NEm panaszból mondtam, hgyo ere nem szívesen jönnek a népek ám! Mondjuk, míg veszélyeztetett terhesként itthon feküdtem, és ezzel az indokkal nem látogattak meg a barátaim, akkor utáltam őket erősen, de hol van az már?
Fibi

Neet

akkor a Boráros tér után felétek talizzunkl! Na persze egyesével, kezdjük mondjuk a Camponán, akkor hátha Zsanci és Bogárka és Lindi is eljön. Azt nem ígérem, hgoy Szadára jövő nyár előtt kimennék gyalogosan, de valami közelebbi hely (IKEJA

) nagyon is klassz lenne, persze csak gyes átutalása után...
Lehet, hogy én ismerem egyedül - takarítani utáló és azt erősen hanyagoló létemre - a varázseszközt: konyhai törölgetőruha?

Egyik dobozom se rozsdás pedig mindegyiket elmostam... igaz, nem élelmiszert, hanem egyéb vicik-vacakot tárolok bennük (gomb, gyöngy, tű stb.)
Bármikor jó nekünk a tali, mondjatok időt! Akkor ne legyen szerda, hogy Jucussal is tudjak találkozni
Jucus

ég a képemen a bőr

teljesen kiment a fejemből a ringyó-sereg ...
Dóra

egy kis nosztalgiázásra igazán felugorhatnál

Egyébként mikor főiskolára jártam, midnig nevettünk, Kecskemétről az évfolyamtársan ugyanannyi idő alatt ért Solymárra, mint én Dh-ról, pedig ha egy nagyobbat köpök, már a Bp táblát találom el...
Ancsi

mosószóda nem csíp. Nem lehet, hogy a lúggal kevered, amit régen használtak a cselédek?
Votiv

éljenéljenéljen!!! Ügyes fijú ez az Istipók
Hozzánk lassan beköltözik a járóka a kiságy helyett, mert Elsőszülöttem úgy rántja fel magát ülésbe és onnan majdnem ki a hordozóból, hgoy ennek fele se tréfa! úgyhogy lassan kiságy száműzetésbe megy a padlásra, amíg tesómékhoz újra jön a gólya.
Tegnap voltunk 2 éves unokaöcsike szülinapján, annyira tündér volt, varrtam neki egy katica-párnát és mikor álmos lett, felkapta, és azt mondta neki: Gyere katica, ne sírjál, elviszlek aludni és utána sokkal jobb kedved lesz! És így is lett
ZSanci

neked is varrok egyet, ha jobb keved lesz tőle

:):)