A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Eszényke, elaludt Zsófi, tologattam a járdány, tudod :D, aztán mikor bealudt, kb. fél óra múlva, csengettek, és felébredt. Jött a gázos. :) :?
birolili

Jó reggelt!

Syg,
Nagyon köszönöm.Coffea ra amit irsz, nagyon jellemző. Sajnos.
Utálja ha hozzáérek, ill. okos anyukám (fogászati aszisztens (is) volt anno...nagy életmüvész) szerint masszirozgassam. Hát ettől rosszul van Botond.
Ráadásul tegnap már a szopi is alig ment :cry: :cry: Csak addig volt hajlandó szopizni amig ömlött a szájába a tj, amint kicsit is szivni kellet volna, kiköpte és elfordult tőle. :cry:
Éjszaka viszont jobb volt mint a hétvégén.
Megye a gyógyszertárba, remélem van!

Cukker,
amit a pampers ad magyarul beszél. Már minden Fp játék ami itthon kapható magyarul beszél.
Használtan ilyn jellegűt viszont csak valszeg németnyelvüt fogsz kapni, mert kintről vásárolják.

Viszont ha rucit akarsz Adrinak, tudok 2 tuti forrást. Tudom a múltkor beszéltük nem veszünk használtat, de ezek tényleg gyönyörű, márkás ruák, sok új és azért a valós ár töredékért adják. Nekem azért jön be mert nincs se idő se türelmem a turikhoz. :?
Nekem már jött meg csomagom, hibátlan tényleg szinte új ruhák.
Egyszer benéztem a lányos topikba....hát...remélem egyszer születik kislányom. :wink: :D
Ahogy a férjem tegnap kiszámolta 5 év múlva, hisz még csak 36 leszek. :wink: :D

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt!

Ser: mikortól lenne a tali?? megint 4 körültől?? Csak mert nekem hamarabb is jó lenne olyan 2-től kb ha visszaértünk a déditől! :D

Nana: tényleg hamar indul Boti fogzása. Legalább az várhatott volna 6 hós korig (Janikának akkor kezdődött) akkor lett volna pár nyugisabb hónap... :roll:

Pille: gratulálok Orsinak az első fogacskához és kívánom h mind ilyen nyugisan bújjon ki neki!!! :D :D :D
Persze mindenképp megyek veled edzeni, ha Janika is úgy akarja... :wink: :wink: csak majd szólj h jövő héten mikor mész, ja és mennyi a kondibérlet vagy hogy megy az ott??

Syg: köszi a gyógyi infót, remélem sikerül találnunk. Asszem olyan hintát fogok venni amit az ajtóra lehet tenni, de nem a rugós, (olyan már van) hanem a sima műanyag. Jó lesz az. Ugyis van kertünk, tavasszal kap kertihintát. :wink: :D

Lili: akkor azt hiszem a gázos és a kedves családja csuklott egész du. :D :D :D na jó viccet félretéve, nehéz napod volt tegnap, remélem Zsófi alvókája megjavul!! :wink:

Na megjött apukám Jnaikát visszük dokihoz!!!

szép napot!!!
erszényes

hajny: remélem Annának hatott a gyógyszer és jobban van!!

Lina: Lilibabának jobbulást!!!

Dettus: örülök, hogy jó volt a 7vége, remélem Lencsike nem lesz beteg!!!! :)
erszényes

Sziasztok!

Továbbra is aktív olvasó vagyok, próbállak titeket figyelemmel kísérni!
Töübbnyire azok a témák merülnek fel, amik engem is érdekelnek, de most volna egy kérdésem.
Biztos volt már régebben szó róla, de kicsit tanácstalan vagyok.

Hogyan kell leszoktatni a cicin elalvásról a kicsiket?

Újabban csak cicin alszik el Nándi, a cumit próbálok neki adni, akkor keserves sírásba kezd.
+ bújik az alsó két foga és már párszor megharapott
Sajna a tejem egyre kevesebb, de még van! Ahhoz képest, hogy mit izgultam az elején 5 hónapos koráig csak tejet kapott, de már most el kellett kezdenem a mellétáplálást, mert éhes volt és nem is fejlődött egy ideig. Gyönyörűen eszik kiskanálból, imádja az őszibarackot, kevésbé a krumplit, szereti a tejpépet, de kapott már szilvát, körtét is, ma sütőtököt fogunk enni!

Ez az alvás dolog nem egyszerű és még mindig felkel szopizni éjszaka 1x és még kétszer amikor a férjem vissza tudja altatni teával és dajkálással. Jó lenne, ha átaludná az éjszakát!

A náthát mi sem kerültük el, 3 hete náthás, de kezd jobban lenni Kiscit piros volt a torka, de nem kapott antibiotikumot, csak C vitanimt. Erősíödik az immunrendszere!

