A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Barbi!
Eddig egy gyönyörű rózsaszínű poncsódat csodálhattuk meg a babanet oldalain, arra is jól emlékszem! :)
Régebben a vállam fájt, arra azt mondták a stressztől van. Szerintem ebbe is belejátszik, meg a helytelen tartás. A szabványkonyha pultmagassága nekem alacsony. Egy nagyon hülye szögben kell görbülnöm :evil: . Tudom, mi rá az ellenszer: sport, úszás, masszázs. Amíg Andris nem alszik éjszakánként (ma kétóránként ébredt), sztem sansztalan számomra a kitartó sport :oops:
A sérv az viszont kegyetlen lehet :(.

Totka!
Jobbulást Nektek!
Megváltás lesz, ha már a wc is szóba jön!!!

ayse

sziasztok!

Eszti reggel 7-ig csak 1x kelt fel, utána meg hagytak az apjával aludni majdnem 9-ig! :) délután meg rekordot döntöttünk, mert 3,5 órát aludt!!! Barbi, légyszi gyertek máskor is, hátha elkapott valamit Leontól!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

olyan szép képeket raktok fel, nagyon hangulatosak!!! még a végén én is megszeretm ezt az évszakot :)

Lilinek mi is boldog első szülinapot kívánunk!!!!

Benianyu, nagyon jó az avatar képed! :)

Ayse! szuper jól néznek ki a torták! bizti nagyon finom is lett mindegyik, és akkor még a fő fogást nem is láttuk :) Andris tényleg olyan szép, mint egy kislány (ezt bóknak szántam!)!
én mindig elbizonytalanodom, mielőtt kijelenteném, hogy legközelebb férfinak szeretnék születni :) de azért kipróbálnám.

Andi!
ha legközelebb eljöttök, meglátod! :wink: és köszi :)

Kuha, engem érdekelne, hogy hogy csinálod az isteni fincsi húslevest! a múltkori családi partyn azt adtam ebédre, állítólag ízletes volt, csak kicsit sótlan :oops: a sóval hadilábon állok, mi emberrel mindent sótlanul eszünk, ember is csak a paradicsomot sózza meg.

KépKép
KépKép
and

Barbi
Ezresért??????Hol találtok ilyen honlapokat?????(mondjuk, én egy Anatómia könyvet rendeltem a Medicinától, de ezen kívül még soha nem rendeltem a netről)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Drága druszánk Lili! Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

And!
Mi se sózunk túlzottan, de sztem ez inkább jó.
Én se lennék ám igazából férfi, csak sokszor úgy érzem, nekik a könnyebb vége jut. De ne legyek igazságtalan, amíg főztem a férjem végignyalta az egész lakást. Én nem tudtam volna ilyen gyorsan megcsinálni!

ayse

Hátfájósok, vállfájósok, ill.Mindenki, akinek valamelyik izomcsoportja fáj!!!!!!
Vikinek már ajánlottam, szerintem nagyon jó, a Naturland Inno Rheuma fürdőolaja!!!!!!!!Bármely patikában, drogériában kapható, 4-5 alkalomra elég, 8-900Ft körüli az ára.

KépKép

Hajni&Panna
totka

én is most mondtam apának, hogy elkérem a közös ismerősünk ortopédusának elérhetőségét, mert minden lépésnél húzódik valami valahogy, szóval fáj. a derekam nekem is :( a vállamnál is van két csomó (2 oldalon), nekem is azt mkondták a stressztől, mondjuk, amióta itthon vagyok sztem csökkent a mérete. kampányszerűen masszíroztatom is, amikor elutazunk valahova. persze azt mondták, hogy hetente 2x kellene :shock: :shock: , aztán meg heti 1x.

holnap kezdődne a tejterheléses naplóvezetés, de én már most elkezdtem egy kis bűnözéssel, hogy legyen ideje felszívódni :D

Barbi, tényleg marha jól áll neked a poncsó! nagyon csini vagy!

lányok, kezdjünk el beszélni arról, hogy mikor m együnk együtt valahova babák és pasik nélkül! nhogy elfelejtődjön!
ja, amikor mondtam apának, hogy elmengyünk együtt, babák nélkül, amíg az apák vigyáznak a csemetékre, jól megijedt, hogy mit fog csinálni ez a sok apa együtt a sok babával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azért erre beneveznék! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
and

