A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Halihó!

Totka!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem fogod elhinni...este 8 kor elmentem Auchanba és mire hazajöttem apa feltette nekem a Skypet....
És már rám el is küldte az ismerősöknek a contaktomat..erre már rám is ugrott az egyik barát..aki nem magyar, úgyhogy csak angolul tudunk chatelni... :oops: :oops: :oops:
Hét az én angolomat hagyjuk.... :oops: :oops: úgyhogy most ciki van...de jó lenne ha jobban tudnék angolul :roll: :roll: :roll:
Bár szerintem ez a barát szivesen gyakorolna velem, már többször felajánlotta.. :P

De légy erős, nekem máris nagyon tetszik...majd nézd meg mennyi cuki emotion van... :wink:

Ja és a csömöri auchanban nem volt még overál...de majd bizti lesz később is..

Ayse!
Hála Istennek...már úgy megsajnáltalak titeket :cry: :cry:

Benianyu!

jujj..nem fáj Danó arca??? :roll: :roll:
Nem volt ez erős neki???Vagy ilyenkor már nincs sugárzás??? :roll: :roll:

Barbi!
:( Hát majd legközelebb nem mész.. :(

Megint Totka!

Nyáron amikor a nyaralóban voltunk Lénát is összecsipkedte valami mutáns szúnyog és az ügyeleten egyből Calsimusic -ot adtak neki, ez olyan kis fiolában van..
Ja és az ottani dokinéni azt mondta hogy a fenistil ezen nem segit...max a fenistil cseppek..
Ez csak tipp....de Léna is rettenetesen nézett ki.. :cry: :cry: :cry: :cry:

Csikken!
Nagyon szupi képek :D

Köszi a bókokat csajok...

Ma egyébként Léna nagyon jókislány volt, de csak azért hogy bemutassa a vendégeinknek hogy ő milyen szépen eljátoszogat a játékaival :D a kis álszent :twisted: :twisted: , nekem meg műsorozik...
Mostmár tuti nem hiszi el nekem a vendégpár hogy milyen is Léna.. :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!
Jaj, az elfelejjtettem, hogy hurrá-hurrá, hogy jobban vannak a gyerekek!!! :D
Neked is jó napod volt, milyen rendes Apap, hogy hagyott pihenni egy kicsit.
Ma délután nálunk közös családi alvás volt, mind a 3 fiú több mint 2 órát aludt és én is 1,5-t. :D

Kriszta!
Igen, megígértem Nolcsinak, hogy hamar visszajövünk, mert sírt, hogy nem akar hazamenni. :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbapapa, és akkor este meg reggel mit adjak neki? Teát?
Most azt kap mert egyébként nem alszik el. Babateát. Milupást, csakhát az nem elégítheti ki az étvágyát.
Nálatok hogy van a napirend? Ha egyáltalán van ilyen.
Mert nálunk kicsit összevisszaság van. Alvás legkorábban 9 legkésőbb 22:30 körül,de így mondjuk nem szoktunk 8-9-10-nél hamarabb kikellni az ágyból.
Kriszti
csikken

Sziasztok!

Megvolt Bubus szülinapi bababulija. Jól sikerült, aranyosak voltak.
Kép
Bubus gyurmának nézi a tortáját.
Kép
Kép
Kép
Bubus telefonál:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 829.61.jpg[/img]

Bocs, hogy nem írok többet, de holnap is jönnek ünnepelni.
Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Ez mégegszer:
Bubus telefonál:
Kép

Kép
Kép
göndörzsóf

Csikken, jó ez a kép! :lol:

Ayse, most hogy írtad jutott csak el a tudatomig, hogy Nagykovácsiban laktok :shock: . Szép lett a körforgalom ott a Nagyrétnél. Utáltam nagyon azt a kocsisort, amíg nem volt :x .
Vendég

Csikken!
Igen, teát ivott reggelire, meg kenyeret, kalácsot, felvágottat, sajtot, mézet, ilyesmit reggelizett. Utána meg evett egy joghurtot.
Most meg kelés után rögtön megiszik egy nagy pohár kakaót és egy kicsit később ugyanezt reggelizi, csak kisebb mennyiségben. A tízórai kimarad, mert Leon 1/2 9-9 között kel fel :D
Ebédre azt kap, amit én és Nolcsi is eszünk, utána egy nagy alvás, majd délután valami gyümölcs+csipegetés mindenből.......keksz, kifli, stb.
Vacsira szintén azt eszi, amit mi, van, hogy csak hideget. Ma pl. rántottát evett kenyérrel. Ilyenkor már nem kéri a tejet, csak teát, vagy vizet iszik.
Legkésőbb 1/2 9-kor ágyban van.
Hát ennyi a napirendünk :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bubusnak boldog szülinapot!
Vendég

Zsóf!
Milyen nagyott nőtt Bubus, mióta nem láttam, kész férfi már! :D :D
Nagyon guszta tortája volt, látom neki is egyből kettő. :wink:
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKI UTÓLAG IS!!!!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbapapa, hát akkor nem izgulok. Végül is fogyni nem fogyott, és igazából sose ivott mennyiségeket a tápszerből.
Szupik a Bubusos képek. :)
Megann én a Soroksári Auchanban voltam. Én valahogy azt szeretem a legjobban. Tescoban is.
Ma én is ettem tortát a bulin és most tiszta lelkiismeretfurdalásom van. (Mivel fogyózom... ) Remélem azért fogok tudni aludni :)
Nekem msn-em van. Az nincs másnak?
Kriszti
csikken

BUBUSNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

ayse

Isten éltesse a kis Bubust!

Kép

Kép
prüntyi

én is én is NAGYON BOLDOGSÁGOS ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK BUBUSNAK!!!!!!!!!! :P :P :P
jó kis torták voltak,látom! :P
mi sokkal jobban,de azért jó hogy jönnek ma apósék,így szakmai véleményt is írhatok estére! 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

mi is nagyon boldog első szülinapot kívánunk Bubusnak!

helyzetjelentés rólunk: békítősó tök jól sikerült! legalábbis a körülményekhez képest :) bennem tegnap reggel tudatosult, hogy 10 emberre még sosem főztem, egyébként sem vagyok egy nagy konyhatündér. állítólag ehető volt. Eszti jól viselte. a tortája még plöttyebb lett, mint a szerdai, biztos a rizstej miatt, másra nem tudok gondolni (legalábbis erre könnyű ráfogni).
azért köszi Nyúlné és Davallia, hpogy leírtátok!!

ami viszont szomorú, hogy estére totál lázas lett az Eszti..
csöngettek, majd jövök

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Bubusnak Boldog születésnapot kívánunk!

Beteg babáknak jobbulást!

Ayse!
Örülök, hogy jobban vannak a kicsik! :)

Képek szupik! Mind a szülinaposak, mind a többi! :lol: Virágszaglászó Léna tündéri! :D

Nekem meg becsípődött a derekam, jobb oldalt, már 2 napja alig bírok mozogni, nem hogy Petit emelgetni, meg fürdetni! :shock: Annyira fáj, mikor lehajolok, majd besz..k, de mára kicsit javult a helyzet, mondjuk nem akarom elkiabálni! :) A kicsi fiam, meg mintha tudná, hogy bajom van és pont azért állandóan azt akarja, hogy emelgessem a kicsi fenekét, ha meg végre felveszem, nagy küzdelmek árán, akkor lekéretőzik, tök jó fej :roll: Egyébként meg 2 napja egyfolytában nyüszög, mintha felhúzták volna! Lehet, hogy megint jön egy foga!!! :? Na mindegy, majd rendbejövünk, az vigasztal, hogy legalább Peti nem beteg, az biztos sokkal rosszabb lenne!

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Megjöttünk Panna csárdában tartott, elő-családi szülinapjáról!
Nagyon jó volt minden, kapott játékokat, rucikat, gyönyörű rózsákat( Megann azt hiszem, Te imádod a rózsákat nagyon!! :wink: ), és sok-sok pénzt!
Persze, anyumék nem engedték, hogy mi is beszáljunk a számla végösszegébe :oops: , így jól jártunk!! :D
Kedden, amikoris ténylegesen 1 éves lesz Cincikénk, lesz még egy kisebb buli.

szóval a képek:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép unokatesó és a rózsák Kép rózsák II. Kép Kondorosi csárda bejárata Kép torta Kép Hmm,ez finom!

KépKép

Hajni&Panna
totka

hű de kidőltetek!

szóval az Eszti már tegnap este is tök nyűgös volt, nem vacsizott. ma egész nap csak kiflit volt hajlandó enni, és alig ivott, próbáltam szoptatni, de hát már nincs annyi tejcsi :( hajnalban és a déli alvás előtt is 38-39volt a láza, úgyhogy kapott mindenfélét. délután a napozás jót tett neki is, akkor vidámkodott rögtön. most meg már alszik, de sztem nem sokáig, mert egy kicsit már mlegebnek éreztem, amikor letettem :( és nem folyik az orra.
most ijedtem meg este, hogy ha nem nátha, akkor tul.képp mi a szösz baja is lehet?? talán a 3 napos láz? most már kihúzzuk ezt az estét, holnap felhívom a dokinénit. csak az ivás miatt aggódom még. a kutacsát néztem, az rendben, remélem hamar túljutunk ezen az egészen.

képek nagyon jók! Léna mutogatós képen nagggyon aranyos!!!
Roli meg írtó vagesz! az asztalba bújós képen meg olyan, mint egy csík nélküli tigrisporonty :)
Pannán meg látszik, hogy elviselne hetente egy ilyen szülinapot :wink: , Panna 3 órakor született? csak a torta miatt :)
én sem gondoltam volna, hogy októberben le lehet égni budapesten! de Daninak ez is jól áll :) olyan édesen alszik a babakocsiban!
Bubus meg olyan gusztán eszi a tortáját, hogy én is megkívántam :) :)
ma volt nálunk ember régi 2 barátja, és gyorsan szétosztottam az Eszti megmaradt isteni túrótortáját, mert nem bírtam nézni a frigóban...

Ayse! jajjj de jóóóó, hogy jobban vagytok!!!! nagyon örülök neki! akkor ha az ég is úgy akarja, hogy mi is meggyógyuljunk, akkor gyertek ti is pénteken hozzánk, ha van kedvetetk és nem vagyunk nektek nagyon a világ végén :)
a szuper napodnak is örülök, rád fért!

még nem mondtam: beszéltem a veres dokival, mert nem tudtam eldönteni mit csináljak tejmentes diéta ügyben. sztem jo bb a helyzet, de nem múlt el teljesen a dolog. azt beszéltük meg, hogy vezessek naplót. úgyogy még egy hét tejmentes, aztán egy hét nem tejmentes és meglátjuk. mindenesetre tejet másfél éves korig ne adjak neki és tejterméket még 2 hónapig. többször rákérdezett, hogy egyáltalán nem adtam-e neki tejterméket. most örülök, hogy ilyen határozott szőrözős voltam ebben.

a családi összeröffenéssel kapcsolatban pedig eszembe jutott a karácsony. mikor ki hova menjen. egyet tudok, nem akarok 10-12 emberre főzni :wink:

KépKép
KépKép
and

And, mi volt a probléma, ami miatt tejmentes diéta kell?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Megjöttünk mi is anyuméktól.
Látom, nem unatkoztatok, van/lesz mit visszaolvasnom... :)

Pannának és Bubusnak nagyon boldog első szülinapot!!!

Totka!

Nagyon jól nézel ki a képeken!!!

Csikken!

Megjártuk pénteken az IlFero-t. Bár a honlapjukról továbbra sem tudom letölteni a szerződést.
Mindegy, mert kértünk egyet.
Minket meggyőzött, úgyhogy szerintem jövő héten megyünk szerződést kötni.
DE hangsúlyozom, mi nem akarunk kocsit venni, a már meglévőt akarjuk felmatricáztatni.
Ezért szerintem könnyebb helyzetben vagyunk, úgymond nincs akkora vesziíteni valónk, mert mi ígyis-úgyis fizetjük a kocsi részletét.
Max. az a 180.000 Ft, amit be kell most fizetnünk. Mert ezt ugye nem kapjuk vissza.
De mivel havi fix 50.000 Ft-t fizet, úgy vagyunk vele, hogyha némi szerencsével nem megy tönkre a cég cirka 4 hónapig, és addig minket is fizet, akkor
már pénzünknél vagyunk. Reménykedünk.
Viszont jövő ilyenkor lakást szeretnénk venni, DE NAGYON, és havi szinten alap esetben tuti, hogy mondjuk nem tudnánk 50 ezer forintokat félre tenni.
Így viszont jövő ilyenkorra mondjuk egy konyhabútorra valót már félretettünk.

Lányok, képzeljétek, mi történt.
Ugyan nem mondtam nektek, de kb. 1 hónapja Gergőt regisztráltattuk egy gyermek-modell ügynökségnél.
Erre pénteken, épp Scontó-ztunk, mikor csörög a telcsim, hogy hétfőn kéne vinni Gergőt fényképezkedni, a Baba Magazin egyik cikkéhez.
Mondták, hogy ha tudunk, vigyünk farmer kertészgatyót, stb-stb.
Hű, tökre örültünk neki.
Erre szombaton, családi banzájon voltunk anyumékkal, millió gyerek, Gergő tiszta transzban volt.
Persze, ő is már nagyfiú, sőt mi több, ő már egyedül is tud menni. Gondolta ő. És az Istennek sem engedne, hogy a ház oldalában, némi lejtőn megfogják a kezét. Egyedül akart menni.
És abban a pillanatban pofára is esett, de akkorát, hogy rögtön két hatalmas pukli nőtt a fején, a szivárvány összes színének kíséretében.
Gergőnek meg egy hangja sem volt, felállt, és ment tovább.
De nem is ez a lényeg, hanem kb. 2 perc múlva "jött elő" a lényeg. Ugyanis az orrán, annak teljes hosszában lejött a glazúr.
Gyönyörűen néz most ki a kisfiam, és holnap így megyünk fényképezkedni.
A technika ördögében reménykedem, hogy némi retusálással el tudják tüntetni, és nem maradunk le emiatt semmiről.
Valahogy így néz ki:

Kép
Ez kb. 1 órája készült, már igencsak fáradt és nyűgös állapotban Kép

Megann!
Köszi, hogy kipróbáltattad szegény Lénával a hordozót!!!!
Szerintem bevállaljuk anélkül is. Hazafelé, meg ha minden igaz, Apa vinne már.
Feltéve, ha Gergő addigra kikupálódik, mert taknyos lett egy picit, és köhécsel is.
És csak akkor megyünk a többi gyerkőc közé, ha meggyógyul addigra.

Kép
kuha

Sziasztok, köszi Kuha!
Hát nekem nincs olyan autóm ami nem öregebb 5 évnél így én új autó vásárlást akartam. De még megbeszéljük párommal hogy mi legyen. Ha esetleg nem jutna később eszembe, pár hónap múlva akkor ird azért meg mi a helyzet, bevállt -e.
Szegény babikád... Reméljük minden rendben lesz a fotózáson.
And, "csík nélküli tigrisporonty" Ez jópofa :)
Kriszti és Roli
csikken

Kuha, szegéyn gergő, de milyen jó, hogy megúszta ennyivel! sztem simán kiretusálják! belegondolva azért nem semmi, hogy már a kisbabákat is retusálni kell :wink:

ha valakit érdekel, írtam egy sajnálkozós monológot a kockafejűekhez, semmi novum, csak oda is le akartam írni.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Kis betegeinknek gyors gyógyulást kívánunk!!!!!!!!!!!

Zsófi!
Bubusnak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D
Jó nagyot nőtt! :)

Totka!
Pannának előre is boldog szülinapot kívánunk!:)
Nagyon édes csattal a hajában! :D Mi is növesztjük Nati haját és már alig várom, hogy én is csitt-csattoljam neki! Remélem neki is tetszeni fog! :oops: :roll:
Guszta volt a torta... :lol:
szúnyogok :twisted: :twisted:

Kuha!
Húú, Gergő mint modell! :lol: Majd mesélj, hogy zajlik egy ilyen fotózás! Gondolom nem egyszerű dolog ilyen pici gyerekkel "dolgozni"!
Szegényke tényleg jól lezúzta az orrát! :( De milyen kis hős, hogy nem sírt!
Hát elhatároztátok magatokat a költözésre? Megkérdezhetem, merre keresgéltek majd?

And!
Szegény Eszti, remélem semmi komoly baja és gyorsan jobban lesz! :)
Örülök, hogy jól sikerült a "békítősó"!! Ügyes vagy! :)

Ayse!
De jó, hogy jól vannak a gyerekek! :D
Milyen rendes volt Apa, hogy kicsit hagytott pihenni! Gondolom, hogy jól esett, rád is fért már! :)

Zsuzsa!
Ma voltunk a parkban, bár Apával mentünk kocsival!
Figyeltelek, de nem láttalak. Mondjuk majdnem ebédidőben jártunk arra, úgy 11-től 1,5 órát.
De majd legközelebb, ha esetleg lesz ott mini-tali, mi is elkeverünk odáig! :D

Viki!
Jobbulást neked! :)

Csikken!
Mi nem kaptunk 2000-ért overált az Auchanban. :cry: :cry:
Pedig játszóra jó lett volna.
Roli tényleg nagyon vagány a farmer szerelésében!Róki taliján is fekete volt a hajad, ugye? :roll:

Benianyu!
Dani pofija nem semmi milyen piri lett! :D Nagyon édes! :lol:

Nyúlné!
Köszi a fenistiles tippet! Jegyeztem! :D (bár inkább ne legyen rá szükség!!!!!!)

