A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sasha
hol vagy ? csak nem Kép már nagyon kiváncsi vagyok Gabibabára Kép

Puszant Csics és Petike Kép
csics

Halihó!

Iancsa, Sasha, drukkdrukk!KépKépKép

Gömb!
Én elsõ alkalommal úgy tudtam, hogy a doki magától kijön a szülés után, mert kap a kórháztól vmi értesítést, de nálunk nem így történt, még a védõnõt is én hívtam fel itthonról. Mondjuk nem is baj hogy így történt, mert nem a hivatalos körzetit választottam, mert nem sok jót hallottam róla más kismamiktól. Mi a XII. ker.-ben lakunk, de a II.-ba járunk dokinénihez, és nagyon szeretjükKép, nagyon megnyugtató és gyakorlatias, nem nyomja tele a gyerekeket antibiotikumokkal, és ami a lényeg, óriási türelme van a kezdõ anyukákkal isKép. Lehet, hogy Ti is hozzá kerültök, Gábor Áron úton van a rendelõ.

Pilinke!
Én is az Istvánban fogok szülni, tömegnyomi sajnos valószínû, de ha nagyon zavar a helyzet, menet közben is átkérheted magad a fizetõs egyágyasba, ha van hely.
Egyébként a szülés körülményei sokban függenek a dokitól, az enyém pont ügyelt, mikor a kisfiam született, és így villámgyorsan lecsapott mindenre, amirõl úgy gondolta, hogy kell nekünk.(alternatív szülõszoba, kád, hely a 3 ágyas kórteremben stb.) Így bár tömeg az volt, de szerencsére nem sokat vettem belõle észre.

pusz mindenkinek
Zulu
31+4

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok
Ma voltam otthon utoljara a szuleimnel meg mielott jon a baba.Elhoztuk az osszes babaruhat (ami ott kerult kimosasra )Ugyhogy jovo heten kivasalom oket.
Meg a a takarokat es a nagymama kifeheritette+kivasalta a polyat,amit kolcsonbe kaptam.Annyi cucc van most itt hogy azt sem tudom hogy fogom elrakni.Ja es ezek a ruhak csak az elso par honapra lesznek jok.A nagyobbak meg anyueknal pihennek es varjak a sorukat J)))))
Jaj csajok ha belgondolok hogy jovo vasarnap este ilyenkor mar korhazban leszek vegyes erzelmek jonnek elo.Orulok is ezerrel de felek is nagyon,hat azert nem minden nap kerul az ember a mutobe.
Na mindegy ennyit a nyafogasrol.

KSZ,
Gartulalok a babahoz !!!

Iancsa,
Te mar biztosan babazol,remelem minden Ok volt es szoritok hogy utana is jol erezd magad. J))))

Heni,
Nekem mar a 20.het korul is dagadt es nagyon alabam,de amint elmultak a nagy melegek mar nyoma sincs.Jobban erzem magam igy a vegen mint amikor minden este dagi labakkal jajgattam : )

Sasha,
Hu de csond van feloled !!!!!!

Pusz mindenkinek
Kataa
37+5

Kép
Kép
kataa

Mindenkit örömmel értesítek (feleségem kérésére), hogy iancsa és jómagam éjszakai és reggeli fáradozásának gyümölcse Alma 3550 grammal 54 cmrel ma, reggeli 9 óra 44 perckor a MÁV Kórház szülészetén napvilágot látott (sebészi segédlettel). Bár azt a beavatottak tudhatják, hogy tervezett császármetszésrõl volt szó, "természetes" szülésre nem is kerülhetett volna sor, mivel a szabályos fájások ellenére egyáltalán nem került sor méhszáj megnyílásra, mert édes kislányom nyakára duplán tekeredett a köldökzsinór. Haja mint a vér, bõre mint a hó, el kellene szaladjak sörétes puskát venni!
Üdv Mindenkinek
Balu

Sziasztok!

Kb.1hetig nem volt netem....SZOrnyu volt! De mostmar itt vagyunk! Kép

Iancsa!!!
De joooooooooooooo! Gratulalok a babohoz, remelem konnyu szules volt!! Kép Nagyon sokat gondoltam ratok.

Sasha
Hogy telt a 7vege, a turelmetlensegen kivul?? Kép
Bar ma Te is eleg csondben voltal....

Kangi merre vagy? Mi ujsag?

Ma buli volt a pocakomban du.! Kispapa is csak csodalkozott,hogy mekkorakat bir rugni ez a gyerkoc. Csutortokon megyunk UHra, hatha mar vegre megmutatja magat! Kép

Puszi mindenkinek
Norkini
(20+1) Tul a felen.....Kép
norkini

Sziasztok!
Mona hug vagyok. Orommel ertesitek mindenkit, hogy oktober 5-n hajnali 3 ora 10 perckor megszuletett Sudar Mate Soma, teljesen magatol, burokrepesztes elott. Sulya 3830 g, hossza 58 cm, es gyonyoru. Krisztian batyja a maga masfel evevel mar meg is olelgette, mindketten tuleltek.

