A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Most nézem....mindjárt elérem a 3000. hsz-omat...
Van még ilyen megszállott köztünk??? :D :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Halihó!

Itt vagyunk mi is, csak Apa elfoglalja a gépet, holmi szakdolgozat írás ürügyén, nem értem mit izgul, még legalább 1 hete van rá és csak 50 oldalt kell írnia. :D
Tomi is taknyi, de eddig nem volt láza és azt hittem ma már minden ok, de estére belázasodott, kicsit izgulok!
Kicsi fiam, most már mindenhova két lábon szeretne eljutni, az esetek nagy többségében sikerül is neki. Megzabálom, olyan édes a kis karika lábaival.

Megann
Kicsit megkésve, köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!
Apának egészségére! Recept a szarvasi mascarpone doboz tetején, ez a legtutibb, már sokfélét próbáltam.

Eddig jutottam, Tomi felébredt, szerintem orrszívózunk!
Minden betegnek jobbulást!

Kép
Kép
thomasanne

And!

Ne viccelj, nem vettem tolakodásnak egyáltalán!!!!

Tul.képpen, ha már eljutunk a HÉV-ig, akkor nem macera a közlekedés.
De olyan babakocsi tologatós tempóban gyalog nagyjából 50 percre van tőlünk a HÉV, busz meg kb. óránként - másfél óránként megy a HÉV-hez. (elég, ha annyit mondok például, hogy közvetlen Bp-re, ami kb. 15 km innen , 1 nap ÖSSZESEN 3x közlekedik a Volán???? azt hiszem, ezzel sok mindent elárultam az itteni közlekedésről.)
Mondjuk most nyáron nem volt gond, mert szívesen felsétáltam a HÉV-hez, de hát jön ez az úúúútálatos tél... :evil: :evil: :evil: :cry: :cry:
Nem panaszkodás képpen (de igen, mégis), de mondjuk Prüntyi, aki itt lakik nagyjából egy köpésre, Veresen, csak úgy jöhetne szóba nálunk tömegközlekedéssel, hogy felbuszozunk vagy gyaloglunk a HÉV-hez, elmegyünk Gödöllőre a HÉV-vel, majd onnan busszal veresre.
Ahelyett, hogy indulna mondjuk közvetlenül busz, és kb. 15 perc alatt megjárnánk.

Kép
kuha

Sziasztok!

Már egy kicsit jobban vagyok. Azért a jótól még messze, de a tegnapnál sokkal jobban! :)

Beteg babáknak továbbra is jobbulást!!!

Így szoktunk enni!!!
Kép Kép Kép Kép Kép

Amióta ez az új itatópohár (vagy mi ez) megvan, azóta szinte le sem hajlandó tenni!!! (ez az aminek a kuponja benne van a baba magazinban, Brendonos. Annyit elértem, hogy mostmár legalább iszik egyedül is!!! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Részvétem derék miatt! :( Rettenetes lehet :(

M.

Kép

Kép
megann

Thomasanne!

Orrszívózás :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Megann!

Hát nálunk nincs cipőben Gergő. A szobában mezítláb van, anyumnál az egész lakásban is. Ha majd nem fog minden méter után leülni, és nálunk is bejárhatja majd az egész lakás hideg kövét, akkor fogok venni ilyen házimamusz félét, és azt fogom a kis tappancsaira adni.
Szerintem ne adj rá cipőt.

Ja, és képzeld, írt Prüntyi privit, hogy ha Eszti meggyógyul, és lesz tali, valszeg lesz kocsija, és szívesen elvisz újra minket.
És akkor nem kell kockáztatni ölben, vagy nyomorogni a hordozóban.
Úgyhogy nagyon - nagyon köszönöm a felajánlást, de lehet, hogy csak akkor fogok élni vele, ha végül Prüntyiék nem tudnak jönni.

Kép
kuha

Kuha: ez elég vacak helyzet :( azt hittem közelebb vagy a hévhez, mert akkor már könnyebb lenne itt dokit találni.

KépKép
KépKép
and

Megann!

Peti itthon is cipőben (vagyis szandálban) van. A sima nyári Elefanten szandiban! (de látszik is a lábán a fenti képen :lol: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Milyen jól áll Petinek ez a kék itatópohár! :wink: :wink: :wink:

Képzeld, én is vettem Gergőnek, de szó szerint fél tőle. Ha meglátja, már menekül a sarokba, vagy éppen, amerre lát. :wink:

Kép
kuha

Megann!

Valóban elég kellemetlen, főleg az örökmozgó kicsi mellett! De majd csak elmúlik! És még egy holnap reggel megyek fogorvoshoz is! :( De tuti túl fogom élni, úgyhogy nem szabadultok tőlem! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

jaj lányok, annyira szeretném, ha meggyógyulnánk és végre lehetne nálunk tali!

na közben feltöltöttem a képeket a gépre:

így díszítettem fel Eszti kedvéért az étkezőt: Kép
ami mellesleg még mindig így néz ki...

így sikerült a szülinapi tortája: Kép

asszem élvezte :) Kép

ez maradt: Kép

lefáasztottak a nagyiék, most már elég volt a békítősóból anyu :) Kép

KépKép
KépKép
and

Megann, engem is érdekel, vajon mikortól rajzolgatnák a gyerekek. Julcsi imádja a tollat és ha a kezébe akad, firkálni akar.

Ayse, de jó, hogy jobban vannak a gyerekek!

Andi, ma pont nem voltunk a parkban, mert Monorra mentünk, egész napra, apukám is jött. De máskor vagyunk, biztosabban délután.

Barátoknál ebédeltünk, Julcsi irtó nyűgös volt, pedig a két lányuk egyfolytában foglalkozott vele. Estére belázasodott, 39 fokos. Kicsit aggódom, mert ez már a harmadik lázas nap az elmúlt két hétben, nem értem, mi történik. Másnapra eddig mindig jól volt. Még annyi, hogy kicsit hurutosan köhög. Mit lehet erre adni? Doktornéni mondott egy köptetőt, de rá van irva, hogy 2 éves kortól adható.
Szegény lassan két hete nyűgös, éjjel sokszor kel. Mi baja lehet? Hajlamos lennék a fogára fogni, de köhögés és a magas láz mégsem jellemző tünet. Ja, és az első lázas este után elvittem doktornénihez, azt mondta, minden rendben van, adjak Cebiont és köptetőt, ha akarok.

Róki, szerintem is az lehet a baj, hogy a borsó és a szőlő nem könnyű ételek vacsira egy ilyen picinek.

Kuha, gratulálok a fotózáshoz! Gergő arca foltosan is helyes.

Zsóf, Isten éltesse Bubust. jók a gyurmatortás képek.

KépKép

KépKép
majola

Kuha!

Köszi :wink:
Volt Gergőnek korábban is pohara, vagy ez az első amit vettél? Mert Petinek van egy Aventes is, csak annak nincsen füle, és nem szerette fogni, de inni ivott abból is, ha én tartottam neki. Most legalább tartja magának! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

And, nagyon jók a képek, a dekoráció jó vidám, Eszti pedig nagyon helyes.

Még azt akartam kérdezni, nem tudtok-e valami szert köhögésre, ezúttal nekem, mer én meg 3 hete köhögök, de nem hurutosan.

KépKép

KépKép
majola

And!

Szupik a képek!

Hajni!

Pannának nagyon boldog születésnapot kívánunk így előre is! :lol:

Jó éjt Mindenkinek, megyek egyenesítem a derekamat egy kicsit, mert most be vagyok ékelve a forgószékbe! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Nem, eddig foggantyús cumisüvegből ivott, tök egyedül, és gondoltam , itt az ideje az itatópohárnak. Egyenlőre nem jött be...
Fogorvos: :twisted: :twisted: Én is úúútálom , majd szorítunk!

