A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok csajszik és babák!

ma voltam AFP :D

utána mentünk a fejlesztésre. Isti rengeteg dícséretet kapott, fénysebességgel halad a beszéde :D már mondja a bocira, hogy búúú, a lovacskára pedig hogy gyí :D
rengeteget szelidült, percekre is le lehet kötni, nagyon tud figyelni, különösen a szájmozgás érdekli. jól haladunk, hála az égnek :)

Neet, jók az ötleteid, megjegyzem! :)

votiv 8)
votiv

Fibi, aaa :( pedig ez klassz lett volna. ezek a franya szolgaltatok... de azert koszi a felajanlast :)
recca

NEm panaszból mondtam, hgyo ere nem szívesen jönnek a népek ám! Mondjuk, míg veszélyeztetett terhesként itthon feküdtem, és ezzel az indokkal nem látogattak meg a barátaim, akkor utáltam őket erősen, de hol van az már?

Fibi :) Neet :) akkor a Boráros tér után felétek talizzunkl! Na persze egyesével, kezdjük mondjuk a Camponán, akkor hátha Zsanci és Bogárka és Lindi is eljön. Azt nem ígérem, hgoy Szadára jövő nyár előtt kimennék gyalogosan, de valami közelebbi hely (IKEJA :wink:) nagyon is klassz lenne, persze csak gyes átutalása után...

Lehet, hogy én ismerem egyedül - takarítani utáló és azt erősen hanyagoló létemre - a varázseszközt: konyhai törölgetőruha? :lol: Egyik dobozom se rozsdás pedig mindegyiket elmostam... igaz, nem élelmiszert, hanem egyéb vicik-vacakot tárolok bennük (gomb, gyöngy, tű stb.)

Bármikor jó nekünk a tali, mondjatok időt! Akkor ne legyen szerda, hogy Jucussal is tudjak találkozni

Jucus :) ég a képemen a bőr :oops: teljesen kiment a fejemből a ringyó-sereg ...

Dóra :) egy kis nosztalgiázásra igazán felugorhatnál :wink: Egyébként mikor főiskolára jártam, midnig nevettünk, Kecskemétről az évfolyamtársan ugyanannyi idő alatt ért Solymárra, mint én Dh-ról, pedig ha egy nagyobbat köpök, már a Bp táblát találom el...

Ancsi :) mosószóda nem csíp. Nem lehet, hogy a lúggal kevered, amit régen használtak a cselédek?

Votiv :) éljenéljenéljen!!! Ügyes fijú ez az Istipók :)

Hozzánk lassan beköltözik a járóka a kiságy helyett, mert Elsőszülöttem úgy rántja fel magát ülésbe és onnan majdnem ki a hordozóból, hgoy ennek fele se tréfa! úgyhogy lassan kiságy száműzetésbe megy a padlásra, amíg tesómékhoz újra jön a gólya.
Tegnap voltunk 2 éves unokaöcsike szülinapján, annyira tündér volt, varrtam neki egy katica-párnát és mikor álmos lett, felkapta, és azt mondta neki: Gyere katica, ne sírjál, elviszlek aludni és utána sokkal jobb kedved lesz! És így is lett :)

ZSanci :) neked is varrok egyet, ha jobb keved lesz tőle :):):)

indianyo

REcca :) enyém kis Siemens telefon - kártyafüggetlen - épp kölcsönbe van, ha viszakaptam, tiéd lehet :)

indianyo

Indi, koszi :) apa most azt mondja, h megis probaljuk megszervizeltetni. bar ez eleg lutri... szoval meg nemtom :?
ja es el se hinned, mit kotogetek! meg foleg mibol :lol: remelem, elkeszul belathato idon belul, es akkor majd jol megmutatom neked :wink:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi :) Köszi :D :D Nem baj, ha nem gyerek, mert tudod: majd megnövök én :lol: És sztem tök természetes, hogy gyakrabban megéhezel, végülis 3-at etetsz: magadat, B-t és kistesót :wink:

Rylie :) Kaja fincsi lehetett :D És de jó, hogy én nem hallottam ezt a hírt...