Hajni, köszi, már akartam kérdezni :D

KépKép
KépKép
and

Ayse!
Hú, de jó a memóriád :D
Hát igen, nekem is rendszeresen, naponta kéne tornázni, meg úszni, meg persze fogyni egy kicsit :oops: :oops:
Na én itt akadtam el, mert még a tornát, úszást csinálnám is, de a fogyás.....az a nehéz dió.
Tornázni próbálok, ha nem is minden nap, de ez ugye speciális gyógyi, nem zsírégetős. Csak a gerinc tartóizmait, meg a hasfalat erősíti.

Andrea!
Hát igen, nagyon elvonultak susmusolni az étkezőbe, reméljük Leon kioktatta Esztit, hogyan kell jól aludni :lol: :lol:

Hajni!
A babaszoba.hu-n, meg a teszvesz, vatera.hu-n. Az utóbbi kettő licitálós oldal, tele van gagyival is, de ki lehet fogni jókat is!
Pl. ezt a kabit a vaterán vettem. Meg vettem ott vadi új piros dzsekit, szürke belegombolható kardigánnal, ami vadi új és szintén egy ezres volt.
Emese is tanusíthatja, hogy nagyon tuti kis darab, mert először 80-t rendeltem, de az kicsi lett Leonnak, de Marcinak meg jó. Így Emese elvitte a 80-t, én meg rendeltem egy nagyobbat.
Ráadásul a piros kabival nagy mázlim volt, mert házhoz hozta a csajszi, mert ide jár a közelbe suliba..... :D
De a másiknak 300 Ft volt a postaköltsége, még úgy is bőven megéri.
Igazából az a titka az internetes vásárlásnak, hogy minden nap kell nézegetni, mert nem biztos, hogy pont akkor van olyan, amit keresel, de lehet, hogy másnapra meg már igen. Nagyon sok hirdetést raknak fel naponta, szinte több százat.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Rakok fel képet az új, tuti kis piri kabátról:)))

Nagyon belelendültem most a képfelrakásba, remélem nem baj :oops:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bodza
Szerintem is pihenj amennyit csak bírsz, használd ki ezt a pár hetet.

Andrea
A házatok nagyon szép, a tali miatt roppant irigy vagyok, de egyenlőre még egy autónk van. Apa szegény lefagyna reggelente a motorrol, így fájó szívvel, de belenyugodtam, hogy szobafogságra vagyunk ítélve.

Benianyu
Szupi a fiúk avatar-os képe.

Nyúlné
Pismány? Pár éve mikor telket kerestünk, nagyon beleszerettünk abba a helybe. Kis is néztünk egy telket fennt a hegy legtetején, iszonyú szép kilátással, szép kis faházzal. De akkor nem tudtuk eladni a lakást, így ugrott a telek. Azóta már belátom, hogy nekünk az nagyon kiesett volna mindentől, de a szerelem megmaradt.

Mindenkire nagyon irigy vagyok, aki kirándulni jár a családdal. Nekünk max. a hétvégi bevásárlást lehet kirándulásnak tekinteni, mert Apa itthon is állandóan dolgozik. Sajnálom szegényt, de még mindig sok a munka a házon és a ház körül is.
Ma délelőttre kimenőt kaptam, elnéztem a High Care nyílt napjára. Szépeket mondtak, jó sok pénzt kérnek mindenért, de nekem nincs erőm, energiám, kitartásom a fogyókúrához és a tornához. Úgyhogy minden elismerésem, aki a fogyi ezen módját válassza.
Szóval a Brigi délelőtt Apával volt. Még soha nem altatta el a Brigit, úgyhogy kiadtam az instrukciókat mit milyen sorrendben, hogy csináljon altatás előtt. Du. 2-re értem haza, a gyerek nem alszik, vörösek a szemei, Apa telefonál. A guta majd meg ütött. :evil: Azt mondta, hogy a Brigi nem akart aludni, állandóan az ajtó fele mutogatott, tehát kijöttek és játszottak. Nem érdekes, hogy szétvakarta a szemét, teljesen összekócolta a haját, olyan álmos volt szegény. A férfiak miért nem tudnak gondolkozni? :x
Mondanom sem kell, hogy egész délután nem tudott már elaludni, átlendült a holt ponton és írtó nyűgős volt. Este pedig kidőlt a cicin kb. 5 perc alatt.
Na, jól kipanaszkodtam magam.
Néhány kép a huligán kislányunkról.