Barbi!
Köszi, ahogy látom nem sok mindenről maradtunk le börze ügyben! :D

Nati ma nem kevés csalogatás árán ugyan, de tett 3-4 lépést egyedül! :D Apával nagyon örültünk neki! :D Nati inkább meglepődött! :roll: :shock:

Andi&Nati

KépKép
duda

Prüntyi:
Esztinek pár hetes kora óta refluxa van. fél éves kora körül volt a legrosszabb, iszonyat mennyiségű kaja jött ki belőle. a lényeg, hogy a nyelőcső és a gyomor közti záróizom nem zár jól, ezért visszajön a kaja. plusz motilitás zavara is van, ami azt jelenti, hogy még órák múlva is ott pang a gyomrában a kaja, ahelyett, hogy már rég a beleiben lenne. a rflux oka ritkán lehet tejallergia, akkor is, ha nincs bőrjelenség (Esztinek nem soha véres széklete sem és semmilyen ekcémás tünete). most újra jöttek a tünetei, és megint felmerült ez a kérdés, úgyhogy ezért, hátha javít a helyzeten.

KépKép
KépKép
and

Duda, pedig ott vettünk ,de nem 2000 ért, hanem 2800 Ft :)
csikken

And!

Engem érdekelt!!! :wink: :wink: :wink:

Szegény Eszti reméljük, tényleg semmi komoly baja sincs.
HOgy őszinte legyek, én ettől a láz dologtól mindig úgy félek!!!! Valahogy úgy vagyok vele, hogy inkább legyen taknyos, mint lázas!
Szerencsére most nem lázas Gergő ,csak folyik kissé az orra, meg köhög.
És persze a gyógyszer nem lehet belétukmálni. Anyumnál már le kellett fogni... :cry: :cry: :cry: :cry:
Szóval jobbulást Esztikének is!

Totka!
Én most fedeztem fel Panna hajában a csatot! Hát az a nem semmi! Dobtam rögtön egy hátast. Annnnyira édes a kiscsaj!!!!

Kép
kuha

Andi, gratula Natinak az első lépésekhez!!! olyan aranyosak sztem, ahogy gyakorolgatják :)

Megann, elfelejtettem válaszolni: mi még nem vágtuk Eszti haját. apa már nekiállt volna, de megvétóztam! ha majd totál feláll és nagyon idétlen lesz, majd akkor, addig hadd nőjjön:)

KépKép
KépKép
and

And!
Elolvastam, szerintem korrekt a leveled!
Ezek után csak annyit kérdeznék, hogy ha te kívülállóként nem talizol a kockafejűekkel, a te talidon mi sem leszünk szívesen látottak?
(ami egyébkként most elmarad??)

Csikken!
Annyiért sem volt! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

And!
Köszi! :) :)

Andi&Nati

KépKép
duda

én is visszanéztem a ki csattos Pannát! naggyon jól áll neki!!!!!

Kuha :)
van valami abban, amit mondasz. csak mivel eddig az volt, hogy egy este láz, aztán taknyosság, és már 1-2 napja gyanús volt, hogy talán náthás lesz, meg én is az vagyok, nem féltem. most ijedtem meg kicsit, hogy emmi nátha, csak a láz, és f..gom sincs, hogy mitől :?: :?:

KépKép
KépKép
and

Prüntyi!

Privi üzi ment!

Kép
kuha

Andi :) :) :)
nekem nincs okom senkire haragudni, tudtommal. én mindenkit szívesen látok, de mivel a talit itt hirdettem meg (még szeptember elején), gondolom, akik nem szívesen találkoznak az itteni topikosokkal, azok nem fognak jönni. te nem közéjük tartozol egyrészt, másrészt te itteni topikos is vagy, én úgy tudom :) nekem nehéz ez a "háborús viszony", de muszáj alkalmazkodnom, ha egyszer talit szeretnék tartani.
a péntek 13 pedig ESzti gyógyulásának a függvénye, egyelőre halvány dunsztom sincs mi a baja :( holnap szólom a dokinéninek, hátha ő megállapít valamit.

