Jövő héten megkérdezem a gyógytornászt, de én meg pont úgy tudom, hogy minél többször legyen a gyerek mezítláb és mezítláb is tanuljon meg járni. Egyébknt én pont tegnap vettem textilcipőcskét a lyánynak, mert a zoknit állandóan letornázza a lábáról. És ez legalább rajta tartja.
A lúdtalp állítólag 3-4 éves korban alalkul ki, addig még akinek van, az elmúlhat. A mai modern szemlélet szerint nem jó a korábban használt lúdtalpbetét, hanem úgynevezett emelt cipőt használnak, aminek a belső fele 3 milliméterrel van megemelve és ettől javul meg a gágogó talpicsek. A bokát kell tartani.
Arckrém: még nem tudom.
Telelés: a férjem nem hiszem, hogy rászánja magát.
Boscó!
Pont Te kellesz nekem! A környezetpolitika tantárgyamhoz írni kell valami beadandót. Az a címe, hogy a Hatékony környezetvédelem humán feltételrendszere, avagy környezeti szemlélet és oktatás-képzés Mo-n. Mi erről a véleményed? Mármint a környezetvédelmi nevelésről? Ja és kérhetek majd olyat, hogy ha megírtam, akkor elküldeném neked és mond meg, hogy írtam-e bele nagy hüleséget?
Bartika!
Érdekel még farmerruci? A Kőrösi Csoma Sétányon van két turi és ott van dögivel.
Rólunk:
Ma voltunk tornázni.
Na igyekeztem többféle emotikont is beletenni, de egy pár kimaradt, mert ezeket nem tudom mire használni: