A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Lolla!

Nekem is a 11. nap környékén fogant, és a 15+5 napon mentem, így jó lett az eredményem! Kép
Te kb 1 héttel mehettél késõbb, és lehet ezért több. Nyugi.

myssnia 21+5
myssnia
Budapest XI. kerület

myssnia!
én a 16+1 napon mentem.

jár valaki az üllõi út végén lévõ védõnénikhez?

lolla
17+1
lolla

Kedves Kismamik! A segítségeteket szeretném kérni. Az elmúlt ciklusom 11. napján voltunk együtt a párommal. A ciklusaim általában 27-29 naposak. Az együttlét után meg is jött a mensim, de csak három napig tartott, a korábbi öt-hattal szemben. Jövõ hétre várom a következõ mensit. Lehet, hogy összejött egy baba, csak megtréfált a Mikulásom? Mert mintha különféle terhességi szindrómákatKép tapasztalnék magamon. Tegnap vettem egy tesztet is, de a férjem szerint felesleges, mert hát a múltkor megjött. Mi a véleményetek? Ha hozzászólnátok megköszönném. Elõre is köszi!

Mindenkinek kellemes babásodást kívánok, a finiselõknek pedig könnyû szülést!

Meli
Névtelen

Sziasztok Lányok,

Köszi mindenkinek a táppénzes infot. Kép

Kamilla,
Gratula a kislányodhoz. A nevét sikerült már eldöntenetek?

Pálma,
Üdv körünkben. Meglátod, hasznos és egyben kellemes is lesz a velünk töltött idõ. Nagyon jófej kismamaák vannak ám itt. Ha örömöd van együtt örülnek veled, ha bánatod van, megpróbálnak megvígasztalni, ha kérdésed van - legyen az bármily bugyutának tûnõ is - valaki biztos válaszol rá. Kép

Andy78,
Közel egyidõsek a babáink. Kép Tudod már, hogy kislány lesz vagy kisfiú?

Kamelia,
Én egyszer tudtam megállapítani, hogy a feje az (szerintem pont akkor fordult be fejtartásba), merthogy egy öklömnyi valam dudorodott ki a hasamon. Elsõ pillanatban azt hittam, hogy keményedés, de aztán rájöttem, hogy vándorol is Kép Amióta viszont tudom, hogy már fejtartásban fekszik, azóta sejtem, hogy fent a gyomromnál a lábával kalimpál, lent a kis kezeivel kaparászik Kép

Lolla,
AFP ügyben a többiekkel tudok egyetérteni. Ha eltér az érték, akkor alaposabban vizsgálják meg a pocakbabát az UH-n mint általában, esetleg szoktak kérni - ha még idõben vagy - egy AFP kontrollt (az értéket a baba kora, a kilóid és egyéb paraméterek alapján számolják ki, ha valami ezekbõl nem jó, akkor jöhet ki rossz adat). De nyugodj meg, az UH a lényeg...és úgyis biztos minden OK lesz.

Gombóc,
Óbudai mûvelõdési ház? Az szerintem kicsit messze van nekem...de azért majd megkeresem a térképen. Viszont adtál egy jó tippet. A Marczibányi téri szabadidõközpont nincs messze tõlünk, hátha ott is van torna. Meg rákérdezek a védõnõre, hogy õ mit tud ajánlani...

puszi Mindenkinek,

gömb
29+4
gombolyu

Meli!
Nem akarsz venni egy tesztet?
Udv
Kakukkfu
28+6
kakukkfu

Meli!

Attól még lehet vérzésed, hogy teherbe estél. De persze az is lehet, hogy valami miatt (idegeskedés,betegség)rövedebb volt. Miket tapasztalsz magadon?
Tesztet azért még vehetsz , hiszen már a te korodban (terhességi korra gondolok) kimuttaja a teszt.

lolla
17+1
lolla

Bocs, lattam hogy mar vettel, de mit mutatott?
Szorakozott Kakukkfu
kakukkfu

Gombóc,

Nálunk jobb a helyzet, mert kispapának is van céges autója. De ugyebár azt meg nem lehet csinálni, hogy hazarendelem, ha valami dolog van.

