A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

no vasalok egy kicsit hátha nézhetem közben a megatáncot, még nem láttam belőle egy percet sem.

"Julcsi" :D

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Itten vagyok már, némileg vissza is olvastam! A vendégsereg hazament, Panni kicsit túlpörgött, és most édesen alszik, Apa meg eszi a maradék tortit, meg pizzát!

Drága Csajok!
Nagyon szépen köszönjük a szülinapi jókívánságokat, alig 3 hónapja írok, és MINDENKI olyan kedves velünk!!!Szóval mégegyszer köszi!!!!!

Barbi
Megnézet a képeket végre, és a két fiacskád a vízcseppekkel, hát gyönyörű, címlapra való fotó!!!!
Viki
Derekad hogy van?Kipróbáltad a fürdőolajat,
Kuha
Decemberben ezerrel megyek a patikába, hogy elhozhassam Gergőd sztárfotójával ékesített magazint!!!
Juci
ÁÁÁÁ, a tesóm nem kismama, csak a baromi nagy jólétébe 52kg-ról, 64 kg-ra tornázta magát!egyébként 24 éves, novemberben készülnek összeköltözni a pasijával.Én mindíg írom Neked, hogy nagyon tetszik a szóhasználatod, most is nagyon jó volt olvasni azt, ahogy az őszről írsz" Szívszorítóan szép"!!!
Nyúlné
Orrfújás :shock: :shock: Nagyon ügyike Marcid van!!!Az előző éjszakáért nagyon nem írígyeltelek!!! :(
Ayse
Örülök, hogy gyerkőckéid meggyógyultak, és édesapádnak is boldog szülinapot!!
Benianyu
Téged tényleg CSÍKOSANYUNAK kellene szólítani!!! :D
Majola
Julcsid gyönyörű a szerkójában!!!

Észrevettétek páran, hogy Pannának 5 naposan fülbevalója volt!Hááááát, egy fül-orr -gégészeten dolgozó ápolónéni kislányának ne legyen???? :P :P :wink: Egyébként rengeteget raktunk be piciknek a főnökömmel, most is Ő szúrta ki Csajszim fülentyűit, persze, én nem voltam ott!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Még pár kép a mai, igazi szülinapról, aztán megyek fürcsizni!
Ugye, Nyúlné mondása szerint, cicabuzik is vagyunk, ezért ilyen tortit sütött a tik-takos mellé Tesóm: Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

And,
Tök jó fej vagy!:) Helyreállt az egyensúly! :)
Csak egy nagyon nagyon picit örülök, hogy el lett napolva a tali. Péntekre van időpontom a fodrászhoz, amit persze simán lemondtam volna a tali kedvéért, de így most elmegyek. Legalább szép lesz a hajam legközelebbre. :)

Zsuzsa,
Bocs, hogy leesztiztem Julcsit. :)
Végre a géphez jutottam, elolvastam és gyorsan akartam írni, nehogy elfelejtsem a gondolataimat. :)

Barbi,
Tényleg nagyon jók a tegnapi képek a fiúkról. A kádas szenzációs, Leon olyan, mint egy kis télapó a habszakállával! :) A légycsapós is nagyon ütős! :)

Azért nem kicsit fárasztó, ha Beni is itthon van. Danival már megvan a kis napirendünk, de ilyenkor borul. Már eleve ott, hogy nem kell Benit oviba vinni. Akkor nem is megyünk le olyan korán, mert várunk, hogy picit melegebb legyen.
Holnap kicsit meglátogatjuk az Anyuékat és ott is hagyom a fiúkat pár órára, hadd zsibongjanak nekik. Addig én elviszem a kocsit a villamossági szerelőhöz, mert valami baj van az indexszel.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Na végre idejutok pár szóra...

Totka!
Talán azért vagyunk kedvesek Veled, mert Te is az vagy velünk :wink:
Ez még nem jutott eszedbe??? :D

Lányok!

Valami rohadék...........megint szétcsipkedte Léna arcát...vagy 10!!!!!!!!!!!!!! helyen :shock: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Komolyan mondom én már nem tudom hogy mi van.....
Pár napja ugyan nem tettem be szúnyogirtó tablettát...
De hát van még ilyenkor szúnyog????? :shock: :shock: és tud ilyet csinálni egy szúnyog, hogy 10 helyen csip :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:
A szobáját meg felforgattam megint...de ezúttal nem találtam sehol pókot meghúzódni....még elemlámpával is voltam kutatni az előbb az alvó Léna mellett :x :x :x de semmi.....
Én már nem tudok mit csinálni... :cry: :cry:

Komolyan mondom én már azon a berendezésen gondolkodom, ami a ház köré von valamiféle burkot amin nem jönnek át a dögök......de hát ki tudja mire ártalmas az is??? :evil: :evil: :evil:

Ancsi!
Nagyon jól tetted hogy feltetted a cipőket, és holnap körbe is rajzolom Léna lábát..hátha...de hát mi apró cukorborsók vagyunk... :D nem hinném hogy jó lenne ránk bármi a kollekcióból :( :(

Csikken!
Nem sajna nem mentünk Auchanba, anyukám Scontózni akart(szegényt mindig elviszem ahova tudom olyankor amikor megyünk,hogy ne kelljen bkv-val fáradoznia..)
Úgyhogy egyelőre még nem láttam...de elképzelhetetlennek tartom hogy előbb utóbb ne legyen itt a csömöriben is...

