Neet!
Na, röhögés az volt! Szerencsére nagyon jó fejek a barátnőim, amíg én Bazsót tettem rendbe, ki is takarították a szőnyeget
MOndjuk szokva vannak a dologhoz, az egyiküket Bazsó 3 hósan telibekakilta, és abból sem lett semmi gond, sőt, azóta is sokat emlegetjük

Csak én pironkodom
Tinu!
Biztos rossz lesz Apa nélkül, de az tényleg nagyon gáz lenne, ha vad idegen emberek előtt kellene szoptatni, meg hasonlók. Egyrészt minden cuccunkat zárni kellene, nehogy ellopjanak valamit, plusz épp elég ott a babánknak megfelelni. De ezért jó az egyágyas szoba!!!
Olyan miss pichásnak hangzik ez az egyágyas-szobás dolog, ha belegondolok, hogy mennyire király dolog Magyarországon már az is, hogy csak 1 szobatárs van, és 4 emberre jut egy fürdőszoba, de engem is nagyon zavart a szobatársam. Végighorkolta az éjszakát, semmit nam aludtam, majd másnap reggel elkezdett panaszkodni, hogy milyen hangosan horkoltak a szomszédban

A szopizást meg csöcsözésnek hívta

ami szerintem elég közönséges, és engem zavart.... És nem éresztem sorsközösséget se vele, se a másik szobatársammal. Mindeketten 1-2 óra alatt megszültek, villámhárítós mellbimbójuk volt, úgyhogy simán tudtak szoptatni, én meg olyan béna voltam..... Na, de majd most megmutatom

Egyébként a második szobatársamtól sokat tanultam, és azt kell, hogy mondjam, hogy első gyereknél hasznos volt!!!
Szóval, úgyis ott fog kiderülni minden!!!
Ancsi!
Szerintem is most minden sokkal jobb lesz, főleg azért, mert már tudom, hogy fel lehet ebből épülni

Tegnap megvettem a Tenámat
Szrekuc!
Nekem minden nyomta a gátsebemet.......
Ez a cékla dolog így várandósan elképzelve kicsit erős

, De ha Ábel eszi, akkor biztos nem rossz!!!
Zsanci!
Ha az égiek azt mondanák, hogy figyelj bébi, garantáljuk a szőke kék szemű kislányt, akkor hogy állnál a kérdéshez?????
És Te miktől félsz? Engem nagyon érdekelne......
És én is kérhetek mindenféle CD-ket???
A múltkor találkoztam egy csajjal a játszón, már írtam, de akkor nem tudtam jobban kifejteni, és Fantha Zsuzsa volt a szülésznője, és nagyon vérprofinak tartja!!!! Nagyon nagy lett a második gyerök,és hát még mindig hatalmas a feje, és mégsem kellett gátmetszés! Csak ha valakit érdekel szülésznő ügyben!!!