Természetesen elmesélem, hogy mi lett a harc vége! Kép

Lolla,

A telefont nekem is le kell adnom, de a számot megtartom, mert ezt már hurcolom évek óta magammal. Valamennyi pénzbe fog kerülni az átírás, de legalább nem kell új elõfizetést venni, meg mindenkinek új számot megadni.

Sasha?????

Cupp

Nyulika
nyulika

KameliaKép

Én sem tudom, hogy melyik testrészével bökdös...

TimiciKép
Igazán nem tudom a gyerektakarók méretét, gondolom akörül van mint a kiságy ( 60x120 ), de nem biztos.

Remélem Sasha bent marad most a kórházban. Jöjjön már az a bébi.Kép

Brokkoli

33
brokkoli

LollaKép

A XVIII. kerületben gondolod a Béke térnél? ...mert én oda járok... te is? Ki a védõnénid?

Brokkoli

33
brokkoli

Nyulika Kép
szerintem az illetö elmekórtani eset, nem érdemes vele szóbaállni, mert hátha fertöz is?!!! KépKépKép Biztos azért dolgozik nálatok, mert a foglalkoztatáspolitikátokban nagy hangsúlyt fektetnek a megváltozott munkaképességüek alkalmazására, emellett valszeg már minden vonatkozó intézményböl kitiltották, mint kezelhetetlent Kép

Jellemzö, hogy ez az egyetlen érve egyeseknek ... érzékenyek a kismamák ... most akkor mi meg válaszoljuk azt, hogy "Minden férfi disznó!"??? Az éppolyan általánositás, és hogy felháborodnak rajta ...

Nem is tudom, mit mondanék egy ilyen megjegyzésre, pedig általában szoktam tudni ... Kép na majd gondolkodom rajta!

Lolla Kép
ne izgasd magad, pénteken meglátjátok, hogy semmi baj!!!

Kamilla Kép
tök jó, hogy kislányotok lesz Kép Szerintem nekünk is, bár még nem mutatta magát Kép

Pussz
Kangi
20+4
kangi

Kangi,

Ez édes kis fejtegetés volt, de nem mondom el az úrnak, hátha egyszer vissza akarnék jönni ide dolgozni...KépKépKép
Amúgy az illetõ az üv.ig., csak hogy elég cifra legyen. :D

Egyébként totál igazad van.

Cupp

Nyulika
33+5
nyulika

Gomb,
Az Obudai Muv. Haz kb. 2 utcanyira van a Margit Korhaztol a San Marco utcaban.

Nyulika,
Igen, ha lenne otthon meg egy kocsi, nem aggodnek. Tudom, hogy tul kenylemes vagyok, sokaknak nincs is autojuk, de mi mar ugy hozzaszoktunk, hogy van. Kép Igy marad a kereses es a penzkiadas. Kép
A telefonnal valszeg en is megveszem a szamomat, mindenki ezt ismeri, keszuleket meg majd veszunk hozza valamilyet. Kép

Meli,
szerintem is tesztelj gyorsan. Nekem is volt menzeszem 2 napig, es lathatod...Kép

Gombóc
Gombóc

Gombolyu! Kép

Jelenleg Hanna a valasztott lanynev, bar meg minden heten valtozik Kép nem egyszeru ennek az eldontese, annyira elter az izlesunk a parommal Kép nekem nagyon tetszik meg az Emma, Jazmin, Rebeka, Sara is, de ezekrol hallani sem akar a kispapi Kép

A kerdes mindenkinek szol: Ti milyen neveken toritek a fejeteket? Kép
ja, es vki avasson be abba, hogy kell hazilag kiszamolni a baba becsult sulyat legyszi... Kép

kamilla(25+5)
kamilla

Sziasztok!

