A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

igen, sztem is hasonlít a két csíkoskölök :) én le is takartam az előbb az ujjammal a haját, hogy ne zavarjon a döntésben :wink: :D

KépKép
KépKép
and

Andrea!
Nem, senkivel nem beszéltem meg semmit.
Emese írta, hogy ő benne van bármiben :D
Akkor menjünk át hozzátok??????

Kép
Kép
Kép
barbapapa

ja, még arra nem válaszoltam, amit Kuha mondott, hogy összefuthatnánk csak így csajok, én is benne vagyok :) valahogy csak elütjük az időt :wink:

KépKép
KépKép
and

And!

Jó bulizást nektek....olyan jó lenne ha nekem is lenne egy húgom :cry: :cry: :cry:
de nekem csak egy nővérem van....elváltan..2 gyerekkel. :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Tényleg!!!

Évi!
Én is benne vagyok egy csajos buliban!!!! Mikor is megyünk????
mert egyszer már volt erről szó hónapokkal ezelőtt, akkor is mondtuk, hogy megyünk, de azóta is csak megyünk, ugye......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

gyertek!!! juhéjj :)
de jóóóó!
a szülinapi díszítést még nem szedtem le, bocsi :oops: annak nem állok már neki, de azért egy gyors felmosást még produkálok :D
innivaló van itthon, van chips és egy kis édesség is. kaját meg majd rendelünk, ha az enktek jó. bármikortól bármeddig lehet jönni.
mindjárt küldöm a részleteket, már múlt héten megcsináltam :)

KépKép
KépKép
and

Megann,
nekem meg egy szingli 28 éves húgom pasi nélkül. legalábbis nem tudom, hogy most van-e neki, tehát vagy nincs, vagy nős :( :( :(

KépKép
KépKép
and

krich.barbara@chello.hu

Erre a címre küld, oksi?!
Meg egy telcsi számot is, majd csörgök, ha indulunk. 10 előtt semmiképp sem, Leon ugye sokáig alszik. :oops:
Takarítást hagyd a fenébe, nem ez a lényeg!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!

Inkább pasi nélkül 28 évesen, mint 29 évesen 2 szer elváltan 2 gyerekkel egyedül, 0 ft gyerektartással, feketemunkásként. :(

Jó talit nektek holnapra....

Úgy mennék én is.....de hát nem megy most....

Talán majd jövő héten is összejön valami...

M.

Kép

Kép
megann

na most akkor mi lesz holnap???????
nekem is mindegy ám!de akkor hova menjünk?
ja,de várjatok! :oops: mi még taknyik vagyunk,ezért is lettem volna benne egy sétában,de lakásban,összezárva már nem vinném csemetémet!bocsi,úgy belelkesedtem,hogy ezt el is felejtettem! :?
úgyhogy mi csak kis sétát vállalunk!bocsi,de semmi gond,ha inkább lakásos bulit tartotok,akkor mégis kiviszem anyut a telekre és ott futtatom a házinyulamat! :lol:
viszont ez a csajos,dumcsis buli nagyon bejönne nekem is!!!!!!!csak vigyázni,mert ha én egyszer elkezdek beszélni.... :twisted:
na azt mikor csináljuk?minnél elöbb,jó?
na megyek aludni,reggel jövök és figyelem hogy alakul a napunk!puszi és jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu,
Tok aranyos Benia kis furtjeivel! Olyan edesek, amikor picik, olyan kis hurkasak!

Ayse, Rokica
Reszvetem!

Rokica,
Sokszor kel meg Zsuzsa ejjelente? Miert csak a hatranyairol ismerted meg a tapszert?
Amikor ejjel felkel Zsuzsa, mindig enni akar?
Szegeny, probalj meg pihenni, amikor csak tudsz!!!!

Megann,
Tan csak nem????????????? Franciaorszag???? Es melyik resze?
En hazavittem Matthieut autoval, 1 eves volt eloszor.
Valoszinuleg Balazzsal nem vallalnam be uezt az utat, o egy kis ordogfioka. :lol: :lol: Nem birja sokaig az autot :cry:

Totka,
Koszi szepen, Anyam, hat ez nem igaz hogy milyen jol nez ki, ahhoz kepest ami volt tiz eve!!!!!!!!!!!!
Lehet, hogy megmartoztatom magam a nagyfiammal, miert ne, van fedett resze is es ha jol lattam a lapon, akkor meg csuzda is van!!!!!!!!!!!!! Koszi, koszi, koszi,nagyon rendes vagy. Lehet, hogy meg ossze is futunk :lol: :lol: .

