A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Oké, küld Barbinak is, kíváncsi vagyok!
Egyébként a "kuhás" e-mail címre is elküldted? MErt oda sem jött!

Kép
kuha

mindkettőre

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Isten éltesse az egyéves Danit!Kép

Davallia, gratulálok a hugicához Kép !

Barbi, én is benne vagyok a talikban!!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

:roll: na?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nálam még mindig semmi!

Barbi?

Kép
kuha

De mostmá' csak azért is kivárom, míg megérkezik valamelyikünkhöz. Csak utána megyek ebédet főzni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

most elküldtem a kurfisra is mégeegyszer

Emese és MarciKépKép
nyúlné

akkor éhenhalltok :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na jó, + a Vaterán is lejár mindjárt egy licitem, azt is kivárom. Bár nem hiszem, hogy az elköv. 4 percben újabb licit érkezik...

Kép
kuha

remélem Barbi azért tünt el,met dolgozik a képeken :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kérdezte is a párom viccesen, hogy "ez a Nyúlné" jól tud főzni?, mert akkor küldhetne egy kis kaját, míg a Kisnyúl képeit várod :lol: :lol: :lol:
De nyugi, most bevágott egy szendvicset inkább, úgyhogy senki nem fog éhenhalni!

Kép
kuha

:oops: szia Kuha pár! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

na nekem mennem kell,mert ébredés van és megyek fodrászkodni
:? :wink: :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mostanában nem tudtam jönni, Jack beteg :( , bár ha miden igaz már kilábalunk belőle.

Jó régen voltunk talin is, és már annyira vágyom rá, csak nézegetem a képeket és nem hiszek a szememnek, akkorát nőttek ezek a gyerekek. Főleg And Esztijére csodálkozok rá, még olyan törékeny kisbaba volt amikor utoljára láttam.

Jack is jár már, ügyesen épít, pakol, beszélni viszont csak az ő "gugygagy" nyelvén hajlandó, semmi baba, anya vagy daddy.

Ezt a linket már feltettem egyszer a 22-es topikba, de aki még nem látta:

http://s52.photobucket.com/albums/g24/m ... h=imgAnch3

Csináltam belőle egy hosszabb, jó minőségű verziót, kiírtam dvd-re, és szétküldtük a világban (nagy és szétszórt a rokonság, főleg az ír ágon).

Manka

manka7

Manka!
Szia :D
Akkor jövő hét csütörtökön elvileg nálunk van tali!
Addiga Jack már biztosan teljesen meggyógyul, szóval remélem jöttök Ti is :wink:

Emese!
Írtam mélt, nem jól jöttek át a képek, így nem tudom felrakni :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Látom, jól elbeszélgettek itt vasárnap délelőtt.
Mi betegek vagyunk, nekem tiszta nátha a fejem, délelőtt aludtam, inhaláltam, teáztam ... Julcsi is taknyol, bár kevésbé, de köhög is szegényem, éjjel is ... apa meg! Jól kiakadtam rá, hogy nem gondoskodik rólam, amikor beteg vagyok ... pedig reggel mosogatott, reggelit készitett, aztán Julcsival játszott ... nem tudom, mit akartam még, de jól leszúrtam. Talán azért, mert elegem van, hogy mindennap el kell mennie gyakorolni és még hétvégén sincs egy közös napunk. Na nem mintha ma tudtunk volna bárhová is menni betegen. Áááááh, magam sem tudom, mit akarok. De azért apa tudhatná helyettem!

Ja, és hogy Julcsi okos! Ugyan már! Tegnap apa vette ki reggel az ágyból és mit mondott rögtön: apa, apa. Ma én vettem ki és mit mondott: apa, apa. Most vagy jól megsértődöm, vagy azt gondolom, hogy kis bugyuta és azt sem tudja, mit beszél...

Ayse, nagyon szépek a képek! Remélem, most pihensz és apa mosogat, takarit, foglalkozik a gyerekekkel...

És a legfontosabb!
ISTEN ÉLTESSE [color=blue]DANIT!!!! és LILIT!!!![/color]

Davallia, gratulálok a kislányhoz!!!!

Barbi, mi szivesen mennénk csütörtökön, ha meggyógyulunk addigra, amit nagyon remélek.

KépKép

KépKép
majola

Nagyon Boldog Első Születésnapot kívánunk Danigombócnak!!!!

Nagyon vártuk ezt a fiúcskát, figyeljétek csak:

2005 Október 15 Szombat - 9:58

--------------------------------------------------------------------------------

BENIANYU-HÍRADÓ!!!!!!

"MEGSZÜLETETT FENYÕ DÁNIEL! MA ÉJJEL 0:25-KOR 3050 GRAMM, 52 CM. EGÉSZSÉGES ÉS GYÖNYÖRÛ! JÓL VAGYUNK! BENIANYU "

Végre túl vannak rajta! Nagy gratula nekik!

ayse

Köszönjük szépen a dícséreteket!

Annamami!
Fáj a szárnyam :D:D:D

Barbi!
Veletek álmodtam! Méghozzá azt, hogy bejöttetek hozzánk a kirándulás után! Legközelebb?

Majola!
Tegnap este a férjem még kötelező iskolai szüreti mulatságon vett részt. Ez nem vicc, sajnos, hanem bevételi forrás az iskolának. Ma pedig összeállítja a kerületi 56-os verseny anyagát. Úh. nálunk se teng túl a családi program. De tegnap tényleg nagyon szépen kitakarított! :)

ayse

Sziasztok!

Beteg babáknak és mamáknak jobbulást!

Benianyu!

Daninak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Davallia!

Gratulálok az újabb kislányhoz! Neve van már?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

megjöttem anyuméktól!
Kisnyuszit bevágtam az ágyba,remélem röpke dalolászás után alszik is egy keveset!
nem értem mért nem sikerül a képket elküldenem!
Kuha,
neked azóta se mentek át?
Barbi,amit visszaküldtél én látom a képeket,de most újra küldtem neked,hátha,bár mostmár nem is vagytok itt,úgyhogy ennyi reővel az ügyeletes Fannimamit is kivárhatom,hogy vidékről hazaérjen! :roll:
Majola,
ari,ahogy puffogsz,én ugyanezt szoktam csinálni és azt hiszem ugyanígy! :lol: gyógyuljatok már meg ti is!
mindenki!!!!!!!
megjöt nagyNyúl! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Jack alszik, én meg jöttem megnézni a Nyúlnés képeket, erre sehol semmi :? .

Viszont most már látom az Ayse és a Barbi képeit (délelőtt csak a nagy fehérség volt :evil: ). Andris olyan kis édes a csodálkozó tekintetével, jó kis parti lehetett, csorog a nyálam a fincsi torták láttán.

Barbi poncsórajongó táborába én is beállok. Nekem is van egy fekete, apától kaptam 2 éve, most elő is vettem, de telev an bolyhokkal, azt hiszem agyonhordtam :( .

Zsuzsa, apa otthon nem szokott gyakorolni? Vagy ezek zenekaros próbák?

Manka

manka7

Manka
hát ez az! :?
nagyNyúl nekiállt olaszul tanulni,úgyhogy idehuppantam már megint!
megnéztem a Jack-filmet! :P nagyon jó,nekem nincs türelmem feltölteni ilyen adagokat!vagy a Photobucketre viszonylag gyorsan megy a dolog?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
A filmet a Windows Movie Makerrel csináltam, egész hamar megvolt, még a hosszabb verzió is. A photobucketre meg egy nagyon lebutított verzót tettem fel, és pár perc alatt megvolt.
nekünk"muszáj" rendszeresen frissíteni a photobucketot, mert ha nem, akkor az ír rokonság leharapja a fejünket :D .

Amikor írtál a balettintézetről. eszembe jutott egy volt csoporttársam, ő is hasonló véleménnyel volt róla, min Te. Ő néptánc "tagozaton" (nem tudom, hogy tagozatnak nevezik-e vagy szaknak, vagy valami teljesen másnak :oops: :? ??) végzett.