KépKép
kattic

sziasztok,

Syg,
köszi a homeós tippet. Leona magyon éfes, de én már a talin elcsodálkoztam, hogy milyen csajszis lett :).

Lina, Erszényes, Kattic, Hajni,
betegeknek jobbulást.

Kattic,
én azért még nem adnék tejpépet, szerintem elég neki bőven a többi, amiket felsoroltál. Nálunk Eszter már lassan 13 hónapos és nem egyszer - van, hogy 4-5-ször - cicizik éjszakánként, úgyhogy ebben nem tudok tanácsot adni. Ha harap, akkor határozottan szólj rá, hogy nem, és vedd el tőle. Aztán remélhetőleg előbb-utóbb megérti. Eszter is leszokott róla, pedig mekkorákat tudott harapni ... :(.

Cukker,
nem semmi ez a késői edzés. Mi olyenkor már túl vagyunk a vacsin, éppen fürdeni kezdenek a fiúk. Aztán még mese és így kerülnek 8-ra ágyba. Leckét szoktt kapni Bence?

Dettus,
utólag boldog szülinapot!

Nana,
Eszternek is hamar jött a foga, még nem volt négy hónapos. Majd csak túl lesz rajta hamarosan. Milán négy és fél és szombaton kiesett az egyik alsó foga... Gyorsan fogzanak a gyerekeim. Dani hogy van manapság? Ja, és én is 36 voltam, amikor a csajszi született :lol: :wink: .

Lili,
Zsófi miket csinál már? Elkezdett már járni?

Erszényes,
szerintem teljesen felesleges már Janikának az elektromos hinta. Jó, hogy így döntöttetek...
balim

Sziasztok!

Erszényes, hát hamarabb is lehet menni, de Hanna 2körül szokott elaludni, úgyhogy mi mindenképp később megyünk csak :wink: . Remélem, h Janika jobban van, és a doki is mond vmi hasznos vaspótló tanácsot! Az Alföldben is van oyan műanyag hinta, olyat vegyél, aminek van dudája, azt imádják, és egyébként ezt fel tudod majd szerelni a kertire is!

Kattic, hát én ebben nem tudok segíteni,mert Hanna a mai napig(vasárnap lesz 17hónapos) cicin alszik el, és nem csak 1x ébred éjjel, és csak én tudom visszaaltatni, egyszerűen nem érett még rá, h átaludja az éjszakát. De ez is olyan dolog, h én bírom így, nem izgat, nem gondolkozom az okon, még nem jutottam el odáig, h "na elegem van az éjjeli kelésből, találjunk ki vmit". De más meg máshogy gondolja... Én örülök, h nincs cumi.
Remélem ízleni fog a sütőtök, nálunk nem jött be tegnap sem, remélem legalább Leona evett pár falatot!

Pille, gratula a fogacskához! Ti nem tudtok kijönni du az Arborétumba?

Nana, van pampers vonalkód, vigyem du? Jöttök?

Kép
seriff

Kattic,

Nálunk szintén megy az éjszakázás. Este nem cicin alszik el, de éjszaka nem hogy azonalszik vissza, hanem azon alszik :( , ráadásul én is elszundítom, így néha amikor felébredek azt sem tudom, hogy éppen hol vagyok :) . Még 10 év és átaludjuk az éjszakát. Épp a múltkor beszéltük a párommal, hogy össze tudnánk számolni a kezünkön, hogy az elmúlt 2 és fél év alatt hányszor aludtuk át az éjszakát. Amikor meg Ádám nem ébredt fel, akkor meg én mentem át hozzá, hogy minden rendben van-e. :)
Holnap lehet, hogy összefutunk a védőnőnél. Tudod, már nem Icu van.

Kérdés:
Valaki jártas a kenyérsütsben? Érdemes? Milyen a jó gép?

Kép

Kép
nyhk

Kattic,
Szerintem még pici ahoz hogy leszoktasd a cicin elalvásról. Én nagyon örülnék neki ha Botond elaludna cicin, (dani mindig elaludt) igy sokkal de sokkal nehezebb elaltatni ill. elaludni. Szenved ő is és én is.
Szerintem örülj neki hogy igy alszik el.
(magánvélemény, nem akarlak bántani vele)

KépKép
KépKép
nana09

Balim
Ja nekem is hamar ugy tünik.
Dani is szinte pár hetes korától fogzott, aztán a 4. hónap borzalom volt és mire betöltötte az 5 hót mindkettő kint volt alul.( A többi fogával viszont nem szenvedet heteken keresztül és nekem, neki már jobb volt amikor ült és elterelödött a figyelme.)
Boti szintén...hát remélem neki is gyorsan kibujik mostmár.