Annamami
Nincs mit :oops: , a lenyeg, hogy meggyogyuljon minel hamarabb a kislegeny es te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo ejszakat!!!!! Ja igen, jo a pled, csak ne torje a kis nyakat.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Csajok!

Én léptem fürdeni, meg alukálni, holnap nehéz napunk lesz, ki kell pihennem magamat :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Emese!
Nekem nem gond, ha kicsit taknyik vagytok, az már úgysem fertőző. Ha Andreának se baj, jöhettek nyugodtan. :?:
Esetleg mehetünk együtt is.

na tényleg megyek

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi! na most sikerült elküldeni, mert vacakolt valamit ez a sz@r gép

Megann
ez tényleg gáz :( még lenne véleményem, de inkább nem az éteren keresztül...

tali meg lesz, az tuti :D

KépKép
KépKép
and

Emese!
van terasz, ahova szépen süt nap, ma ott aludt Eszti! kert is van, de az most elég dzsungel, mert nem hagytam apát a hétvégén füvet nyírni :oops:
majd legfeljebb nem csókolódznak most a fiatalok :lol: :lol:
neked is elküldtem egyébként!

KépKép
KépKép
and

ha még valakinek eszébe jut jönni az írjon vagy hívjon (akár holnap bármikor), a tábliban a telcsiszámom.

KépKép
KépKép
and

köszönöm,akkor lehet megyünk,majd holnap még jövök ide a géphez és eldől!de köszönöm és jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Juci! közben próbáltam elküldeni többször a pü-t. most vagy megkaptad már 20x, vagy egyszer se :roll:

KépKép
KépKép
and

na akkor én is lépek, és nem pakolok hanem megyek aludni :wink:

KépKép
KépKép
and

de lehet, hogy kedvet kapok Emesétől és csinálok egy nyelvnyújtogatós sormintát még itt magányomban :D

KépKép
KépKép
and

inkább mégis megyek aludni, na pá

KépKép
KépKép
and

jó reggelt!
ma korán keltünk és az éjszakánk sem volt az igazi, úgyhogy kell egy kis társaság, hogy kibírjm a napot :)

KépKép
KépKép
and

jóóóó reggelt!
na úgy dntöttem,hogy mi nem megyünk,mert azért még igenis,hogy orrfolyósak vagyunk és annyira,hogy nem zárt helyre és társaságba nem való!majd legközelebb!
és anyumért kimegyünk a telekre(nincs messze,Pismány,Szentendre után),mert múltkor megtámadta egy kutya,amikor állt a buszmegállóban és csak az orosz temperamentumának köszönhette,hogy a megvadult kutya eliszkolt! :shock: és Kisnyuszimnak is jót fog tenni egy kis telken való huligánkodás!és tegnap este a takarítónénink is szólt,hogy most délelött jönne,mindjárt itt is lesz és ......igazából ez nem zavart volna be :lol:
lényeg,hogy jó talit nektek és beszéljetek helyettem is!a dumcsi már nagyon hiányzik! :roll:

Juci,szombaton talizom apóssal,addig átküldöm neki a leveled!
minden betegnek gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!én is inkább azért maradok ki a mai taliból Kisnyuszimmal,hogy nehogy valaki miattunk essen vissza!már mindenki unja ezt a takonykórt!
csók csajok,lehet altatás után még jövök! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann!

Szerintem sem nagyon érdemes felidegesíteni feleslegesen magatokat ezen az "előadáson".
Akkor inkább töltsétek együtt az az időt.

Figyu, Megann, a fogyókúrád kellős közepén minek vettél Te muffinsütőt????
De azért el ne ajándékozd, szerintem lehet fogyőkúrás muffint is csinálni.
Ahogy a mi Norbinkat ismerem, biztos erre is van vmi tuti receptje.
(na, most olvasom, hogy ezt a részét már kitárgyaltátok...)

Tényleg, Norbiról jut eszembe, láttátok a tv-ben, hogy milyen beteg volt (vagy még mindig) a Réka???
Összeszedett vmi súlyos tüdőgyuszit, és végül a mellhártyája is leszakadt...