Manka

manka7

juj,melyik évben?hány éves?
én is odajártam!csak akkor már Néptánc és Színpaditánc Tagozatnak hívták!így többfélét tanultunk!illetve,aztán már csak ők! :?
és ő e is végezte akkor?név esetleg?most is táncol?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Ma van a "Natimentes" napunk! :? Igazán kiélveztük Apával, :oops: :lol: ettünk is, aludtunk is (ő most is alszik még) én meg alig várom már az én kis csibémet!
Jót olvastam is, amire jó ideje nem volt példa, zenét is hallgattam, de most már nagyon hiányzik Nati!
Nagyszülei elvitték a Budakeszi Vadasparkba, kíváncsi vagyok, hogy tetszett neki!

Benianyu!
Daninak nagyon boldog első szülinapot kívánunk! :lol:

Davallia!
Gratulálunk! És örülünk, hogy így örülsz! :lol:

Zsuzsi!
Jaj, szegény Ti! :( Gyógyulj meg gyorsan! :)
Ma van a nap, amikor semmi sem jó, ugye?:oops:

Barbi!
Nekünk a csütörtök sajnos nem jó! :cry: Pedig nagyon mentünk volna! :cry:
Babamentes taliban benne lennék, ha megtudom oldani és ha Apa nem dob egy hátast a hír hallatán! :lol:
C&A-ban nem nagyon láttam fiús overált (Váci u.-i) viszont én is vettem olyan csíkos bodyt, amilyet te is Leonkának! :)
Tényleg nagyon édes! :D

Manka!
Örülök, hogy Jack gyógyulófélben van! :)
Nati alvókája is végképp elromlott megint, rosszabb a helyzet, mint pár hónappal ezelőtt. :twisted: Akkor csak azért kellett kelnem, hogy a cumiját visszaadjam neki, most meg már cicizni akar minden ébredésnél! :(
Nem tudom, mit kéne csinálnom. Illetve tudom, csak most valahogy nem érzem magam erősnek hozzá.

Andrea!
Rendben, legközelebb meglátom! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

aztán már én is végiggondoltam,hogy hogy csinálhattátok és nekünk ugye Imac-ünk van,azzal is hamar összedobunk egy kisfilmet,juhéj!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, itt gondolkodom a vezetéknevén, de nem ugrik be. A keresztneve Melinda, vöröses göndör haja van, és azt tudom még, hogy a Szinetár Dórának volt osztálytársa.
Ő elvégezte, sőt utána a húga is, aki annak idején az Operaházban táncolt. Melinda felhagyott a tánccal, közgazdász lett.

Manka

manka7

Gyarmati Melis
,akkor vele kezdtem,még jóban is voltunk,nem úgy,mint a szinetárral!
de jóóóóó!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

igen,ő nagy lázadó volt,de legalább szorgos,önbizalommal teli lázadó!jó fej csaj volt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Hát a képek még mindig sehol!!!! Szomorú vagyok!
Pedig közben Apa és Gergő kipucoválták a kertet, lenyírták a füvet, én meg leengedtem, kipucoltam, kiselejteztem a fagyasztóládát. Ill. nem is láda, mert álló fagyasztó. Szóval értitek.
Igaziból mindezt tegnapra tervetzük, de lusták voltunk Apával mindketten. És ma is olyan szép idő volt. Röpke két és fél óra alatt végeztünk is. Igaz, én hamarbb, mint a fiúk. Azért nem kicsi a kert.
Ráadásul amit Apa összegyűjtött a talicskában, azt Gergő két kézzel dobálta ki belőle...

Kép
kuha

Panna, a Déditől kapott sapijában!
Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Andi, sajnos mi is lassan, de biztosan haladunk a káosz felé, ami az éjszakákat illeti :(. Én is úgy voltam az alvástanítással (eddig nálunk 2 volt), hogy húztam-halasztottam ameddig lehetett, aztán az ember már annyira kimerült, hogy nincs más választása, és belevág.

Manka

manka7

IIIgen, Gyarmati Melinda! Az utolsó évben karácsonykor szülte meg a kisfiát, és Január 4-én kezdte velük a félévi vizsgákat.