Eszti hogy van? Ti délután jöttök?
Dani betegeskedik, de jár oviba, bár minden reggel ugy ébred "én már unom az ovit, érted anya?". Aztán jön a kemény szülői akarat... Pedig ma is legszivesbben azt mondtam volna hogy maradjon, hisz beteg is kicsit meg Boti sokkal jobban elvan ha itthon van Dani, dehát nem szabad engedni...ha egyszer engedek....

Én is mindig rád gondolok...hogy 2 rosszcsont után jön majd egy tündéri kislány. :D

Seriff,
Nem tudom biztosan megyünk e, bár mi sokszor járunk, mert kell a gyerekeinknek a lefekvés elötti friss levegő, de a hét délutánjai zsufoltak.
Ha nem nagy gond, odatennéd? És mégegyszer örök hála! :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok :)

sajnos mi nem megyünk a talira :(
Pedig ahoyg olvasom megint sokan lesztek akivel még nem találkoztam :(

nyhk
nekünk van de nem szeretem ... Acsajok sem igazán eszik meg mert nekik azt modta niki tül tömör. Olyan igazi régi házikenyér süthető benne. Tömör vastag héjjú .. Biztos vannak fini recik én azt hiszem 2-3 at prbáltam és egyik sem igazán jött be .De sok ismerősöm dícséri.

katic
ebben nem tudok segiteni nekünk senki nem aludt cicin áki még egészén pici korában de hamar leszokot magától róla . Egyébként én szerintem nálunk a cicizésel azért is voltak gondok mert áki nagyon szeretet ugy szopizni hogy csendben halkan összebujva. Na most ez a 2 csaj melett lehetetlen volt és ha már zaj volt áki nem akart cicizni .

erszényes
nekem nagyon tetszenek ezek a hinták de szerintem janika már nagy hozzá . :)

lili
hoyg állsz a főzésel meg tudod oldani

kob
elküldjem privibe a jelszavamat meg linkeket vagy hoyg csináljuk a vonalzót ??

balim
úgy örülök eszti jól van . ti mentek a talira ?

ez az esti buli is jól hangzik de sajna én nem tudom megoldani :(pedig úúúgy kimozdulnék már. Egyébként pont most volt 5 éve hoyg itthon vagyok GYES-en .

sajnos nem tudok mindnet elolvasi mert ezer a dolgom ... nagytakarítok kész lettek az új függönyeim a konyhát kell vissza pakolnom . szüretelni megyünk meg még a csajok elmaradt névnapját ünnepeljük a 7végén lesznek nálunkvagy 30an sütés főzés lesz péntektől .
roz23

Sziasztok
gy
Cuki segített megcsinálni a vonalzót,végre kész.köszi mégegyszer.Azért barikás,mert Anna ha meglát egy állatot aminekmég nem tudja a nevét,beeget.Nagyon baba ahogy ejti.

Lili
Te azért nem látsz este mert rossz a szemed?Vagy egyáltalán.Tökre sötétben én sem látok igaz.De jó lenne ha minél többen összejönnénk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, ezt nem értem.....

"Lili
Te azért nem látsz este mert rossz a szemed?Vagy egyáltalán.Tökre sötétben én sem látok igaz.De jó lenne ha minél többen összejönnénk."

Roz, megy a főzés, igaz, kidöglök, mert mint a motolla jár a kezem...meg mosogatni, de élvezem nagyon. :)

Erszényke, majdcsak megjavul.... :D Sztem meg fog. MIndig változik.

Mi ma sem tudunk Arborétumozni. :( Házakat nézünk, a változatosság kedvéért. :D Találtunk egy nagyon jót heténybe, de még körülnézünk. :) Látom, hé. mennyire kell a kert. Zsófi imádna kint lenni, bóklászni.

Nana, áruld el légyzsi annAK A NETES RUHA BOLTNAK A CÍMÉT! :) Én is szeretek neten nézelődni, és kénelmesebb is így. Bocsi, caps lock. :D Pedig nem direkt volt, pedig gondolkodtam, h. naggyal írjam-e. :D szeretnétek harmadik gyerkőcöt majd? De jó! :)

Kattic, osztom mások véleményét! Zsófi is cicin alszik el még mindig, igaz, este, mióta van neki a Brumi maci, aki vigyázza az álmát, azóta nem cicin alszik el, vagy csak ritkán. De nappal még mindig ha olyanja van, persze van, mikor kint alszik a babakocsiban......sztem ne szoktasd még le. Bár Te érzed. :wink:
birolili

Bocsi lili,Linának írtam,ő írta hogy nem lát este vezetni.Nagyon bocsi!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana

Mondd meg légyszi annak a baba boltnak a nevét.
Korán jön nálatok a fogacska.

Akkor hiába olcsó az a használt játék, nem éri meg, ha nem beszél magyarul.

Adrival nem is tudom mi lehet. Egy pár napja állandóan csak aludna. Na de jó is ez így nekem, csak azért figyelgetem nagyon.

Kattic

Örülj neki, h cicizik szerintem. Adri 8 hónapos és ő is kel sokszor éjjel. Legtöbbször elég, ha a szájába dugom a cumit.

Hajni

Nagyon szívesen. Majd kivágnád nekem a kódot? Köszi. Most van 12 pont, meg majd még veszek pelust.

Adri most is alszik. :)

Balim

Nagyon nem örülök ennek az esti focinak. Nem értem miért rakják a piciket ilyen későre. 3/4 6-7-ig tart. Jövő héten már teremben lesznek, de az meg a 607esnél lesz, így kb fél 8-ra érnek haza. Onnan kezdődik számunkra a családi élet, ami egyenlő a nullával. Viszont a suliban beválogatták (elsőként) vmi kupába. Nagyon boldog volt. Plussz hibátlan lett a matek, környezet felmérője. A magyarban egy hiba lett.

Nana és Lina után kérhetnék én is Pampers vonalkódot? Midi 3-as és Maxi 4-es kódokra lenne szükségem.

Nem tudjátok hol van a városban a HVB és az Erste bank?

Kép

Kép
cukkermáz

Lili
gyorsan beszurok egyet, a többit majd mondom, de most rohanok.
A lényeg 2 csaj van babaszobán, a többiben nem bizom. Bennük igen.
Az egyik drágább amit most küldök az az olcsobb. Na persze turiban ennél is sokkal olcsobban ki lehet fogni, csak nekem ahoz nincs türelmem.
Ja és ezek nincsenek kinyulva, nem kopottak stb. legalábbis amik eddig nekem jöttek.
Ha esetleg vmi megtetszik...nekem a héten vagy a jövő hét elején jön csomagom, nyugodtan hozzátetethetjük és akkor nem jön neked hozzá ptk. :D
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=146858

KépKép
KépKép
nana09

cukker persze az neked is szól! :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Jó idő lesz,kellemes babatalit! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Helló!

Nana,
kipróbáltad az ágyvég emelését?

Erszényes,
én is a sima babahintát szoktam felakasztani a kinti hintára is. Szval megéri az árát, kint is, bent is (bár nekünk bent nem az van, mert nem volt szabad tönkretenni az ajtófélfát a kampókkal).

Kattic,
de jó lenne csak 1 éjszakát is végigaludni! Azt hiszem, erre még várni kell nekem néhány évet. leona is 16,5 hónapos, de még 1 éjszakát sem aludt végig és 4-5-6-szor, de akár 10-szer is felébred egy éjjel (10-11 óra alatt). És szinte csak cicin alszik el, csak én altathatom el, néhány kivételtől eltekintve. Miért "baj" egyébként, h cicin alszik el? Sztem nincs azzal semmi gond, le fog szokni róla magától.
Tejpépet én sem adnék, ha már 5 hónapig nem kapott tehéntejet, akkor most már minek?

Megpróbálom mégegyszer rávenni az alvásra, 45 perce még nem volt hajlandó. Ha aludna, még a talira is odaérnénk. 6 körül már hideg van és sötétedik.

Kép
sygnum

Syg, Hanna már félórája alszik, húzzatok bele :wink: !

Cukker, HVB az nem a Central Passage-nál van? Erste bank meg régen a Rendőrséggel szemben volt.

Kép
seriff

Huha! Kezdek örülni, hogy csak párszor kel fel és cicin alszik el! Ezek szerint ez jónak számít?
Az meg külön extra jónak, hogy apa is vissza tudja altatni éjjel!!!! 2 hét alatt a 2 éjszakai etetésből 1 lett, csak apu egyre fáradtabb, mivel az elhagyott 1 etetés idején azért felébred és ő altatja vissza. Én tutira megetetném!
Tejpép és tápszer közül melyiket választanátok? Az anyatej kevés, ez van sajna, sőt egyre kevesebbnek tűnik, pedig sűrűn felkínálom neki, annak ellenére, hogy ha nem éhes, akkor harap időnként. Rágókának nézi a cicit! Próbáltam bimbó védőt, na azt rögtön rágókának nézte!!! Igaz nem éreztem, de nem lehet átvágni!
Okosabbak ezek a picurkák, mint gondolnánk!

KépKép
kattic

A sütőtök ízlett neki! 8-10 kanállal megevett, kóstolásnak nem rossz! Eddig eza legdarabosabb, nem kevertem hozzá anyatejet, de megette!
Ami édes az jöhet! Szerintetek mekkorának kellene lennie egy étkezési adagnak? 60-100 ml az megfelelő? 200ml körül olvastam, de annyit nem eszik meg, gyanítom, anyatejjel együtt se!

KépKép
kattic

Kattic, Sinlac. De mit mond a gyerekorvos?

Kép
seriff

megjöttünk. Voltunk dokinéninél azt mondta olyan csúnya vírusa volt Janikának amivel kórházba lehet kerülni. Mostmár egészséges, megnyugodtam. Írt fel gyogyit. Hétfőtöl kell adnom neki. Maltofer: 1x8 csepp, Huma-Folacid 2Xfél.
Kattic: Nálunk is a Sinlac megy, nagyon szuperül, Janika imádja és eszi rendesen!!! Az is inkább édeskés. Általában a babák édesszájúak!!! :wink: :D :D

Voltunk a dédinél na ott nem is aludt Janika most ájult be 2-kor és azóta csend van. Talira nemtom tudunk-e menni mert most én lettem rosszul. Fáj mindenem, olyan mintha lázam lenne, de mértem nincs. ja és a melleim nagyon tele vannak. Létezik h a multheti óránkénti szopiztatástól bedurrantak??? Mert pár napja reggel is folyik belőle, meg a hasam is fáj mint szülés után amikor szoptattam.. Mit gondoltok??
erszényes

HU mi is kaptunk Sinlacot, de én nem merem adni, mert rizs alapú és Botondnak mintha megint jobban fájna a hasa. :(
Az elmult 1 ora 20 percet végig sirta (most én is sirtam vele) mire végre tudott durizni megnyugodott.

Néha annyira elkeseredek..normális hogy még mindig ennyire hasfájos vagy csak nagyon nehezen viseli a fájdalmat?

Syg
ne haragudj, már válaszolni akartam..Igen már a kezdetektől megemeltük az ágyát, a hasfájás, bukás, enyhe reflux miatt.

KépKép
KépKép
nana09

Kattic,
sztem is Sinlac, de ha az általad említettek közül kellene választanom, akkor HA tápszer. Az adaggal meg sztem ne foglalkozz, úgyis annyit eszik, amennyit ő akar, tömni, mint a libát, nem lehet.

14.15-kor elaludt végre.

Kép
sygnum

Ja Lili láttunk egy nektek való házat itt hetényben. A főúton van, ha Kecskemét felől nézed a bal oldalban tőlünk kicsit még lejjebb a Hetényi úton. Ki is van rá írva h eladó és sárga kőporos új ház. Ha van kedvetek nézzétek meg ha már úgyis erre jártok. :wink: :lol: :lol: :lol:
erszényes

ok. :)
Köszi Erszényke
birolili

Mi biztos nem tudunk menni. Nem vagyok jól... :cry: :cry: apa átmegy anyósékhoz Janikával én meg tudok alukálni egy kicsit.

Majd meséljetek milyen volt!!

Lili: remélem tettszeni fog a ház! majd mesélj te is milyen volt!! :wink:
erszényes

Sziasztok!

Erszényes,szerintem biztos is a sűrű cicizéstől indult el jól a tejed.Az nagyon jó,legalább Janikának jó lesz.

Remélem jól telt a babatali.

Mikor megyünk pizzázni?Péntek jó lenne?Vagy mást szeretnétek?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Megint akkor taliztok amikor nem jó nekünk. :( István du. dolgozik. Ezért tudtam de. tornázni menni. Pilates volt. Most nem fáj semmim. A múltkor négy napig alig bírtam menni.

Erszényes, jövő héten kedd, csüt. 17,30-kor megyek. 750,- egy óra napi jeggyel. Remélem gyorsan jobban leszel.

Kattic,
sztem teljesen jól működik kicsi fiad. Vannak gyerekek akik cicin alszanak el, mert úgy jó nekik. Nem hiszem, hogy át kellene nevelni őket. Legalábbis én nem tettem anno Flórával. Orsinak nem kell cici elalváshoz. Ha jóllakott már engedi is el. Ő más.
Felkel Nándi éjszaka? Hát igen, a babák már csak ilyenek :D Örülj, hogy csak egyszer-kétszer. Hidd el, változni fog idővel.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille: a fél 6 lehet h késő nekem, na majd még meglátjuk.... :roll:

hajny: nekem nincs progim még péntekre, igaz apa még nem mondta melyik nap lesz a mozi. Hány órától goindoltad??

Lányok Janika felállt!!!!!!!!!! Aztáén rögtön hanyatt is esett mint egy darab fa és jött a sírás (semmi baja nem lett), de én olyan nagyon büszke vagyok rá!! Ez is egy nagy pillanat volt!!! :D :D :D :D :D
Ja és már áttört a konyhába is legyűrte a 15 cm-es peremet is!! Pakolhatok mostmár az egész házban!!! :roll: :wink: :D :D :D :D :D

na megyek is jön az esti rutin....

Kép
erszényes

sziasztok

erszényes gatula az álláshoz :)

pille
gratula fogacskához :)

kob
minden ok ? pukli ?

milyen volt a tali ? kik voltak kint ?
roz23

Mi az a Sinlac, tápszer, rizs alapú?