Votiv :) Fénysebességű Isti :D

Indi :) katica párna rulez! Hogy Te miket tudsz!! Nem csodálom, hogy nagy sikere volt! :D Kíváncsi vagyok, Dominó mit szól majd a járókához?
denizsa

Recca, pannonos telo kell? Mert van nékünk egy. Ha jó egy Samsung? :roll:

Japánba mit művel aptyúk? Turnézik, sok pízt keres, de a belit kidogozza érte. Operaház-tours jóvoltából történik ez.

Ancsi, előjegyzési(!) gyűrűt Mexikóból hozott. Innen max. fincsi japán rizst kapok majd, ha befér a kellékládába. :wink:

Fibi, eddig még nem jutottunk el a játszóházba, mert bölcsisek betartottak nekünk (értsd: nem adtak ebédet), így potyáztunk egy sort Kőbánya másik végén, és a csaj totál kikészült.

Ma volt vmi a Borárosson? :shock:
zanza

Recca,
hát nincs mit. szivesen adtam volna :) ha lehet ilyet kérdezni, sztem érdemes lenne elöre tudni, mennyibe fog a szerviz kerülni, mert sokszor az is annyi, mint egy másik olcso telefon :?

Votiv,
nagyon jo hirek ezek, csak igy tovább, hajrá Isti :D

Indi,
ikeja jo lesz, persze, asszem ezt már elözö honapban is emlitetted egyszer :wink: akkor Gymes Neked nem kell?
fibi

Zanza, :D :D priviztem :)

Fibi, hat ez az, ezert lutri, raadasul (esetleg) az arajanlat is pizbe kerul, ha nem kered a javitast...
recca

Indi,
:lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zanza,
hogyhogy nem adtak ebédet? :roll:
sztem mi mégsem megyünk ma Bp-re, mert eléggé punnyadt vagyok :? max a gödöllöi játszoig navigálom el magunkat :)

én párom tavaly tavasszal volt japánoknál, és egy nagyonszép festett tálat kaptam töle, meg mintás-fonott pálcikákat, hogy legyen miröl és mivel enni a szusit :lol:

miért, mi volt Borároson?

Deni,
u, erre még nem is gondoltam: hármat etetni :D
fibi

Recca, ha leírod nekem pár mondatban, milyen a telód, és pontosan mi a baja, megkérdezem a tesómat, hogy érdemes-e javíttatni és hol lenne a legnormálisabb áron. ok?

Indi, katica-párnát nem fotóztad le?

és egy felháborító sztori biáról:
megnyílt a héten az új óvoda a faluban. most kezdte az ovit egy kisfiú, aki velünk együtt jár fejlesztésre (bár ő már idősebb, 4 éves). mikor ment érte a mamája, nem volt a csoportban, az óvónő négy kisgyerekkel játszott. az anya kérdezte, hol van a kisfia, akkor felkísérte az emeletre: ott volt a kisfia, egyedül, kulcsra zárva egy külön szobában, mert az óvónő szerint "rossz volt". és mindezt az ELSŐ héten...

mivel a kisgyereknek iszonyúan fontos, hogy közösségbe járjon, és itt bián 60 fős a várólista mindkét oviba, nem tehettek mást, mint lenyelték a békát, és hordják tovább uoda a gyereket, aki szegény persze már most utálja az egész óvodát.

engem azért is duplán szíven ütött a sztori, mert simán el tudom képzelni, hogy Istit is ugyanígy bezárják majd, ha "rossz lesz", márpedig ez nála szinte biztosra vehető... és azt sem akarom, hogy ilyen emberek foglalkozzanak vele :(

votiv 8)
votiv

Ancsi! köszönöm a listát, így már van mit beszerezni :-)

Nagyon durva ez a bezárós dolog, azt hiszem annyi perc ahány éves a kisgyerek, hogy még viselje valahogy, és értelme is legyen, de akkor is érdemes csak tartani az ajtót, hogy érezze ott vagy és bemenet kimenet elmagyarázni miért is...
Lehet be kellene zárni az ovónőt éjszakára, hátha leszokik róla? :-)
kisherczeg

Fibi :) nekem Ghymes nem köll, legalábbis nem ez, mer' megvan. IGen, múltkor asszem megtaknyosodott a ded, mikor ikejáztunk vón?

