Sziasztok!
Évi, most hétfő? Húú, ez tényleg izgi! Ha majd már lesz időd, erőd, stb, akkor megírod a tapasztalataidat? Szerintem sokan örülnénk neki, ahogy az eddigieknek is. És drukkolok nektek, hog yminden a legnagyobb rendben sikerüljön!!!
Fülbevaló: én nem csináltatnék kisbabának, ráér az később. Bár akinek van, azt mondja, nem veszélyes. De minek egy olyan picikének, aki anélkül is gyönyörű? (Persze, ez csak az én véleményem.)
Én is kislányt várok, és ez csak nem régen derült ki biztosan (azóta már beszereztem egy halom kislányos cuccot!)
Jó 5let ez az előre borotválás, remélem jól csinálom majd meg, nem kell a szülésznőnek korrigálni... De nehogymár több emberen használjanak 1 borotvát! Nem lenne valami higiénikus! Az nem kétséges, hogy a legolcsóbb fajtával csinálják, de hogy többször használják...brr! Értehtő, hogy így jobban tudnak fertőtleníteni.
Gátmetszés: én is jobban félek a repedéstől! Inkább vágjanak, és varrjanak össze, hogy aztán szépen begyógyuljon! Azt gondolom, hogy magát a vágást alig lehet érezni, de utána? Sokáig gyógyul? Vagy attól függ mekkora? (Azért olyan rettentő nagy nem lehet!)
A beöntést mindenképp adják?
Az ajándék, még a pénz mellett is nagyon jó 5let és szép gesztus. Olyan snassz csak 1 borítékot odaadni!
Köszi a sok jótanácsot!
B.