Sziasztok lányok!
Dögrováson az egész család,jobban mondva mostmár csak én..A lányom kezdte,taknyi,meg köhögés,de vasból van,úgyhogy vége is.A férjem szombatra betaknyosodott,persze a halálán volt

,tegnap nem is ment dolgozni,itt kellett kerülgetnem,aludt egész nap és látványosan szenvedett,no meg szedegettem utána a koszos zsebkendőit.Örültem,hogy ma jobban van
Én sajna nem,szombatra begyulladt a szemem,életemben először és most már taknyos is vagyok.Sajna a körzeti doki nem tudott szemcseppet írni,ami kismamáknak jó lenne,ygy maradt a homeopátiás bogyó,meg a kamilla tea.Nagyon durva trutymó folyik belőle,ha tudtok valami gyógymódot a Sósavon kívűl

szóljatok.
HURCIA!
Tudom ígértem a folytatást,de már nem tudom mit akartam írni,bocs
TÜNDE!
Néha azért jó szalának lenni,nem?megcsinálhatod az elmaradt dolgaidat,kezdebe veheted kedvenc könyveidet,stb.stb..
Igen nekem is úgy mondták,ahogy írtad a gyes témát,azt mondta a munkaügyis kolléga,hogy a 2 gyerekre járó családi pótlékkal együtt valamivel meghaladja a 100.000.-Ft-ot a tgys.Ez azért gáz nekem,mert Mankával elég magas tgys-m volt,ennél jóval magasabb.na mindegy,ez van.
A bizottság mellett én sok minden mást hallgatok,de a Pál utcai Fiúk és Tyereskova vezet,de igazság szerint Tankcsapda rajongó is vagyok...
JUBE!
Panna NAGYON ÉDI ÉS NAGYON ÜGYES!!!!! tudom könnyű mondani,de látod felesleges volt aggódni,mindenkinek eljön a maga ideje..de azért én is biztos aggódtam volna.
Fürdetőkrém
mikor Mandula megszületett olyan volt a bőre,mintha hámlana(mert biztos hámlott is),ott akkor azt mondták,hogy fürcsi előtt egy kis olajjal masszírozam be..a védőnéni is megerősítette ezt,és ettől elmúlt.
Mi egyébként már 3.éve a sima gyógyszertári szappant,jbban mondva fürdetőkréemt használjuk,mert nagyon érzékeny bőre van, és ez nem allergizál.Mikor pici volt,felolvasztottuk a vízben és úgy mosdattuk,most pedig mint a rendes szappant, úgy használjuk.
Anyáméknál van olyan allergiás kisbeteg,aki mág 12 évesen is ilyennel mosakszik.
BABAKOCSI
bibi,nekünk 3 babakocsink van..
vettünk egy mózeskosarast,böszme nagy,de jó volt télen,meg ezen a pomázi terepen.
Aztán 4 hónapos korában vettünk egy graco ultimát,mert hogy könnyű és fel tudom rakni a hévre meg be tudok menni vele a boltba..szerettük,egy bajunk volt vele,,hogy egyirányból lehet tolni,így manka utálta,hogy nem lát..
Aztán mikor tavaly mentünk krétára repülővel,kellett egy kishelyigényű,könnyű sport babakocsi,vettünk egy neonato típusút..
ha most várnám az első gyerekemet biztos jobban megggondolnám,hogy milyet veszek,mert ezek árából vehettünk volna egy nagyon jó 3 évet kiszolgáló babkocsit.Azt hiszem a peg perego pliko A3 az olyan,ami nekem bejött volna.
De mi már nem tökölődünk,Boróka ezeket fogja használni,ha tetszik,ha nem..Már nem aggódom rajta...
VBEA!!ANDRY!!!DÓRA!! Merre vagytok?
KISCSILLAG-gal mi lehet?
megyek,mielőtt a klaviatúrára folyi ka szemem..
ja, és rájöttem,hogy én december 11-re vagyióok kiírva,tehát az már csak 8 hét,nem pedig 10,ami az ultrahang szerint hátra van.Az élet apró örömei..
csók,durca