Manka

manka7

:shock: :shock: :shock:
ne már,tényleg?????de állat!ő is anyuka,hát ez csúcs!milyen kicsi a világ!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Totka!

Aaaaaz a sapi! Hát az agyam eldobom, komolyan!! Nagggyon vagány!
Az utolsó kép annyira jó, amint elmereng Panna :) :) :)

Kép
kuha

Manka :)
Wonderful baby!!! :)

Benianyu,
Boldog szulinapot DANINAK!!!!!! :)

PPanna es David
ppanna

Manka, most néztem csak meg a képeket, nagyon jó! Én is akarok ilyet, bár ezeket a programokat nem ismerem, de segitségül hivom apát, úgyis szeret magyarázni.
Ja, a zongora ... mi nagyon kicsi lakásban lakunk, a zongora meg Monoron van. De majd rendezzük sorainkat, előbb-utóbb :twisted:

KépKép

KépKép
majola

húúúúú,de nagyon nagyot sétáltunk a nyulakkal!olyan jó volt!és most próbáljuk visszaszoktatni a babakocsiba vagy arra,hogy ,ha nem akar ott ülni,akkor járjon,mert már nagyon ölbenülős lett a sok betegeskedés miatt,de szerencsére megy a dolog és élvezte a kocsizást,pláne,mert futva toltuk,forgattuk,ilyenek,lóg is a nyelvünk! :oops:
Kisnyuszi társalgási szókincse igen szűkös lett,mást se csinál,mint mutogatva azt ismételgeti,hogy he...óóó,he....óóóó,he.....óóóó,he! :lol:
apukám is érdeklődött,hogy esetleg nem e akar valami mást is mondani,de csak azt válaszolta,hogy he,óóóó! :lol: és amióta felismete a kutyákat és mondta is nekik,hogy váu,váu,azóta mindenkire és mindenre váuzik! :lol: kis lüke! :P
most megy a pancsi,mindjárt mennem is kell!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Először is boldog szülinapot Lilinek és Daninak!

Másodszor minden beteg anyukának és babának mielőbbi gyógyulást.

Davallia!

Gratulálok a kislányhoz! :) Mi is duplázni akartuk a kislányokat. :)

Csütörtöki tali:

Csak délután tudunk menni, mert holnap kezdődik a bölcsibe szoktatás és reményeim szerint csütörtökön már délig ottmarad(unk) a bölcsiben. Szerintem már előbb is, hiszen Zsuzsa annyira társasághoz szokott, az lesz a legnagyobb traumája az egészben, hogy főzeléket kap ebédre. Erre kiváncsi is leszek...

Babamentes taliban benne vagyok. Mikor lenne?

Rólunk:

Teljesen fel vagyok kavarva. Zsuzsa ugyan nem beteg, de alvásnál "horkol" mert jó mélyen hátul tele van a nózija takonnyal (gondoltam én). Ma este rászántam magam hogy kiporszívózzam az orrát, hátha meg tudjuk mozdítani azt a masszát ott hátul. Befújkodtam Sterimarral, már ez nem tetszett neki. Kiszívtam porszívóval, hát alig jött valami, illetve semmi, viszont Zsuzsa több mint fél órán át vigasztalhatatlanul zokogott utána. Úgy sajnáltam. :( Ilyet sose szokott, még akkor se amikor fellökte a kisfiú és két helyen berepedt az ajka és elharapta a nyelvét és tele volt vérrel a szája. Végigzokogta a fürdetést. Olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy csak na. :((( Soha többet nem csinálom vele ezt, csak ha végérvényesen nem kap levegőt, és akkor is jól meggondolom. Szegény baba. :(

Pedig ilyen jókedve volt az egész tortúra előtt:

http://smg.photobucket.com/albums/v684/ ... g003-2.flv

Hogy jót is mondjak, Zsuzsa szókincse már háromra bővült: autó, ball és baba. Ezeket helyesen is használja. Igaz, hajlamos arra, hogy mikor reggel kipattannak a szemei, akkor egy autó! csatakiáltással üljön fel az ágyban. :) Hogy ezt pontosan mire gondolja, azt nem tudom, de nagyon aranyos!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki, a horkolás a megnagyobbodott orrmandulától van. Pont mostanában olvastam róla egy cikket, de már nem emlékszem, hogy hol. Szerintem kérdezd meg a doktornéniteket.

