A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuz,
ja különben, ha korábban is mennék BS-hez, szerintem ö nem küldene azonnal korházi uh-ra. tudod, van a rendelöjében is az a pici gép :wink:
fibi

Indi :) Ovi-ügyben egyetértünk, sztem is felháborító, hogy a szülők örülhetnek, ha felveszik a gyerkőcöt az oviba és cserébe mindent le kell nyelniük, nem kéne hagyni!
Járóka tényleg jobb napközbenre, mégha kevés időt is tölt benne a ded, és segít a felhúzockodásban is. Lehet, hogy Dominó még szeretni is fogja! :wink:

Fibi :) Szegény Bálint, hogy így megijedt :( Lehet, hogy ami a Te fülednek nem volt semmi különös zaj, neki mégis ijesztő vagy túl váratlan volt... Lényeg, hogy a szopi erre is gyógyír :wink: És ez az avatar már tényleg 3-as kép Rólatok :D (lehet, hogy azért ízlett annyira az a fagyi? :lol: )

Szrekuc :) Cd-ket én is kérhetnék Tőled? Csak ha már ilyen kedves voltál és felajánlottad :D

Rylie :) Cumis felnőtt :lol: :lol: A felnőttek sokkal rosszabb dolgokat vesznek a szájukba, pl. cigi...

Zuz :) Fogakhoz sok ++++! Sztem Bazsó teljes fogsorral akar majd hugicára mosolyogni, el akarja bűvölni, ezért hajt ennyire :wink: :lol: Gyerekdoki :( Akkor muszáj a kórházban kipihenned magad, csak hogy neki legyen igaza :lol: Végzés :shock: :shock: :shock: Erről Al Bundy egyik esete jutott eszembe...
denizsa

Fibi! Nekem Grétivel kb 5 is befigyelt. De akkor ott gondok voltak az első hetekben.
Viszont fura,mert most a 7-ik héten hason keresztül csinálták Szolnokon, viszont a 12 hetes meg hüvelyi volt :shock: , ezen tökre meglepődtem, mert Grétivel meg az már hasi volt.
lindicita

Fibi!
Hát, aki hamarabb megy! :wink:
M.G.: csak van közöttünk egy paramami :wink: (Zsanci álnéven), aki tutira megy!!!! És milyen igaza van! Szerintem alssan menj el egy kismamaklubba, ha még nem döntöttél, hogy kit válassz, és ismerd meg őt is és a Kondor Katát is, és szerintem minél előbb foglald is le valamelyiküket! Vagy kacérkodsz az otthonszülés gondolatával??? :wink:

Kisherceg, Ancsi!
Ti komolyan szó nélkül tovább járatnátok oda a gyereketeket????? Lehet, a vezetőség nem is tudja, hogy mi folyik ott. Fel kellene rá hívni a figyelmet. És amikor majd ennek a kisgyereknek problémái leszenke a későbbiekben (mert már most is vannak) akkor anyuka majd azt mondja neki, hogy hát nem akartam összerúgni a port az ovónénivel????
Még egyszer megismételném a tegnap írtakat: gimis gyereket nem szabad kiküldeni az osztályból!!!!!!!!!!!!!! Tehát egy 16-17 éves szinte felnőttet, (sőt nem sztrájkolhanak a tanárok, csak úgy, ha közben megoldják a gyerekek felügyeletét). Pedig gondolom egy 16 éves gyereket nem érné lelki sérülés, ha matek óra helyett a folyosón flangálna............És itt egy 4 éves piciről van szó!!!!!!!!!! Én nem hagyom sírni, inkább fennt vagyunk órákon keresztül éjszaka, de az oviban bezárják???????????? És mi van ha pisilnie kellett? vagy akármi??? Megsérül, stb.......... És a lelki dolgokat még nem is említettem............
zuzmo1

És azzal dicsekedtem már, hogy Grétit péntektől szerdáig lepasszoltuk a nagyszülőkhöz? :D Gyorsan el is döntöttük, hogy kiugrunk a Tátrába pár napra, ami most ugyan kicsit megdőlni látszik, de a remény hal meg utoljára. Mindenesetre így vagy úgy, de kicst kettesben leszünk apjukkal, aztán 1-2 évig megint semmi esély rá.