Udv:

T.
Névtelen

Nem birtam ki, es beneztem. Jol tettem! Hat ez CSUCS!!!! Kép
K.Sz, Iancsa, Mona SOK SOK BOLDOGSAGOT KIVANOK!!!
ES GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! KépKépKépKépKépKép

Sasha,
Veled mi van????? Kép

Kataa,
Nyugi! Nem is minden mutetnek van egy ilyen aranyos eredmenye. Kép Olyan jo lesz Neked, kicsit tobb, mint egy het mulva mar babazhatsz is! Ugy irigyelleeeeek. MIlyen nevekkel keszultok, ha nem titok? Kép

Pusszantas,
Gombóc
24+1 Kép
gombóc

Iancsa, Mona, gratulálok!
Tényleg volt valami a levegõben ezen a hétvégén!KépKépKép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Iancsa és Mona!!!!KépKépKépKép

GRATULÁLOK, SOK BOLDOGSÁGOT A BABUCIKHOZ!!!!KépKépKép

Sasha!!!Kép

Kérlek, oszlasd el a kétségeimet, hogy nem Te leszel az elsõ aki babás marad...Kép
Gabibaba!!!KépKépKép

Hidd el Szépfiú, idekint tágasabb!!!!!Kép

Puszi: MelissaKép

Drága Virtuális Barátnõm!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Kicsit nem tudok jönni, mindjárt beindulnak az események.

Mona, hatalmas gratula a fiadhoz, sok tejcsit és jó egészséget!!!

Iancsa, Balu, AlmaKépKépKépKépKép hatalmas gartula, nagyon ügyesek voltatok! Sok sok tejcsit kívánok a babónak és jó egészséget az egész családnak!!!

Sasha, kitartás, már nincs messze a vége, drukkolok továbbra is!

Pankamama,
aranyos vagy, az utazást túléltem, azzal nem volt gond.Kép Viszont Móváron elért a hidegfront(kõkemény és fájó pocak) és az étterembe kb.10-12perc alatt értünk, viszont hazafele annyira kemény lett a hasam, hogy menni alig bírtam, így kb.45perc alatt már otthon is voltunk.Kép Azt hittem belehalok, nagyon, nagyon fájtKép ráadásul még a 3.ra is fel kellett gyalogolni, szóval komolyan a halálomon voltam.
Aztán aludtam egyet és másnap mintha nem történt volna semmi. Ennek azért tudtam örülni.Kép Viszont most aggódom, hogy itt Pesten újra élvezhetem a hidegfrontot, ugyanis itt egész jó idõ van még, szerintem csak holnapra ér ide a front.Kép Sebaj, itthon pihenek és még véletlenül se megyek sehovaKép magnézium bekészítve = jöhet a front!KépKépKép

Norkini,
Bence is írtó nagyokat rúg/üt/fejel, elképesztõ, fõleg ha belegondolok, hogy még nõni és erõsödni fog.Kép
De olyan jó érzés, ahogy mozog, nagyon fog hiányozni.Kép

Jó van lányok, megyek elteszem magam holnapra, remélem, holnap is hoz egy babát a gólya (SashaKép).
Pussza,
Timici
24+2
timici

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, mert a gépem fagyott egész nap és a párom dolgozott rajta, meg pakolásztunk meg minden és micsoda jó hirekKép

Iancsa! Hatalmas gratula!!! Biztos nagyon gyönyörü Almád vanKépKismillió gratuláció és nagyon sok boldogságot kívánok!

Mona!! Nektek szintén hatalmas gratula!!! Nagyon sok boldogságot a fiadhoz és sok tejcit neki!

Mi még mint látjátok egyben vagyunk. A babát már nagyon füzöm hogy jöjjön ki, de csak heves "tiltakozás" a válaszKép 2 perc gyere ki drágám duma után úgy elkezd rugdosni, hogy csillagokat látok. Mikor abbahagyom a dumát Õ is lenyugszik.. Szerintetetek ezt minek vegyem, ha nem NEM-nek???Kép
Na puszi
sasha
40+4

Kép
sasha

Minden Kisbabanak Boldog Szulinapot Kivanok!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

kamilla(26+3)
kamilla

Sasha, ez tok aranyos volt! KépKépKépKép
Gombóc
Gombóc

Sasha!
Én azzal doppingoltam Lucát, aki ugyan 3 nappal elõbb jött, de az utolsó héten már eléggé "terhes" voltam, hogy ha kijön, ihat finom tejcsit! Ez tetszhetett neki, mert 8 hetes korára felszedett +3kg-t.
De az utolsó csepp az volt, hogy a dokibácsim elmesélte, hogy lesznek a vizsgálatok a terminus után, mikor kell befeküdni, majd azzal zárta "de a baba általában másnap megszületik" és lõn...
Még mindig drukk KépKép drukk KépKép drukk KépKép drukk KépKép drukk KépKép drukk KépKép drukk KépKép drukk KépKép drukk KépKép drukk KépKép drukk KépKép

Kibujt babuknak és mamáiknak gratula!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Iancsa, Mona!