Cipőcske nagyon fááááin..... :wink:
Addig addig sz@rakodom megint, amig kifutunk az időből és hamarabb fog hó esni mint hogy a lányomnak bakancsa legyen :evil: :evil:

Ayse!
Egyáltalán nem vagy flúgos...én is ma morfondiroztam, hogy el kellene kezdeni a karácsonyi vásárlást, úgy szeretném már végre egyszer időben letudni, úgy nov. elejére :D :D :D
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúútálom nagyon ezt a karácsonyosdit :( :( :(
Mindig sik ideg vagyok tőle.....
Valahogy meg kellene fogadnom hogy idén másképp lesz...Léna kedvéért.. :roll: :roll: :roll: :roll:

Hallowen:
Idén szeretnék tököt csinálni benne viharlámpával és kirakni a kertbe...van valakinek ötlete hogy egyáltalán hogyan fogjak hozzá majd a tökfaragáshoz :roll: :roll: :roll: :roll:

And!
Úgy látom tényleg nem lehet megrizikózni a pénteki talit...

Úgyhogy marad a szabadtéri vagánykodás...látom Nyúlné már szivesen csatlakozna a sétához...(azaz Kisnyuszi megsétáltatná anyukáját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Nekem meg gyorsan módositanom kell a pénteket, mert képzeljétek, jön az új étkezőbútorunk :D :D :D :D :D :D :D :D :D , és a péntek délelőtti kiszállitásra szó nélkül rábólintottam én hülye... :evil: :evil: :evil:
Úgyhogy holnap fel is hivom őket hogy reggel vagy este, de semmiképp sem délelőtt....

Juci!
Mondjuk echte keresem a TÖRÖK ÉS A TEHENEK CIMŰ keménylapos könyvecskét ami gyerekkorom kedvence volt...ma anyukámmal el is mondattam Lénának :D :D :D :D mert én már csak hiányosan emlékeztem rá...de ez az alexandrán nem megrendelhető cimkével van megbélyegezve...csakúgy mint jópár Vakondos mesekönyv :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

LÁNYOK!
Akar még valaki pénteki sétát, vagy ketten menjünk Nyúlnéval???????????????

Na még visszaolvasok alaposabban, mert csak arra irtam amire emlékeztem :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Nekünk diavetitőn van meg a Török és a tehenek. :)
Vakondos mesekönyveket meg mindenhol lehet kapni. Beninek van 3 vagy 4 az új kiadásúból, az Anyuéknál meg ott az én régi, 30 évvel ezelőtti darabom.Kicsit saláta :)
Mi sétálnánk szívesen pénteken, de megyek fodrászhoz. Szépnek kell lennem Danigombi szombati és vasárnapi bulijára. :)

benianyu

Megann!

Mi megyünk szívesen sétálni!!!!!! :D :D

Andrea!
Én is azt hiszem, hálát is adok a jóistennek érte minden nap. :)
Persze azért a mi családunk se tökéletes, az igazi apámról mesélhetnék...... :( :(
8 évesen láttam utoljára :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!

Akkor megbocsátva a lógás :wink:

Vakondosat én is láttam már sok helyen Libri stb...de ha már rendelek az alexandártól...gondoltam hogy akkor már mindent egy helyről....de hát úgy látszik már megint sokat képzelek :evil: :? :?

Majola!

Tegnap leteszteltem Léna "rajztudományát".
Háááát marhára örült a zsirkrétának :D ,annyira hogy mindet mind a 12 db-ot egyszerre akarta a markába fogni :D és járni kelni vele a lakásban :? :? :?
Hiába mutattam hogy hogy kell vele felbecsülhetetlen értékű remekműveket gyárani....2-3 szor rányomta a papirra a krétát, lett a 3 pötty és aztán járt-kelt tovább vele majd jól megaposta a rajzlapot :lol: :lol: :lol: és a leesett nüansznyi zsirkrétadarabot meg a járólap fugájába taposta bele :lol: :lol: :? :?
Természetesen apának nem jelentettem az esetet :lol: :lol: :lol: és fura módon neki sem tűnt föl az A3 as rajzlap meg a zsirkréta a konyhában :shock: :shock:
Lehet hogy azt gondolja hogy a kismamaság már az agyamra ment és átpártolok a számoktól a művészetek felé :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: , és már szólni sem mer kétségbeesésében :lol: :lol: :lol: :lol:

szóval egyelőre ennyi, de azért nem adjuk fel...