Votiv :) nem fényképeztem le, de még megtehetem, megyünk mi oda gyakran :)

És óvoda-sztori felháborító! Azonnal feljelenteném az óvónőt, de úgy, hogy a lába se érje a földet! 1. nem szabhat ilyen - minden hatályos pedagógiai elvnek ellentmondó büntetést 2. nem hagyhat egyedül, felügyelet nélkül és bezárva egy gyereket! a többiért már nem is szólok... de ezt a személyt én kerékbe törtném és lassú tűzön olajban főzném :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Én nem tudom, hogy mi volt a Borároson, szeritnem itt csak egy elvi egyeztetés volt esetleges későbbi talik ügyében...

Rylie :) tegnapelőtt főztem Dominónak húslevest egy óriási csirkecombból, Recca-féle répából, itthoni sütőtökből és almából, összeturmixoltam levestül és most ott figyelnek a kis üvegek a mélyhűtőben. Előtte azért megkóstoltam: jókat eszik a kölök :)

indianyo

Votiv!
Ennek az óvónőnek nőjjön be az összes lyuka! :evil: :evil:

Mi meg elcseréltük a cipcit (=cumi), hirtelen ránézésre ugyanolyan, de közelebbről... egy másik kislányé... na, drukkoljatok, mert a 2 cumiból egy eleve benti lett, az itthoni ill. útközbeni meg ezáltal ma bent maradt! Vagy elvitte a másik kislány.... jajj, de jó lenne leszokni róla... ha túléljük a mai éjszakát, már ugye ne adjam neki soha vissza? Vagy bent még kapja, itthon már nem..? Melyik a kevésbé rossz megoldás?
tanácstalan-neet
PS. A Camponába még beugrottunk azért hazafelé, de PONT ilyen nem volt.
neet

És Votiv, :) :)
ez tökjóóóóó hír Istiről!! Éljen!!!
neet
neet

Zanza,
Mit is csinál pontosan Apa??
Fibi,
Én pl. járogatok Szadára barátné és 4 éves lánya látogatóba ( na jó, évente 1-2 alkalommal. max. :)
Votiv,
Nem hiába mondta mindenki, hogy +++++++ :D :D :D
Elsőszülő,
mai vizsgálat????
Indi,
hála a csipeszes ötletért, azóta "órákig" elvan a székében és főleg nem kell percenként összeszedni és mosogatni a rágnivalókat :)
akata

Indi,
bocs, nem tudtam, hogy pont ez megvan Neked. azért kérdeztem, mert ugy emlékeztem, multkor Te irtad, hogy szeretnél Ghymeseket.

Neet,
cumi ügyben nem tok tanácsot, nekünk az sosem volt. de drukk hogy leszokjon rola :) hátha nem véletlenül történt ez a "cumicsere" :)
fibi

Kata,
akkor legközelebb szolj, ha erre jársz :D
fibi

Fibi :) Szrekuc írja a Bennünk van a kutyavér-t, meg talán még ma másik gyereklemez is megvan neki, azrét a többesszám. De miért kérsz bocsánatot?

Kata :) jó hírek ezek :) Vacsi hogy ízlett?

Neet :) Hűűűű akkor izgalmas éjszakátok lesz... drukkolok, hogy átvészeljétek!

indianyo

Indi,
csak mert olyan furán jött ki a válaszod :roll: de tudod, én terhes vagyok, és kicsit tulérzékeny :D
fibi

Szia Mindenki!