El kell keseritsek mindenkit, de csak az SZTK-ban voltam nem a kórházban!!! A doki megvizsgált, vagy 10 percig feküdtem azot a terpesztõ széken. A magzatviz tiszta, a gyerek szivhangja jó, de belekerült vagy 2 percbe, mire utol tudta érni a dokiKép Megnézte a méhszájat, még mindig csak 1 ujjnyi, utána megnézte mégegyszer, de akkor iszonyuan megkinzott!!! Feszegetett, meg nyomkodott belülrõl, aminek az lett az eredménye, hogy elkezdtem görcsölni és folyik belõlem a vér is. Mondta a doki, elõfordul. Holnap reggel 7-re kell jelentkeznem a szülõszobán, ahol CTG meg vizsgálatok sora. Már várnak, mert a doki betelefonált. Szóval az van, hogy LEHET holnap MEGINDITJÁKKép Már úgy várom! Remélem tényleg úgy döntenek, hogy inditják, a babót, de remélem a mai vizsgáalt után jön magától, bár múltkor sem jött. A doki mondta, hogy végülis több mint valószinü, hiszen a méhszáj alkalmas az inditásra, a baba már jó nagy és a határidõ is lejárt...Kép Jajj lányok olyan izgatott vagyok! Olyan jó lenne ha holnap tényleg meginditanák a kis gazembertKép Szóval holnap reggel 8 körülre kérem a drukkotKépKépKép Addigra már biztos túl leszek egy CTG-n és egy pár vizsgálaton és remélem döntenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megzizzenek az izgatottságtól! Jajajaj mivel hûtsem le magam? Igy nem fogom kibirni holnap reggelig!

Elolvastam a hozzászólásokat!
Gratula a KISLÁNYHOZ
AFP ügyben kéretik nem aggódni feleslegesen!!!Kép Elõttem szólóknak teljesen igaza van! Iszonyúan sokszor mutat téves eredményt, hiszen nem mindig a ciklus közepén fogan a kicsi és ha elõbb, v. késõbb akkor már eltérhet az eredmény!!!Külföldön nem csinálják, csak külön (azt hiszem) pénzért, ha kérik. Itt a babaneten van is egy ilyen topik a cime KISMAMARIOGATÓKép Azt hiszem ez mindent elárul. Az UH-nak higgy!

Ja BABAMÉRÉS HÁZILAGKép
Fogod a varrócentit és megméred a derékbõséget a köldök mentén. Ezt lejegyzed. Utána a szeméremcsonttól a méh tetejéig megméred, amig a "gumót" érzed! Ezt a két adatot összeszorzod és kijön a baba súlya grammbanKép

Na megyek dumálok anyóssal isKép
sasha
40+6

Kép
sasha

brokkoliKép
még csak most fogok menni hozzá elõször (Simon Anikó) azt hiszen ez a neve.
Ott laksz a környéken?

lolla
lolla

Nyulika Kép
hát ez jó ... az üv.ig. ilyen eccerü bácsi?
Na jó, most majd egy darabig úgysem kell elviselned ... addig is, mig ez bekövetkezik, kitartás Kép

Pálma Kép
örülök, hogy már itt vagy Kép

Sasha Kép
holnap reggel megy a drukk!!!

Kamilla Kép
lánynevünk már évek óta van: Angéla.
Fiúnevünk nincs. Még merengünk, de szerintem úgyis lány lesz Kép
Na nem mintha azt hinném, hogy egy lánnyal egyszerübb az élet ... a húgom kiskorában éveken kereszül minden télen beleesett valami jeges állóvizbe pl. Balaton, szomszéd halastavacska stb... Csak valamiért úgy érzem Kép

Pussz
Kangi
20+4
kangi

Sasha Kép

Haaaat , nekem ez nagyon ugy hangzik , hogy a doki direkt vizsgalt ilyen "durvan" ... En ugyan nem ertek hozza, de itt a babaneten rengeteg olyan szulestortenetet olvastam , hogy " es aznap a doki megvizsgalt, kicsit verezgettem meg fajt es ejjel elindult a szules" KépKépKép

Drukkolok , hogy igy legyen !

Lazitaskent ? Hmmmm ... talan nezdd at megegyszer a korhazi cuccot, kolcsonozdd ki a kedvenc filmed es rendelj egy pizzat ! Jo fuszereset-ha szereted-mert azt a szoptatas alatt ki tudja mikor ehetsz ujra Kép
En legalabbis ezt tennem !

szoval kitartas !
pusz
kamelia
kamelia

Kangi,

Eddig azt hittem, hogy értelmes, de lehet, hogy tévedtem. Kép Nem érdekes, ezt a hetet még kibírom, aztán egy darabig nem kell vele kommunikálnom...

Nyulika
33+5
nyulika

Szia Lolla,Kép

Igen, arra lakom, te is ugye? Egyszer írtad, hogy nemrég költöztetek lõrincre, jól emléxem?
és te dolgozol az AH-nál a Hauszmann A. utcában? bent vagy most?

Brokkoli
brokkoli

Sasha!
Koszi a babameresi utmutatot Kép

kamilla (25+5)
kamilla

Méregetéshez:

Mindazta mit Sasha írt hanyatt FEKVE kell mérni. Több centi különbség lehet! A másik az (bár ez csak az én kósza gondolatom), hogy szerintem igazából csak az utolsó hónapban adhat ez jó eredményt, mert ha belegondoltok, akkor amikor még nagyon pici a baba, biztos hogy nem jön ki a súlya a méhed térfogatából, csak akkor amikor már olyan nagy, hogy azt rendesen kitölti.

Sasha!

Holnap reggel gondolni fogok rád! Remélem megindítják és holnap már babázhatsz. De az is lehet hogy a babád most mérlegeli ezt a lehetõséget, és úgy dönt inkább elindul magától ma éjjel.Kép

Nekem ma éjszaka keményen 2x volt valami mensi szerû hasgörcsöm, mondjuk nem túl erõs, de remélem ez azt mutatja hogy lassan készülõdik a baba.

kamilla:

Nálunk ha lány: Emma Ha fiú: Bertold (Az UH szerint kislány!)

manó 39+3

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Sasha!
Ilyenkor általában azért kínoznak meg ennyire, hogy még vérzel is, hogy beinduljon magától! Kép Kép

Azért ha mégsem így lenne, gondolok rád holnap, és nagyon-nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata és Dóribaba (holnap 19 hetes Kép)

KépKép

KépKép
kata007

BrokkoliKép
igen még kb 10 percig utána megyek haza.
A mi lakásunkba még nem tudtunk beköltözni, de most ott lakunk a82A végállomásánál ismerõsöknél.
Majd a Tölgy u-ba fogunk költözni az új játszótér mellé. Te itt vagy a fehérvérin a matávnál?

lolla
lolla

Lolla,
én a Krisztina körúton dolgozom, a férjem van itt a Fehérvári úton, és most itt vagyok bent nála.

Brokkoli
brokkoli

Izé, Brokkoli, Lolla, én is itt vagyok nem messze a Budafokin...Kép

Nyulika
nyulika

Nyulika,Lolla,

kb. 2 hét múlva jövök még be, esetleg összefuthatnánk ha van kedvetek.

Brokkoli
brokkoli

Brokkoli,

Én a héten dolgozom utoljára, úgyhogy itt nem. De a CTG-n annál inkább! Kép

Nyulika
nyulika

Nyulika,

OKé, tényleg a Schöpfiben úgyis találkozhatunk, majd megbeszéljük. De azért babanetezni fogsz, ugye?

Brokkoli
brokkoli

Brokkoli,

Egyelõre nincs még otthon net, de dolgozunk a projekten, úgyhogy igyekezni fogok, persze.

Nem szeretnék senkirõl és semmirõl se lemaradni! Kép

Nyulika
nyulika

Lányok, nem birom tovább, hazamegyek ... Kép
illetve jógára Kép
Holnap reggel védönéni, közben gondolok Sashára Kép
Minden jót mindenkinek, pihizzetek sokat!

Pussz
Kangi
20+4
kangi

Meli,

Az elsõ fiamnál juni 13-ra vártam a menszeszem, de két nappal elõbb megjött, azonban sokkal kevesebb volt, inkább barnás és csak 2-3 napig tartott. Hát vettem tesztet és Kristófnak hívják.

Puszi
Pötyi
pötyi

PötyiKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Kristóf nevü teszt mi?Kép
sasha

Kép
sasha

Sasha drága!!!
Holnap reggel megy ezerrel a drukk!!!!! Veled leszünk gondolatban. Kép Kép

Pusza: Forti

Kép
Kép
forti

DRÁGA SASHA!!!KépKépKép

DRUKK-DRUKK MILLIÓSZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Lazítás: ülj bele kellemesen meleg vízbe,hmmmm...Kispapi is besegíthet, masszázs és ilyenek....Kép

Nagyon SZORÍTOK Értetek!!!Kép

Puszi : Sheila és Melissa is itt ül, azt hiszem be is kakált, Õ is úgy szorít....

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sasha!

Nagyon drukkolok neked! Minden rendben lesz!!!!!

Solymi-Andris nagyon szépen nõ, már elmúlt 4 kg, pedig közben egy mellgyulladást is átvészeltünk....

Puszi:

Zita
parazita

Anyucik!
Sheila, Forti, Zita!
Köszönöm, olyan jó, hogy irtok! Hát remélem holnap már történik valami, mert idáig semmi, néhány jóslófájás, de különben...Kép
sasha
Ennyit a tökéletes szülésindulásrólKép Pedig olyan jó lett volna, ha egyszercsak felébredek a 10 percesekre és pár óra múlva robogunk a kórházba az 5 percesekkel és baba. De nem ennek a kicsikének nagyon jó odabentKép

Kép
sasha

Sziasztok!

Hú, látom, zajlanak az események!
Sasha, a MÁV-os topicban többen is írtak ilyen "szülésindító" vizsgálatokról! Remélem nálad is meghozza a kellemes eredményt! Sok drukk!

Úgy tûnik elég hamar lehetõségem lett ismét kipróbálni az "itthon unatkozást", tegnap ugyanis rosszul lettem a munkahelyen, ma már be se mentem. A fekvéstõl és a stresszmentes helyzettõl mindig jobban leszek (hát igen, az üres szoba nem ordibál velem, mint egyesek...). Voltam reggel laborban, vettek vért, meg ilyenek, holnapra lesz eredmény, megtudom, hogy fertõzés-e a baj okozója, vagy csak a babó kényes a nyugira. De egy kicsit megijedtem, annyira fájt tegnap. Drukkoljatok, hogy ne legyen semmi baj! Sajnos csak néha ugrom be majd hozzátok, telefonszámlai okok miatt, de ha van kedvetek, nyugodtan írjatok, azt úúúúúúúúúúúúúgy szeretem! Kép

Pusz
Miszike
22+2
miszike

blue{SZIASZTOK!!!}

SashaKép
igen a Kistext Kispesten van a sorompónál. A másik bolt nem tudom merre lehet, ugyanis én Újpalotán lakom és csakis a Kistext miatt járok KispestreKépKépKép.
Szegénykém, hogy megkínzott a doki, nagyon szar lehetett. Szerintem is ülj be egy fini meleg kád vízbe és relax.Kép
Holnapra megy a drukk és millió pozitív energia+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKép!!!

Kamilla,
gratula a kislányhoz. Nekem majdnem ugyan azok a nevek tetszenek, mint neked: Jázmin, Rebeka, Bernadett, Léna, Viktória, Réka. Sajna a Réka kilõve, mert párom nagy szerelme volt, a többi pedig nem tetszik neki Kép.
Még szerencse, hogy állítólag fiúnk lesz és a Bence névben sikerült megegyeznünk.Kép Ha mégis lány lesz, én leszek ott elõbb.KépKépKép

Brokkoli, köszi, de szerintem a takaró mérete más, mint az ágyé.Kép Megkérdezem.