And!
Hát ez a helyzet van, ezt kell szeretni. Reményeim szerint már nem sokáig.

Hű , ez a lakás díszítés nagyon jól sikerült. És Eszit tortája is nagyon guszta ám! :twisted:

Kép
kuha

Sziasztok,

Köszi az együttérzést... Zsuzsa itt szuszog mögöttem békésen, remélem nem lesz folytatása a dolognak.

Duda:

De lehet... csak Zsuzsa mindkettőt eddit baj nélkül ette. Lehet legközelebb inkább borsófőzelék formájában adom neki... egy kicsit leturmixolva. Hátha... bár nem nagyon fogadja el a pépeset. Mit nem nagyon... egyáltalán nem. De próba cseresznye. Már csak azért is mert a sok párolt vagy nyers zöldség önmagában még nem túl laktató.

And:

Most úgy kapja a tápit, hogy kikeverek neki 200 ml-nyit (6 kanál) és felhigítom 300-ra. Ezzel indít este, ennek kb a felét meg szokta inni első menetben, mostanában többet is. Akkor adok hozzá megint 3 kanállal (bármennyi is maradt) és megint felhigítom 300-ra. Ez összesen 9 kanál egy éjjel, 600 ml-be keverve. Ennek a kétszeresét (18 kanál 600 ml-ben) kapta mikor olyan rohamosan elkezdett hízni. Igen ám, de az elmúlt pár napban megcsinálta azt, hogy a 4 órás ébredésére már elfogyasztotta ezt a mennyiséget és mikor vízzel próbáltam kiszúrni a szemét, teljesen felébredt és reklamált, és csak tápival aludt újra vissza. És kicsorgott éjjel a pelenkájából. (Mondjuk ebben lehet az új Sleep and Play a ludas.) Szóval nem tudom... azon agyalok, mi laktatót tudok neki adni vacsorára, amit meg is eszik.

Nagyon szép lett a díszítés az ebédlőben, és szerintem a torta is formás! Arról nem is beszélve, hogy szemmel láthatólag ízlett. :)

Megann:

Rátapintottál a lényegre, NEM David kel Zsuzsához éjjel, úgyhogy ő könnyen veri a csalánt. :roll: De lehet bevezetjük mint új rendszert mert most hogy ő szokta lefektetni Zsuzsát, most éjjel is jobban áll hozzá a kiscsaj. Anyukám is rögtön ezt kérdezte egyébként.

Zsírkréta: Én adtam Zsuzsa kezébe (na nem otthon) és még nem tudott mit kezdeni vele. De pont tegnap vettem a Tescóban ilyen vastag krétát betonra, kivisszük a játszóra, hátha ott ráérez.

Majola, Viki:

Jobbulást nektek és/vagy a babáitoknak! Maximálisan együttérzek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Majola!

Most lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek, de Te, mint kismami, ehetsz mézet???
Mert ha igen, akkor a legjobb gyógyszert tudom a köhögésre:
Feketeretket meghámozol, kockára felaprítod, és mézet öntesz rá. Hagyod a mézben a retket, és mindig, amikor elmész a méz mellett, (de legalább óránként) bekapsz egy teáskanál mézet. A retket nem kell megenni.
Nekem gyerekkorom óta így múlatta el anyum a köhögésemet (meg persze az öcsémnek is). Én mondjuk úúúútálom a feketeretek szagát, a mézet meg főleg, de a mai napig megcsinálom magamnak, ha nagy gáz van.

Kép
kuha

Sziasztok!

