sziasztok!
huhh, azt hittem sokat írtatok, de nem...
gabó,
hát nemtok mit mondani a képekhez!

qrva jók!
nitta,
szupi, hogy találkoztál a barátaiddal!

a volt pasi miatt ne már, hogy teljesen elveszítsd őket!
niki,
én nemtok ülést szerezni...
hajnus,
hát, a vaníliás karikára én is bárhol, bármikor rá tudok cuppanni!
ma kiakadtam kicsit. vagyis nagyon. dorka megint nem evett. evett reggel, délelőtt olyan 9 körül, délben főzelék, aztán órákig semmi, ezért kibontottam a tápszert... azt így-úgy megette, olyan 80-at. aztán úgy hat körül szopizott végre. de egész nap próbálkoztam a szopival. vagy hússzor kicsomagoltam neki magam, sosem kellett. egyik sem. amúgy jó kedve volt, de ha odakerültünk, hogy szopi, sírt, mint a rosseb. ha végre rá is cuppant, szívott párat, elengedte, elfordította a fejét és sírt tovább, erősebben. de arra már spriccelt a tejci. de nem kellett. és az esti szopi is olyan tessék-lássék volt. aztán fürcsi után nem is kellett neki, később próbáltam. megint ugyanaz, csak most nem sírt. de járt keze-lába, mocorgott, mindig pont a másik irányba fordult, mint ahogy mellette voltam. egyszerűen elfordult tőlem. 5-6 perc alatt rengetegszer rácuppant, szívott kettőt, aztán elfordult, aztán újra vissza. de közben megint ömlött a tej. kezemre, ágyra, fejére, fülére. kicsit elegem volt. mintha nem is érdekelné, olyan kis kelekóla, zizi. de nem sírt most, csak izgett-mozgott, tapogat mindent. előtte meg a lába a szájában és szívja, mint állat... nem értem. ott a tej, spriccel a szájába és nem kell.
bocsi ha hosszú voltam, csak most már tényéleg nem értem. itt vagyok vele egész nap, szopizhatna, amikor akar, de nem. jó, ez most megint csak egy nap volt, de volt már egyszer ilyen korábban is. kicsit türelmetlen vagyok, mert szopi ide, tápszer oda, így tényleg nem fog hízni. hát mellémegy a tej, nem is bele a gyerekbe! nem hiszem el, hogy ennyi elég lenne neki. sztem 50-60 sem megy belé. ennyit még a kórházban evett. nincs étvágya, vagy mi van??
na megyek, alszok picit, várom a holnapot, hogy mi lesz.
pussz