Kedves Mindenki!!!
Aki már vett vagy van baby ágynemûje, megmérné nekem, hogy mekkora a takaró??? Nagyon fontos lenne, mert én nem tervezek venni, varrni szeretnék, de amit a boltban kapni, azon nincs rajta a méret, így tanácstalan vagyok.Help me!Kép

PálmaKép üdv. a csapatban, jó pocakosodást és gyere gyakran.

Lolla, már mindenki elmondta, csak csatlakozom. Az AFPt nem kell nagyon komolyan venni, az UH a mérvadó. Az én dokim azt mondta, csak azért csinálják még az AFPt, mert kötelezi õket az ANTSZ, teljesen elavult és az UH óta felesleges, hiszen ott létszik, ha gond van. Szóval jó mozizást és take it easy!!!Kép

Meli, vegyél egy teszt, sosem lehet tudni. Ha negatív lesz és még mindig nem vagy biztos a dolgodban, akkor egy hét múlva ismételd meg. Kívánom, hogy pozitív legyenKép.

Pocok, nyami vadas, én is imádom, de most nem merném megkockáztatni. Azt vettem észre, hogy az apró szemcsés dolgoktól van savam, mint a baracklé, körtelé és egyéb ilyenek. Azóta ezeket is hanyagolom, most jobb.Kép

Megyek vacsizom, aztán még festünk egy kicsit, mert du. elmentünk szõnyegpadlót nézni. Hááát voltak szépek és nagyon drágák, meg volt normális árú egész jó és sok vacak, majd meglátjuk. Még a héten meg kell venni, mert ha összerakjuk a hálószobaszekrényt(szombaton), már nem fogjuk kipakolni.
A gond csak az, hogy hozzuk haza, de majd megoldjuk ezt is valahogy, mint mindent eddig, remélem.Kép

Jók legyetek és szépek, mindenkinek jó éjszakát.
Pussza,

Timici
24+4
timici

Szia Brokkoli!

Olvastam, hogy a férjed a Fehérvári uti matávnál dolgozik. Merre van, mert az én férjem is ott van, lehet hogy ismerik egymást.

Szia Andy
andy78

Szia mindenkinek!

Sasha: Nagyon drukkolok én is nektek, hogy megszülessen a picibabád.

Ja a méregetésre vissza térve, ha a teljes derékbõséget mérem le akkor már most több mint 3kg-os a babám az egy kicsit túl sok nem kell elfelezni 2-vel?

Gömb: Ha minden igaz akkor kisfiunk lesz. De hát már nem bizom az uh-ban sem, mert most szült a barátnõm és azt mondták neki még az utolsó hónapban is, hogy biztos kisfia lesz és amikor megszült kislány lett belõle.

Lakik valaki Kispesten?

sziasztok
Andy
Ma 28
andy78

Timici!

Nekünk 95x65 a bébitakaró, ez Drevex típusú. A nagyobb takaró 130x90, de ezt csak kb. másfél éves korától használjuk.
Zulu
31+5

Kép

Kép

Kép
zulu

Sasha!KépKépKép
Remélem nem is lesz szükség már arra az indításra reggel!Kép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sasha,
ne keseredj el, hosszú még az éjszaka... Remélem, reggel, mire jövök, már van valami hír... Ügyesek legyetek!
Puszi: Viki
vikici

Hali!

