Quito:
Gyönyörü szép a neve a kislányodnak de még gyönyörübb maga a kishölgy.
Hettie:
Nekem inditották a szülést de elötte valo nap közölték enni már éjfél után semmit nem lehet inni szabad de csak teát vagy vizet..Na de utánna 2 big mac azonnal lecsuszott..
Bujka:
Milyen édesek a fiaid .Nagyon hasonlittanak egymásra..Ne is válogass szivessen nézegessük a babákat mindig..
Rolex:
Zsofika nagyon szép kis hajasbaba..Épp összeillenek a fiammal séroügyileg
gesztenye:
Mi a patak és a Göncöl sarkánál lakunk majdnem(nem a hid alatt!!
beuka:
Marvin alapjáratban nyugis baba alig van hangja szomszéd meg is lepödött hogy már itthon vagyunk.mert még nem is hallották a hangját..bár az elsö éjszakák nyügisek voltak csak kézben akart aludni,de ma éjjel ott tartottunk hogy 2-7-ig aludt.Akkor is én keltettem mert majdnem szétturrantak a cickoim..De lehet csak csel volt a mai éjszakára..
Krisszi :
Megnyugtattál a házasélettel kapcsolatban..Bár nekem hol van az még..
Ákata:
Jobbulást apának..
Melodia:
Ha ez megnyugtat én abban a farmeromban ügyintéztem ma amit elötte hordtam.. 11 kg leugrott egyböl..Még 3 van rajtam de az talán a cicimen ül..
Rönci:
Maradjon csak bent még a lurko ..
Ma elindultam elintézni a papirokat a Taj kártya 5 perc alatt megvolt de az anyagi dolgok ügyintézése kész katasztrofa..Csupán 44-en voltak elöttünk szinte mindenki aprobbnál aprobb gyerekkel..Erre az informácionál megkérdezi egy hölgyemény hogy kisgyerekkel nem engednék-e elöre (kb 1 éves gyerek ült a karján)..Majdnem elkapott az idegbaj..Mondtam is neki otthon vár a 9 napos babám..a végén ugy döntöttem postázok mindent..nem tudom igy mennyi ideig tart majd..
Szép délutánt mindenkinek..
Ime az én kis ürhajosom:

[/url]