És azzal dicsekedtem már, hogy jövő hét csütörtökön megyek az Operett Színházba a Rómeo és Júliát megnézni?

És azzal dicsekedtem már, hogy ... :lol:
lindicita

Lindi :) Dicsekedj csak, hadd sárguljunk :lol: :lol: :lol:

Zuz :) És mióta nem lehet egy gimist kiküldeni az oszt.-ból? Emlékszem még az ált. suliban is sokszor volt ez büntetés...

Ancsi :) Mikor drukkoljunk holnap a szemölcshöz? És nagyon előrelátó vagy, lencsi bizti örülni fog az órának :wink:
denizsa

Pontosabban: LENCSI (bocsi :oops: )
denizsa

Ja, ovishoz még: nálunk annak idején az volt a büntetés, hogy az ovónéni asztala melletti kisszéken kellett ülni! Az is nagyon "megalázó" volt, féltünk is tőle. Szerintem egy gyereknek ez is elég, lelkileg bőven eléri a célját a büntetés.

Ja, azért van ennyi időm, mert dedem bepótolja az éjszakát, 11 óta alszik ebéd nélkül, kezdek aggódni.............................

Lindi!
Ez tök jó! Érezzétek jól magatokat!

Na, el is szóltam, felébredt! :lol:

Votiv!
Mi volt????
zuzmo1

Na, akartam menni ledölni kicsit. erre hiv a védönö, hogy mindjárt itt lesz, mert rég látott minket...... most mehetek rendet rakni....
fibi

Deni,
lehet :lol: bár a fagyi ugye alapbol az elsök között van :lol:
hát, lehet, bár az a furcsa, hogy minden jármütöl megijed, még ha nem is olyan hangos :?

Zuzi,
már nem kacérkodok, átgondoltam higgadtan :) és szeretett dokibácsinkat nem cserélném le senkiért :wink:
a kismama klubba azért nem megyek, mert ott multkor is csak 3-4 szülésznö volt, és sem Kata, sem Gabi nem volt ott. az infokat meg már ismerem :) igy másképp kell megismernem öket :?

Lindi,
jé, én azt hittem, a 12. heti uh mindenhol hüvelyi. bár pont most olvastam a Kismamában, hogy ez is korházfüggö.
fibi

Lindi,
köszi, és én is gratula a szuper programokhoz...
by the way...nem tudtok nagymama kaliberű bébiszittyót??????????, egyszerűen szükségem lesz vkire, és hát más ötletem nincs... :(

és igen, paramami vagyok, de előző babóval a 7. hónapban estünk be a Gabihoz, és akkor is vállalt, de ez persze nem jelent semmit.
Egyébként meg Fibi esetleg értekezzünk, ha már voltunk dokinál, én nov. 6-án megyek, és akkor már biztosabb lesz,h mikor érkezik a pici, és te is biztosabbat tudsz, mert sztem ha nagyjából egy időben szülünk, az elég nagy rizikó, ha uaz a szülésznőnk, bár én ált. előbb szoktam, te meg mintha később, tehát még bármi lehet... :lol: :lol: látod, ennyire para vagyok!!!!!!:lol:

paramaminak van egy táska és pénztárca mániás középső fia... :? már úúúúúgy unom!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi!
Nekem a 12. héten csináltak hasit és hüvelyit is.
zuzmo1

Zuzi,
nem baj, hogy ennyit alszik Bazso, igy legalább Te meg bepotoltad a forumozást :lol:

én is léptem.
fibi

Zuzi,
hogyhogy? most már kezdek összezavarodni :roll:
fibi

Szolnokon jópár óvoda van, ha el lehet vinni máshova persze vinném. De elhiszem, hogy van amikor nincs másik.
Magamat ismerve különben is már túl lettem volna akkor az ordításon reflexből.
De vidéken élve sajnos egyre többet van olyan, hogy muszáj...pl. anyósomék városában busz indul a szomszédos faluba! mert összevonták az óvodákat és építettek egyetlen újat kisebbségi pénzen. Azt hiszem iskola ügyben is kb. ez a felállás.
A barátnőm kislányait azért zaklatják az utcán, mert szőkék...
Szívesen vennénk ott egy nagyobb lakást, anyós is jól jönne, de pont ezek miatt nem tesszük.
Viszont elgondolkodtató, ha ebben a tendenciában változnak az arányok, és bizonyos falvak, városok, majd megyék élhetetlenek lesznek, kötöznünk kell?
Jaj kicsit elkanyarodtam...
kisherczeg

Zsanci,
okés, majd mindenképp értekezünk :D hát, jo lenne, ha most nem hordanám tul 10 nappal :?
fibi

Zuz,
ja, és Levi ha lehet még parább, mint én, ha visszapörgethetné az időt, valszeg folyamatosan tévézne... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi!
elvileg vírusos szemölcs, de a házidoki nem tudta 100%-ra megmondani. nem tudjuk hol kaphatta el, állítólag akár a buszon is megfoghatott vmit, amivel oda vitte a fejéhez...mittomén.

Zuzi!
az informátor azt mondta, hogy ezek a dokik elvárják, hogy adjál lét és a következőkben eszerint bánnak a gyerekkel. kérdeztem mennyit, és leesett az állam: 10eFt-ról volt szó!!! tudom, hogy már nincs körzetesítés, de a doki megválogatja, hogy kit vállal el, vagy nem. nekem a mostani azt mondta, ha messzire költözünk, nem vállal, mert nem akar olyan messzire kijárni. pedig én nem is akartam kihívni.

dehogy hagynám szó nélkül, megmondtam volna a csajnak a véleményemet, és megfenyegettem volna a következményekkel, de közben munkált volna bennem, hogy másnap esetleg bántják majd miatta! nevetni fogsz, de a kórházban is azért féltem, hogy éjjelre bent volt L. a csecsemősöknél, hogy ne bántsák. féltem, hogy esetleg a sírás miatt szidni fogják. (csak egy cumit találtam a szájában reggel :) )

Zuzi, Deni!
10-kor megyünk, annyira van időpontunk. remélem jól értettem, hogy a gyerek bőrgyogyót is a felnőtt rendelő főbejáratától lehet megközelíteni balra.

Zsanci!
középső fia??? :) hidd már el, hogy a haramdik lány lesz! ;-)
és ment aznap este valami normális műsor, hogy mindig a tévéről beszélsz? :)

Votiv!
kíváncsi lennék a "bűnére" a gyereknek ezek után. nem tudom mit kéne tennie Lencsinek, hogy bezárjam a szobájába.
ancsipancsi

ja, és ma láttam egy Fisher Prize tanuló telefont. gombok nyomására mondta a számot vagy, a betűt. nincs valakinek ilyen olcsóbb áron? :D (és sütifaló?)
ancsipancsi

az ovonos sztori tenyleg nagggyon durva! :evil: :evil:
az otthonszulok (biztos masok is, csak azt nemtom) szoktak szervezni "magan"ovikat: tehat x csalad osszeall, es hol itt hol ott vannak a gyerekek; v egy csalad vallalja az "orzest", es a tobbiek valami massal jarulnak hozza. csak mondjuk az utolso - iskola elotti ev - kotelezo, nem? akkor az elkerulhetetlen...

Zuzi, mi??? :shock: ellened folyt eljaras, mikozben teged vertek meg???? :?