Felénk ma is szép idő volt, bár nem annyira mint tegnap. Egy nagyon jót sétáltunk az erdőben, Lili makkot, falevelet, virágot gyűjtött kis kosárkájában. :) Én meg kiérdemeltem a kemény csaj jelzőt, mert Andrist én cipeltem a hordozókendőben :)

Ma este az egyik kedvenc filmemet vetítette az m2. Már a címe is tök jó - Étel, ital, férfi, nő. Az élet lényegét ennél egy kicsit tömörebben örökítette meg az angyalföldi ház felirata a szomszéd utcából: pic..., fa... :lol: :lol: :lol: Végül is erről szól a világirodalom.
A filmnézésembe egy kis homokszem csúszott, mert vasaltam közben, csakhát a film kínai nyelven, feliratozva ment :lol: :lol: . Mit mindjak, elég lassan haladtam, de azért jól szórakoztam!

Jobbulást kívánok Julcsinak, Esztinek, Zsuzsababának, Kisnyuszinak (bár látom, már a gyógyulás útjára lépett), Majolának, Vikinek! (hú remélem senkit nem hagytam ki!)

And!
Üdv a régi motorosok körében!
Szupi lett a torta, a dekoráció és Eszti arcán is nagyon megelégedett a mosoly! Nagyon édes!!! :)

Rokica!
Nem lehet, hogy gyorsan evett? Lilinél előfordult olyan, hogy túl gyorsan húzott le pl. egy körtelevet és visszajött.

Kuha!
Ez a fütyihúzogatás téma nekem is egy rémálom (mármint, ami a fiamét illeti :lol: :oops: ). Szerintem én se fogom, meg azt a zsályalevél teát, amit ANikó ajánlott, kipróbálom. Szerencsére a mi doktornénink nem húzogatáspárti.

Totka!
Panniparti is nagyon hangulatos lehetett! Szerintem is fogytál! Keresztmami a Te rokonod? (hasonlítotok)

ayse

dehogynem! :oops:

Thomasanne!
Tominak is gyors gyógyulást kívánunk!
Apának meg kitartást a szakdolihoz! Mi a téma?

Viki!
Peti nagyon helyes a hamikkal! Látom, a virsli nagy kedvenc!

ayse

Sziasztok!

Csikken! Nagyon szépen köszönjük a tápit, rendes tőletek, hogy még el is hoztátok felénk! És Roli tényleg nagyon vagány a farmer szerkóban! :)

Megann! Léna olyan édes a virág szaglászós képeken! Saci még mindig csak tépkedi a virágokat. Benn egyébként én se adok cipőt a lábára.

Juci! Olvastam, hogy költözködtök! Merrefelé?

Göndörzsóf! Bubusnak boldog szülinapot így utólag!

Totka! Nagyon jók a képek! A Kondorosi csárdát pedig feltétlenül útba ejtjük, ha arra járunk! És tényleg nekem is úgy tűnik, fogytál, nagyon csini vagy a képeken!

Andrea! Grat a békítéshez! Sokszor mégiscsak a naív embereknek van igaza (merem remélni, én is idealista vagyok ilyen téren)!
Egyébként Saci is belázasodott ma reggelre, és semmi egyéb tünete nem volt. Nurofent adtam neki, így hol lement-hol fölment a láza. Fogalmam sincs, mi lehet. :(

Egyébként mi valszeg nem tudunk menni a talira, mert most egy hétig szervizben a kocsi, így a 1,5 óra oda, 1,5 vissza tömegközlekedést nem vállalnám.

Benianyu! Pirult Dani nagyon édes!

Betegbabáknak jobbulás!

Viki, Majola! Nektek is!

Kuha! Jó a kép a neved mellett! :D
És sok sikert a fotózáshoz!
Gyerekdoki-kérdés :(

Megyek aludni, jó éjt, már leragadnak a szemeim! Az utóbbi egy-két napban irtó álmos vagyok! Sacival nem ilyenkor voltam álomkóros, hanem az elején. Más volt így a 33. hét körül álmatag? Napi 12-14 órát tudnék aludni, ha lehetne...

Bodza (aki szintén Andi :D )

Kép

Kép

Kép
bodza

Viki: nagyon aranyos a virslievő legény! a 2. képen olyan, mint egy zsákmányszerző kiskutyus :) a derekadnak jobbulást!!! én is félek, higy egyszercsak majd nem tudok kiegyenesedni, nekem le szokott sugározni a lábamba :( ha nyújtom a gerincemet (izmokat), az segít.

Megann
http://www.laszlokorhaz.hu/hun/magyar.htm

közben megint belázasodott a lány :(

KépKép
KépKép
and

Megann, nem tudom, válaszolte-e valaki, nem olvastam végig részletesen....agyhártya elleni védőoltás, amit kérdeztél...

Majola, a Homeogene is jó rá, az komplexebb, de ha mondasz pontosabbat, pl.-mire rosszabb/jobb melegre, hidegre...stb akkor nézek mást is...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!
Köszöni a majdnem 1 éves Pannám dícsérő szavaitokat!
Anyukája is, a fogyásra vonatkozókat, bár nem jól láttok azt hiszem, sajna, még egy grammot sem fogytam(pedig már 3 hete nyüstölöm magam kitartóam ezekkel a NorbiRékáékkal! :evil: )

Betegeknek jobbulást, és anyukájuknak is!
Derékfájósok figyelem(mondjuk jókor írok, lehet, már meg is gyógyultatok): mivel gyógymasszőri képesítésem is van, és Panna születése előtt rengeteget maszíroztam(csak úgy hobbi szinten, mert nem volt pofám 5-600ft-kat elkérni ismerősöktől).Próbáltátok már a Naturland Inno Rheuma Fürdőolaját???Nagyon szupi készítmény, 900ft körül van, én a dm-be szoktam venni, de bármely drogériában, patikában kapható!Nagyon ajánlom mindenkinek, aki derék-izomfájós!!
Ayse
Aki a rózsás képeken van Pannával, az nem a keresztmami, hanemnagynéném lánya. Íme a Pannikeresztmami (aki a tesóm) Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

And
Most látom a képeiteken, hogy micsoda klassz akváriumotok van!!Mekkora méretű?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka! Egy kis gyógy-masszír, hmmm..., nagyon jól esne! Bár tudom, hogy kismamáknak nagyon csínján kell vele bánni. Saci emelgetésétől már néha leszakad a derekam!

Ja, és elfelejtettem tegnap Saciról újszülöttkori képet csatolni.

Íme:

Kép

Kép

Szép napot

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok! :D

Kicsit le vagyok maradva visszaolvasásban, csak átfutottam. Tegnap nem volt időm jönni, Beni bágyadtka volt, Dani viszont túl energikus, alig bírtam lekötni. Most már Beni sokkal jobban van, épp fociznak a nappaliban. (de jó, hogy apa nem látja :) :? )

Dani rákapott a járásra, már többet megy a lábán, mint négykézláb. Nagyon édes, de olyan furcsa őt lépegetve látni, megszoktam tigrispózban. :)

Köszi a hozzászólásokat oltás ügyben.
Megrendeltem a patikában (ma jön meg) Daninak az agyhártyagyulladás ellenit és Beninek meg a bárányhimlő ellenit.
Csikken,
Tudom, de köszi, hogy írtad, hogy 1 éves kor előtt olcsóbb kiváltani. Vasárnap lesz Dani 1 éves, ezért váltom ki a héten. Azt mondta a doktor néni, hogy beadni ráér 13 hónapos korában.
Ayse,
Tényleg pénztárcafüggő is a dolog, közel 7000 forint Beni oltása.