Úúúúúgy hiányoztok... de olvasni sincs időm, nemogy írni... Házikó-ügyintézés, sulihegyek, intéznivalók és este végre Apa is hazajön... és Füli az összes létező szabadidőt (és a nem szabad időt is) magának követeli. Totyog ezerrel és állandóan cipel is valamit, ill valamiket, illetve mindent, ami csak belefér a kezébe. :lol: hatalmas seggretottyokkal tarkítva. Éjjel már nem szopizik, csak reggel és elalváshoz. Szeretnék nagyon olvasni és beszélgetni veletek, de mostanába esély sincs rá.. :(

Fibi,
ha van ghymes-ed, az érdekelne, minden mennyiségben :) viszekneked cd-t, ha megyek Fótligetre.. és ha neked is jó így :)

Votiv,
lovagló Isti :) de örülök a jó híreknek!!!! :)

sajna most ennyire futotta...

szép estét mindenkinek!

csók

Macsek
macskanyu

képzeljétek, tök érdekes, B pár napja sokkal többet eszik, és este hamarabb elalszik... csak velem szolidarizál :lol: vagy ez lehet hogy egy fejlödésbeli ugrás most. :)

Macs,
persze-persze, majd szolj, ha Foton jársz, odáig én is elmerek menni kocsival :) de ha Szadáig merészkedsz, ugy is jooo :D

most el fürdetni. ma éjjel kettesben alszunk, még sosem volt ilyen :? remélem, vigyáznak ránk odafönt :)
fibi

Sziasztok,

Jelentem még egyben vagyok, csak egy kicsit el voltam foglalva a hétvégén. Nekem nem sok szerencsém van a bébi dolgokkal eddig minden mosás (tisztasági) rosszul végződött. A bébi pléd szétesett, az ágynemű készlet takarójának a varrás megadta magát, zipzárok engedték el magukat. Nem elég, hogy nem olcsóak ezek a dolgok, de már az első mosást nem bírják ki :shock: Felháborító!!! Szóval szombaton ezerrel kellett még vásárolnunk, nehogy apának kelljen majd egyedül :lol:
Vasárnap búcsúba voltunk, de azt is megbántam. Egész végig hasogatott a hátam, minden bajom volt :( Azt hiszem, most már csak ha nagyon muszáj akkor mozdulok ki.

Egyébként ma voltunk nst-n és uh-n. Az nst az két katasztrófa volt. Először is dög meleg volt a vizsgálóban, másodszor a nőci rosszul magyarázta el a gép használatát, így persze nem úgy nyomkodtam a gombot ahogy kellett volna. A csúcs pedig a tappancs tartása volt 20 percen keresztül, mert nem ért oda rendesen :lol:
Az uh-n viszont megtudtuk a méreteket, amik nem is olyan ijesztőek. Adél baba most 3100 gramm és ha még bent marad 3 hétig, akkor is csak 3400 gramm körül lesz majd. Holnap megyek vissza a leletekkel a dokihoz, aztán meglátjuk, ő mit mond :lol:

Kép Kép
curse

Fibi,
merészkedek Szadáig :D

Curse,
miféle bébilepel, ami szétesik mosáskor? :shock: hol vettétek?
nagyon bosszantó lehetett.. :? A méretek meg megtévesztőek lehetnek, nekem pl. 3,7 kg ra saccolták, egy héttel szülés előtt, aztán 3300-al született :) Gondolok ám rád is és mennek a drukkok :)
macskanyu

Nemlétező elvek lehúzva a budin. Apu elment másik cumiért. Ha ez ennyi könnyel jár, inkább sose szokjon le, végül is mi baja lehet tőle? :roll:

Indi,
én meg emlékezetből megcsináltam a májkrémedet, azaz lehet, h semmi köze hozzá, de májból van és krém lett belőle. És még apának is ízlik, aki megszállottan belsőségutáló! :D