Nagyon gratulálok a babákhoz és sok boldogságot Nektek!

Betti
34+6

Kép

Betti
fodbetti

Sziasztok!!

Hatalmas gratula a babákhoz, sok boldogságot kívánok mindenkinek akinek megszületett a babája.

Én 28hétben vagyok.

Andy
andy78

Iancsa
Hatalmas gratula a pici lányhozés sok boldogságot és sok tejcsit kivánok KépKépKépKépKépKép

Mona
gratulálok nagyfiuhoz igazán szép nagy baba és sok boldogságot és sok tejcsit kivánok KépKépKépKépKép

Sasha
hogy vagy még egyben vagy? Kép gabibaba gyereki egy egész csapat hölgy vár már rád hogy láthason Kép no meg anyukád Kép

puszant Csics és Petike Kép
csics

Sziasztok!

Drága Virtuális Barátnõm!

Látom neked is eszedbe jutnak a régi szép idõk... Kép
Nemrég még neked írtam azt a bizonyos bátorító (félreérthetõ Kép)mondatot, és az akkor még igencsak kispocis Sasha pedig csak mosolygott rajtunk. Most meg már az õ babócáját várjuk izgatottan. KépKépKépKépKépKépKépKép

IAncsa és Mona! KépKépKépKépKépKép

Szívbõl gratulálok, sok boldogságot a picikkel és sok-sok tejcsit nekik!

Sasha!
Én már nem is mondok semmit, de azért tudod... KépKépKép

Kata és Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Iancsa, Mona Kép
Nagy-nagy gratula a babákhoz Kép
De jó nektek Kép
Sok tejcsit és jó egészséget kivánok!!!

Sasha ????? Kép

Norkini Kép
itt vagyok, megvagyok, csak én hétvégén nem netelek (egyelöre) Kép
Gumimaci rugdal, mintha egyfolytában mocorogna Kép Szerintem lányka lesz, bár most egy darabig nem megyünk UH-ra, a 19. héten meg nem mutatta magát Kép Sebaj ...

Pussz
Kangi
20+3
kangi

Szep jo reggelt Mindenkinek Kép

Jaj, ez nagyon izgi !

Iancsa ,
Remelem minden rendben volt es mar a karjaidban tartod a babat Kép

Sasha ,
Szegenykem... meg csak kb.vasarnap reggelig jutottam a visszaolvasasban - remelem azota mar megvan Gabibaba !!!

Mindenkinek akinek mostanaban szuletett a babaja nagyon sokszor Gratulalok ! Nezzetek el nekem, hogy nev nelkul de nem volt meg idom vegigolvasni az arhivumot...

Vagyogatok am , csak sok a melo ... meg igy az utolso ket heten ugy latszik le akarjak velem dolgoztatni a kieso honapokat/eveket :-/

Multheten voltunk korhaz-szuloszoba latogatason Kép
Nagyon pozitiv elmeny volt ! Bar egy kicsit elkezdtem parazni , hiszen most erzem egyre inkabb nincs is ez mar olyan messze.

Amugy velunk minden ok , baboca neha szetrugja a babahaz falat...Hat nem mondom , hogy nem faj Kép
Ja es annak ellenere, hogy en a csuklasait folyamatosan nagyon lenntrol erzem a vedono szerint harant fekszik a kicsi(tehat meg nem fordult be).Probalok vele beszelgetni, hogy lassan ideje ... Itt allitolag megprobaljak megforditani ha a 37 hetig nem fordul be magatol.Nem igazan szeretnem !

Ja en is kiszamoltam a baba sulyat "Mona" modszerevel Kép Nekem mult heten 2610 gramm jott ki...Haaaat, nem sok az a 33 heten ? Valaki hasonlo idoben merte a babat igy ?