KépKép
KépKép
and

érzem, hogy ma régi felhasználó válik belőlem :D :D :D

KépKép
KépKép
and

And=Andi :D
Esztinek jobbulást, nem is tudtam, hogy refluxa van Hercegnődnek! :(
milyen figyelmes vagy, hajnali háromkor mentünk be a kh.-ba, de este nyolckor született! :D
Duda
Köszönjük a dícséreteket, én is csípem nagyon a csatocskákat Panni hajában, eddig még tűri, nem tudom, így lesz e a későbbiekben is!
Kuha
Gergő jól elintézte a pofikáját! :( De lehet, pont ilyen képre lesz szükségük! :D
Jól néztél engem a képeken??? :shock: :shock: Nem unokatesómra gondoltál???ő jól néz ki, pedig már 40éves!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Majola!

Most kezdem részletesen visszaolvasni az elmúlt 3 nap termését!

És most olvastam a hírt, hogy újra kislányotok lesz!
Nagy-nagy gratula!!!4 :D :D :D

Róki!
Elolvastam a linket, amit beszúrtál. Köszi szépen. Abszolút nem vettem okoskodásnak, sőt köszönöm, hiszen tanácsot kértem.
Az a gáz, hogy most megintcsak elbizonytalanodtam a dokiban.
Mi a francért szekálja akkor nekem Gergő kukiját? Ráadásul mindkétszer jól felrepedt a bőr.
Mondjuk Gergőt szerintem ez különösebben nem zavarta, és Sudocrem-mel 2 nap alatt el is múlt, de azért csak piszkálja a csörömet.
Pláne, hogy - mint kiderült - nem is szabad húzogatni.
F@sza... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kuha

az oltásról akartam írni:
gyerekgyógyász ismerős ajánlotta a bárányhimlő elleni oltást. állítólag tartós védemet ad, és tényleg egyre több a szövődményes. nekem ez a két aggályom volt.
a másik, aki közösségbe, konkrétan bölcsibe adja majd a gyerkőcöt, annak nagyon ajánlott a pneumococcus elleni oltás beadatása. nem olcsó, 33ezer asszem, de egyre több a szövődményes eset. szent lászlóban ajánlották. állítólag ausztriában benne van a kötelezőben, lehet, hogy majd idővel nálunk is olcsóbb lesz, csak még nagyon új itt nálunk, ezért ilyen horror az ára.

KépKép
KépKép
and

And!
Köszönjük!:)
Hidd el, én is utálom a "háborús viszonyt"! De mindkét topikban vannak olyan emberek, akiknek érdekel a sorsa.
Szeretném azt hinni, hogy tudok úgy írogatni mindkét helyre, hogy azzal senkit nem bántok meg!

Andi&Nati

KépKép
duda

na én meg itten!
Kisnyuszimat letettem aludni,mesét nem kellett olvasnom,mert megint bealudt az ölembe,de most azért bezabált elötte!szegénykém köhincsél,olyan szárazat,de amikor beteszem a lavort olyankor mindig abbamarad és alszik nyugisan,aztán amikor megint rákezd,cserélek!már csak egy kicsit taknyis,nekem meg semmi bajom!kop-kop-kop...jó lenne,ha holnapra még jobb lenne a helyzet! :wink: holnap kiváltom köhögés elen a fulimucil 100ast(nem jól írtam valszeg) és amit Megann is etet Lénával,de most arra sem emlékszem,tulajdonképpen az ilyen Cvitamin dózis!pont most hallgatom,hogy kezd hurutos lenni a köhögés(szegény nyuszim),de az jó,mert gyógyul!lehet ma mégse alszunk jót!
nagyNyúl valahol személyzetpartizik,de voltak ma após dokijék és megcsináltam a fini TIRAMISUT és olyan,de olyan jó lett!Thomasanne mégegyszer pusszantalak az ötletért!Maresz,még port is tettem bele!isteni lett!
már készülök megcsinálni a két tésztaszószt is!nyami!én nagyon tésztás vagyok ugyebár,úgy hogy duplán,triplán KÖSZIIIIII!!!!!!!!!
azért ma voltam sétálni Kisnyuszival,megint villamosoztunk,olyan édesen figyel és kapaszkodik(bátorlegény :oops: ),igazából kicsit ellustult a betegeskedés miatt,de hagytam kényeskedni,elvégre férfiből van :lol: ,így én cipeltem,ő meg csak mutogatott és huhogott és közben puszilgatott és ölelgetett.....nagyon megváltozott az én kishercegem!
Ayse,
örülök,hogy jobban vagytok,ideje volt! :P
Benianyu,
leégés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Totka
gyönyörűséges már megint ez a torta,és micsoda rózsaszín,az ember esze megáll!nagyon helyese vagytok! :P
Viki,
Aúúúúúúú,az rossz lehet,nekem is sokszor van ilyen vagy hasonló,nagyon utálom!kitartás!
And,
nekem se sikerült harmadszorra a torta :lol:
folyt.köv...