Viszont Te is kipróbálhatnád Julcsi tehetségét..Ő olyan kis intelektuell......lehet hogy ő egyből lerajzolná az Ásitó Inast... :wink: :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Boltolhatunk is akár a salátákkal...
Neked van salátás Vakondos...nekem viszont van cserébe salátás Kipp-koppom :D :D :D :D :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

Figyi...
Léna még mindig ugyanolyan taknyi...hiába adom neki a (megjegyezhetetlen nevű c vitamint :wink: )Cebiont...
Nem tudsz valami homibogyit erre???
Olyan fontos lenne...
Már azon agyalok hogy mégis elmegyünk dokihoz......noha ezen kivül a világon semmi baja.., nem köhög, nem prüszköl, nem lázas, eszik..alszik...stb...

Ja ma kiakadtam.....Léna kb 2 órán keresztül uzsonnázott :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Anyumnál voltunk, mentünk a tesóm kölköceiért 4 re..és 6 ig megállás nélkül szőlő meg kifli volta menü :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
2 kanál vacsit evett... nem is csoda :lol: :lol: :lol:
Remélem nem lesz baj... :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Dani is olyan, mintha taknyos lenne, de szinte víz folyik az orrából. Megnézte ma a doktor néni, mert nekem sem tetszett, de semmi bajt nem talált. Valószínüleg a foga, mert a nyála is ömlik. Nem lehet Lénának is a foga?
Kipp-koppot is imádjuk és a Boribont is. Csináltunk a hétvégén gesztenyebabákat Benivel. :)

Megnéztem a Megatánc végét. Olyan ügyesek! Annyira jól táncolnak! Nagyon tetszett! (én extrabotlábú vagyok!) :)

benianyu

Megann,
az az igazság,hogy mi is satgnálunk,de már nagyon unom!ma 8ra ki is megyünk Gyálra megmutatkozni aposéknak,legalább ők megcsinálják az alapos orrszívást :? ,Fannimamiékkal megyünk,mert ő is taknyos,de neki labor is lesz a múltkori súly miatt(azóta eszik és hízik is),de akkor is!
szóval jó kis reggeli programnak nézünk elibe,a nagy dugóban!de ez van!addig nem is ajánlanék semmit!de az éjszakát továbbra is átalussza,pedig folyamatosan folyik nappal az orra és nem csak vizes az a taknyi!

na megyek készülődni,mert 7re már itt vannak a Fanniék!puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!

Ma én vagyok az első!!!!!! :D :D :D :D

Totka!
Cicás torta szuper jól néz ki! Az a tesód csinálta, akit a képen láttunk? Nagggggyon profi!!!!
Gondolom minimum olyan finom volt, mint amilyen jól kinézett!!!

Látom, nektek is van ám szép nagy akváriumotok, mint And-éknak!
Apa is szeretne, főleg Gergő miatt, valami jó nagyot, de mondtam neki, hogy csak abban az esetben, ha nekem egyszer sem kell pucoválnom őket.

Szomorúan olvasom, hogy még mindig vannak beteg babák! MIkor lesz már ennek vége???
Sok-sok gyógypuszi!

Nyúlné-Megann páros!

MIlyen jó kis sétát terveztek pénktekre??? És hová is??? Esetleg beneveznénk mi is, ha nem a világ végére mennétek!

Kép
kuha

Jó reggel!

Maresz
Briginek nagyon boldog névnapot kívánunk!

Tiszta ideg vagyok. Úgy utálom,ha rossz az egér. És rossz. Nem bírta Marci csapásait....

And
Én nagyon meghatódtam a versen. :oops:

Majola
Végre-végre Julcsi. Csodálatosan szép Júlia!
KOmolyan, ez a kislány valami álomszép....

Totka
Elnézést :oops: :oops: Csak azon a képen látszódott picit úgy...
Nehogy eláruld Neki kérlek a tévedésemet!
A torta az valami nagyon szépséges volt. És annyira szeretnék tortát enni. Muszáj tennem valamit.

Tegnap voltunk a Madarászban kaki ügyben. Azt mondta a doki, hogy gyakorlatilag gyógyultnak nyilvánítható. Ez a jó hír. A rossz pedig az, hogy ha netán ismét előfordulnak akkor tükrözés és társai várnak ránk :cry: :cry: :cry: Ha erre gondolok a gyomrom eltűnik, úgy összeszorul....
Ayse mi a véleményed? Az tiszta sor, hogy hajlama van a székrekedésre. De ilyen vérzéses eset szerinted nem fordulhat elő ugyanígy? Mert én attól tartok, hogy de. És azon aggódok, hogy most fogunk elköltözni és Marci ha új helyre megyünk(pl. nyaralás) nem kakil. Mi lesz így? Na nem idegeskedek előre, de mégis.

