaaludni kb fél 5-ig.Aztán még 7 körül a lábam is begörcsölt!!Biztos a telihold hatása???!!!???
Tényleg Te szedtél Seduxsent, az nyugtató szerű!

Valaki tudja, h a Seduxsent lehet-e úgy szedni, h nem minden este veszem be, hanem néha csak felet vagy csak olyankor, amikor nehezebb napom van?

Kép
gyanixi

üdv.

bocsi a kicsikért, de eszek.

niki, seduxent szvsz inkább úgy szedd, hogy mindig felet, nehezebb napokon egyet.

dancsi, fiúknak jobbulást. nekünk elvileg a jövő heti tali is jó.

csibe, drukkok mennek.

most ennyi, indulok, mert 15-kor kezdődik az ötéves középsulis osztálytali.

ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!
Niki : én is csak akkor szedtem be a Seduxent ha nagyon gáz volt. Amúgy nem. Nem tudtam volna ellátni a csemetémet úgy hogy egész nap kómás vagyok......
Szal úgy is lehet szedni, hogy egyet vagy egy felet bekapsz amikor szükséged van rá :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsuzsi,igen minket láttál a Tisza Lajoson,és nyugodtan
odajöhettél volna !! :lol:
Nálunk a Barni a babapiskótát eszegeti,és kenni szét magán előszeretettel!! :wink:

Ági,Móni küldhetnéntek képet magatokról,lehet hogy már 1000 láttuk egymást! :D
Jöhet privíben is!!

Dancsi,szvsz ne erőltesd ,nálunk se akart enni a Barni egyedül a levesben főtt zöldségeket fogadta el ő is most pedig szinte mindent eszik!(kiv. persze még mindig a gyümik)! :evil:

Csibe,nagyon szorítok!!! :D

Kép
bibi226

Zozo,
a Brendonban van tappancsos zokni, aminek gumi a teljes talpa, nálunk az a nyerő, sztem nagyon jó
Vendég

Sziasztok!!

Csatlakozom a jókívánságokhoz, minden névnaposnak, szülinaposnak, édesanyának, leendő édesanyának sok boldogságot, jó egészséget kívánok.

Mi jól vagyunk, Ábel néha hisztis, főleg, ha nem elég gyorsan kapja az anyatejet.

Akik használtok porszívós orrszívót, milyen erősségre kapcsoljátok a készüléket??

Szó volt nemrég a bababörzéről. Itt a babaneten olvastam, h a Mars téren lesz, október 15-én 9-17 óráig. Én voltam többször is, de most megyek előszőr úgy, h már megszületett a fiam. Eddid mindig találtam valmi szép holmit, kiváncsi vagyok, lesznek-e szép őszi-téli babaruhák.

Egy friss kép, az Én erős, ügyes kisfiamról: Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Köszönöm MINDENKINEK, hogy drukkol és gondol ránk!Nagyon jól esik! :lol:

Szóval még egyben vagyunk, jól vagyunk, a helyzet egyenlőre változatlan! :lol:

Ha hétfőig semmi, akkor reggel ctg és uh és utána talán okosabbak leszünk!

További szép hétvégét kívánok Mindenkinek! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Hali csajok!

Megnézné valamelyikőtök ezt az időjárásjelentést:

http://www.met.hu/omsz.php

Most akkor hidegfront, vagy melegfront várható??

Vagy a szülés szempontjából ez mindegy?

Csibe! Nagyon drukkolok!!

Kívánok gyors és fájdalommentes szülést!!!!

Utána várjuk a beszámolót!!

Üdv:
Eszti

KépKép
esztermoro

Helló!

Dancsi, jobbulást a srácoknak!

Vivi, én a C&A-ban láttam mamuszokat!

Bibi, legközelebb nem hagyom ki! :lol: Egyébként siettünk is, nem nagyon lett volna időm beszélgetni. :)

Zsuzsi, édes az Ábel! Egy kis kéretlen tanács, :oops: elég pixeles a kép Ábelről, próbáld meg beállítani a képminőséget is mikor a méreted állítod! Nálam ez szokott lenni a gond... :)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi!!