Thomasanne!
Igen, tudom, hogy elég alacsony a srác :) És a legjobb, hogy pont nem is tartoznak az alacsony, vézna pasik az eseteim közé. Én olyan bujós vagyok,
aztán jól mutatnék egy pasihoz bújva :)
De hát vannak kivételek, bár a 160 cm tényleg nem sok. Bár, ha belegondolok, kidöntve minden fát meg lehet mászni... :) :) :) :) :)
Na jó, befejezem, csak még annyit, hogy szerintem elég jókékpű, talán az fogott meg jobban...

Benianyu!

Annyira, de annyira irtó édes ez a kép Beniről!!!! És nem semmi az ő hajkoronája sem!
Tök jó neked, van egy barna, meg egy szőke bongyorkád...

Tényleg, gondolom, neked is természetesen göndör a hajad, ugye???

Nyúlné!

Már meg ne haragudj, de én, mint ős szentendrei, (és remélem, még egyszer újra az leszek), szóval Pismány az még bőven Szentendre része!!! Sőt, az elit része. De hát ezt nyilván Te is tudod.
Ja, és már múltkor is szerettem volna kérni, ha lesz egy kis időd, írd már le légyszíves, hogyan inhalálasz Kisnyúllal!
Köszi!

Kép
kuha

Sziasztok...

lemaradtam pár körrel...
most akkor babás-vagy baba nélküli tali és akkor hol? Helyileg ?

Amíg van áram...bekukkolok....

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!
ma babás nálunk, ha van kedved gyere (akkor felhívlak a részletekkel ha megvan az elérhetőséged) baba nélküli meg nem tudom mikor :)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok! Nem olvastam vissza...

Mi biztos nem megyünk ma sehová, tegnap visszajött ugyanaz a zsibbadás, ami májusban volt. Lezsibbadt a jobb karom, fél arcom úgy, hogy beszélni nem tudtam (félelemetes érzés).

Ügyelet (már ha fölvették volna a telefont-hallottatok már ilyenről :? ), Nyírő Gyula Kórház, neurológia, gyógyszer, benn akartak tartani, de saját felelősségre inkább hazajöttem.

Már jobban vagyok, kicsit még fáj a fejem, ma megyek kivizsgálásra.
Röviden ennyi.

Pocaklakó jól van, ő ezerrel mocorog...

Majd jelentkezem.

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ne már!!!!! :( :( :( :( :( :( És mit mondanak, mitől lehet ez????
Jelenkezz, ha tudsz, hogy mik a hírek!!!

És vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kuha

Jó reggelt!

Leon már fel is van öltövze, a kakaót is megitta:))

Évi!
Neked nincs kedved ma jönni Andreáékhoz? Az Örsön szívesen felveszlek!

Emese!
:cry: :cry:

Bodza!
Hú, ez a zsibbadás ijesztően hangzik! :(
A múltkor mi volt a baj, mitől jött rendbe?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt!

Talizóknak jó talizást!

And
Megkaptam 5ször a pü-et. Nem tudom, hogy a válasz átment e végül. Vacak a babanet :cry:
Mindenesetre nagyon köszönöm és szeretném az elérhetőségét elkérni. És a Jucira és az Angira is hallgatok. Itt :lol:

Bodza
Remélem semmi komoly. Ez mióta babát vársz azóta van, ugye?
Lehet, hogy nyomja a baba vmelyik idegcsomódat, ha "ráfordul"?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi!

Úgy látszik, az égiek úgy akarják, hogy ma semmiképp ne menjek sehová!

Kb. 2 napja kértünk időpontot a gázos fickótól, hogy itt a fűtés-szezon, kukkantson rá cirkóra.
Hát tegnap este hívott, hogy ma 11 és 1 óra között tudna jönni vmikor.
Úgyhogy én itthon várom, hogy jöjjön.

Kép
kuha

....

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

atya ég Bodza!!!
pihenjjjj! és nagyon vigyázz magatokra!!! nagyon sokat gondolunk rátok!
és a vérnyomásod rendben?!

KépKép
KépKép
and

..

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi, milyen korán kelt ma Leon :wink:
úgy látszik volt ma valami a levegőben...
jó, hogy mondtad Kuhának, én is akartam kérdezni, de már látom, hogy :(

Kisnyúlnak is jó hulingánkodást a nagyijánál :)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Bodza
Vigyázz MAGATOKRA, majd írj, mit mondtak!
Talizóknak jó dumcsikat!
Én meg megyek így taknyosan ablakot pucoválni! :? :? imádom! :(
Szép napot Mindenkinek, taknyisoknak jobbulást!
Pussz.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Még valami (mindíg későn jut eszembe)

Megann
Hogy álltok Floridával?????Mentek?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi, And, tegnap figyeltem ám a szervezkedésre, csak nem akartam beleszólni, mert úgyis olyan bizonytalan vagyok. Szóval én most dolgozom, aztán apa itthon van, együtt ebédelünk, aztán Julcsi alszik. Utána mi biztosan megyünk valahová (park?), de And, azért hozzátok nem békávéznék el ennyi időre, mert mire odaérünk, jöhetünk is vissza.
De ha megunjátok a lakást, jöhetnétek délután együtt a Szent István parkba ... hihihi, csak hogy tvább kavarjam a programot. Meg persze más is, ha van kedve. Róki? Annamami, te már otthonosan mozogsz itt, de tudom, hogy még betegeskedtek.

Bodza, ez elég rosszul hangzik, de tényleg valószinű, hogy a baba nyom valamit. Jó ijesztő lehet, remélem, nem jön elő többet.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Pokolian fáj a fejem és ahelyett, hogy főznék a holnapi vendégseregnek, meg koszt vakarnék, mást vakarok itten... :oops:
Úgyhogy főként egyirányú közlésre leszek képes. :oops:

Annyit láttam, hogy Bodza! Te jó ég! Nagyon drukkolok, hogy minden jól végződjön!!!!!

A legfontosabbat kihagytam tegnap: Andris megtett 3-4 lépést önállóan! A foteltól felém jött! Meg egyre többet dumál: add ide (hajde), Apa, Anya, kuku(cs). Ezeket teljesen jól használja. De nagyon sokmindent elismétel akkor, amikor mondjuk, persze ezekről fogalma sincs, hogy micsoda.

Lili próbálja megfejteni, hogy ki lehet Jézuska és hogyan "dolgozik":
- A Timi (barátnője) kinőtte az autósülését. - mondja Lili.
- Akkor venniük kell újat!
- Igen. De milyen jó, hogy nekünk nem kellett fizetni érte (karácsonyra vették neki a szüleim, az ezer játék mellett). Csak a Jézuskának. Odament a boltba, elvette, mert Ő láthatatlan.
Ezen azért elgondolkodik, morális érzéke berzenkedik ellene:
- Á, az nem lehet, a Jézuska nem csinál ilyet. Akkor úgy volt, hogy a hangját lehet hallani. Odament a boltba és szólt, hogy neki kell egy autósülés. És akkor adtak neki, Ő meg odaadta a pénzt!

ayse

itt vagyunk,megvagyogatunk.....

1. talizóknak jó talizást,mi sajnos nem vagyunk party-képesek,még park-képesek sem(Majola) :cry: :cry: :cry: brühühühühü.... :cry: :cry: :cry:

Aniko,
beadtam Mazsinak az első adagokat és várom a csodát!!!! :wink:
Szerinted mennyi idő kell,míg "használ"??? :roll:
Éjszaka "elég jó"volt,csak 3 x keltünk,de porszizni nem kellet csak szopizott.

BODZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÉRLEK ÍRJ,HOGY MI VAN VELETEK,JOBBAN VAGY-E,MERT MARHÁRA IZGULOK ÉRTETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annamami

Aniko,
csak azt nem tudom,hogy ami Marci nózijából jön(bocsi)...olyan fehér-néha átlátszó és sűrű,mint a folyékony ragasztó.
de se nem sárgás se nem zöldes.Ha nagyon sok van pl.alvás után inkább fehér,mint a tej.
Akkor most a kalium bichromicumot vagy a nux vomicat adjam szerinted????? :roll: :roll: :oops: :oops:
olyan értetlen vagyok.... :oops: :oops: :oops: :(
annamami

Ayse, nagy taps Andrisnak, aki hamarosan Lili nyomdokaiba lép és olyan jó dumája lesz :)
Ez a Lili: eszméletlen, milyen komolyan gondolkodik, és mennyire érdeklik a nem látható dolgok is! Annyira várom már, hogy Julcsival is lehessen beszélgetni.

Ő nagy dumás lett már, fel sem tudom sorolni, mi mindent mond. Például a játszótéri barátnői nevét is. Kedvence a lába, amit lábinak hiv, meg a másik lába, aminek má' a neve. Na meg a másik kezének is ugyanez. Az ajtóhoz érve mondja, hogy ajtó, meg bomb (gomb, amivel a bejárati nyilik).
És olyan jó, hogy kezd bújós lenni, már nem olyan vadóc, kicsit cicásabb :)
Na megyek, kiscica felébredt.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Megvagyunk mi is!
Délután Nati kicsit eljátszott magában, gondoltam, írok pár sort!
Megírtam, megjelent a csaj és addig-addig variált a lábamnál, amíg kikapcsolta a gépet! Háát, szétvetett az ideg! :twisted:

Most jól leraktam aludni! :lol:

Zsuzsa!
Olyan kis okos Julcsika! :) Mindig elámulok, miket mondd már!
A barátnőit név szerint szólítja?? :shock: Vagy csak úgy mondogatja a nevüket? :roll:

Bodza!
Húú, vigyázz nagyon magatokra! Drukkolok, hogy megint gyorsan elmúljon ez a valami és ne okozzon több gondot!
Mesélj majd, hogy vagytok!

Annamami!
Ti szegények, ezt jól benyeltétek! :(
Remélem hatnak majd a homeos bogyik!!!!!!!!

Barbi!
Hát, erről a taliról jól lemaradtam! :( :( :(
Csak délelőtt olvastam vissza, tegnap nem jutottam géphez.
Sajnálom nagyon!

Juci!
Szegény Marci! :( Olyan rossz, hogy ilyen gondjai vannak szegénykének! Nagyon remélem, hogy nem lesz szükség tükrözésre és nyúlné apósdokija tud valami bíztatót mondani!

Nati tegnap már 6-8 lépést tett egyedül. De nagyon kell csalogatnunk Apával! Valahogy mintha még félne egyedül, pedig, ha nekiindul, annyira nevet, akkor már tetszik neki a dolog!
De legtöbbször még mászásba vágja magát és úgy teper.
De nem vagyunk telhetetlenek, örülünk ám nagyon! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Megvagyunk mi is!
Délután Nati kicsit eljátszott magában, gondoltam, írok pár sort!
Megírtam, megjelent a csaj és addig-addig variált a lábamnál, amíg kikapcsolta a gépet! Háát, szétvetett az ideg! :twisted:

Most jól leraktam aludni! :lol:

Zsuzsa!
Olyan kis okos Julcsika! :) Mindig elámulok, miket mondd már!
A barátnőit név szerint szólítja?? :shock: Vagy csak úgy mondogatja a nevüket? :roll:

Bodza!
Húú, vigyázz nagyon magatokra! Drukkolok, hogy megint gyorsan elmúljon ez a valami és ne okozzon több gondot!
Mesélj majd, hogy vagytok!

Annamami!
Ti szegények, ezt jól benyeltétek! :(
Remélem hatnak majd a homeos bogyik!!!!!!!!

Barbi!
Hát, erről a taliról jól lemaradtam! :( :( :(
Csak délelőtt olvastam vissza, tegnap nem jutottam géphez.
Sajnálom nagyon!

Juci!
Szegény Marci! :( Olyan rossz, hogy ilyen gondjai vannak szegénykének! Nagyon remélem, hogy nem lesz szükség tükrözésre és nyúlné apósdokija tud valami bíztatót mondani!

Nati tegnap már 6-8 lépést tett egyedül. De nagyon kell csalogatnunk Apával! Valahogy mintha még félne egyedül, pedig, ha nekiindul, annyira nevet, akkor már tetszik neki a dolog!
De legtöbbször még mászásba vágja magát és úgy teper.
De nem vagyunk telhetetlenek, örülünk ám nagyon! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

sziasztok!

nagyjából rend van, most Eszti az apjával szedi épp szét a lakást :)
Barbi, Róki! köszi, hogy eljöttetek! kicsit csendes "buli" volt, de nagyon örültem, hogy itt voltatok, és tudtunk egy kicsit dumcsizni is!!
én nem csináltam most képet, vároma tiéteket :) Eszti jól fejreesett egy kanállal a kezében, amíg pakoltam, persze fémkanál volt, még jó, hogy nem volt a szájában.

Zsuzsa, de okos Julcsi, hogymár ennyi mindent mond!!

Ayse! gratula Andris első lépéseihez! Liliért meg én is odavagyok :)

Bodza, adj hírt magatokról, hogy mi volt a kivizsgáláson!!!

Hajni, olyan aranyos ez a fürdőhabos kép Pannáról :)

ma korai fekvés lesz, mert nem sokat aludt napközben a csaj, és este megyünk moziba! nem arra vajnásra, mert kiderült, hogy az jövő héten lesz, de mivel már beszerveztük a húgomat, jól kihasználjuk az alkalmat :D :D

KépKép
KépKép
and

sziasztok!

nagyjából rend van, most Eszti az apjával szedi épp szét a lakást :)
Barbi, Róki! köszi, hogy eljöttetek! kicsit csendes "buli" volt, de nagyon örültem, hogy itt voltatok, és tudtunk egy kicsit dumcsizni is!!
én nem csináltam most képet, vároma tiéteket :) Eszti jól fejreesett egy kanállal a kezében, amíg pakoltam, persze fémkanál volt, még jó, hogy nem volt a szájában.

Zsuzsa, de okos Julcsi, hogymár ennyi mindent mond!!

Ayse! gratula Andris első lépéseihez! Liliért meg én is odavagyok :)

Bodza, adj hírt magatokról, hogy mi volt a kivizsgáláson!!!

Hajni, olyan aranyos ez a fürdőhabos kép Pannáról :)

ma korai fekvés lesz, mert nem sokat aludt napközben a csaj, és este megyünk moziba! nem arra vajnásra, mert kiderült, hogy az jövő héten lesz, de mivel már beszerveztük a húgomat, jól kihasználjuk az alkalmat :D :D

KépKép
KépKép
and

Thomasanne
ezt írta a Főnököm Nektek.Hajni!
Van ilyen, hogy puha a gégefedő- malatia ( kinövik, mivel a porc
megerősödik). De a leírtak alapján inkább laryngitis subglottica.
Kelelése abi., loc. steroid és antihisztamin. Erős fulladás esetén
gyermekorvosi ügyelet. 6 éves kor után általában kinövik. Addig is, ha
lehetséges virágot ne rakjanak a szobájába a gyermeknek és a szőrös
állatokat ( gyermekjátékok) ne rakják este az ágyába.
> Keszthelyi

Tököltem vagy tíz percet, hogy elküldjük Neked priviben, de nem engedte :(
abi=Antibiotikum.
pussz.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Andrea!
Nagyon köszönjük a vendéglátást, az ebédet, szuper jól éreztük magunkat!!!! :D
A házatok nagyon otthonos, tetszik :D
A buli meg kicsi volt, de ez semmit nem von le az értékéből. :lol: :lol:
Eszti esése :(
Mozi :D

Ayse!
Gratula Andrisnak a lépegetéshez, ügyes kissrác!
Lili meg eszméletlen okos kislány, folyton jár a kis agya a dolgokon, mindig próbálja kikövetkeztetni, megmagyarázni a dolgokat.
Nolcsi kezdett el valami hasonlót mostanában, folyamatosan kérdez, meg megmagyarázza mi miért van. Persze csak az ő szintjén. :lol:

Andi!
Sajnálom, hogy lemaradtatok :(
Majd legközelebb inkább rádcsörgök, oké?! :D
Natinak is gratula, ügyes ő is, hogy elindult.

Azt hiszem, ma mi is korán fekszünk, mert Noel már 2. napja nem alszik délután, Leon meg szintén keveset aludt.

Képeket próbálok tölteni, tegnap is szerettem volna, de nem engedte a babanet :evil:

Most sem engedi :evil: :evil: :evil: :evil:

Más valaki tud képet feltölteni???????

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami,

mind a kettot add neki es is adom egyszerre most eppen. Vagyis harom-harom szem mind a kettobol, egyszerre, reggel delben este!

Mikor hat?? :lol: Most komolyan en negyedik napja adom, meg mindig a fiam orra, de mi a sargasbol visszalltunk feherre es mar nem dugul es nem szipog este. Remelem nektek is ilyen gyors valtozas lesz. Mar az elso alkalommal hatnia kellenne, nagyon szoritok, hogy jo ejszakad legyen.

Most megyek, negy gyerekem van ma, en vigyazok a sogornojere is!

Puszi
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Andi! én is sajnálom, hoigy lemaradtatok! :( de azért nem volt olyan, amit nem lehet bepótolni :wink:

Barbi!
Eszti már alszik, már 6-kor elkezdtünk fürdeni :lol: remélem, amíg moziban vagyunk meg sem fog mukkanni.
és örülök, hogy azért jól éreztétek magatokat és tetszett itt!!!

annyira sz@r a film választék :( a gésás filmet még mindig nem tudtam megnézni :( nem baj, azért mgyünk :D

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?