Nicsak ... Pilinke Kép
Egy elveszett barany ! Jo , hogy ujra idetalaltal !!!
Remelem minden ok veletek Kép))

Na megyek, bocs a regenyert ...

drukk drukk mindenkinek ezerrel Kép !

kamelia
33+2
kamelia

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Még egyben vagyok!Kép Viszont mindjárt indulhatok az Istvánba CTG-re amitõl már elõre borsódzik a hátam ugyanis az Ambulancián csinálják ahol mindig ezren vannak és nagyon remélem hogy nem lesznek elõttem sokan mert akkor csak holnapra érek hazaKép A macska rúgra meg!Kép A gyerek tegnap megint megkinzottKép A párom és a sogornõm itt mozizott... a pocakom úgy hullámzott, dudorodott, deformálódott, hogy még. Szerencsére nem sokszor csinálja eztKép Szegény sógornõm kicsit megfázott, a párom meg "ráparancsolt" hogy jöjjön el velem a kórházba. Én mondtam hogy el tudok menni egyedül is, de én is meg lettem fenyegetve, hogy szét lesz rúgva a hátsóm, ha megtudja egyedül megyekKép Kicsit aggódikKép Mert ugye borultam egyeb a 32. héten, meg a múltkor is megkinoztak az UH-n, nem tudtam megmozdulni sem... de most csak CTG lesz! Nem érdekli, kell nekem a késéretKép

Gombóc, Boszi, Csics, Kata007, Kamelia, Kangi!
Köszi nagyon aranyosak vagytok!!!!!Kép Örülök, hogy igy drukkoltok, olyan jóóóKép Ma reggel is a kutyasétáltatás közben összefutottam az "idõs-középkoru" kutyás csapattal és közölték, hogy az egész lakótelep izgul értemKép Ehh, ez a gyerek!!!Kép

Na megyek készülõdni, mert soha nem leszek készenKépKépKép
sasha
40+5

Kép
sasha

Sasha, KépKépKép Azert tenyleg ne rohangalj egyedul. Tudod, ki tudja, mikor es hol jonnek elo a fajdalmak...mint a filmekben...Kép

Akik izgultak a hugom es a koztem levo joviszonyert, azoknak jo hirrol szamolhatok be. Kép Megbeszeltuk veluk, hogy gyakorlatilag mident megveszunk mi is ujra, csak a kisagyat (matrac nelkul) es a babaruhakat kerjuk kolcson (ingyen Kép ). Jelentos kiadas lesz, de ennyit meger a csaladi beke. Tul sok olyan jovobeni "aknat" fedeztunk fel a parommal a "cuccaik kolcsonzeseben", ami komoly veszelyeket jelent a jovobeni joviszonyra.
Ami nem volt szimpi, az az, hogy a sogorom talalta ki az egeszet, es a megbeszeles alatt egy szot sem szolt....KépKép Ugy lett volna egyenes es gerinces, ha o mondja el nekunk, mit is akar es gondol valojaban, de nem tette, szegeny hugom probalta menteni a menthetot...

Jo hetkezdest midenkinek (brrr, alig birtam reggel kimaszni az agybol)! Kép

Pusszantas,
Gombóc
24+2 Kép

ui.: Azt hiszem, volt, aki felreolvasta a kisagy beszerzohelyet. Tehat meg egyszer, AUCHAN BUDAORS!!! Penteken lattam, 6990 Ft. (A Dunakeszin levo Auchanban viszont ugyanez 10990 Ft-ba kerul, ott nem akcioztak.)
gombóc

Sziasztok!
Visszaérkeztünk a kórházból és örömmel látom mennyi új baba született azóta. Cak Sasha tart ki még hõsiesen.
Rólunk annyit, hogy szept.21-én megszületett a kisfiam 4250 gr-al és 55 cm-el.A Kútvölgyiben szültem császárral, miután a baba 39 cm-es fejecskéje nem akart beállni a szülõcsatornába. A szülés elõtti fájások 1 óra, a mûtét elõkészítéssel szintén 1 óra volt, így mindennel együtt 2 óra alatt meglett a baba.A mûtét utáni két nap kicsit húzós, de kibírható.
Amire nem számítottam, hogy az elõzõ szülésekkel ellentétben a császármetszés után nagyon nehezen indult be a tej.Ezért állandóan mérünk, mert egy 4 kg-os babának állítólag napi 700 gr tej kell.
Mindenfélét iszom tejet,laktoherb teát, köménymag leves, hogy egy kicsit több tej legyen.Akinek van tapasztalata írjon.
Gratulálok a babákhoz mindenkinek!
Sára
sara

JO reggelt,

Iancsa,
Szivbol gratulalok nektek Alma babahoz,minden jot kivanok!!!!

Mona,
Sok szeretettel gratulaok Neked a kisfiadhoz.Sok tejcit neki!!!

Gomboc,
Edes vagy ,koszi.A nevek Inez vagy Alexander.Mar probalgatom hogy milyen lesz a kis manota neven szolitani. : ))))
Na en gondoltam hogy a sogor lehet a buliban.Orulok hogy azert megoldodott a helyzet.
En a kisagyat a Coraban vettem ennyiert.

Timici,
Na akkor am tenyleg pihenj es semmi varrras !!!

Kamelia,
Ugyi vagy hogy meg dolgozol.Hat igen gyorsan mulikaz ido,drukkolok hogy beforduljon az a baboca.