And,
Jobbulást Esztinek! Nagyon szép lett a díszités és nagyon helyes Eszti a tortával! :)

Totka,
Csattos Pannád is nagyon aranyos a tortával. :)

Most, ennyi, pedig még nagyon sokat akartam írni, de elfogyott a fiúk türelme. Majd, ha Dani alszik jövök még. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Bodza
Masszíroztam ám 38 hetes kismamit is (vállai fájtak, persze, csak csínján!)
Újszülöttkori Sacid cuki-muki!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, Bodza! Mennyire szépek vagytok!!! :)
Én is készítettem már újszülött fotót, majd Dani szüinapján felteszem. :)

benianyu

Ideszöktem még egy kicsit a géphez. :wink:

Utólag is sok boldogságot kívánunk Bubusnak, első szülinapja alkalmából. Mindjárt fel is teszek egy táblát, nehogy megint elfelejtsünk valakit.

Kép

Kuha,
Gratulálok én is fotózáshoz! Szegény Gergő, hogy megütötte az arcát. Szerencse, hogy neki meg sem kottyant. A fotós meg majd megoldja. :)

Ayse,
Elképzeltem a tegnapi filmnézésedet és olyan jót röhögtem. :)

Csikken, Barbi, Ayse,
Még a múltkor akartam írni, hogy Beninek is volt játékbabakocsija, ő is a maciját tologatta benne. Néha lánynak nézték :? , de minket nem izgatott. Apukák nem tologatnak babakocsit? :)

And,
Én is hallottam a pneumococcus elleni oltásról, de a mi doktor nénink nem javasolta. Egyébként 17000 forint, ha jól tudom.

benianyu

Sziasztok, mellékelekkét képet a 2700 ftos overálról :)
Képzeljétek tegnap fogmosás közben a fiam végre kiköpte a vizet :)
Kép
Kép
csikken

Tényleg, Boldog Szülinapot Marcinak, Kristófnak, Júlinak!!!! :)
csikken

Csikken,
Nekik szeptember 9-én volt! :) :wink:

benianyu

és nem szeptember van :) ???
csikken

Na jó akkor bocsi, furi is volt, hogy még senki nem kívánt boldog Szülinapot :)
csikken

Benianyu
Danigombóc piros pozsgás arccal iszonyú édes :lol:

Kuha
Ma voltatok, vagytok fotózáson ugye? Milyen volt? Gergő hogy bírta?

Nyúlné, Barbi, Nemesek, Edit
A budaőrsi Ikeába mi is mennénk szívesen, de ennyi fiú közé az én "félszeg" kislányomat beengedni? :wink: :P Bár ha bemelegszik lehet, hogy a fiúk fognak futni előle. Nálunk most tombol a sikítási láz. 10 perc után már könyörgök neki, hogy hagyja abba, de csak egyre hangosabb lesz tőle.

Andrea
Ügyesen feldíszítetted a kecót, gondolom mennyire tetszett Esztinek. Torta szerintem szupi lett. Egyébként ahogy elnézem, az Eszti hamar átalakította a formáját.
Adjátok csak az ötleteket. Eredetileg szolid bulira gondoltam egyszerű tortával, de azt hiszem mégis nagy bulit csapunk. Egyszer 1 éves a gyerekünk, nem ? És hát az a legnagyobb boldogság ha őt boldognak látom.

Bodza
Nagyon szépek vagytok Sacival a képen.

Thomasanne
Tominak gyors gyógyulást. Brigivel már küldtünk fénypostán gyógypuszikat.

És minden beteg babának mielőbbi gyógyulást kívánunk.

Majola
Én homeopatás köptetőt szedtem a köhögésemre és pár nap alatt rendbe hozott. Soudal a neve.

Kép
Kép
maresz

Bodza, nagyon szívesen :)
csikken

Kuha, Prüntyi, Maresz, köszönöm a tanácsokat. Első körben kipróbálom a feketeretket, soha nem hallottam még róla, de ha Kuhánál bevált, hátha nálam is.
Prüntyi, nem nagyon tudok jellemzőket, olyan buta köhögés, hol van, hol nincs ... főleg reggel és este, de néha máskor.

Bodza, én is az elején voltam álomkóros ... a vége meg még odébb van.