Minden tálba, lavórba, dobozba megpróbál belemászni kisebb-nagyobb sikerrel.
Kép
Mióta ezt a járgányt megkapta le sem lehet szedni róla.
Kép
Kép
Anya mit is nyomkodott, hogy forogjon ez az izé???
Kép

Kép
Kép
maresz

Maresz!
köszi :) és apa nem hozna el benneteket egy darabon? akkor ti is tudnátok jönni legközelebb! igazán hozhatna egy kis áldozatot :wink:
néha tényleg nincs érzékük a férfiaknak a tök egyértelmű dolgokhoz. persze ők is ezt mondják rólunk :)
ma az Eszti kapott egy csomó sült krumplit az apjától vacsi közben, mert ott állt és kuncsorgott. (külön ettünk, mert apa délután elaludt egy picit...meccs közben......) két pofára falta a sült krumplit, mindezt nem sokkal a sinlac pépes vacsi előtt, gondolhatjátok hogy örültem. ja és persze lepotyogott a szőnyegre egy pár kiesett falatka, amit jól beletapostak mindketten :evil:
azért ennél rosszabb ne legyen :wink:

a sinlacról jut eszembe! Annamami, Ayse! ti hogy is csináljátok a kalciumpótlást?! mert ami ca pezsgőtabletta van itthon, az is valami lakto származék. most azért adom a sinlacot, mert abban van kalcium, legalább az Esztinek jusson :) de holnap iszom egy pohár tejet!! na jó, fél pohárral..

KépKép
KépKép
and

Brigi meg tündéri a lavórban! :D
milyen érdekes, hogy milyen kis szokásaik vannak. Eszti meg pakolós. de nagyon. most felfedezett egy csomó helyet, amit eddig nem, és semminek nem kegyelmez! (a tamponosdobozért képes teljesen nyakatekert pózban lábujjhegyen pipiskedve matatni a számára elérhető legfelső fiókban :lol: és az az öröm, am ikor megszerzi a tiltott zsákmányt :D :D

KépKép
KépKép
and

And!

Én már nem tartom a tejmentes diétát, mert Andris nem volt ekcémás. Egészen pontosan tejtermékeket eszem, tejet nem iszom. Aztán úgy három hete-egy hónapja megittam félliterrel. Nem tudom mi lelt, amúgy nem szeretem. Hát ez kiütötte Andrist :(:(:( A tejföl-sajt-joghurttól (általam természetesen) nincs baja. Egy-két hónap múlva megpróbálok neki is adni.

ayse

Maresz!
milyen magas a Brigi! vagy milyen alacsony a mosógépetek? :) nekem mindig bajaim voltak a magaságokkal, mert nálam mindig mindenki magasabb volt :oops: de mintha Eszti nem érne fel idáig, múltkori talin nem figyeltem meg :oops:

KépKép
KépKép
and

Ayse, rohadt ekcéma :( :( akkor tuti fogok tejet inni, mert ha tejivás mellett nem rosszabbodik az Eszti refluxa, akkor csak nem vagyunk tejallergiások! ez egyébként akkora szívás. úgy sajnálok minden gyerkőcöt, akinek diétázni kell :(
bár az is igaz, hogy a baj legalább elkerülhető, ha nem bűnözöl..

KépKép
KépKép
and

a 23-ai héten mindenképpen csináljunk valamit mert árválkodunk az esztival és még a kocsi is a mienk lesz! (apa akkor megy svédországba), illetve a 3 napos ünnep közepén megy :evil:

KépKép
KépKép
and

alakul a sormintám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
inkább ide engedem embert egy kicsit :)

KépKép
KépKép
and

Andrea!
Hú, tényleg az lenne a tuti, egy papa-baba tali :lol: :lol: :lol:
Megnézném, mit alkotna Gabi :shock:

Na akkor mikor is megyünk a gyerekek nélkül el????
Mert erre csak nem válaszol senki!!
A 23-ai héten? Vagy már jövő héten?

Évi!
Jaj, el is felejtettem, hogy a jövő hét szerda nekem tuti nem jó, mert akkor lesz a temetése a mostoha nagymamámnak :(
Csütörtök, vagy péntek legyen?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Maresz!

De édes Brigi a lavórban :D :D
Ne idegeskedj a pasik miatt, nálunk se úgy csinálja Gabi a dolgokat mindig, ahogy kéne, de próbálom nem lecseszni, nehogy akkor azt mondja, akkor csináljam én :?
Ő mindent megtesz a fiúkért, csakhát nem mindig sikerül. Pl. Leont se mindig veszi észre, hogy bekakilt, pedig nincs gondja a peluscserével, szóval nem direkt nem veszi észre...
Nolcsi már nem tudja letagadni.... :lol: :lol:

Na elteszem én is magam holnapra, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Először is és mindenekfelett:

HARI SZÉPSÉGES LILIKÉJÉNEK NAGYON BOLDOGSÁGOS ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!! Kép

Ayse,
HÚÚÚ NEM SEMMI MELÓ LEHETETT ENNYI EMBER ELLÁTNI MINDEN JÓVAL! :shock: :shock: :shock:
Le a kalappal előtted!
Lili imádnivaló ahogy nyalja a (nem létező)bajuszkáját a torták láttán,megjegyzem nem csoálom én is megnyaltam!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
A filmet nem ismerem de a címéből ítélve vmi angol dolog lehet? :roll:
A kertünk egyébként sajnos nem olyan szép,mint amilyennek szeretném(a kutya miatt)de azért akadnak jó részei. :lol: :wink:
kedvenc képem,ahol szép rózsaszínűre pirult a pofid és Andrist öleled!Olyan szépek vagytok együtt,de tényleg!!! :D
Nekem is ott szokott fájni a lapockámnál de én úgy mondom,hogy :"fáj a szárnyam"!!!! :lol: :lol: :oops:

Barbi,
Nemáááááááááááááá!!!!!!!
Annyira szép ez a poncsó!!!!!!!Én isénisénis!!!!!!
Nagyon jól állt neked már a rózsaszín is de ez is szuper!!! :D
Úgy látom már nemcsak a Szabolcska Mihály utcába kell elkísérjelek egyszer,de csatlakoznom kell hozzád,hogy be tudjak szerezni egy-két(??? :oops: )ilyen tuti darabot is!!!!!
ÉLJENEK A POCSÓÓÓÓK!!!! :lol: :lol: :lol:

And,
én nem pótolok kalciumot....izé...kéne???? :roll: :oops:

Benianyu,
mindkét mail címedre elküldtem a képet és nekem azt jelezte,hogy átment... :roll: :?: :roll: :?:

Ma felmentünk Apa után Dobogókőre egy picit,de mazsi végig aludt és előtte is már 3 !!!! órát!!!!! (amíg én a sormintákat gyártottam :lol: :lol: :lol: ) pedig nem is talizott Leonkával!!!! :lol: :lol:
Ennek hatására,mintha kicsit jobban lenne.
Mondjuk a kedve eddig sem volt rossz,csak ömlött a taknyi... :(
És a porszívóra pikkel(meg is értem) :evil:
Persze homeozunk ezerrel és jó melegben tartom.
Ugye mostmár meggyógyulunk hamarosan????? :roll:
annamami

Csináltam néhány őszi képet míg Mazsi szunyált.....

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
annamami

Totka!
Látom, Titeket is utólért a nyavaja! Gyors gyógyulást kívánok nektek is!
Bilitakarítás... :) :) :) :) :)
Ja, és a kabátot nem újonnan vettem ám ilyen jó áron!!! De egyébként teljesen hibátlan, akár azt is lehetne gondolni, hogy új. Nincs agyonmosva, agyonhasználva.
Sapkával mi hadilábon állunk, Gergő rögtön tépi le a fejéről.
Irigylem is azokat, akik kötő nélküli sapit tudnak adni a gyerek fejére.