Sasha,
Sok sikert a ctg-hez!!!!

Na megyek intezem a haztartast ((fu…..)
Pusz
Kataa
37+6

Kép
Kép
kataa

Sasha Kép

Bár eddig még nem írtam, de azért én is drukkolok Nektek ezerrel! Pénteken mikor elmentem a munkahelyemrõl (ugyanis egyelõre csak itt van net), meg voltam gyõzõdve róla, hogy mikor hétfõn benézek ide, tutira itt lesznek a babóca adatai kispapától. De minél többet várat magára, annál nagyobb lesz az öröm Kép

Iancsa, Mona, Sara Kép

Nagyon sok boldogságot a babákhoz Kép

Üdv
Tüni
29
tüni

Nahááát, babaesõ! Kép

Az új babáknak és anyukáiknak sok-sok boldogságot! Iancsa hatalmas gratula! Kép Kép Monának szintén ezer gratula! KépSaranak is jó sok tejcit kívánok! Kép

Sasha most már biztos te jössz! Drukk-drukk! Kép

Kataa, Iancsa köszi a választ! Kép

Pusza!

Kispici
25+3
kispici

Keresem Gombóc hozzászólásait, amikor babás lett. Nála is volt valami kavar és érdekelnének a részletek, de nem találom. Tudnátok segíteni?
A keresésre nem jönnek ki, csak az augusztus óta írt hozzászólásai.
M.
M.

Sziasztok!

Újra dolgozom, egy hét pihenõ után, úgyhogy gyakrabban is tudok írni. Otthon csak gyorsan letöltöttem az oldalt naponta egyszer, hogy kivel mi van Kép. Látom, szaporodunk!!! Kép Kép Kép

MINDEN KISBABÁNAK, ÚJDONSÜLT ANYUKÁNAK ÉS APUKÁNAK SOK GRATULA ÉS SZÍVBÕL JÖVÕ JÓKÍVÁNSÁGOK!!!

Sasha, gondolok rád szeretettel, legyél még egy icipicit türelmes, már csak kicsit kell! (Tudom, én még könnyen beszélek... Kép )

A keményedésem nem múlt el a pihenéstõl és a magnéziumtól, Timici problémájától vezérelve felhívtam a dokimat, de nem akar további vizsgálatot, azt mondja, hogy pihenjek... De én nem adom fel, megyek a vállalati dokihoz, hogy írjon vérvételre papírt, meg mindenhova, hogy kiderítsem, hogy nincs-e valami extra baj.

Ma megismertem az utódomat, jó fej nõci, csak az az egy esett rosszul, hogy engem kiraknak a helyemrõl egy üres szobába, és csak "idény jellegû" munkákkal leszek megbízva. Olyan lealacsonyító. De ha lesz gépem, akkor majd megvígasztaltok. Kép

Pusz
Miszike
22+1
miszike

M.,
Mi az, ami erdekel? E-mail-em a profile-omban. Kulonben akkor a "Ma megint megjott..." topic lakoja voltam.
Gombóc
gombóc

Kedves Gombóc!
Igaziból minden, ami az elején volt veled.
Nekem ma, a 38. napon 3.mm-es "valamit" látott a dokim UH-on, de a teszek eddig negatívak voltak. Vérbõl nem csinált hcg-t. Lehet, hogy elindult, de nem fejlõdött a terhesség.
Mi lehet, nem tudom.
SZívesen elolvasnám a Te történetednek az elejét, mert nem emlékszem a részletekre.
M.
M.

Gratulálok minden új anyucinak és apucinakKép Látom a hétvégén volt "termés"Kép

Sasha,
DrukkolokKép, én is úgy jöttem be ma reggel, hogy már babázolKép

Lányok!
Még 9 munkanap és vége a munkahelyi robotnak! Már alig várom!Kép

Pénteken voltunk dokinál. Minden rendben van kismanóval. A hasam a doki szerint is HATALMASKép

Kismanó szívritmuszavara úgy néz ki átmeneti volt, már 2 hete totálisan rendben van mindenKép. Minden vírusleletem negatív, úgyhogy úgy néz ki nem vírusfertözés mert azt jelenti, hogy pl. rubeolára védett vagyok és toxoplazmát is már elkaptam évekkel ezelött és védett vagyok ellene. Legalább ezt tudomKép

Egy fontos kérdés!
MIKOR ÉS HOL LESZ A BABABÖRZE? MIT KELL RÓLA TUDNI? PARKOLÁS, CÉGEK, ELADÓK, TÖMEG, KAJA, megy ilyesmikre lennék kiváncsi. Aki tudja please helpKép

Pusszancs mindenkinek,
Moni
34
mj

Kedves M.,

Akkor az elozmenyekrol csak annyit, hogy 66-42 napos ciklusaim voltak (meg volt egyeb is, de az most lenyegtelen), ezert a doki elkuldott hormonszint meresre. A hormoneredemeny alapjan es UH alapjan kiderult, hogy a ciklus 18. napjan nincs megfelelo mereto tuszom, szoval, nem mukodnek a petefeszekeim, es pajzsmirigy alulmukodesem van. KAptam pajzsmirigy gyogyszert, es azt mondta, kov. honaptol szedjek Clostilbegy-et. Megjott a menzeszem a 32. napon, mar majdnem elkezdtem a Clostit szedni, amikor a menzeszem elmult...teszt negativ, dokit ketsegbeesetten hivtam, berendelt UH-ra.