Képzeljétek, tegnap el kellett ugranunk az ügyvédhez. Tőle nem messze van az Arany JÁnos utcai metrómegállónál egy étterem. Oliva a neve. Olyan tuti mediterrán konyhájuk van és viszonylag alacsony áron. Hirtelen ötlettől vezérelve ettünk ott egy fini Lazacos kaját. Árpi bármikor kapható az evésre, én meg hogy úgy fejezzem ki magamat szintén nem vagyok ellene a csodás gasztronómiai élményeknek :lol: :lol:

Megann
Csinálhat ilyet szúnyog szerintem. És úgy látszik Lénát csípik. Mindenhogyan :cry:

Nyúlné
Fanni esetében a Labor alatt vérvételt értünk?

Benianyu
Tényleg van egy pár jó táncos közöttük. Az a göndör, nagyarcú lány nekem nagyon nem volt szimpatikus.(Remélem senkinek nem a valakije közűlünk, de tényleg nem volt szimpi.)

Megyek, mert Marci szétszedte a nappalit, Dani a gyerekszobát...

Puszi
És gyógyulás mindenkinek azonnal!!!!!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziaszok!
Nem pénteken lesz And-talija? Vagy elmarad?

Gergő hogy van?

Kép

Kép
prüntyi

Ja az étteremmel csak annyit szerettem volna mondani, hogy ajánlom mindenkinek aki szereti a mediterrán konyhát. Irtó finom volt minden amit eddig kóstoltunk. De az étlap kínálatán megtalálhatóak az egyéb húsos ételek is.
(Nincs részesedésem a bevételükből :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, neked is ajánlom az indiai korpafüvet, most már hogy elmúlt Marci 1 éves, ha a tápiba, vagy sűrűbb itókába keversz egy kis lapos kávéskanálnyit, tuti lesz széklete!!!!!!!!!

Kép

Kép
prüntyi

Ez nem gyógyszer...szín tiszta rost!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok, :)
Kuha, az Illferroval kapcsolatban azt hallottam ismerősiemtől, akik szintén akartak, hogy ez jövedelemnek számít és adózni kell belőle.
Ti ezt megkérdeztétek?
Egyébként nálunk meg én vagyok beteg :(
Bár még mindig jobb mintha Rolika lenne, de szerintem ugyis át fogja venni, mivel egész nap szeretgetjük egymást...
Szegény Léna, szeretik a bogarak őt :(
Kriszti és Roli
csikken

Halihó!

Kuha!
Sétát a városliget vagy margitsziget felé gondoltuk, pontosabban gondoltam én...
De már nemtom lesz e belőle valami :( FÁJ A TORKOM :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Úgyhogy mindensetre azért a bútorost fölhivom...hátha csak valami érzéki csalódás ez a torokfájás..

Nyúlné!
Várom hogy mit mond apósdoki :roll:

Juci!
Húúúúúúúúúúúúúúú ez az étterem nagyon jól hangzik..elárulom hogy jövő héten lesz a szülinapom is meg a házassági évfordulónk is, szám szerint a 3. úgyhogy ha van valami jó kis telefonszámod, vagy cimed, azt szivesen venném....
Mostanában úgy kifogytunk jó helyekből... :( , igaz nem is járunk éttermezni pubozni stb....nem úgy mint régen :roll: :roll: :roll:
Pedig biztos jó lenne....
És nem utolsó sorban imádok mindent ami vizben él, polip,hal,kagyló,rák...minden minden :D :D :D :D

Éljen gyógyult Marci :) :) :)

M.

Kép

Kép
megann

Csikken!

Igen, sajnos tudjuk, egyéb jövedelemnek számít, 25 % forrásadó terheli.:x :x :x
De hát tudjuk hogy megy ez, ha akarod bevallod, ha akarod nem.
Én már beszéltem a könyvelővel, majd úgy csináljuk, hogy a kecske is jól lakjon, és káposzta is maradjon.
Belekalkuláltuk az adózást is, és még így is úgy döntöttünk, hogy belevágunk.
Sőt!!! Ma megyünk szerződést kötni. Majd beszámolok, hogy mi volt.
Úgyhogy imádkozzatok! Mi is azt tesszük. Mondom, ha már kb. 4 hónapig rendben kifizet minket, akkor már a pénzünknél vagyunk, visszajön az a 180.000 Ft.
Utána meg ha mégis becsődöl, legalább nem buktunk rajta.
De hát legyünk optimisták. :D

Juci!
Hipp-hipp hurrá! Örülök, hogy Marci rendben, és kívánom, hogy így is maradjon.
Szerintem próbáljátok ki Prüntyi "csodafüvét", nekem nagyon bejött.

Prüntyi!
Én még ott tartok, hogy And talija elmarad, Eszti betegsége miatt.
Gergő még nem az igazi, de a popsija tegnapra nagyo sokat javul

Kép
kuha

Lányok!

Most feltűnt valami!!! Méghozzá Megann hozzászólásánál:

az ő hozzászólásainak a háttere mindig rózsaszín.
Nem figyeltem, hogy az enyém milyen, de ezt be lehet valahol állítani?j
Most úgy rémlik, mintha én mindig kék lennék.

De az is lehet, hogy hülye vagyok, mert most nézem, hogy váltakozik...

Na mindegy, ezt jól megdiskuráltam magammal...

Kép
kuha

Prüntyi
Köszönöm az ötletet. Feltétlenül kipróbálom.
Esetleg valami tuti fellelő helyet tudsz?

Csikken
Jobbulást!

Megann
Nem ám lebetegedni a 3. :lol: :lol: szülinapodra!
Telószámot hamarosan prezentálom.
De nem annyira nagyon alkalmi hely. Olyan hely, hogy farmerban és blúzban szoktak oda általában járni. De szebb ruhában is illesz oda. Ha ennél alkalmisabbat szeretnél arra is van ötletem. Mondjuk ott a konyhát nem próbáltam, de legalább Ti felmérnétek :lol: :lol: Cserébe a hely irtó elegáns. Na azért nem kisestélyis. Szóval az a Ráday utcában van. Costas a neve.
Na.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kuha
Szerintem mindenkinek változik. Legalábbis nekem is. És én nem állítóttam be semmit. :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kösz, Juci! Jó lenne nem átadni a gyereknek :(
Kuha, szerintem is váltakozik :)
csikken

Juci!

Mostmár feltűnt nekem is, hogy mindig változik. Csak Megannal tűnt fel, hogy a narancsos vonalzójához mindig rózsaszín a háttér..

De mondom, hülye vagyok!

Kép
kuha

Sziasztok!
Gyors bekukk, mivel a Dédik lebetegedtek, a hülye takony miatt, így Nekik is kell főznöm!
Maresz
Brigidnek boldog névnapot kívánunk!!!
Mindíg akartam Neked írni, hogy ámulva néztem a tábliban kiscsajszid születési súlyát:4670g :shock: :shock: :shock: :shock: Ez igen!!!
Juci
Örülök, hogy Marcipopó rendben, tükrözésre ne is gondolj, jóóóó?
Megann
Mi tudod hol vettük Pannának a Török és a tehenek keménylaposat???Nem gagyi, nagyon klassz rajzokkal illusztrált(férjem erre nagyon ad): A Tescóban, 399Ft-ért!!!!
Az Ásító inasról jut eszembe: szereted Munkácsyt??Férjem oda-meg vissza van a képeitől, most is voltunk Békéscsabán, az Amerikából hazahozott képeket megnézni, Ő vagy két óráig nézte, nekem max. a Honfoglalás ragadta meg a képzelőerőm.(hiába, nem vagyok a művészetek embere :oops: :( !
Puszi Mindenkinek, betegeknek még egy, plusszban!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jóreggelt!!

Totka.
Nagyon édik a szülinapi képek!!
És az a torta....!!Nyami-nyami! :lol:

Kuha.
Drukkolok,hogy bejöjjön ez a kocsireklám.
Itt Miskolcon mostanában rengeteg ilyet látok.A munkatársam is most csináltatta meg.
Már akartam kérdezni,hogy ennek a gyerekmodell ügynökségnek van elérhetősége interneten??

Megann.
Sajnos már nekünk sem jutott csizma és nem is tudta a csaj megmondani,hogy lesz-e még és mikor! :(

Tegnap FODRÁSZNÁL voltam.Utóljára júniusban volt satirozva,úgyhogy már nagyon rám fért!! :wink:

És képzeljétek,tegnap végre beállitották a reuterunkat,úgyhogy már az ágyikóból is tudok netezni!! :D
Reggel már apa hozta be nekem a laptopot,úgyhogy a jó meleg ágyikóból böngéztem! :lol: :lol:

Na megyek mert éhes a kiscsaj!!

ancsi26

Totka!

HÁt mai soraidat megmutatom a férjemnek!!! Tesco - mesekönyv - 399 Ft-ért???

Ugyanis hétfőn vettem Gergőnek a Corában egy mesekönyvet, szerintem nagyon ari, háziállatok vannak benne, és hozzá kicsi versikék, rímek.
Potom 800 Ft-ért.

Erre hazajövünk, és közli, hogy nagyjából egy nagy kalap szar, 800 Ft-ért (bocs, lehet, hogy azt mondta, hogy szart se ér, de mindegy).
Na én ezen jól felkaptam a vizet, közöltem vele, hogy akár hiszi, akár nem, ez volt a legolcsóbb, és hogy akkor ezentúl ő veszi a gyereknek a mesekönyveket, de 300 Ft-nál drágábbat meg ne próbáljon venni.
Részemről a mesekönyv vásárlás befejezve.
Ja, és még megkérdeztem tőle, hogy mit gondol, mennyiért árulják a mesekönyveket?
Na, ezen jól be is sértődött, szerinte feleslegesen kaptam fel a vizet.
Szerintem meg nem!

Úgyhogy Apát küldöm a Tescoba, hogy vegyen mesekönyvet.
Egyébként a török és a tehenek c. -t én is nagyon imádtam, úgyhogy rá is ugrasztom!!! :roll: :roll:

Kép
kuha

Sziaasztok :)sajnalom, hogy ilyen sok a beteg baba, jobbulast, de gyorsan!!! :)

Nyulne, majd irj, hogy mi volt..