Kicsinyítem a képet és nem igazán értek hozzá. szeretném én is ha szebb lenne. Próbálkozom! Köszi!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Üdv!

Zsuzsi, nekünk 1300 W-os gépünk van, nem állíthatós. DE a tatáméké mikor itt volt, kipróbáltam, a legkisebben semmire sem jó szerintem, de középfokozattól felfelé én nem éreztem különbséget.

Csibe, drukkok mennek, várjuk a párod jelentkezését!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Esztermoro!
Ezek szerint (http://idojaras.origo.hu/20050818cimoldali.html) hidegfront jön. És a szülés szempontjából szerintem teljesen mindegy! Kitartás! Neked is elég sok van még hátra.
Csibe pedig hamarosan magához ölelheti kisbabáját. Ügyes legyél!

Cseppek

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Szia Cseppek!

Nem ér ilyet mondani!! :cry:

De legalább van sorstársam! Neked már csak 25 nap! De irigyellek, neked is kitartás és sok szerencsét, azért elképzelhető, hogy együtt kerülünk be, ki tudja..

Kíváncsi vagyok, lesz-e bent Babanetes velem egy szobában :wink:

Annyit tudok, hogy Barnabásnak 2 hét múlva otthon kell lennie vagy pocakban, vagy pocakon kívül, de semmiképp nem a kórházban, ugyanis a Forma1-e apunkkal együtt szeretné majd nézni :P

Puszi!!

KépKép
esztermoro

Szia Esztermoro!

Hát, utolsó idős babanetesek ha jól tudom jelenleg 3-an vagyunk: Csibe, Te meg Én. Velem lehetsz egyszerre benn... a kórházban? Nem emlékszem pontosan. Csibe leköröz bennünket.
Hogy állsz a kellékek beszerzésével? Nyugtalan vagy vagy inkább nyugodt? Izgulsz? Én mikor hogy.... :)

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek, Csibe, Esztermoro!

Drukk nektek, pocakosok, kicsit irigyellek benneteket, az utolsó időszak kellemes emlékei gyültek elő bennem, a hozzászólásokat olvasva. Szép időszak ez nagyon, főleg az egész megkoronázása:a babácska!!!! Szóval csajok veletek vagyunk! Puszi nektek külön: Romy

Zsuzsu! Aranyos az Ábel!

Dancsi!
Jobbulást a srácaidnak, remélem ti gyorasbban kevergőztök ki belőle, mint mi!

Puszi: Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Nagy nagy drukk a babaváróknak!

Már nagyon rég voltam erre,hiába 4 gyerek frankón leköt :D
A nagyok már 1 h-ja járnak oviba Balázs pedig nővekszik,már 1 hónapja jár,van 2 foga és várjuk a harmadikat is nagyon!

Okt 27.-én lesz 1 éves!!Nagyon gyorsan eltelt ez az idő!!!!
Sajnos Balázs 3 hete beteg lett,már meg is mütotték.
Ezért is jöttem most hozzátok,hogy akinek van valamilyen infója a gyerek klinika onko részéről légyszi privizzen rám!
forbaby@freemail.hu

Előre is köszi!
Szép napot mindenkinek:Révi
révi

Sziasztok.

Tudja valaki,hogy hol lehet jó meleg paplant meg párnát kapni gyerekeknek???

Nem szeretnék sokat utána szaladgálni..
Köszi. 8)

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!!

Révi: Mi baja van Balázsnak??????? :( Nagyon nagyon gyors gyógyulást Neki++++++++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Jelentem még mindig egyben vagyunk és a ma reggeli ctg és uh alapján, lehet,hogy még túl is hordom, azt mondta a doki!
Úgyhogy Eszter és Cseppek még találkozhatunk! :wink:
(Bár a jövő hét a ti babáitoknak még korai egy kicsit, maradjanak csak bent minél tovább!)

Köszönöm az extra drukkokat Mindenkinek!

Később még benézek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Révi: :(:(:( Megijesztettél. Remélem Balázs nagyon hamar meggyógyul! Óriási drukkok mennek neki, nektek pedig kitartás. Ha akarsz mesélj róla...én már kérdezni sem merem mi baja....de őszintén remélem semmi komoly.

Dancsi: Fiúknak gyors gyógyulást!

Romy: Remélem ti is a gyógyulás mezejére értetek már...

Elegem van az összes betegségből...követelem, hogy az összes betegség azonnal mondjon le!!!

Csibe: Neked pedig drukkolok egy gyors, problémamentes szüléshez és egy egészséges kisbabához!
Azért most már minden nap jelentkezzél be. :) Legalább egy mondattal :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Csak egy pár jó tanács és megnyugtatás kellene nekem. Eddig semmi bajom nem volt szinte, de az utóbbi időben estére a torkomban bugyog a gyomorsavam. Van valakinek valami jó ötlete ellene? Szintén az utóbbi napok fejleménye, hogy a kis jövevény nagyon fesziti és nyomja a hasamat. Ez természetes dolog? Két napja a köldököm alól ütemes "dobogást" "hallok" néha. Ez lehet a csuklás? Teljesen leamortizálódtam, szinte mindig aludnék, mindenkivel igy volt?

Kitartás Csibe! Még mindig a kórházba jársz CTG-re?

Üdv,

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Kriszta:A Corában a múltkor voltak jó kis gyerekpaplanok, nézd meg, hátha szerencsével jársz!

Kép
gyanixi

Cseppek: Gyomorégésre NAGYON JÓ: Remegel, én a DM-ben vettem, de Kígyó patikában is van. Én próbáltam a Rennie-t, amit sok helyen reklámoznak, de semmire nem volt jó. 6-700 Ft körül vettem. Tényleg isteni 1 perc alatt elmúlt a gyomorégésem, ami amúgy engem is most kapott el, így a végén. REMEGEL

Kriszta: Én itt velünk szemben a Media Markt és a Lidl közötti Gombaház alakú bababoltban láttam paplanokat nemrég, szerintem jó árban lehet, biztosan olcsóbb mint a Brendonban.

Hú Csibe, de izgulok már, helyetted is. Azért kíváncsiak leszünk ám a történésekre:)

Mindenkinek szép hetet kívánok, és a babásoknak, akik már túl vannak a szülésen köszi a bíztatásokat!!

Pusz

KépKép
esztermoro

Sziasztok!!

Boldog Dénes napot!!!

[quote="cseppek"]

Szintén az utóbbi napok fejleménye, hogy a kis jövevény nagyon fesziti és nyomja a hasamat. Ez természetes dolog? Két napja a köldököm alól ütemes "dobogást" "hallok" néha. Ez lehet a csuklás? Teljesen leamortizálódtam, szinte mindig aludnék, mindenkivel igy volt?

Cseppek!! Teljesen "tankönyviek" az érzéseid. !! Én 3 hónapja szültem és az utolsó napokban már mindent éreztem. Pihenj amennyi jólesik! Biztosan csuklik!! Ábel rengeteget csuklott, egyszer pont a dokinál, így biztos volt, h csuklás. Volt, h 10-15 ercig tartott, de nem lehet ellene semmit sem tenni. ÁBel most is sokat csuklik. Mohóka a lelkem :D
A fáradtságba szerintem közrejátszik az is, h már szeretnéd végre látni a gyermeked. Jó egészséget , Én is szurkolok!

Mi jól vagyunk, Ábelem egyre ügyesebb, mostanában elkezdett fogni a kiskezeivel. Ez is öröm!! :)

Vigyázzatok Magatokra, aki reggel kimegy jól öltözzön fel, mert hideg van :(

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi: Dénesnek nagyon boldog névnapot!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Révi,jó hallani rólatok hiányoztatok ,kár hogy így.................. :(
Remélem én is hogy gyorsan megoldódik minden,és nincs komoly gond!! :cry:

Déneskének,nagyon boldog névnapot!! :lol:

Csibe,sokszor eszemben jutsz!!!Szorítok nagyon!! :lol:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Jégvirág!
Ez nagyon aranyos volt!! Ricsiék javulnak, borzasztóan örülök. Holnap megyünk a Koraszülött Ambulanciára, ilyenkor mindig izgulok.