Holnap fogorvos. :shock: Remélem, megúszom egy sima töméssel.
neet
neet

Macs,
Nem a legdrágább helyen vettük, a corában 2e ft-ért. Annyira berágtam a dologra, hogy Auchan-be vettem most kettőt 800 ft-ért, mondanom sem kell, hogy az kibírta a mosást :lol: Legszívesebben ilyenkor visszavinném a cuccot, nem azért, hogy kicseréljék vagy ilyesmi, csak lássák azt, hogy milyen szemetet árulnak.
Méretek :shock: mondjuk ezt már mástól is hallottam, hogy nem az lesz végül a méret, amit mértek.
Köszi a drukkot, rám fér :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Indi!

DE ha küldesz egy itinert hozzátokig akkpr ki is ugorhatopk valamikor 8) ha nem jön össze a tali.
20170114224602

Neet,
Fogorvos nagggggyon gáz. Nekem is mennem kellene már mert a kölök kiszítta a véremet is (hál' isten) és nekem is kilyukadt, hát kettő legalább.
Indi,
Szerencsére nem kellett az új vacsi, a régi is elég volt :D de a tegnapi tapasztalatok alapján háááááát nem lesz egyszerű.
Curse,
Búcsúúú??? én az utolsó hónapban az egyik ágytól a másikig is csak segítséggel másztam :shock: de a körhintát remélem kihagytad? :D
akata

Macs,
dejo, dejo :D gyere, tel.számom tudod :)
fibi

Fibi :) Szolidáris Bálint :D :D És nem lesz gond éjjel, ne aggódj!

Neet :) Akkor marad a cumi? És a fogorvoshoz egy kalappal!

Macs :) Hú, Fülicsek már csak ennyit szopizik?! És nagyon ügyes!! :D

Curse :) Ágynemű :( De legalább jól bírod a strapát: búcsú :wink: Vigyázz magadra!

Votiv :) Óvodás sztori :evil: :evil:

Szegény Bálintom ma este elesett és elharapta a száját :( tökre megijedtem, mert először csak a vért láttam, aztán amikor vizes törülközővel borogattam neki, már jókat nevetett, ahogy megcsikiztem a sarkával, szóval szerencsésen átvészeltük, már alszik is a nagy esti szopi után :D
denizsa

Deni,
jaj, ilyen nálunk is volt már párszor, a szivbajt hozta rám, aztán a második esetnél már tök higgadtan hideg viz, stb... :)
fibi

Akata,
Semmire sem ültem fel :lol: ezt azért már nem mertem volna bevállalni :lol: A barátnőméknél volt a búcsú, ez már hagyomány, hogy minden évben megyünk, mert a kisfia nagyon szereti. Őszintén szólva, mi felnőttek a hátunk közepére sem kívánjuk. Az a lényeg, hogy Gergő élvezte. :lol: Egyébként meg elég gagyi búcsúról van szó, még dodgem sincsen :(

Neet,
Fogorvoshoz egy kalappal. Én arra jöttem rá, hogy egész terhességem alatt nem volt fogorvosnál, lehet, hogy később jól megszívóm? :lol:

Deni,
Szegény Bálint :( de ezek szerint semmi komoly :lol: :lol:

Nem ér nevetni :lol: de ma csináltam meg életem első tejbegrízét :lol: Akárki is csinálta, tök tuti lett :lol:

Kép Kép
curse

Curse,
örülj, hogy megusztad a fogorvost! :) én sem akartam menni, de a védönöm örökké rákérdezett, meg nyaggatott, hogy most már ne halogassam, irgum-burgum :roll: :lol:
fibi

ja, az lemaradt, hogy igy szereztem be életem második tömését :D
fibi

Curse,
nem feltétlenül. Nekem átlag 5 évente betömnek egyet, asszem eljött ennek is az ideje. Első bébipapihoz gratula! :) Volt itt már első pörkölt, első máj is, miért lenne ez kivétel?