KépKép

KépKép
majola

Bodza, tényleg nagyon szépek vagytok a képeken :)
csikken

Halihó!

Prüntyi!

Köszi, igy magyarul már mindjárt más... :wink:
Léna ezt már megkapta a bárányhimlő ellenivel együtt :) :)

Úgyhogy nekünk már a 15 hós a következő...

Nekem erről azt mondta a dokinéni, hogy ettől a gyerekek az oltást követő 1 hét múlva lesznek betegek kb 4-5 napig... :shock: :? :?
Épp Karácsonyra esett volna ez az időpont Lénánál...és éppen ezért fentiek miatt áttette januárra...

Csikken!
Látom már hogy a soroksári Auchan fele kell mennem holnap ahogy megyek anyumhoz :wink: :wink:
Szerintem nagyon vagesz ez az overál 2700-ért...
Milyen anyaga van???
Azért gondolom nem vizhatlan :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok.

Jaj megint olyan szép képeket tettetek fel!! :D

Remélem beteg babák-mamák jobban vannak!!

Kérdeznék!:
Ti milyen fogkrémmel mossátok a babák fogát??
Én Elmex-et vettem,de ugye még Meli nem tudja kiköpni,igy mindig lenyeli.Szerintetek ez gond??Persze csak egy picit nyomok neki rá,de hát akkor is!!
Egyébként nagyon szeret fogat mosni.Ha nem rakok rá neki krémet,mutogat,hahó anya valamit kihagytál!! :lol: Gondolom izlik neki. :lol:

Ha valakit érdekel jó kis béléses csizma,rakok fel egy oldalt.Szerintem érdemes megnézni,nagyon jó árban van!Én a 8-asat fogom megrendelni Melinek,amit tegnap láttam is élőben a bababörzén csak nem volt már méret.De nekem nagyon tetszik.
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=144150

ancsi26

Ja,még akartam valamit!!

Ez az overál tényleg nagyon tuti!!És az ára is!!
Én is-én is akarok ilyet!Csak sajnos az én közelemben nincs Auchan!! :( :(

ancsi26

Ancsi! Tényleg szuper ez a csizma, de rátok jó a 22-es méret????? :shock: Én 19-es meleg csizmát vadászok már mióta Sacinak, mert még a 20-as nagy lenne rá, most van 18-as lába!

Többieknek mekkora a lábikójuk?

Kép

Kép

Kép
bodza

And!

Köszönöm szépen a személyre szóló invitálást, nagyon meg vagyok hatva :oops: (tényleg). Most jön a de. Csütörtökön lesz a temetése a barátnőm anyukájának, úh. a gyerekeket anyósomhoz kell vinnem.
Szombaton pedig a szülinapi buli lesz. Nem szeretném egymás után 3 nap is felborítani a napirendet, ráadásul úgy, hogy pont a szülinapra tikkadjanak ki :(. Pedig nagyon szívesen találkoznék Veletek! És ráadásul én már a rénszarvasos pici Eszti képeken kifigyeltem, hogy milyen jó kis lakásotok van, amit szívesen megcsodálnék élőben is! :)

Ancsi!
Mi is elmexet használunk, már 5 éve. Először Lili is lenyelte, de a dokotrnéni szerint ez nem ond, legfeljebb jut egy kis flour a szervezetébe. Tényleg semmi következménye nem lett, sőt nagyon szépek a fogai. Mi egyébként azt csináljuk, hogy a fogmosás végeztével egy kis zuhanyozással kiöblítjük a száját, így a nagyja távozik.

ayse

ond=gond (hú ebben a szövegkörnyezetben ez különösen rosszul jött ki :lol: )

ayse

Nekünk 18-as!

ayse

Bodza.

A 22-es csizma belső hossza 13cm.Melinek mikor utoljára mértem 12cm volt a lábikója.Most még nem mértem neki,de nekünk tuti jó lesz a 22-es,ha nem a 23-as!! :D Jó nagy lábon él a gyerek!! :lol: :lol:
Egyébként a mostani siesta cipője 20-as.