Gratulálok Janikának, nem semmi 7,5 hónaposan!
Nándi is ügyesedik, de még csak a forgásnál és a hason csúszásnál tartunk, azt is csak pár nap óta csinálja és csak 10-20 cm-t tesz meg vele, nagyon izgatják a papucsok, teljesen odáig van!!!

Holnap megyek a doktornőhöz, majd rákérdezek a Sinlacra, de egyébként semmi baja a tejpéptől és a tápszertől se! Tápszert nem szereti igazán!

Anyatej párti vagyok, de vajon a szüleink, nagyszüleink nem kaptak tejet, ha nem volt anyatej? Na és mi biztosan egészséges a mai világban? Gyümölcs stb.? Tegnap előtt foglalkozott a tv vele, hogy 40 alapvető élelmiszerben vegyi anyagokat mutattak ki, még a szőnyeg gyártáshoz használt vegyszert is találtak és mi ezt esszük! Próbálkozhatunk, de nem tudjuk a gyerekeinket teljesen megvédeni!

+ Én kevesebbet érek, mivel sajna tápszeren nőttem fel 30 éve és tuti tehéntejből volt ?! Nem vagyok allergiás, de még lehetek parlagfű támad minden évben! A tejet viszont imádom!

Fontos az anyatej, tuti, ha van elég, de ha nincs akkor is enni kell adni a gyereknek! Ha jól tudom az első 4 hónap a legkockázatosabb az ellergia kialakulásánál! Hálás vagyok az égnek, hogy 5 hónapig húztuk és még mindig van egy kicsi és remélem lesz is még egy ideig! Sokat jelentett, hogy bíztattatok az elején, de el kell fogadnom (ha nehéz is), hogy nincs túl sok tejcsi! Sajna!

Jó éjt mindenkinek, kevés ébredéssel!

Katic

KépKép
kattic

Roz,
puklik jól vannak, gyógyulnak :) Igen, jó lesz úgy is, de ha egyszer ráérsz, felhívhatsz, elnavigállak szívesen. Amelyik Neked jobb!

Erszényes,
gratula az álláshoz, látod, még jó, hogy nem vettetetek hintát, lassan mindenhol csak állni akar majd...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok, hát Sygék,Lináék és mi voltunk :lol: , de a csajok hintáztak, csúszdáztak,és gyönyörű idő volt!
Sztem amíg ilyen jó idő van, egy héten 2x tuti kimegyünk.

Nana, vittem a vonalkódot, de Lina felhomályosított, h ezek nem is jók....bocsi, akkor mégsem tudok adni! :cry:

Erszényes, Janikának gratula az álláshoz! Te jobban vagy?

Kattic, hát elvileg nem tápszer(van,aki szerint igen), szentjánoskenyér és rizsalapú pép(nem tejpép,mert nincs benne tej), ill olyanra hígítod,ahogy Nándi szereti. De,kaptak tejet, meg feles tejet,sőt volt szoptatós dajka is :wink: ,és nem érsz kevesebbet, ezt senki nem mondta! Ne kezdjük újra szerintem a múlt hetit! :wink: :)

Balim,minden okés Eszterrel? Holnap vizeletvizsgálat?

Hajny, Annád jobban van?

Kép
seriff

Hajny,
2001-ben műtötték a szememet, szemüveges voltam, most már nem vagyok az, tökéletesen látok, sőt állítólag tökéletesebben, mint azok, akiknek alapból jó a szemük :D Csak sötétben zavarnak a fények, így nem érzem biztonságosnak a vezetést. Ha muszáj, persze megoldom, de nagyon gáz.

Erszényes,
jobban vagy? Mi volt a gond?

Pille,
mi pontosan az a Pilates? Anyu kikészít vele, hogy olyan videót szerezzek neki, mert fogyni akar, de ahol utánanéztem, ott inkább azt írták, hogy gerincre való torna. Szóval?

Kattic,
én sem tudok okos lenni, mert Lili egyszer sem aludt el cicin. Újszülött kora óta ahogy jóllakott elengedte. Mikor mát tudott forogni, akkor az utolsó korty után elfordult, és úgy aludt el. Most ott tartunk, hogy alig tudom rávenni egy pici szopira, pedig tej lenne még. Reggel, talán félálomban, de ennyi. Ma reggel az is alig sikerült, pedig szeretném legalább egy éves koráig kihúzni legalább ezt a kicsit.
Ja, és a Sinlac még nekem is ízlik, egyátalán nincs borzalmas tejpép meg tápszer íze :D

Nem tudom, mondtam-e már, de múlt csütörtök óta van szép új fényképezőnk. Ma végre le is töltöttem a képeket róla. Teszek fel, jó?