Manka

manka7

Sziasztok!

Itten vagyok ám.....
M.

Kép

Kép
megann

Először is!

DANINAK ÉS LILINEK NAGYON DE NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK LÉNÁVAL :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

AZTÁN...

DAVALLIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉLJENEK A CSAJOK!!!SZIVBŐL GRATULÁLOK :wink:

aztán...

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Manka!

Én is megnéztem a képeket, nagyon ügyi vagy! És persze Jack-ről se feledkezzünk meg, nagyon szép kispasi!

Nyúlné!
Babakocsiba szoktatás :lol: :lol: :lol: :lol:
Kisnyulat ismerve, nem irigyellek...

Róki!
Nem csodálom, hogy felzaklatott a dolog. Engem is mindig megvisel, pedig én ahogy kikapcsolom a porszívót, Gergő el is hallgat.
Sőt, az utóbbi napokban annyiszor szívtam neki, hogy most a végére ugyan sírt, de nem nagyon hadakozott ellene, mert valszeg rájött, hogy tul.képpen jót teszek fele.
De nekem is a szívem szakad meg.
Sok okosat nem tudok mondani, hogy hogyan is lehetne azt a taknyit előcsalogatni, talán Nyúlné. Ő a profi ebben.
De talán mindenképpen jobb lenne valahogy megszabadulni tőle, mielőtt nagyobb baj lesz belőle.
Tudom, hogy nem könnyű mindez lelkileg...

Beteg babák, és anyuák!
Hogy vagytok? Remélem, gyógyulgattok...

Ma mindenki kimoccant a szép időben? Nincs nagy mozgolódás.
Pedig provokáció pár napja újra beindult, és úgy látom, mára is jutott belőle... Hátha valaki végre lecsapja a labdát. Úgy látszik, én nem bírtam tovább :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
kuha

Megann!

Na végre!

Már éppen írtam akartam, hogy mi a nagy hegyzet?? Tegnap sem eresztetted túl bő lére, ma meg aztán végképp... :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Először is jöjjenek Emese képei:)))

Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ez tök h..e, össze-vissza rakta fel :evil: :evil: :evil: :evil:
Bocsi :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tehát..

Kuha!

Csak nem képzeled, hogy majd pont most fogok betűnni amikor buli van a láthatáron :P :P :P

Eltűnésem oka:

Képzeljétek, szombaton házavatón voltam az egyik volt osztálytársnőmnél, akinek a lagzijában is voltunk most augusztusban..és állati jól mulattunk...
Igazából ettünk,(én természetesen csak szolidan :P ) meg dumcsiztunk de összeverődött ott egy-két jó arc, és könnyesre röhögtem magam....
Szó szerint fordultunk le a székről a barátnőmmel.. :P :P :P

Egyébként apát és Lénát itthon hagytam :oops: :oops:

És ha mindez még nem lett volna elég...hazafelé beugrottam a szomszédasszonyaim által szervezett buliba..pontosabban BIKINI KONCERTRE :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát nem mondom, nem az én világom, de egész jól nyomták még mindig a vén rókák......és a szomszédok kedvéért jól tettem hogy benéztem..

Mondtam is nekik, hogy ezer szerencséjük hogy nem ittam egy két pohárral, mert akkor az asztalról kellett volna levakarnijuk záráskor....mert én még a sipályán is képes vagyok az asztalon táncolni.. :oops: :oops: :oops:
Szomszédasszony mondta is, hogy akkor még átértékeli a közös sielés gondolatát.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindent egybevetve...k...va jól éreztem magam, mint régen..jöttem-mentem, autóztam az éjszakában, bömböltettem a zenét.....megint úgy éreztem hogy vér van az ereimben. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Reméljük lesz még sok ilyen estém :oops: :P

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?