Tudom, hogy most nem ez a legfobb gondod, de leirnad a repatorta receptet majd, amit Nyuszi kapott szulinapra? Davidnak holnap lesz.. :)
vagy ha valaki tudja elkuldi nekem?
koszi!

Ppanna es David
ppanna

Sziasztok!

Nem olvastam még vissza, de igyekszem! Csak gyors leírom az éjszakánkat!

Peti nemigazán aludt, vagyis este sikerült elaltani, de 22 órakor már egyszer fent volt, hajnali fél 2.-kor meg szó szerint kialudta magát!!! Nem semmi milyen küzdelem volt elérni, hogy újra aludjon, ami kb. 3-ra jött össze!!! Én teljesen kiborultam, már bőgtem is, kicsit besokkaltam már attól, hogy ide-stova 13 hónapja nem aludtam egyszerre 3 óránál többet, még éjjel sem!!!!!!! Nagyon fárasztó és nagyon kiakasztó a nem alvás! Meg is beszéltük párommal (a nagy hajnali ébredés show-ban) hogy a kistesó max. akkor jöhet, amikor Peti már óvodás, hacsak nem akarunk teljesen begolyózni! Szóval eredeti tervek sztornózva!!! Mert tudom magamról, hogy nem fogom bírni, idegileg nekem ez nem megy! Ez van!
Bocs, hogy kipanaszkopdtam magam!
Amúgy meg nem beteg, legalábbis nemveszek észre rajta semmi változást, nem lázas, nem folyik az orra, eszik rendesen, szóval minden rendben az alváson kívül! :)
Majd jövök még, csak most ezt muszály volt, bocs :oops: :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ancsi!

Igen, van elérhetősége az ügynökségnek:

www.sunnymodell.hu

Kép
kuha

Juci!
Én is azt gondolom, hogy felesleges nyösztetés egy végbéltükrözés, mert ha egyszer előfordult, előfordulhat akárhányszor. Már csak azért is, mert úgy vélem ez alapvetően anatómiai probléma. Lilinek is volt többször is. Ezzel együtt nem vagyok orvos, hogy felelőtlenül ilyen kijelentéseket tegyek, hogy szükségtelen egy vizsgálat. Mit tennék a helyedben? Elmennék egy másik dokihoz (Te úgyis jól megnézed, hova mentek) és ha ő is azt mondja, hogy kell, akkor kell.
Étterem nagyon király. Ha meghallom a szót, hogy oliva, már össze is ugrik a nyál a számban.
Az a göndörhajú csajszi nekem is nagyon ellenszenves volt! Sztem ha nem juttatják be, kígyót-békát kiabált volna a zsűrire, így meg bocsánatot kért. Azt meg se hallotta, mit mondtak neki. Táncolni viszont nagyon jól táncolt és ez ugye nem szimpátia-verseny... (azért várom már, hogy egy-egy vaskosabb kritikára hogy fog majd reagálni)!

Totka!
Nekem nagy kedvencem Munkácsy. Lilinek is az lehet, mert tavaly, mikor itt volt bp-en a kiállítás, Lili nagyon tüzetesen végignézte az öszes képet. Több százan lehagytak minket menet közben, olyan lassan haladtunk. Az Ecce homo vázlatai előtt kirakott széken pedig félórát kellett ülnünk és néznünk a képet. Persze az egész feltámadás problémakört is végig kellett járnunk. Lili így összegezte a hallottakat:
- Jézus feltámadt, felment a Mennyországba. De a bőre nem! :oops:

A háttérszín, az szerencse dolga, mivel egymást követi váltakozva a rózsaszín meg a kék.

Briginek nagyon boldog névnapot kívánunk!

ayse

Viki!
Sajnálom az éjszakát!!!:(:(:(
Én is a végemet járom már....

ayse

Betegeknek továbbra is jobbulást kívánok!

Megann!
Léna rajztudománya :lol: Én még nem próbálkoztam, nem merek, mert Peti szerintem a zsírkrétát is megenné! :lol:

Hajni!
Nagyon szépek vagytok a képeken, meg a torta is szupin néz ki!
Kösz a kérdést, de nem jutottam el a dm-be :( így nincs fürdőolajam, a derekam meg még mindig nem 100-as, sőt ........ :(

Juci!
Remélem nem lesz gond a picurkával!

Ayse!
De Neked már 2 gyerkőcöd van! Úgy szégyellem magam, hogy ez az 1 is így ki tud készíteni! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja, tényleg!

Brigiknek boldog névnapot kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Andrissal még nem mertem kipróbálni a rajzolást, mert ős szószerint mindent megeszik. Ha néha megkaparint egy-egy rajzlapot Lilitől, azt is nagyon gyorsan a szájába tömi. A zsírkréta extra finom fogásnak számítana!

Benianyu!
Nagycsoportos profifocis! Ez igen!