Akata,
én úgy tudom, a fogromlás terhesség alatt a kálcium elszívása miatt van. Vagy a vérszívás csak metafora volt? :)

Den, :)
akkor marad, egyenlőre. Ej, ráérünk arra még! Bálint szája jujj, de tényleg csak az első néhánnyal sírsz együtt, aztán "megszokod", már amennyire lehet.

Kiskoromban fogorvos akartam lenni... majd erre gondolok holnap, na meg arra, h manapság már lehet kérni injekciót töméshez is. :) Drukkokat mindenkinek kösz! :)
neet
neet

Halihó mindenkinek! :P
Fog ugyan még nem látható, de tegnap este ismét csak a szokásos 3x-i kelés volt, szóval fittnek érzem magam :lol: Kemény hetünk volt. Néha félóránként sírva ébredt, s negyedórás szopi után, negyedórás alvás, majd előröl. Napközben csak néha volt kicsit nyüfi, de én eléggé kifáradtam az éjszakákban. Hogy érzékeltessem milyen fáradt voltam: Tegnap este gondoltam megjutalmazom magam egy forró tejeskarobbal, s a fruktózos köcsögbe raktam a karobport :lol: ( akik nem értené ez olyan mintha cukorra raknám a Nesquick-et)

csak ezt az oldalt olvastam :oops:

Fibi! Bálint :shock: :D
Nozodáddal mit csináljak?

Indi! gratula a felrántós üléshez! :P Angi is iszonyat erőkkel próbálkozik!

Recca! Nem olvastam mi történt, de nálunk Apjuk aszonta hogy a telcsim szervizeltetéséből már újat is kaphatok. S úgy lett. :lol:

Den! :P Akkor ismét gyógyított a cici :wink:

Ancsi! Zuz! Rylie! Johi! Nektek csak úgy... :P

Macs! Cipelős Füli :D

Neet! Drukk cipci ügyben.
Szerintem ne aggódjatok! Tényleg pici még a lány!

Curse! Sajnálom, hogy ennyire összejött! :( Nálunk nagymami varrt egy csomó cuccot. Nálatok esetleg erre van lehetőség!
Pihenj!!!!!!!!!
Néha én is úgy visszavinnék pocsék árukat, de ha nem drága nem teszem. Néha irkálok egy-két emilt vagy levélben elküldöm nézzék meg. De csak akkor ha már többször előfordul valami, s szeretem az árut.

Votív! Örülök a jó híreknek. Bámulatos hogy micsoda eredményeket képesek elérni!
Bezárva??!! :evil: Ilyet lehet??!??!!! :!: :twisted: :!:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

nekem lenni elég rossz minőségű fogaim, de hála van csodás fogorvosom. :lol: mikor állapotos lettem magamtól elmentem, s azt mondta nyugodjak meg: a kismamák többségének azért romlik el a foguk mert annyira belemerülnek a gyerekbe hogy fogatmosni is elfelejtenek. persze aki mossa az nem a többséghez tartozik...
gödibarbi

Akata, aptyúk kellékes + egyben ő a főnöke a kellékeseknek is. :wink:

Macs, gratula a totyogáshoz. Bár szerintem mire olvasod, már Füli átcsapott Szélvész Kisasszonyba. :lol:

Borárosért bocs, rosszul olvastam. :roll:

Votiv, szuper jóhírek! Hajrá Isti!
zanza

Fibi :) Köszi :D És második tömés??? Piszok mázlista vagy! :D :D Én pont B.-s pocakosságom előtt szántam rá magam a töméscserére, azóta csak 1x voltam kontrollon...

Neet :) Injekcióra fel! Én is mindig kérek :oops: És megszokásról még nincs szó, de csak első pill.-ban kaptam frászt, aztán "bekapcsolt" a problémamegoldó reflex :)

Barbi :) Hú, ez keményen hangzik, de Te klassz csaj vagy, ha így bírod! Kakaó rulez :D Lehet, hogy azért akartál ennyi cukrot meghamizni, hogy extra energiákra tegyél szert?

