2006.12.19 23:19
Szerző: julcsianyu
Kedves Adri!
Nem tudom benezel-e meg ide,már biztosan elmondtad a szuleidnek a babat,hogy reagaltak.
Én is leirnek egy tortenetet,hatha segit.
18 évesen jöttem össze a ferjemmel,most 22 éves vagyok.A kapcsolatunkat apukam nagyon ellenezte,folyamatosan támadta a párom,pedig apukam egy nagyon jo ember,csak kicsit zárkozott.Mindig imádtam,tudtam,hogy ő is,de az a fajta volt akivel soha nem beszelgettunk.Ő ilyen,talan attol,hogy anyukam meghalt,nagyon szerettek egymast.Szoval minden szinten utalta ezt a kapcsolatomat,és én 19 évesen,miután érettsegiztem és elvegeztem egy technikumot ,eljöttem otthonrol és Pestre költöztünk a szerelmemmel.Apu azt mondta,akkor neki nincs többé lánya.Nem is keresett.A párom nagyon szeretett volna babát(Ő már 28 éves volt akkor),és én fiatalkorom ellenere azt mondtam legyen.3 honapra rá megfogant,boldogok voltunk.Igen ám de el kellett valahogy mondani apukamnak,ő nem tudta,hogy terveztuk.
Akkor azert mar beszéloviszonyban voltunk.Apu azt mondta nem örül és nem akar nagypapa lenni,de "most már mindegy."Ezt mondta.Egesz terhessegem alatt nem emelte fel a telefont,hogy megkerdezze mi van velunk,mikor mondtam,hogy kislányom lesz,lecsapta a telefont.Tudtam,hogy erdekli,de borzaszto büszke ember,bár ez mar a butasag hatarat surolta.Most 18 honapos a kislányom,közben a kedvesemmel össze is hazasodtunk,a kislányom ott volt az eskuvonkon:)
Visszakoltoztunk abba a varosba ahol azelott éltunk.Most az apukam egy napot nem bir ki az unokaja nelkul,meghalna érte,rajongasig szereti,könnyekig meghatodik amikor a lanyomtol puszit kap.A vilag legjobb nagypapaja és varja a kovetkezot!!!!Amit mondjuk én nem vallalok,mert kicsit kijott rajtam ez a gyes-betegseg,de ez mar egy másik téma.
Ezt csak azert irtam le,mert irtad,hogy tartasz a szuleid reakciojatol és gondoltam hatha segit.Persze,ha jol reagaltak,annak nagyon örülök:)
Én emlekszem nagyon el voltam keseredve,pedig mindenki mondta,hogy majd ha meglesz a baba,apukam biztos más vélemenyem lesz már.De en mindig mondtam,hogy kizart dolog,annyira mar ismerem.És hihetetlen a valtozasa.Ha csak fele ilyen jo apa lett volna...
Ha erre jarsz irj kérlek mi van Veletek,annyira magamra ismertem ,ahogy olvastam a soraidat!
Minden jot Neketek:)