Révi!
Remélem, minden ok, szorítok, ha úgy érzed jobb, írd ki magadból, akár priviben is. Sok puszi és rengeteg energiát kívánok!!

Déneskének boldog névnapot, Ábelnek pedig gratula az új totományához. szép estét: Romy

Kép

Kép
romy1

Jó reggelt!!

Tanácsot kérnék:
egyre hüvibb van, mibe öltöztessem Ábelt?? A lakásban 20-21 fok van és a játszóhelyén is ennyi.

Ha kimegyünk akkor mi kell rá?? Kell már a lábzsák a kocsira???

Kicsit kapar a torkom........

Holnap 3 hónapos oltás....... :twisted: nagyon sajnálom, pedig tudom, h szükséges.

Jó egészséget Mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Bea!
Jöttem az egy mondattal! :wink:
Még egyben vagyunk! :lol:

Cseppek!
Igen, a kórházba járok ctg-re,miért? Nem is jártam máshova!

Eszter!
A történésekre már én is nagyon kíváncsi lennék!

Újra köszönöm a drukkokat! Nagyon rámférnek! Most már nagyon várom a találkozást!Kezdek türelmetlen lenni!

Du.még jövök!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Zsuzsu: Nálunk hosszú ujjú body + plüss ujjatla rugi ment vagy hosszú ujjú rugi ujjatlan bodyval....bentre. Kintre + kocsikabát vagy esetleg rugi alá harisnya + takaró, vastagabb vagy vékonyabb attól függ mennyire van felöltöztetve.
Én a lábzsákot sokszor télen sem tettem fel, csak jól betakargattam Grétit. De ahogy érzed, akár már most is felteheted....:) Ki mit szeret. Én Grétire még akkor is rugdalózót adtam amikor más már ruhákba vagy nadrág + pulcsiban divatoztatja a gyerekét. Mi szerettük a rugdalózót, akkor nem kellett igazgatni a derekánál, nem féltem hogy felcsúszik a pulcsi, megfázik, stb....
Van aki szereti nagylányosan, nagyfiúsan öltöztetni a babákat igen hamar.
Meg attól is függ ki hogy öltözteti a gyerekét, hogy a szülő mennyire fázik. Ha én fázok hajlamos vagyok ráadni még egy réteget Grétire, pedig mondjuk ő jobban fel van öltöztetve mint én....mert úgy vagyok vele, hogy ha én fázok biztos ő is. :) Férjem ezen mindig ki van akadva. :D
Amúgy a mai napig gondban szoktam lenni hogy mikor mit adjak rá és mennyit...stb. :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket az ünnepelt nevében! :lol:

Révi, jobbulást Balázsnak! Miért kellett megműteni?

Cseppek, ne izgulj, minden rendben! :lol: A babád egyszerűen egyre nagyobb, jobban nyomja kifelé a hasad és felfelé a gyomrod. A dobolás lehet csuklás, Dénes is sokat csuklott, de volt olyan is, hogy csak dörömbölt kifelé! :lol:

Köszi a cipőtippet! Kimentünk a Cserepesre, ezek az Asso cipők tényleg jók, tiszta bőr cipő jó kis hajlékony talppal, simán megérte a 6600 pízt! Dénesnek jó nagy talpa van, 20-as cipőt kellett neki venni, mint a fél évvel idősebb unokatesójának! :lol: Mondjuk a nagyapja és a dédapja 46-os talpakon mászkálnak. :wink:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok, csa kegy gyors bekukk:)

Melinda! Orsi 18.-ára van kiírva, már bent fekszik a klinikán, hogy nehogy Földváron induljon meg a szülés. Akárhányszor hív, mindig azt hiszem, hgoy megszült már:)
A baba Bpd-je egyébként 91, az ODP-je 118, a súlyát 3500g-ra becsülték.