Én utoljára tavaly, Andris születése előtt voltam fodrásznál :oops: . Nekem a férjem vágja :). Úgyis olyan összevissza a hajam, hogy nem látszódik lényegesen a különbség, ráadásul szinte mindig fel is tűzöm a hajam.

ayse

Viki!
A nem alvás a gyerekek számától függetlenül kikészítő. Sokszor egyszerűbb kettővel, mert nagyon jól lefoglalják egymást. Olyan jó testvérek, annyira örülök! (Másfelől tudom, miről beszél Benianyu, én is örülök, hogy Lili oviba jár)

ayse

Viki
Szegénykém. Átérzem és együttérzek. Ismerős.
De a kistesó nem biztos, hogy ilyen lesz.
Csak ez a - nem biztos- kevés :wink:

Ayse
Lili egy tündérke, hogy így érdekelte Munkácsy. Igen érzékeny és értelemes kislány.
Igen, valószínűleg felkeresek majd egy másik dokit, ha ne adja Isten, hogy szükség lesz még rá. Egy specialistát.
Akinél voltunk ugyan a dokinénin ajánlotta, a Madarászban egy főorvos. Mondjuk most "meggyógyította". De nem bízta a véletlenre. Igen izmos kencét adott. De gyanítom, hogy a gyógyulást leginkább a "higítás" hozta meg. Szóval arra kell összpontosítanom.
Ezt a tükrözést amúgy én sem tartom józan paraszti ésszel indokoltnak.

Ancsi
De jó, hogy voltál fodrásznál. Én ma megyek :lol:
Benianyu meg pénteken :lol:

Kuha
Kiváncsi vagyok Aputok mennyi mesekönyvet fog beszerezni :roll:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Nézzétek el nekem a sok elütést és stilisztikai hibát :oops: :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Megmondom én Neked: semennyit!!! :? :? :? :? :?

Na, most má'n megyek, mert lekéssük a buszt meg a hévet.
Megyünk Bp-re, megkötjük azt a nyamvadt szerződsét.

Szép napot mindenkinek!

Kép
kuha

Ayse! Lili szenzációs ezzel a "bőre ittmaradt" dumával. He-he, ezt teológusoknak is elemeznie kéne!

Viki! Együttérzek, én is nagyon félek már a kistesótól, mert Saci első 8 hónapjában mi se aludtunk, bár hál'Istennek most már végigalussza az éjszakákat. (Kopp-kopp, mert a tegnapelőtti láza óta újból kelni kell hozzá egyszer-kétszer.)

Kuha! Drukkolok a kocsireklám miatt!

Juci! Kaki-problémát szintén átérzem, Saci is székszorulós!

Az étterem tippet lehet, hogy mi is kipróbáljuk! Hú, de jó lenne!

Prüntyi! Köszi a tippet, én is beszerzem ezt az indiai korpafüvet! DM-ben, Rossmann-ban lehet kapni, vagy valami spec. boltban keressem? Azt hiszem, nekem is enni kéne, a várandósság nekem is székszorulást okoz. :(

Csikken! Jobbulást!

Briginek boldog névnapot, Panna Dávidjának pedig boldog szülinapot, ha már nem jönnék holnapig.

Megyek krumplifőzeléket főzni. :D

Ja, még egy kérdés: még valamikor (előző) várandósságaink alatt, ha jól emlékszem, Hari emlegette, hogy pukkanást hall a hasából. Na, most én is hallottam ilyet. Mi lehet ez?

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Minden Briginek boldog névnapot kívánunk!

Megann :) Ha jól látom, nem kaptál még választ a tökös problémádra. Én is szeretnék töklámpást csinálni, már itt is várnak a tököcskék, remélem, nem rohadnak meg, mire eljutok odáig :roll:
A Praktika magazinban vannak jó ötletek, segítségek ehhez, szerintem ez a legutóbbi szám, amit megvettem. De asszem a honlapjukon is megtalálhatod a cikkeket.

Alvás-ügyben együttérzek mindenkivel, aki nem tudja kipihenni magát hosszú ideje. Nem tudom, mennyit lehet bírni ép ésszel, én is mindig azt hiszem, hogy a végemet járom, de még mindig élek :)
Tegnap Gergő is alkotott éjjel, először óránként fölkelt, majd fél tizenegy körül nem is volt hajlandó visszaaludni. Fél egyig kukorékolt, akkor együtt kidőltünk. Előző éjjel Balázs volt az ügyeletes nemalvó, fél óránként fölkelt, úgyhogy a napok óta tervezett vasalásom egyre csak halasztódik...

Betegeknek gyors gyógyulást!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

dkmf

Kép

Kép
megann

Kuha!

Na ezt most direkt Neked csináltam..

Látod???Kék!!!!!!!!!!!!
Nem lehet hogy egy kék-egy rózsaszin válatakozik??? :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Jucc!

Hihi!!Ezt biztos telepatikusan is átküldted Nekem :D :D :D
Bementem az Árkiba délelőtt, és az Intersarban épp eszembe jutott hogy valami Praktika féle újságban benne lehetnek a "tökreceptek".
Meg is néztem, de csak egy nyamvadt oldalt találtam róla :(
Azért majd még szétnézek tüzetesebben, mert most Léna nem hagyott :(

Juci!
Elegáns???????Köszi, arra most nekem nincs időm... :lol: :lol: :lol:
Ma az Árkádban is úgy néztem ki mint akit a diliházból szalasztottak...Léna hol a nyakamba, hol a karomba....a nyakambaülve kibontotta és összeborzolta az amúgy is kócos hajamat, a gatyám lógott rólam(még a bugyeszom is kilátszott :oops: ), mert mivel fogytam 3 kilót :D :D , az övet viszont belefűzni már nem volt időm indulás előtt az ördögfiókám miatt :evil: :evil:
Szóval mondom...mint akit szalasztottak Lipótról... :cry: :cry:
Szóval a pólós, farmeros megteszik köszi...várom a kontaktot :wink:

Kuha!

Jól tetted, apának majd kikerekedik a szeme, hogy milyen fasza árak vannak..

Totka!
Na kellett ezt Neked leirni...most mehetek a tescoba Mehemedért.. :wink: :wink:
Egyébként ma az Árkád mindkét Librijében néztem és sehol semmi.. :evil: :evil: :evil:

Viki!

Nyugi, Léna sem tudta a zsirkrétáról hogy az nem hami..ő is emelte a szájához... :D , persze ott kell állni mellette amig meg nem tanulja hogy mire való :)

Totka!
Én elég nem is tudom hogy irjam...szóval szegény család gyerekeként nem sok művészet jutott nekem...nem is tereltek ebbe az irányba, igy mondhatni hogy a művészeti ismereteim a béka s...e alatt vannak :oops: :oops: :? :?
Igy csak foszlányok vannak....

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Talán vannak egy páran, akik emlékeznek ránk, azok kedvéért egy pár fotó a csajszimról.

Szeptember 22-én születésnapot ünnepeltünk (igazából egy nappal később:))
Kép

Aztán sikeresen kipakolta előbb a ruhásszekrényemet, majd a kamrát, így úgy néz ki, mintha feltarisznyázott volna:).
Kép

Itt pedig egy kép, amin áhitattal figyel:)
Kép

Tegnap voltunk egyéves státusvizsgálaton a dokinál. Pálma 75 cm és 9,75 kg. Magabiztosan jár önnállóan, 6 fogacskája van, rendkívül kommunikatív, a dada, tata, papa, mama, meme szavakkal mindent elmagyaráz. Ma már a kanapéra is felmászott egyedül:).

Egy érdekes cikk, nem tudom nézte vagy ajánlotta-e már valaki: http://www.origo.hu/noilapozo/eletmod/20061009okos.html

És akinek van dm pontgyűjtője, most a kuponfüzetben a pampers jumbóra van 500 Ft engedmény (ez az első kupon, amit tudok valamire használni).

A betegeskedőknek jobbulást, mindenkinek jó egészséget és szép napot!

Dudukly+Pálma (1 éves és 19 napos)
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Talán vannak egy páran, akik emlékeznek ránk, azok kedvéért egy pár fotó a csajszimról.

Szeptember 22-én születésnapot ünnepeltünk (igazából egy nappal később:))
Kép

Aztán sikeresen kipakolta előbb a ruhásszekrényemet, majd a kamrát, így úgy néz ki, mintha feltarisznyázott volna:).
Kép

Itt pedig egy kép, amin áhitattal figyel:)
Kép

Tegnap voltunk egyéves státusvizsgálaton a dokinál. Pálma 75 cm és 9,75 kg. Magabiztosan jár önnállóan, 6 fogacskája van, rendkívül kommunikatív, a dada, tata, papa, mama, meme szavakkal mindent elmagyaráz. Ma már a kanapéra is felmászott egyedül:).

Egy érdekes cikk, nem tudom nézte vagy ajánlotta-e már valaki: http://www.origo.hu/noilapozo/eletmod/20061009okos.html

És akinek van dm pontgyűjtője, most a kuponfüzetben a pampers jumbóra van 500 Ft engedmény (ez az első kupon, amit tudok valamire használni).

A betegeskedőknek jobbulást, mindenkinek jó egészséget és szép napot!

Dudukly+Pálma (1 éves és 19 napos)
dudukly
Isaszeg

Szia Dudukly!

Persze, hogy emlékszünk Rátok! Jó, hogy írtál egy kicsit! :D

Utólag is Boldog szülinapot kívánunk Pálmának!
Milyen szép, csini kis hölgy lett ő is! :D És, tetszett neki a torta??? :lol:

Ügyes a kiscsajszid, Peti még nem mond szinte semmit, a mam-mam-mam-on kívül! (így kér enni :) )Múltkor véletlenül kétszer egymás után mondta, hogy TETE, de azóta sem .

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?