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Még annyit, hogy ha valaki szeretne a DM-ben vásárolni, szóljatok, van két betelt 15%-os kuponom, vagy két kuponfüzetem...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Aranyosak a képek, a legjobban az evős tetszik. :)
Mégegyszer köszi a felajánlást a fuvarra. Végül jó is, h maradtunk, mert Adri elaludt. Ma éppen 3x aludt. Mondom, tiszta mormota már megint. Az öcsém azt mondta, h ilyenkor tudták, ruhákat kell venni. :) Amikor a kislányuk ennyit aludt, akkor nőtt sokat. Úgy legyen.

Lili most éppen miket csinál? Adri nagyon próbálkozik a felálással. Most kezd esni. Mindenhova felkapaszkodik, aztán nagyon bátornak érzi magát, és egy kézzel próbálja, utána meg persze orra esik. Persze még csak térden, de már nyújtogatja a lábát.
Hány pontnál tartasz a pelusnál? Nekem 15 van. Én topikot is nyitottam cserére a babaszobán, de nem tolonganak. Olyat is olvastam, ha regisztrálsz az oldalukra, adnak egy pontot. Nekem nem írtak, h kaptam volna tőlük plussz pontot.

Nana

Köszi az oldalt, de én azt hiszem maradok a turinál. Ahova járok éppen most kaptak új árut. Majd elnézek arra.

Erszényes

Gratulálok Janikának!!!! :) Gondolom büszke magára.
Én sokmindent megengedek Adrinak pakolni, kivéve a veszélyeseket. A cd-ékről most egyenlőre le is szokott. De Bence füzeteit nagyon megenné, ha hagynám. Na meg, ha meglátja a tesó szobáját, nagyon kotor befele. Ott van a kánaán.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Lina.
Pilates tömören. Úgy erősítesz, hogy közben kíméled az ízületeidet. Lassú zene, lassú mozdulatok. Úgy csinálod a gyakorlatokat, hogy közben nyújtasz is. Leginkább szálkásít. De keress rá, többet megtudhatsz.

Erszényes, nagyon ügyes Janika.

Lányok, az normális, hogy Orsi még nem ül? Ha felültetem akkor is úgy dől el, mint egy zsák. Mikortól ülnek már rendesen a babák? Tudom, hogy nem kell összehasonlítgatni a gyerekeket, de látom, hogy már minden korabeli gyerkőc mászik, ül.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille, nyugi normális! Hanna már rég állt, és főleg mászott, de ülni még nem tudott igazán.December elején(7hónapos volt kb.) voltunk egyet hétvégézni,és a szállodai etetőszék nem dönthető volt, hát mit mondjak, csúszott ki belőle de rendesen. De idehoztam a gyermekgyógyászat tankönyvet: félig ül 8-14hó, leggyakoribb 9-10 hó, felül:9-16hó, leggyak. 10-13hó, ülve játszik:10-17hó, leggyak. 11-15.Egy másik táblázat szerint 9hósan esetleg ül, 12hósan stabilan ül. Nyugi, nincs elkésve! :wink:

Lina, hűha,van ám játék dögivel :wink: :D ! De ez a tejbepapi sem semmi!

Cukker, de jó Neked most, h ennyit alszik Adri! Mindig ezt csinálják a babák,mire kibuknál, mert elfáradsz,átmennek mormotába :wink: . Éjjel?

Kép
seriff

Pille: sztem semmivel nem vagytok elkésve, nálaunk Janika megcsiunál vmit aztán hanyagolja és másba kezd. Pl. négykézlábas helyzetből ült fel és megcsinálta 1 héten belül soxor, amikor csak eszébe jutott, aztán játszott ülve stb... most meg a kapaszkodás felállást csinálta már 2 napja, na sikeerült is de azóta ez sem érdekli. Megint fekve játszik. Szóval ezek még neki sem azok az igazi "tudatos" mozgásai. :D Ja arról nem is beszélve h állandóan az ujját szopja igy meg nehéz mászni, támaszkodni stb. stb.
Most a legújabb tegnap óta h be nem áll a szája!! tegnap meglátott egy tipegő kisfiút a rendelőben és azóta be nem áll a szája!! :D :D :D :D
Orsi szokott "beszélni"??? Mászással hogy áll, vagy még kutyázik?? :)

Lina: nagyon tettszenek a képek Liliről!! Látom a kanalat még fordítva fogja!! :D :D :D :D neked nem próbálta még azt a szivacskirakós szőnyeget (nemtom érthetően irtam e) szétszedni, harapdálni?? csak mert én már nem merem Janikának lerakni, állandóan rágná.... :roll:
Lézeres szemműtéted volt??

Cukker: nálunk is füzet, újság, könyv a sláger. Imádná megtépni, megkóstiolni!! :roll: :D
bence szobájába nem is bejáratos Adri?? vagy azért hagyja a bátyó??

hajny: Anna hogy van? Jobban már?