És ez még a múlt héten volt:)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok csajok!

Ha valakinek van tapsztalata Dr. Kovács Éva gyermekorvossal megosztaná velem, de csak priviben?

Nagyon köszi!

Puszi

Szombat délelőtt Bababörze a Kapcában! (még én sem tudom milyen, tud róla valaki valamit?)

KépKép
esztermoro

Sziasztok!

Jégvirág!

Köszi az ötletet!! Én is rugipárti vagyok. A harisnyát a bodyra vagy alá kell adni??

Csibe!
Kitartás!!! Csodás lesz, ha megszületik és magadhoz ölelheted!

Melindáéknak is jó egészséget!! Zsuzsófi add át át lécci :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, mármint a hugomra, Orsira gondolsz? Átadom:)

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Tudja valaki, mikor érdemes 4d-s uh-t csináltatni??

Kép
gyanixi

Zsuzsu: közben eszembe jutott, hogy azt szokták mondani, hogy 1 éves korig, vagy amíg nem fut-rohan a baba, addig mindig 1 réteggel adjunk rá többet mint ami rajtunk van

Gyanixi: Barátnőm 26 hetes, és tegnap voltak, és gyönyörűen látni a babáját...másik barátnőm pár terhességi héttel korábban volt, és még nem lehetett olyan szépen látni....én nem voltam, úgyhogy személyes tapasztalat nincs :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Niki!

Nekem azt mondták a 28-32. hét között a legszebbek a 4d-s képek. Mi a 29. héten voltunk és nagyon szép lett (húsvéti ajándék volt)

Zsuzsófi!

Igen Orsira a tesódra, ugye Ő vigyázott sokszor Bencére? Vagy Ő a másik tesód?? :D

Köszi Jégvirág!! Nálunk Apuci mindig azon "veszekszik" velem, h túlöltöztetem Ábelt...

Csajok!!

Iszonyatosan szörtyög a fiam. Már próbáltam fluimart, anyatejet a nózijába és porszívós orrszívóval kiszívni, de semmi változás, nem jön semmi. Néha zeng a ház, annyira horkol....

nekem be van durranva a mandulám, lehet Neki ettől baja?? Csak szopizik....

Köszi Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Üdv!

Zsu, drukk a tesódnak, könnyű szülést!

Csibe, már azt hittem, végre különváltatok, de ha Gábor olyan, mint Peti, akkor még várhatsz. :roll:

Zsuzsu, én ma egy hosszú ujjú body, póló, nadrág, zokni együttesben vittem el Petit, itthon általában leveszem róla a pólót, de nálunk most épp 23 fok van.
Este még nem kapcsolom be a hősugárzót, de nem fázik. Kb. két lépés a kádtól a törcsije. :)

Klzsuzsi, isten éltesse a fiadat!!!!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuszu:köszi a képet, nagyon édes, várom már,h nekem is legyen ilyen kincsem!
Jégvirág:köszi, akkor még várok egy pár hetet én is! :lol:

Kép
gyanixi

Niki! Szívesen!! Kitartás!!!!! Puszi :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: Bocsi, már megint én :) AMikor olyan pici volt Gréti mint Ábel, ő is szörtyögött :) Olyan furcsa hang jött ki belőle, mintha röfögne vagy valami ilyesmi....volt aki nálunk is azt mondta hogy vigyük dokihoz, valami nincs rendbe a gyerekkel....de én éreztem, hogy semmi baj, meg olvastam is róla, hogy a kisbabáknál elő szokott fordulni ez a röfögés szerű akármi, aztán persze védőnő meg doki szerint is rendben volt minden.
Hallgass anyai megérzésedre, de ha nagyon aggódsz, mutasd meg dokinak.
Ja, nálunk egy idő után (hetek, hónapok) megszűnt a dolog spontán.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Köszi szépen a drukkokat!!!!