CUrse :) Tejbegríz rulez :) Évtizedekig nem ettem, aztán egyszer csináltam és jó lett! Azóta szeretem :D
denizsa

Sziasztok! :D
Megvagyunk, csak ded alvásidejében én is szundiztam, most meg főzök és mesterséges-megtermékenyítős Frei-dossziét nézünk, szóval zajlik az élet, holnap remélem, lesz időm!!! Talira mi is mennénk!!!

Istinek nagyon örülök!!!! :D :D :D :D És azt az ovónőt fel kell jelenteni!!! Komolyan mondom!!! Anyám tanár gimiben, és azt mondta, hogy óráról sem szabad kiküldeni büntetésből a gyereket, mert feljelenthetik érte!!!!!!!

Barbi! Bazsó ugyanennyi idősen csinálta ugyanezt, mármint a félóránkénti kelést és társait! Kitartás, gondolok Rátok!

És minden első harmadban lévő Kismamira!!! A pelenkázás ilyenkor a pokol, és én még a kaja turmixolást viseltem nagyon rosszul :roll:

És puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmo1

Curse!
azt én is észrevettem, hogy a babaruhák nem olyan tartósak. pár mosásra bolyhosak, meg ilyesmi.

Denizsa!
Bálint :(. küldöm a ++++++++++-okat!

Votiv!
disznó óvónő! nekem már az is traumát okozott, hogy nagy hegyes körmökkel nyomta le a szemem a dög fiatal óvónéni, ha nem akartam aludni.

Barbi!
fáradt vagy már, ezért pakolsz mindent összevissza :). de hát nincsenek véletlenek - ahogy Deni mondta -, biztos járt neked az a + fruktóz is ;-)

Indi!
konyharuhát én is - habár ritkán törölgetésre :) - használtam a dobozok esetében, de hiába.

Vettünk egy szobaantennát. SEMMIT SE ÉR!
ancsipancsi

Recca pü-ztem. Bocs, ha még se tudom prezentálni. :roll:
zanza

Den! köszi és :lol:

Zuz! igen, gondoltam is rátok!

Ancsi! :lol:
nagykörmű óvónő :evil:
gödibarbi

Fibi :) pedig csak vicces próbáltam lenni kicsinyég... nagyon szeretem a Ghymest és ez pont megvan. Meg a Rege is. Meg mégegy, msot nemtom a címét hirtelen. Terhességi érzékenység :)

Jucus :) te egy tündér vagy!!!!!!!!

indianyo

BArbi :) Nem hangzik jól ez a sok felébredés :( Ha minden igaz, kapok majd Weleda port fogzásra a hó végén, beszámoloka hatásról - bár nálunk az influenza elsöpörte - gondolom átmenetileg csak - a fájdalmakat. KArobos fruktóz ....bele is kóstoltál?

Deni :) hú.. látom magam előtt az esetet! Még jó, hgoy nem történt komoly baj, no meg hogy te olyan tűzrőlpattant menyecske vagy és nem állsz le parázni.

Pocakoknak csók :)

indianyo

Votiv!

Óvodai sztori nagyon durva.Én a helyedben bizony biztatnám a szülőket a feljelentésre.Ilyet egy pedagógus sem engedhet meg magának,akármilyen "rossz" a gyerek.Fel nem foghatom,hogy hogy lehet egy kisgyereket egyedül BEZÁRNI valahova?!Hol van pontosan ez az óvi?És magán vagy miylen?
Egyszerűen meg vagyok botránkozva! :evil:
20170114224602

Sziasztok!

akkor eddig maszkabal kivetelevel minden Rylie-nak es HJ-t leszamitva minden Indinek; talan Zuz kert meg lemezt, ha jol emleksz
heten megyek lemezeket venni es akkor masolok; talihely jo nekunk Boraros kesobbi talikra meg olyat tudok bevallalni h viszunk vkit pl ha Indi bejottok varosba en regi autosulest be tom rakni abban uldogelhet Domino es akkor maris kozelebb az a franya budai oldal is :)