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha, te megbízol a gyerekdokitokban?
csak mert volt az a vas adás is, meg ez is...

KépKép
KépKép
and

Oltás: Bárányhimlő ellenit nekünk is ajánlotta a dr.nénik!
Pneumococcus ellenin én is gondolkodom, de én úgy tudtam, hogy 3 oltásból áll és összesen 16ezer ft. körül van.
Andrea, te hol hallottad ezt a 33ezret? :shock:
Én is olvastam, hogy Európában sok helyen benne van az oltási rendben!

Andi&Nati

KépKép
duda

és igen, immár régi vagyok én is :wink:

Kisnyúl egy bűbáj lehet betegen :D torta: Esztit nem zavarta, hogy nem volt semmi formája. tényleg még nem töltöttem fel a képeket...

Hajni! nekem is feltűnt, hogy tök csini vagy!!! sztem fogytál is :wink:

KépKép
KépKép
and

Andi: nekem a gyerekgyógyász ismerős mondta, aki beadatta a fiának. de lehet, hogy rosszul emlékszem?? határozottan 33-ra emlékszem..

KépKép
KépKép
and

Andrea!
Huhh, akkor ez nem semmi! Legközelebb megkérdezem a dr.néninket! Kíváncsi vagyok, ő mit mondd!

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Kuha:

:( Nem tudok mit mondani... főleg gondolom nincs más választási lehetőség a környéken. Szerintem viszont nyugodtan megmondhatod neki, hogy nem szeretnéd hogy Gergő fütyijét rángassa. Nem kell megindokolni.

Képzeljétek...

Ma anyukámnál alszunk, Zsuzsa megvacsorázott (borsólevest és szőlőt), megfürdött, megitta a tápszerét, és aztán félálomban az egészet kihányta az ágyra. :( Még a fejecskéjét is beleforgatta, tele lett a füle is, mehetett vissza a kádba fürdeni. Fogalmam nincs miért. Utána tök jó hangulata volt, fürdés után ivott még tápszert és szépen el is aludt. Mi az ördög lehetett? Nem szokott ő hányni... Azért is aggaszt a dolog, mert egyre inkább piszkálja a csőrömet, hogy napközben keveseket eszik és éjjel tápit iszik. Végre egyszer rendesen vacsorázott és erre kihányta az egészet...

Próbáltam csak vizet adni neki éjjel, de akkor totál felébred és sír. Pedig szokott vizet IS inni, de szemmel láthatólag a tápszer hiányzik neki a visszaalváshoz. 13 hós korban ez azért szerintem nem indokolt... én már bevállalnám hogy éjjel átszoktatjuk egypár húzós éjszaka árán, hogy csak vizet kap, de David nem partner. Azt mondja, elkapkodom csak mert pár napja nem eszik sokat. :?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

And!

Esküszöm, pont a hétvégén olvastam erről a pneumococcus elleni oltás-ról.
A Gesztesi Károly volt nagyon beteg, és most a kislányának beadatta. És állítólag a 2 oltás (annyi kell) vmi 45 ezerbe került. Azért ez elég gáz... Pláne, hogy ugye egyre több a szövődmény...

A másik kérdésedre (gyerekdokis) nem tudok konkrétan igennel v. nemmel válaszolni. Az a helyzet, hogy én annyira, de annyira analfabéta vagyok még egy egyszerű hasmenéshez / gyomorrontáshoz is, hogy alap esetben feltétel nélkül elfogadom a "szakember" véleményét.
Csak aztán ugye jönnek a kiábrándítások. És tényleg nem ez az első eset nálunk...
A másik - TUDOM, HOGY A GYEREKEM ESETÉBEN EZ NEM LEHET KIFOGÁS -, hogy ugye itt vagyok a nagy semmi közepén, kocsi nélkül, és nem tudom/tudnám máshová hordani Gergőt. És itt nincs több gyerekorvos, csak ez az egy.
Szerencsére tényleg nem nagyon volt még szükség rá "komolyabban", de azért ugye mégiscsak aggaszt, hogy felvonjátok a szemöldökötöket néha egy - egy eset kapcsán.
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy veletek van a baj, hanem pontosan azt, hogy valszeg a mi dokinkkal nem stimmel vmi.