Barbi!
Nekem is feltűnt ám, hogy mintha láttam volna rajtad már másszínű poncsót is! Rózsaszínre (v.inkább mályva színű?) tuti emléxem!
És tényleg nagyon jól áll neked.
Megmondom őszinítén, én is nagyon szemezek vele, de egy kicsit félek, mert mire eldöntöm, hogy vegyek-e vagy sem, addigra mindenki abban fog járni.
Arról nem is beszélve, hogy amiket mostanában láttam, azok elég kis méretűek voltak... :( :( :(

Hű, ez a piros kardigános kabi tényleg szuperul néz ki!!

Barbi, jövő szerda nem gond, nekem elvileg jó a csütörtök is, de legkésőbb kedden meg tudom mondani. A péntek már nem jó, megyek anyumékhoz.

And!
Eszti alvókája nem semmi. Lehet, hogy Leon tényleg "megfertőzte" valami álom-kórral?????
Gondolom, akkor jó napotok volt tegnap.
Most, hogy olvastam a baba-nélküli talis írásodat, mondtam én is Apának.
Hát rögtön megállt benne az ütő, hogy akkor hogy gondolom, meg ugye nem hétköznap, meg ugye nem napközben, és különben is???? :) :) :)

NEkem a jövő hétvége nem a legjobb, nagyszülős hétvége van. Így már jövő pénteken elmegyünk, és csak 23-án jövünk vissza! Úgyhoy lehetne a 23-i héten???

Húsileves: hát nem tudok sok okosat mondani. Tudom, hogy sokan nem tesznek bele, én viszont bőven meglöttyintem ételízesítővel. Sőt, még kockát is teszek bele.
Ja, és tegnap a csipetnyi szerecsendió...
Valahogy csak úgy jön...
ÉN anyukámtól tanultam, de mostmár a sajátom jobban ízlik, mint az övé. Valahogy a néhány év alatt kifejlesztettem magamnak. Nem is olyan az íze,mint az övé.
Persze, ez az egyetlen kaja, amiből a sajátom jobban ízlik.
Azért továbbra is az anyu főztje az igazi.
Egyébként én meg pont, hogy sósan eszek. Látnád (kóstolnád) a paradicsomot, vagy a retket, amit eszek... :) :) :)

Maresz!
Mosógépes-lavóros Brigi haláli!!!
Apa :( :( :(

Benianyu!
Danigombócnak nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk!!!

DAvallia!
Nagy-nagy gratula a kislányhoz!!!

Kép
kuha

Benianyu
Danit első szülinapja alkalmából szeretettel köszöntjük!!

Davallia
Kiscsajszidhoz szívből gratulálok!!!Névválasztás?? :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Isten éltesse a kis szülinaposokat!

Lányok, tud valaki a z osztrákoknál, valami nagyon tuti síhelyet, ahol a szálloda is jó és közel van a pályához?

Barbi, és hova mennénk? Valszeg ilyen programra csak a hétvége jó nem? Sokan csak apára tudják hagyni a babát...

Kép

Kép
prüntyi

BOLDOGSÁGOS ELSŐ SZÜLINAPOT DANIGOMBÓCNAK!!!!!!!!!!!!!
hm,most hogy már ilyen nagyfiú itt az ideje,hogy Daninak hívjuk és a gombóc megmaradjon a mamijának! :wink: :P
úgyhogy BOLDOG SZÜLINAPOT DANI!!!!!! :P
tegnap nagyon jó kis tök fesztiválon voltunk,készült pár kép is,majd egyszer azok is felkerülnek!Kisnyuszi nagyon élvezte,pesig nagyon nyűgös volt,mert képzeljétek odafele 1órán keresztül álltam a Lágymányosi-hídon,azt hittem beleset,mert hogy villogot minden,de nem,csak TAKARÍTOTTAK! :evil: amivel nincs is semmi baj,sőt,de mi a francnak nem lehet valahogy ezt feltüntetni és minek kell szivatni az embereket szombaton!Kisnyuszi már őrjöngött,és mivel csak én voltam vele,még kivenni se akartam így az ülésből!totál szívás volt,alig bírtam nem kiborulni,csak az már milyen,hogy elvesztem a fejem,Kisnnyuszi meg azt se tudja mi van!majdnem elbőgtem magam tehetetlenségemben!
ráadásul,mivel álltunk,nem tudott elaludni és jött az ebédidő is,szóval képzelhetitek!
ma meg anyumékhoz megyünk,lesz egy kis hajnyírás!,útközben nincs híd,úgyhogy bátor leszek! :lol:
Juci,
após gondolom hamarosan nekiesik a méleknek és akkor a tiedet is megválaszolja,de ő még szombato is rohangászik ide-oda!
Barbi,
tegnap felavattuk a kiskabit,azt a pirosat és szuperjó!főleg a kardigánrészét,mert meleg volt! :P
na megpróbálokvisszaolvasni...

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu!
DANINAK NAGYON-NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!

Évi!
Akkor legyen csütörtök!
Poncsót én itt a nálunk lévő turiban veszem, meg a Dohányi utcaiban. Mivel az újak közül én se találtam nagy méretben..... :(
Pl. 2 hete a dohány utcaiban volt vagy 30-40 db. Olyan 2E körül vannak.

Prüntyi!
Nem beszéltünk konkrét napot, időpontot. Nekem végülis tök mindegy, Gabi be tudja vállalni a fiúkat hétközben is, meg hétvégén is.
Persze gondolom este mennénk el bulizni valahová, vagy legalább egy jót koktélozni... :P :oops:

CSAJOK???? kI HOGY ÁLL HOZZÁ A TÉMÁHOZ?

HA ÉVINEK JÓ A CSÜTÖRTÖK, LEHET EGY MINITALIT TARTANI NÁLUNK!!
AKINEK VAN KEDVE, CSATLAKOZZNON!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami!
Jó kis őszi képeket csináltál:)))

Davallia!
Nagy-nagy gratula az újabb kislányhoz! :D

Emese!
Képzeld, mi is beszívtunk pénteken, Andeáékhoz menet a Lágymányosi-hídon! :evil: Mondjuk mi 20 percet álltunk csak, de én már attól majd meg őrültem, el se tudom képzelni az egy órát....
Mi ma fogjuk felavatni a piri kabit :P :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

halihóóóóó!
minitali oké!
babamentes tali oké!
bárhova séta oké! 8)
Davallia,
GRATULÁLOK ÉN IS A KISLÁNYHOZ!!!!!!
képek nagyon jók:Annamami ősziképei és édesMazsi sorozat,dolgosBrigi sorozat,Ayse fergeteges parti képei(azok a torták :P ),Barbi hangulatos képei,hulgánPeti képek,Gregő menő téli cuccai mind nagyon jóóóók!
Maresz,
jó kis hely az a Pismány,csak nagyon zsúfolt már,illetve nagyon a tetejére kell költözni,de szerintem már ott is mindjárt zsufi lesz!
Totka
jobbulást nektek,de azonnal! :wink: és minenkinek,aki még beteg!!!!!
Duda,
de jó,remélem minden simán megy majd és kellemes napotok,estétek lesz!
Majola,
én is azt hittem megzabálom,amikor ott csücsült,mert elég sokáig csinálta és közben figyelte a szökőkutat!olyan nagyfiús volt!
Julcsi nagyon jófej lehetett ezze a Jojojo...-val! :lol: :lol: :lol:
nagyon elhúzott dumában!
Annamami,
köszi a tippet csípésre,be is szerzem,mert Kisnyúl szerencsére jól reagál a homeosokra!most csaptam agyon egy szunyogot a szobájában :evil: ,betettem füstölőt!tünjenek már el a fenébe ezek a rohadék csípkelődösök! :evil:
SORMINTÁK!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi!

Jól érzékeltem, hogy ebből a piros kardigános kabiból több is van???
LEhet, hogy én is beneveznék egyre! Ezt hol is vetted?