Mi megvagyunk. janika jól é n meg elkaptam a vírusát. Egész éjjel rázott a hideg, fájt mindenem. Nagoyn rossz volt. Alig várom h vége legyen. :? :? :?
Ma meg jönnek hozzánk Janika dédijei.

Kép
erszényes

Pille, Zsófi is későn kezdett csinálni mindent. Ne aggódj. :) Utána hírtelen mindent csinál. :)
birolili

Pille

Még Adri sem ül fel, (8 hós múlt), bár éppen tegnap felült, de közben kapaszkodott. Most sokat esik. Viszont már majdnem feláll. Ha felültetem, azért akkor sem lehet magára hagyni, mert időnként eldől.

Erszényes

Meg akarom neki tanítani, h tartsa tiszteletben Bence holmiait, de Bencét is szoktatni kell, h bizony Adri mindent megkóstól. Bence útálja a nyálat. :) Majd folyamatosan megkapja, amivel már játszhat.

Ser

Most is alszik. :) 8 körül szopizott és megint húzza a lóbőrt. Este pedig 1 körül szopizott. Most az megy, h többször felsír, de csak egy kicsit, és magától visszaalszik. Nekünk most nagyon megy az "egyedül" elalvás is.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Nálunk mindkét fiu beteg. Köhögnek, folyik az orruk stb. :(

Tegnap (megint) volt a dokinéni, értetlenül áll az egész elött, mert ahogy ő mondja "negativ státusz".
Botond nagyon be is van rekedve, pedig ő nagyon keveset köhög, bezzeg Dani...

Szóval Vig az Élet!

Cukker
Megértelek. tegnap belenéztem abba a topikba amit adtam, hát tényleg nem nagy szám és jó drága. Mondjuk a fiús se olcsó, de legalább jók vannak, mig ha én elmegyek egy turiba a ruhák 90%a kislány ruci. szóval nem nagy esélyem van.
Hová szoktál járni?
Bizti láttad már a félegyházi pékség mellett is nyilt egy, ott voltál már???
Ja a játékos csaj, most szólt hogy hozzott olyan játékot amit kértem, meg már van is félrerakatva szóval nemsoká postáztatom.

Seriff,
köszi és sajnálom. Már ugy beleéltem magam...és milyen pelus kódja nem jó, csak mert több ismerőstől is kértem

KépKép
KépKép
nana09

csak 1 sorra

nana

holnap a lidelben 299 ft ért lesz bob az építőmesters bögre danus azt szereti ugye???
roz23

Katic
Gyopi is cicin alszik el mostanában és éjjel 1-2x szopik, v csak visszaltatja magát rajta. Nálunk is kevés a tej, de nem fogad el tápszert (3 félét próbáltam eddig), szóval az a kevés valszeg elég neki. Sinlacot megeszi.

Lili
„Szomszédok” leszünk? Mi Úrihegybe fogunk költözni.

Erszényes
Gratula Janikának. Hogy vagy?

Lina
Lili nem szedi szét a habtapit? Nekem napi program a kirakózás… :?

Pille
Gyopi nem olyan régóta ül. Mászni még nem mászik, de perfekt kúszuk és időnként 4kézlábra áll. Ebből szokta magát hátratolni ülésbe.

Erröl jut eszembe. Tegnap este fürdés előtt odakúszott hozzám, 4kézlábra állt és feltérdepelt, h elérje a cicimet :D .Én olyan jót nevettem, olyan édes volt.

Gyopár tegnapelőtt katasztrófa volt….Első körben kijött utánam a konyhába és magára rántotta a felmosóvödröt (ami persze tele volt). Nagy sírás rívás után fürdés, öltözködés. Nem sokkal később ( ne kérdezzétek honnan) csillagszórót talált…aztán a bortartóról lerántotta a legfelső bort (kész szerencse h nem esett a fejére).
Egyébként még mindig fogatlan banya a drága. :lol:
Na most már elküldöm, mert alig 3 órája írom már ezt az üzit.

Kép
Kép
Kép
thymi

megmutatom miért nem volt még ma időm rátok :wink: Kép sajtos rolád Kép tejszínes pudingos ananászos rolád
roz23

De aranyos vagy ROZ!!! :D

Igen azt szereti, bár mostanában már nem annyira, de köszi. :D Van már 2 olyan bögrénk is. Ott vettük pár hónapja. :D :D

A végén ti mentek erre a hercegnős ...ra. Danus látta a Minimaxon (igazi beteg: TVt néz, ágyban eszik :evil: és anyát ugráltatja.)
Helyesbitek igazi FÉRFI beteg. :lol: :wink:
Na szóval kitalálta hogy ő mindennél jobban szeretne elmenni és nem érti hogy ez olyan "lányos dolog". :? :shock:

KépKép
KépKép
nana09

Meghalok Roz!!!! Hogy vagy képes igy kinozni minket!! :D

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?