Akkor, a 34. napon egy pici petezsak latszodott. Csinaltam ujra tesztet, pozitiv. Ezek utan 7 nap mulva kezdtem el verezni, bementem a dokimhoz, mertek Beta-HCG-t, majd ket nap mulva ujra, akkor az eredmeny duplaja volt ez elozonek. Akkor megkertem, hogy probaljuk meg, hogy ad Utrogestant (a megint megjott-os lanyoknak orok hala, hogy felvilagositottak rola, hogy van ilyen). A doki vonakodott, azt mondta, keslelteti csak a vetelest, de en ragaszkodtam hozza, es latta az elszantsagomat, igy adott, a verzes pedig meg aznap este elmult... Ra ket napra a Beta-HCG otode volt az elozonek, doki szerint most mar tuti veteles, az UH-s dokino viszont azt mondta, varjunk meg...akkor, a 44. napon volt 11 mm-es petezsak.

Innen mar csak UH-ra jarogattam vissza, nem vereztem, igy beken hagytak a Beta-HCG-vel. A "meretek":
46. napon 13 mm-es petezsak
50. napon 20 mm-es petezsak, 3 mm-es szikholyag
52. napon elo embrio, CRL 4 mm
63. napon CRL 17 mm
80. napon CRL 45 mm

Az elozmenyekbol kovetkeztetve, nalunk valszeg a ciklus 18-21. napja kozott valamikor jott ossze GOmbocka.

Irj, ha meg erdekel valami!
Tobbiektol bocs az OFF-ert,
Gombóc
gombóc

Gombóc!
Nem lehet tudni hogyan eshetett vissza a hcg-d az ötödére ha megvolt a terhesség?
Nem emlészel véletlenül, hogy a 34. napon mekkora petezsákot látott a dokid?
Köszönöm a beszámolót!
A többiektõl én is bocsánatot kérek!
M.
M.

Iancsa, Mona!

Gratulálok a babákhoz!

Iancsa!

Irígykedem ám, hogy így beelõztél!Kép

Nekem pocsék éjszakám volt, most már nem csak azon az oldalon fáj a csípõm, amelyiken fekszem, hanem mindkét oldalon egyszerre, így kb 1,5 óránként arra ébredtem, hogy görcsöl a csípõmtõl a térdemig az egész. Ha meg már felébredtem,a kkor irány pisilni.Kép A hasam meg mint a szikla minden éjszaka. Egyszóval nem bánnám ha a baba nem várná meg a szombatot, hanem elõbb jönne. Ma reggel voltam CTG-n is, és szokás szerint nem nagyon akart mozogni. Viszonta szívhangját sokkal lejebb találták meg mint pénteken, nem tudom ez jelent e valamit, hogy készülõdik?KépKép

Pocok!

Javítanád a babaás táblázatban, hogy Iancsa nem +7, hanem -7 nap.Kép Csak azért tûnt fel, mert utánam lett volna 1 nappal, és olyan jó neki hogy már babázhat!KépKépKép Köszi.

manó 39+2

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Mona, Iancsa és Balu, Sára
Hatalmas gratula, ügyesek vagytok, mindenféle jókívánságokat, és sok tejcsit kívánok!!KépKépKép

Sasha,Kép
Még mindig 2in 1? de már nem sokáigKép

ManoKép
Drukkolok neked!
A Brendonban láttam textil mózeskosarakat, igaz az áruk kicsit borsos volt, asszem 10.000 fölött.

