Sziasztok!
Nálunk szomorú nap volt a tegnapi, meghalt mostohaapám édesanyja. Szegény már 3 hete nem volt magánál, számítani lehetett rá, de akkor is rossz persze.
Fiúk így itthon vannak természetesen, holnap m,ennek Gabi anyukájához, hogy takarítani tudjak.
Tegnap egyébként a telken voltunk, ott is aludtak a fiúk, mi meg Gabival addig elmentünk bevásárolni.
Nagyival gyorsan csináltunk egy jó kis paprikás krumplit, bontottunk hozzá idei fini savanyú uborkát.
Ma meg Nolcsi villamosozni akart, így elmentünk a 6-al egy körre....meg utána sétáltunk is, most alszanak
Andrea, Hajni!
Szülinapos lányzók nagyon helyesek, a tortákról nem is beszélve!
Bodza!
Jaj, nagyon szép kép ez rólatok Sacival, olyan helyesek vagytok rajta!
Évi!
Gergő orrocskája nem semmi

, fotózás milyen volt?
Csikken!
Nagyon jó ez az overál, főleg ennyi pénzért!!
Ancsi!
Meglestem ezt a cipős oldalt, le is mérem Leon meg Nolcsi lábát, ha felkeltek, mekkora cipő is kell nekik?!
Brigi!
Nekem is el kellett apasztani a tejet, mikor Leon 6,5 hónapos volt, mert ő is teljesen elutasította. Én egyre kevesebbet fejtem, így 1-2 hét alatt elapadt.
Mondjuk mi előtte hetekig próbálkoztunk, amikor néha elfogadta, néha nem, de ekkor már jópár napja semmit nem akart, csak a tápot..
Aztán 10 hónaposan már a táp se kellett, azzal is mit szenvedtem, mire feladtam, hogy jó, akkor ez se.