Curse,
tejbegriz nyami-nyami :D
nekem ikeas takarok jottek be kb 900-100 ft volt egy; tok jo szinesek es strapabirok :) remelem uj cuccok mar jok

Neet,
jaj-jaj cumi-ugy :( pedig egyszer biztos valahogy igy fog leszokni rola, hogy ottmarad valahol a cumi es nem is keri mar aztan csak ugy latszik az most nem most van meg :D

Ancsi,
igen a szobaantenna itt is csak disz :lol: korabban irtad a halozsak-dolgot - Abel is mindig kimaszik ebbol az ujbol aminek oldalt van vekony cipzar es felul ket bazi nagy gomb amit tok nehez begombolni - de o frankon kibontja valahogy; korabban abbol a fajtabol amit a kenguru goldban lehet kapni es vastagabb cipzar van rajta elol kozepen abbol nem tudott kijonni (es nem volt a vallreszen gomb)

Votiv,
ovoneni :evil: Elsoszulonek igaza van (bocsanat ha megse te irtad csak roszul emlex :oops: ) zarjuk be ovonenit
voltunk Arkadban H&M-ben es 2500ert kapott Abel kabatot :D :D :D tok szupiiiiii!

es tok jo lenne ha minel tobbetekkel (te jo eg van ilyen szo? :lol: ) lehetne talizni !!!!!

joejt
kerek drukkokat - romantikus ejt keszulok tolteni Petrarcaval - boaaaaaaaaa

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi,
Akkor te nagyon szerencsés vagy, sajnos én ezt nem tudom elmondani magamról :( Nekem anno a gyerekfogászom egy elmebeteg volt és ha kellett, ha nem, fúrta a fogaimat. Ez még hagyján, de szarul tömte be őket, ezért már 14 évesen rágófogat húztak :( Én ezért nem vagyok híve a kötelező fogászatnak, mert ott ahhoz fognak elvinni, akit az iskola választ, függetlenül attól, hogy kokler a fogász vagy nem. Mióta rendes fogorvosom van, azóta nincs is bajom a fogaimmal.
A terhességi fogászatot pedig úgy sikerült megusznom, hogy védőnőváltás volt. A mostani meg se nézte, hogy milyen vizsgálatokra nem mentem el :lol:

Barbi,
Neked nagyon sok "enerdzsit" a fogzáshoz. Varrós nagymami lenne (ez volt anno a hivatása), csak szegény már nem lát jól és én nem akarom ezzel terhelni, pedig ő szívesen vállalná.

Zuz,
És a vezetéssel hogy állsz? Esetleg forgalmi vizsga? :lol:

Jucus,
Teljesen egyetértek veled. A szülők helyében én is feljelenteném. Hogy merte magára hagyni a gyereket? Ha nálunk vannak a barátnőmék a kisfiúkkal, egyfolytában azt nézem, hogy merre jár, mit csinál, nehogy történjen vele valami.
Ehhez nagy bátorság kellett!!!! :evil: meg persze minimális agyi teljesítmény!!!

Kép Kép
curse

jaj es Den

szegeny kicsi Balint!!! attol rettegek h ha majd Abel esik nagyokat es jon verzo vegtagokkal szajjal akarmi en majd ott fogok remegni mint nyarfalevel h csinaljon vki vmit :? :( :lol:

es eljen a cipelos-menos-vigyorgos Fuli :D :D

fogorvosknak meg kitartas - sajnaljuk mar egyszer oket is :lol: :lol: nekem is kell menni sajna :cry: de huzom amig lehet :lol:

ja es Votiv,
tok jo h Isti ilyen gyorsan ilyen jofej! :D :D :D meg hogy dumal :wink:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?