Fibi, B is meg szokott ijedni az autoktol, de csak itt nalunk kint az uton. gondolom amiatt, h a csendben "hirtelen" megjelenik egy ilyen nagy duborgo, es lehuzodni is eppenhogycsak lehet.
vedono meg csak igy bejelenti, h mindjart ott van? jesszus :?
ja, es a 12. hetin nekem is volt ez is az is, mert a no szerint mar tul nagy volt a baba a huvelyihez... hat mekkora legyen 12 hetesen??? :? meg amugy is eleg bunko volt a no (bartfai)... :evil:

Druszam, en is kernek cd-t, de nem lesz tul sok? :?
es mit tanulsz?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
akkor minek volt hüvelyi???? ezt a baromságot...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, hat ez az. akkor jott ra, h ahhoz mar nagy :shock: pedig tudtommal ebben a korban kb meg mindenki ugyanakkora. sztem csak szivatott... :twisted:
recca

sziasztok

megjártuk a képességvizsgálatot :)
mondtam tegnap, hogy megdícsérte Istit a fejlesztője, hát ma meg igazán kitett magáért Istipók :twisted:
semmilyen feladatot nem hajtott végre, sőt, megdobálta a nénit a kockával, a háromszöggel és a körrel is :twisted: előadta a földhözverős hisztit meg a szobaterminátort, mindent atomokra bontott, amihez hozzáfért, és szörnyen türelmetlen volt. nem csoda, 3/4 órát várattak kint, előtte pedig egy óráig jöttünk be biáról, tiszta zizi volt már szegény. a váróban is elintézte a játékokat/újságokat, csak úgy kapkodták a lábukat a várakozók. az egyik anyuka meg is jegyezte, hogy inkább ideggyógyászatra kellene vinnem a gyerekem, és hogy ott felírnának neki vmi nyugtatót :twisted: :twisted: :twisted:
ettől mindjárt jobb kedvem lett!!!

végül mégsem a legrosszabb, "terápiára szorul" kategóriába írt be minket a szakértő néni, hiába mutatta meg a legjobb formáját Isti :D hanem csak a "tanácsadásra szorul" kategóriába, és bíztatott, hogy nem nagy a lemaradás, hamar behozható, és csak akkor kell visszamennünk, ha egy év múlva nem fejlődik/beszél kielégítően Istók. egyébként meg mondta, hogy milyen jó kezekben vagyunk, ismerte személyesen a pszichopedagógusunkat, mondta, hogy bízhatunk benne, sokat fog segíteni - ezt már most látom én is :D
és meg is dícsérte Istit, hogy milyen kreatív, és energikus :lol:, csak meg kell tanulni vele bánni, mert nem olyan, mint más gyerekek, de ez nem baj, csak más (és kicsit nehezebb) :D
most megjött apafej, később folytatom...

votiv 8)
votiv

Votiv!
"ettől mindjárt jobb kedvem lett!!! "... láttad a Sekély sírhantot? :D
te figyi! szerintem Istipók alapból csibész, rohangász, pakolász, csínytevész, ennek semmi köze a másik ügyhöz. és ezt a szakemberek is jól tudják. örülj neki, hogy Isti hozta a formáját, legalább nem azon rágódsz, hogy máskor rosszabb szokott lenni, és lehet, hogy nem látta a doki a lényeget.
ancsipancsi

Votiv,
a kurva anyját az ilyen anyáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie,
Az elmebeteg fogorvos még az előző lakhelyünkön volt. És teljesen egyetértek, tönkretenni mások fogait, amelyek elvileg egy életre szólnak, felháborító. Legszívesebben kitépkedném neki az összes fogát!!! :twisted:

Zuzi,
Eljárás ellened??? miután téged ütött meg az gyp-s csaj??? :shock: :shock: :shock:

Ancsi,
Ez is milyen már, hogy ilyet össze lehet szedni??? Nem értem az olyan embereket, akik tudják, hogy fertőznek, de mégis emberek közé mennek, mi több tömegbe. Anyunak egyszer volt fertőző bőrbetegsége, de legalább vette a fáradságot és kesztyűt húzott, ha elment itthonról.

Votiv,
Egyetértek Ancsival, Isti legalább a legrosszabb formáját mutatta meg a dokinak és ő az alapján javasolta a kedvezőbb "kezelést" vagy hogy mondjam. A kedves, várakozós anyuka pedig k@pja be!!