Na, ebből azt akartam kihozni, hogy ha mégis konkrét választ kell adni a kérdésedre, akkor inkább a NEM felé húzok.
De egyenlőre ez van, és remélem, hogy komolyabb ügyekben nem kell hozzá fordulni.
Ha meg ne adja Isten mégis olyan dolog lenne, akkor valszeg keresnék valaki mást.

Kép
kuha

Rókica!
Szegény Zsuzsa! :(
Nem lehet, hogy a borsó és a szőlő a ludas? Egyik sem túl könnyen emészthető.

Andi&Nati

KépKép
duda

Rokica,
én sem vagyok hányós, de volt, hogy nem esett jól valami, és kiadtam a taccsot. viszont utána megkönnyebbültem, sztem biztos ez lehetett Zsuzsánál is, utána jól esett neki a tápi.
azt, amit Nyúlné csinált, az nem jó? hogy higítod a cuccot?

KépKép
KépKép
and

Kuha, megértelek, nem lehet könnyű, nem is akartam tolakodó lenni. őszintén szólva nem tudom mit tennék a helyedben. felülbírálni meg nem lehet a döntéseit, mert azért nem vagyunk hozzáértőek annyira, ha meg azt mondjuk, hogy ne húzogassa a gyerekem fitymáját, mert a szakirodalom azt mondja, hát nem tudom mit szólna hozzá :( :( :(
itt pesten azért könnyen nagy a szánk
neked egyébként hévvel nagyon macerás közlekedni?

KépKép
KépKép
and

Halihó!

Kuha!

Szegény Gergő :( , jól elbánt magával...lehet hogy most ezért kétszer kell majd menni fotózkodni..de hát ez a helyes pofika átka... :D :D

Léna meg ma megint pofáraesett a szomszéd kissrác motorjával...állhorzsolással megúszta.. :(
Nem hiszem el, hogy nem lehet levakarni ezekről a nyamvadt motorokról...lassan már aludni is vinni kell a motort...

Nyúlné!
Cebionra gondolsz??(mármint amit Lénával etetek, pontosabban nyalatok...merthogy csepp forma.. :lol: :lol: :lol: :lol: )

And!
Isten hozott a vének táborában :lol:
Talira természetesen mi is mennénk...meg ezek szerint visszük Kuhát és Gergőt is.. :D :D :D

Róki!
Aztaaaaaaaaaaaaaa :( :( :(
Szegény Zsuzsa...remélem nem valami betegség kezdete... :( :(
Vannak gyerekek, akiknél minden kórság a gyomron át kezdődik :roll: :roll:
Esti evészet...hihi én már nem is mondok semmit...bár gondolom sejted, hogy az esti evészetet már én rég nem tartanám ildomosnak...de hát ugye a ti elveitek mások mint az enyémek..és látom Davidé meg mégmásabb :shock: :shock: :shock:
Ő is felkel Zsuzsához etetni éjszaka???

Totka!

Panna azt a sok szépenkiállitott borocskát is megkapta ajándékba??? :shock: :shock: :lol: :lol:
Nem korai ez még egy kicsit??? :lol: :lol:
Egyébként nagyon trendi szine van a Panna tortájának..pont mint Léna dzsekije amit ajándékba kapott szülinapjára :lol: :lol:
Micsoda véletlenek :lol: :lol: :lol:

LÁNYOK!
Egyébként ma szomszédasszonyal beszéltem, és lepadlózott amikor megmondtam, hogy miért is állt itt ennyi autó kedden..
Igy dülledtek a szemei: :shock: :shock: :shock: :shock: hogy hány baba volt itt.. :lol: :lol: :lol: :lol:

És még egy ötlet....Ismerőseink már vettek kis műanyagasztalkát a gyerkőcüknek és zsirkrétával rajzolgatnak.... :shock: , és nagyon élvezi a kicsi.... :D ,azt hiszem kipróbálom Lénán...hátha találok valamit előbb utóbb ami leköti... :roll: :roll: :roll: :roll:

M.

M.

Kép

Kép
megann

Bocsássatok meg a tudatlanságomért, de mi is ez a
pneumococcus elleni akármi???

Semmi ilyenről nem kaptam tájékoztatást a dokinénitől.. :(

ÉS MÉGEGY KÉRDÉS...

Akkor most kinek a gyerkőce van cipőben a lakásban??
Mert most megint elbizonytalanodtam, mert megint azt hallottam hogy jobb ha bent is cipőben van a gyerkőc...
És akkor milyenben?????

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?