Na csak egy gyors jelentkezés, mert a párommal fõzõcskézünkKép A doki kinzása nem hozott eddig eredményt, remélem éjjel történik valami, vagy ha nem akkor legalább holnap!!!
Jó éjszakát mindenkinek!
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Mi is szoritunk Neked/Nektek!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kryss&Aaron&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!
Vagyok én is, nem tûntem el... Gratulálok az újonnan született babákhoz! KépKépKép
Sasha: gondolok rád én is holnap reggel!
Miszike, pihenj sokat, vigyázz magatokra!!!
Kamilla, gratula a kislányodhoz Kép. Valószínûleg a miénk is kislány lesz, bár még nem merték száz százalékra mondani, se az uh-s dokinõ, se a nõgyógyászom, de mindketten inkább kislányt "jósoltak". Az õ neve Anna Virág lesz...
Lányok, egy kérdés: egy ismerõsünk kérdezte ma, hogy eladná a légzésfigyelõt, amit az õ kislánya már "kinõtt", érdekel-e minket. Õszintén szólva, mostanáig úgy gondoltam, ez is csak egy fölösleges cucc, amiért jó sok pénzt el tudnak kérni, ha a baba nem lélegzik, már nem sokat segít, ha csipog az az izé... De most kicsit máshogy látom, hiszen mi van, ha pont nálunk jön be az az 1 százalék, és tényleg életet mentene... Szóval: nektek mi a véleményetek róla? Hasznos dolog ez, vagy fölösleges kacat? Úgy vagyunk vele, hogy ha hasznosnak ítéljük, nem sajnáljuk azt a pénzt, csak nem vagyok biztos benne, hogy van értelme...

Pocok!
Kérhetlek, hogy javíts a táblázatban? A szülés várható idõpontján kéne változtatni, a hosszabb ciklusom miatt ugyanis mégsem 22-ére, hanem inkább 27-ére várhatom a babát. Persze végül úgyis akkor jön majd, amikor õ akar KépKépKép

Pussz mindenkinek
Franyo
20
franyo

Timici!

Babatakarót három méretben árulnak (én legalábbis ezeket leltem felKép):
70*90
80*100
90*130
Ebböl a 70*90-est csak steppeltként, a 80*100-ast és a 90*130-ast meg általában már paplan+huzat változatban. Nem ajánlom nagyon a legkisebbet, mert elég kicsi, hamar kinövi, a 80*100-as már jó. Viszont a 90*130-as már nagyon nagy egy újszülöttnek, 3,5 éves fiam használja. Én ez utóbbi két méretben varrtam huzatot, és belevaló paplant meg vettünk. (Az áraik, ahol mi vettük (biztos van olcsóbb is): 80*100-as paplan 2990 Ft, a 90*130-as 3290 Ft.)
Azért igy csináltam, mert ha steppelt paplan van csak, és valami baleset történik, akkor moshatod, viszont jó esetben igy csak a huzat lesz piszkos, az meg cserélhetö (mi is fokozatosan vettünk a nagyobbnak, most van 3 váltás huzat, ebböl egyet én varrtamKép).

Sasha!

A drukk lesz éjzaka és holnap is!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Izgi! Lehet, hogy holnap már tényleg babás hirt olvashatunk??? Minden nap ugy ülök ide reggel, hogy vajon már olvashatom?KépKépKép

Beszti

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

LányokKép

Én már nem reménykedem olyan nagyon, de iszonyuan szeretném a kezemben tartani. Talán már holnap...Kép DE csak TALÁN!!! Úgyhogy amig a párom nem jelentkezik a jó hirrel és én holnap mégis hazajövök amit nem szeretnék akkor izé...Kép Értitek ugyi?Kép Nem tudok aludni, pedig jó lenne, mert holnap korán kelek, és ki tudja mi leszKép

puszika mindenkinek!
sasha
40+6

Kép
sasha

Edit!

Örülök, hogy jobban van a párod, csak igy tovább! Drukk-drukk!

Nálunk éjjel nem történt semmi! Mindjárt indulunk a kórházba, drukkoljatok hogy tényleg csináljanak valamit, hogy kibújjon a baba!Kép Persze tudom, hogy drukkoltok és drukkoltatok, de most, mostaztán hátha!Kép

na puszi
sasha
41+0

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?