Kicsit zsufik voltak az elmúlt napok. Vendégeskedés nálunk és máshol. S pár dolgon elmélyülten molyoltam, s ide már nem jutottam el.
Kisün! Nyelvi témában legalább tőled kaptam kedves szót.
Nyelvhez: amint írtam: megvannak a terveim későbbre is. Nem szeretném leírni hogy én hogyan szedtem össze, s mit tudok. Imádom a lányom, s sosem kényszeríteném arra hogy túlvállalja magát!!!
Zsugyu! Egy ismerősöm mondta a napokban, hogy azért nem engedi a 7éves kisfiát suliba, mert mostanság az a „divat” hogy mindenki visszatartja a gyereket, s az első osztály tele van 8évesekkel.
Az én véleményem, hogy ne tartsuk vissza az érett gyerekeket.
Nővéreméknél is a kisfiú (10) kattintja a legjobb képeket. Édes a kiscsajszid!
Barbieancsi! Dóráéknál látom nincs gond, s nálatok hogy dolgozta fel Lencsi a költözést?
Örülök a jó dokihíreknek.
Mása! Elfogadnám a kertünkbe a játszótereteket. Sok fa! Hmmmmmmm.
Fibi! Biomargarin.
Anya szép.
Curse! Remélem már lenyugodtál azóta. Hihetetlen micsoda tuskók voltak veled!
Én azt olvastam hogy ne szerezzen be macsekot az ember állapotosság alatt, de ha már előtte is ott volt akkor teljesen más az ábra. De még ha most is lettetek cicások akkor is hiszem, hogy a betegségek az agyban kezdődnek.
Az hogy fáradékony vagy teljesen normális! A végére már nekem is minden nehezen ment. Pl.: egy átlagmosogatást kb 3x-i nekifutásra vittem végbe, de volt hogy 5x-i is volt. Apjukkal hordattam a felmosóvizet, mert felemelni már nem ment.
Én a szülés után rögtön szedtem homeós vasat.
Blaye. Bukfenc.
Tinu! Hát a te sztoridon is csak
No most több nem megy. Hétvégén úgyis lelassultok.
1105 eleje