Ayse.
:lol: :lol: :oops:

ancsi26

Sziasztok,

Régen nem jártam errefelé. Minden szülinaposnak BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk utólag is.

Nálunk vasárnap volt az 1. számú szülinapi buli apa családjával. A Barnus ezt úgy ünnepelte meg, hogy a déli altatásnál nem kellett neki a szopi. :? Előtte elesett és a nyelvét is megharapta, gondoltam az lehetett a baj. De aztán köszönte szépen este sem kellett neki szopi, éjszaka sem és azóta sem :cry: :cry: :cry:

Volt valakinek ilyen, hogy ennyire elutasította a pici a szopit? Én azért vagyok bajban, mert reggelre már teljesen rosszul voltam. Muszáj volt előkeríteni a mellszívóm és 200!!!-at leszívnom, mert már a kezem sem bírtam mozdítani. Most még istenes a dolog, de érzem, hogy estére megint bajban leszek. Ti hogy csinálnátok? Mindig egyre kevesebbet fejjek le? Vagy próbáljam még fenntartani a tejcit hátha pár nap múlva meggondolja magát?

:cry: :cry: :cry:

Brigi, egy szomorú anyuka, akinek be kell látnia hogy az élet rendje, hogy a pici babák egyszer sajna felnőnek
b_brigi

Brigi.

Meli is pont a szülinapja előtt vált le a ciciről.Ő is egyik este köszönte,de nem kérte tovább.És azóta se.Pedig próbáltam pár nappal később is,de nem! :(
Nekem is eléggé fájta cicim.Én úgy csináltam,hogy kézzel nyomkodtam ki belőle egy kicsit és 3 éjszakán át vizesruhábacsavarva aludtam és utánna meg is szünt minden fájdalom és tejcsi is!

Davallia.
Jöttök délután a Dúdolóra??

ancsi26

Sziasztok!

Nálunk szomorú nap volt a tegnapi, meghalt mostohaapám édesanyja. Szegény már 3 hete nem volt magánál, számítani lehetett rá, de akkor is rossz persze. :(
Fiúk így itthon vannak természetesen, holnap m,ennek Gabi anyukájához, hogy takarítani tudjak.
Tegnap egyébként a telken voltunk, ott is aludtak a fiúk, mi meg Gabival addig elmentünk bevásárolni.
Nagyival gyorsan csináltunk egy jó kis paprikás krumplit, bontottunk hozzá idei fini savanyú uborkát.

Ma meg Nolcsi villamosozni akart, így elmentünk a 6-al egy körre....meg utána sétáltunk is, most alszanak :)

Andrea, Hajni!
Szülinapos lányzók nagyon helyesek, a tortákról nem is beszélve! :D

Bodza!
Jaj, nagyon szép kép ez rólatok Sacival, olyan helyesek vagytok rajta! :D

Évi!
Gergő orrocskája nem semmi :( , fotózás milyen volt?

Csikken!
Nagyon jó ez az overál, főleg ennyi pénzért!! :wink: :D

Ancsi!
Meglestem ezt a cipős oldalt, le is mérem Leon meg Nolcsi lábát, ha felkeltek, mekkora cipő is kell nekik?! :D

Brigi!
Nekem is el kellett apasztani a tejet, mikor Leon 6,5 hónapos volt, mert ő is teljesen elutasította. Én egyre kevesebbet fejtem, így 1-2 hét alatt elapadt. :(
Mondjuk mi előtte hetekig próbálkoztunk, amikor néha elfogadta, néha nem, de ekkor már jópár napja semmit nem akart, csak a tápot.. :?
Aztán 10 hónaposan már a táp se kellett, azzal is mit szenvedtem, mire feladtam, hogy jó, akkor ez se.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?