Kép
kuha

én 20 percnél majdnem kiszálltam,hogy örjöngjek,mert éreztem,hogy mégkorán sincs vége! :twisted: :twisted: :twisted:
annyira jó az a kabi,nagyon köszönöm!ráadásul tényleg nagyon praktikus is!és szép is,piros is,szürke is,meg minden :lol: :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nem akar valaki képeket feltenni nekem? :oops:
így szomabaon?
amikor jobb dolga is van mindenkinek?
:oops: :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Babamentes tali:

Én nagyon-nagyon szeretném!!!!! De ha lehetne egy kérésem:
jóóóó előre találjuk ki, hogy pontosan mikor,(és hová) mert nekem nem egyszerű Gergő felügyeletét megszerveznem... :(
Köszönöm!

Megann!

Te hol bújkászl??? Tegnap se nagyon jelentkeztél... NEhogy lemaradj itt nekünk valamiről! BABAMENTES TALI KÉSZÜL!!!! Neked aztán kötelező ott lenned!

Mea!
Ez rád is vonatkozik!!!!! Neked is kötelező ott lenned a babamentes talin!!!! Már, ha egyáltalán olvasod e sorokat!!!!

Kép
kuha

Nyúlné!!!

Küldheted a képeket!

Kép
kuha

oké,küldöm!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Várj!

Ide küld: kurfisrobert@fibermail.hu

Kép
kuha

direkt kicsiben küldtem!kicsit sok lett! :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jaj,akkor oda is küldöm :shock: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

küldtem 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi!
az a baj,hogy televolt a híd teherautókkal,kamionokkal,mert ugye Budapesten képtelenek megoldani,hogy ne kelljen nekik áttiporni!és ugye nálunk a cipzár elv sem működik,pedig rendkívül egyszerű és célravezető dolog!de nem!sőt a legnagyobb dugóban képeseka hülye autóvezetők ide-oda sávot váltani,hátha úgy jobb lesz!és amikor tényleg sávot kéne váltani,akkor a sok felhergelt ember nem engedi be a másikat,mert dögöljön meg!és akkor sorolhatnám,de ugye ez köztudott,hogy nálunk ez csak így megy,könnyebben nem!éljen!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Oké, Emese, várom a képeket!

Kép
kuha

Évi!
Igen, több is volt a csajnak, majd megkérdezem, hogy van-e még neki.
Egyébként a vaterán vettem, de ott most már nincs fent.

Emese!
Igen, pénteken is kamion kamion hátán....... :(
Hát én is majdnem kiszálltam, de pont jólor lett vége a dogónak. Itt nem takarítás volt, csak a soroksári úti leágazáshoz állt mindenki, mi meg szerencsére nem :?

Egyébként ma vasárnap van, nem szombat és nekem is küldhesz képeket! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hú, de sok hibám van egy mondatban :oops: :oops:

jókor, dugónak

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Akkor hiába keresem!

Megtennéd, hogy megkérdezed tőle, mert engem is érdekelne! Mennyiért is vetted??
Gergő 79 cm, akkor szerinted 80-as, vagy 86-os kéne neki?

IGen, ma vasárnap van, csak nem akartam javítani Nyúlné-t, mert ugye az iróniát nem lehet kiérezni. És hát ki tudja, hogy gondolta! A múltkor is így jártam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

tényleg :shock:
akkor vasárnap! :lol: :lol: :lol: egyre megy,párom így is-úgy is dolgozik! :? de már nem sokáig :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

átmentek a képek?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Évi!

Már fel is hívtam, de nincs neki több és nem is lesz. Csak egy 68-as van.:((((
Azt mondta, jövő héten megy ki a férje megint és hoz cuccokat, majd üzen, hogy mik vannak. Ha van valami jó, akkor szólok neked is, oké?!
Egyébként a 80-as kicsi lenne Gergőnek is, mert ez kicsi 80-as, Marcinak jó. Leonnak totál kicsi volt, a 86-os pont jó.

Emese!
Tényleg, Marcinak pont jó a kabi, vagy kicsit nagy?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Neeem, még nem jöttek át!!! Tőled már elmentek teljesen???

Kép
kuha

már rég
átküldöm Barbinak kiváncsi vagyok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi!

Hát ez gyors volt! Köszi szépen előre is!! És utólag is, persze :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

hát talán picit nagy,de attól függ,hogy hogy kéne állnia rajta,lógni nem lóg,de picit azért lezser!értrhető? :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?