Gombóc, KispiciKép
Én is az Auchanba vettem kiságyat, 3 magasságban lehet állítani, és a kikában vettem hozzá kókuszmatracot ( itt a legolcsóbb )

MoniKép
Bababörze október 27. 8:00 - 15:00 -ig, 7:45 -tõl lehet jegyet venni a helyszínen. 700 Ft/fõ, BNV A pavilon, a Kismama újság hátulján vannak az infók. Én is reménykedek, hogy be lehessen állni kocsival, mert így is elég fárasztó lesz szerintem. Lehet, hogy taláxunk?Kép

NyulikaKép
Nekünk ugye a Schöpf Méreibe kell menni CTG-re, gondolom magánorvosoknál nincs CTG? Jó lenne összefutniKép

Ma megint voltam a Kistextben, és volt textilpelenka anyag méterben, és nagyon puha flanell lepedõnek fehér és rózsaszín. Naná hogy nem tudtam ennek ellenállni. Szerintem olcsóbb is a pelenka mint készen. Ne kérdezzétek, hogy mennyi, nem tuom.

pusz

Brokkoli
33
brokkoli

Szia Brokkoli,

Igen, a kórházban van a CTG, a Betegfelvétel mellett közvetlenül. Én is szívesen összefutnék majd Veled. Torna? Én ma is megyek...Kép

Sasha?????

Cupp

Nyulika
33+4
nyulika

Szia M.,
A 34. napon csak azt mondta a doki, hogy ott van valami nehany millimeteres potty. Le sem birta (akarta) merni.
Megkerdeztem en akkor minden arrajaro dokit, UH-st, mindenkit, hogy lehet, hogy otode lett a Beta-HCG, azt mondtak vegul, hogy az UH a donto, ha azon novekedes latszik, akkor ne aggodjak. Vegul az egyik doki meg annyit hozzatett, hogy lehet, hogy a laborban csesztek el valamit, de nem tudja...
(Egy masik doki szerint harom kontrollmeresbol akkor van gond, ha az utolso kettobol mindketto stagnal vagy csokken. Az elso ugye, a bazismeres.)
M., semmi mast nem tudok javasolni, csak probald valahogy tulelni ezt az idoszakot. Idegeskedes nelkul ugysem megy, de legalabb probald lefoglalni magad valamivel. Nekem a doki azt mondta, semmit se tudunk tenni, csak varni. Tudom, ez a legnehezebb...Kép
Drukkolok ezerrel!
Szia,
Gombóc

ui.: Az esemenyeket csak reszebn irtam le, volt meg nalam mas gond is, de azok mar csak "hab voltak a tortan". Kép
gombóc

Hali!

Megjöttem a CTG-rõl. A CTG okés volt a baba kirúgta a ház oldalát közben. Elõtte kértek vizeletet és meg is nézték, nincs benne fehérje. Viszont utána megmérték a vérnyomásomat és 150/valamennyi!!!! Ez elég durva ahhoz képest, hogy feküdtem és utána mérte. Igy nem holnapután, hanem már holnap mehetek a dokimhoz, hogy mi a fene van! Tudjátok a toxémia miatt van ez a sok vizsgálódás, de remélem nem lesz... Szerencsére a 3 tünet együtt még soha nem volt.Kép

Sara!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKép Sok boldogságot!KépKépKépKépKépKépKép

Na még mennem kell a bankba is, úgyhogy cupp!
sasha
40+5

Kép
sasha

Kedves Gombóc!
Nagyon köszönöm! Várni, várni, várni... és türelem - amennyire lehet - ez a legnehezebb, pláne a kettõ együtt.
Sok boldogságot kívánok Nektek!
És ne haragudj, hogy piszkáltalak!
M.
M.

Sasha,

Kitartás, most már tényleg nem lehet túl sok hátra! Kép (Gondolom ezzel a beszólással már tele a padlásod, de nem tudok jobbat mondani!)
Kíváncsi vagyok dokid mit mond holnap!
Vigyázz Magatokra!

Cupp

Nyulika
33+4
nyulika

Sziasztok

Balu, Iancsa
Szívbõl gratulálok Almához, sok boldogságot nektek. Kép

Mona
Neked is gratulálok Somához, szintén sok boldogságot kívánok. Kép

Sára
Szintén gratula a kisfiadhoz!! Kép

Micsoda BABAESÕ!!!

SASHA
A mamás táblázatban TE vagy a No.1 !!!!!! Látod ezt tekintsd pozitívumnak a túlhordásban, Én nem érhettem meg hogy az élen legyek. Kép Nagyon drukkolok még mindig, remélem a ctg után jó hírekkel jössz haza.

Majd még bekukk!!
Puszi: Forti

Kép
Kép
forti

Gombóc Kép
örülök, hogy szent a családi béke, a sógoroddal meg hálistennek nem kell együtt élned Kép

Moni Kép
klassz, hogy nincs már ritmuszavara a kismanódnak Kép Rémes lehetett...

Sasha Kép
továbbra is drukk-drukk Kép

Pussz
Kangi
20+3
kangi

Miszike,
Huha,hat ez tenyleg nem lehet jo ha kiturnak rogton a helyedrol.Nekem mar az is rosszul esett ha kesobb mentem es a helyemen ult a lany.Persze joban vagyunk de megis negativ erzes volt.
Lenyeg hogy legyen internet es akkor majd elszorakoztatod magad !!!

Mano,
Nekem is ugyanilyen volt az ejszaka.Bar nekem mindig pont az a csipom faj amin nem fekszem,erdekes.
A hasam nekem is iszonyu kemeny ejszaka,ez mitol van,nem tudja valaki????

Erika,
Nekem az elozo dokimnal volt ctg,en is csodalkoztam de mivel a 20.heten valtottam nem probaltam ki.
Nemsokara Te is mehet az elsore : ))))

Pocok,
Valasz ment : )

Na megyek es most tenyleg elkezdem vasalni a babacuccokat.
Kataa
37+6

Kép
Kép
kataa

Szia Sára!

gratula a bébiteknek. Sok tejcit kivánok nektek és persze sok boldogságot.

Andy
andy78

Sziasztok!

Hogy lehet felkerülni a táblázatra?

Andy
andy78

Miszike Kép
megértem, hogy rosszul esik, hogy "leirtak", de azért örülj is, hogy megvan az utódod - nálunk még csak most megy az interjúzás, és be vagyok csinálva, hogy szegény ittmaradó kollégáim kapják majd a bombákat, ha nem tudok eleget együtt dolgozni az utóddal.
Plusz kicsit félek, hogy ha tényleg kevés lesz az együtt töltött idö, és esetleg nem pont megfelelö beállitottságú az illetö, akkor leborul itt minden, amit két és fél év alatt felépitettem, föleg a kapcsolatok a belsösökkel és külsösökkel. Ezekért pedig nagy kár lenne Kép

De azért tényleg megértelek ... és biztos nekem is fura lesz majd, hogy lesz olyan dolog, amivel már nem engem biznak meg ...
Viszont ez normális, és lesz helyette januári vizsgaidöszak, meg februári babuci!!! Hurrá!! Hurrá!! Kép

Pussz
Kangi
20+3
kangi

Kedves Pocok!

légyszi javítsd ki a táblázatban , holnap leszek 12/0 hetes, egy hetet rászámoltálKép nem is lenne rossz, annyival is elõrébb lennékKép

köszi
Anyakati
11
Anyakati

Miszike,

Vígasztalásul csak azt tudom mondani, hogy még itt vagyok, de már el akarják szedni a céges autót, holott az táppénz alatt még járna nekem. De amikor az ember hozza a pénzt a cégnek, akkor még érdekli a vezetõséget... én ezzel pénteken szembesültem és nekem is piszok rosszul esett... marhán megértelek!

Cupp

Nyulika
33+4
nyulika

Sziasztok !!!Kép

Csak beugrottam megnézni kivel-mi van.
A mai pihibõl semmi se lett, mert péntekre meglesz a bútorlap a hálószoba szekrényhez, így ma kirámoltuk a hálót és elkezdünk festeni. Igyekszem nem túl sokat cipelni, hajolni, de azért segíteni kell a páromnak.Kép
Sebaj, mire a babuli megérkezik, minden szép és tiszta lesz.Kép

Brokkoli,
tényleg nem tudod mennyi volt a pelenkaanayg??? Na, légyszíKépKépKép. Legalább azt áruld el, hogy milyen széles az anayg és a flanel lepedõ anyag??? Esetleg a nyitvatartás tudod mire változott? A jövõ héten én is menni akarok, mert lassan itt az idõ, hogy nekilássak a függöny és baldahin varrásnakKép Elõre is köszi az infókat!

Lánykák, én most balra el, mert dolog van, majd este benézek és akkor reagálok az írásokra. Addig is legyetek jók és szépek!Kép
Pusssza,
Timici
24+3
timici

Kataa, Kangi,
igen, egy kicsit tényleg bánt a dolog, de annak örülök, hogy nem nekem kell betanítanom a csajszit. Nálunk év végén van nagy hajtás, addigra én már rég otthon leszek, pihiben, nyugiban... Kép Kataa, te hányadik héttõl is maradtál otthon? És hamar eltelt? Ill. mit csinálsz otthon? Mert én egy hetet voltam csak egész nap egyedül, de nem tudom, hogy hónapokon keresztül mit lehet csinálni. Szívesen fogadnám mindenki ötleteit! Kár, hogy nem egyszerre voltunk otthon, találkozhattunk volna, ha már 1 utcára lakunk egymástól. De neked nemsokára sokkal kellemesebb társaságod lesz! Kép

Voltam a vállalati dokinál, nagggyon tündér volt! Mindenkinek ilyen dokit kívánok! (Nekem is kéne egy ilyen nõgyógyász). Végighallgatta a lelkizéssel fûszerezett problémáimat és tetõtöl talpig megvizsgált, elküldött vérvételre, vizeletvizsgálatra. Kezdek megnyugodni. Viszont a pocim extrán nagyon kemény, már folyamatosan. Van egy olyan érzésem, hogy ez lesz az utolsó munkahetem...
miszike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?