Nem tudok semmi frisset írni,nem kaptuk meg az eredményt,majd talán pénteken.

Csibe!!!Már itt tartasz!!!Szorítunk nektek!!!

Sziasztok:Révi
révi

Sziasztok!

Csibe!
Csak azért kérdeztem a ctg-t, mert nekem a Vasaba kellett mennem a múlt héten, a kórház fel sem merült. Mivel a ctg-ket dokik szerint csinálja az asszisztensnő, csak délig mehettem szerdán (azt mondta később nem fogad, mert akkor neki túlórázni kell, ezt nem értettem, mert onnantól kezdve is ugyanazt csinálta amig ott voltam :(). Viszont a kiskönyvet és az eredményt a körzeti nőgyógyászorvos bélyegzője nélkül elvileg nem adják ki, függtelenül attól, hogy neked saját orvosod van. Ő meg 1-től rendel, ha nem késik 1 órát. Ott ültem 2 órát, mire bélyegző nélkül csak visszaadták a cuccomat. Megkérdeztem a dokit a kórházban, hogy akkor továbbra is igy fognak szivatni? Azt mondta, neki nem kell a bélyegző a leleltre. Igy holnap újra próbálkozom ... Remélem menni fog bélyegző nélkül.

Klzsuzsi! Zsuzsu72! Esztermoro!
Köszi. Gondolom, hogy minden rendben lehet, csak olyan fura, hogy eddig semmilyen probléma nem volt (mondjuk ez sem az), most meg teljesen megváltozik az életem :)

Tudtok nekem olyan játékboltot mondani Szegeden, ahol nem csak Micimackós játékok vannak és ahova érdemes is elmenni, mert a pénztárcádat is próbálják kimélni? A Gullivernél még mindig kell kártya?

Üdv mindenkinek!
Cseppek

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Üdv!

Szerintem a Gullivernél semmi sem kell, max. ha vmi kedvezmény akarasz.
Egyéb játékboltok: a Széchenyi téren van a Heted Hét (vagy mi a szösz), és a Plázában is van egy játékbolt.
Árszínvonal passz...

Cseppek, jól megszívattak ezzel a CTG-vel. Én is a Vasasba jártam, de nekem sosem volt ilyen gondom...

Révi, remélem, jó hírekkel jössz.

Csajok, a talival akkor most mi van? A jövő héten lesz?

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

sziasztok!

cseppek: ha a kórházban szülsz és van fogadott szülésznőd, akkor tuti, hogy megcsinálják a kórházban is. Nekem volt fogadottam a kórházban, s mindig megbeszéltük, hogy mikor menjek (attól függően, hogy ő mikor dolgozott, s nekem mikor volt jó - volt, hogy este 7-kor mentünk, olyan is volt, hogy vasárnap, attól függően, hogy Incike mikor dolgozott). Már az első ctg-met is ő csinálta meg, így emiatt nem is mentem a Vasasba. Mikor először egyeztettem vele, mondta, hogy kérdezzem meg a Vasasban, hogy ragaszkodnak-e ahhoz, hogy az 1. ctg lelet Vasasos legyen, de ott azt mondták, hogyha megcsinálja a szülésznő, akkor ők nem ragaszkodnak hozzá. Hogy klinika fronton hogyan működik, azt sajna nem tudom.

Üdv:

Mónika
vesm

Sziasztok!

Olvasom a mai Délmagyarországot és láss csodát, mit találok?
http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=70&cid=134375

Nem kapott el a röhögőgörcs cseppet sem. Nos, 2 óra múlva kiderül, hogy akkor most tulajdonképpen mi is van. Én azért bizom benne, hogy nem kell órákat sorban állnom, hogy megkapjam a cuccaimat.

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek, szerintem ne aggódj. Már az "én időmben" is volt olyan, hogy sokat kellett várni, de az nem a dokin múlt, hanem a védőnőkön... Legalábbis mikor én voltam terhes, és átkerült a kiskönyvem a dokihoz, akkor mindig előre voltak véve a kismamák!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?