Sziasztok!
Ez az ovis ügy engem is nagyon felhúzott. Az oké, hogy az ember magáért nem áll ki, kerüli a konfliktust, nem akar balhét, na de egy 4 éves gyerek nem tudja magát megvédeni!!! És az a legszomorúbb, hogy egy 3-4 éves gyerek lehet, el sem meséli otthon, hogy mi történt vele az oviban, ez az eset ebből a szempontból "szerencsés", hogy anyuka megtudta, hogyan bánnak a kicsijével. És lépni kell!!!!! Én aztán minden létező fórumon hangot adnék ennek az esetnek. Annak nagyon ellene vagyok, hogy a pedagógusokat lépten nyomon meghurcolják, na de itt van is indok!!! Nem szabad hagyni, hogy egy ilyen nő gyerekekkel foglalkozzon!
Fibi!
Szerintem normális, hogy a hirtelen zajtól Bálint kicsit megijedt! Na, meg lehet, szopizni akart

És jó, hogy még találkozunk szülésig, ne paráztass, odébb van az még
Deni!
Remélem, Bálintod kiheverte a tegnapi balesetet! Bazsó is egy csomószor beütötte a szájáz, én ilyenkor annyira megijedek! Féltem a nehezen megszerzett kis fogacskáit!!! És a száj nagyon tud vérezni
Szerintem megint beindultak a fogak nálunk, pár napja megint nagyon harap és ömlik a nyála, és ezt mutatja a csodás éjszakánk is
Szrekuc!
Nekem minden féle CD-t!!!

És remélem, tudunk menni talira is!
Tegnap elvittem dedet dokihoz, mert még köhög egy kicsit, és még van egy kis höröghurutja, de nem vészes, Sinupret köptetőt kap, ami nagyon pozitív a dokitól, mert ő nem híve az alternatív gyógyászatnak. Viszont teljesen ledöbbentem, mert kérdeztem tőle, hogy adna-e igazolást, hogy szülés után hazajöhessünk Pannával a kórházból, erre teljesen elzárkózott, szinte hülyének nézett, hogy így is 3 nap után kiengednek, és az a 3 nap arra való, hogy pihenjek

(szerintem ő még a régi időkben él, gondolom, úgy képzeli, hogy a ded bent van a csecsemőosztályon, és 3 óránként hozzák). (Anyukám mesélte, hogy ő tényleg kipihente magát a kórházban, mert akkor nem volt választás, 3 óránkét vitték ki a babákat. Csoda, hogy nem tudott szoptatni????)
Mindenesetre nagyon rosszul esett. Próbáltam meggyőzni, hogy amikor Bazsót szültem, milyen rossz volt bent, és semmit nem pihentem, a csecsemősök pedig egyáltalán nem jelentenek segítséget, max megfürdetik a gyereket, hát azt Apa is megtudja csinálni! De elzárkózott a dologtól. Viszont az meg elég gáz lenne, ha a tesót másik orvoshoz vinném