Kép Kép
curse

A mai vizsgálaton sem lettem okosabb :lol: A doki azt mondta, hogy minden elképzelhető. A 3 héttel ezelőtti állapothoz képest nem tágultam, a fej ugyanúgy be van illeszkedve. Az uh-s eredmény szerint pedig még nagyon az elején vagyok, szóval még lehet, hogy kibírjuk a három hetet pocakban :lol:
De legalább megnyugtatott a doki, hogy lesz helyettese a jövő hétre, ha mégis csak akkor történne a dolog :lol:

Kép Kép
curse

Hu, de jol bekajáltam megint, sajtos stanglit kivántam meg kefirrel :D érdekes, pár napja semmi édeset nem birok megenni.

Votiv,
ez jo hir, akkor jofejek voltak :) ÉS visszaszoltál ennek a rendkivül kedves anyukának???? hogy merészel ilyet mondani valakire, akit nem is ismer?????? :twisted:

Zsanci,
azért örültök hármaskának? vagy nem volt tervben a picur? :? figyi, ha parázol Gabi miatt, szivesen választom Katát, öt is ugyanilyen jo szivvel ajánlották :)

Recca,
á, védönö nem gáz, nagyon jofej, és tényleg csak beszélgetni jött :) öt nagyon birom, tetszenek a véleményei is. és tök érdekes, hogy most pont az ovi téma van porondon, és megkérdeztem, milyen itt a helyzet. neki az a véleménye általában az ovirol, hogy az a SZÜKSÉGES ROSSZ. és lehet hogy erösnek hangzik, de van benne valami. biai eset után én biztos paráznék, hogy mit csinálnak a gyerekemmel idegen ovonök :? és végülis nálunk el van dölve, mert a kisteso miatt ugysem fogják B-t bevenni 5 éves kora elött.

Ja, és mégegy FONTOS UJ INFO: már 5 évesen sem kötelezö az ovi, most mondta a védönöci. már elég egy "vizsgálat", vagy hogy mondják, hogy minden rendben a gyerekkel, és otthon is foglalkoznak vele. aztán suli elött elég egy iskolaérettségi vizsgálat.
fibi

Ja, és jo kis kalamajkába keveredtem: a vérvételhez ugyebár ezentul nem ad a nögyogyászom beutalot, elvileg a háziorvosnak kell itt Szadán. viszont aszondta védönéni, hogy ITT az a szabály, hogy háziorvosi beutalo nem elég a vérvételhez, afp-hez stb. Rohadt jooooo, akkor mi a frász lesz igy?????? :evil: :evil: :evil:
fibi

Ancsi! A kisebbik képet sikerült betenni a profilba. Köszi!

Votiv! Ilyen "pokróc" nőt! :evil: De a lényeg, hogy Istivel minden oké.
lindicita

fibi,
elmondom :? ez úgy van hogy a védőnő odaadja és kitölti a beutalókat és te szépen beviszed BSnek aki meg lepcsételi.így ha vmi hiányzik vagy nem jó 3kört is futhaszt :evil: éljen az új egészségügyi reform :roll: én eddig 2X voltam mert formanyomtatvány meg kis kisérőpapír meg mit tom én mi :shock:
és kondor kata nekem is nagyon szimpi,többször is találkoztam vele és mikor szültünk akkor ő is volt az ügyeletes.

votiv,
isti :D amúgy meg :evil:

zuzi,
hát ez nem semmi :shock: ezek után te is perelhetnék rágalmazásért,nem :wink: ?

most mennem kell pedig még akartam írni :(
Vendég

Fibi,
hát persze,h várjuk!!!!!!
egyébként még nem tudjuk hol fog aludni, mert a kiságyat azt jól eladtuk, arra a 2 hónapra, amig meg ott alszik, nem fogok újat venni...és persze helye sem lenne a kiságynak, max az erkélyen...
holnap nézünk egy lakot a 22. kerületben. Sajnos kompromisszum hegyek, vagy Bp és akkor max 1 szobával nagyobb lakás, vagy messze a várostól (bia max) de akkor talán összejön a 4 szoba, és a kis kert... :? :? :?
és Gabival csak és kizárólag akkor parázom,ha egy napra (vagy egy héten belül) vagyunk kiirva... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi, Sekély sírhant :lol: :lol: de rég volt! :D

hát igen, ha a sorstársaktól ezt kapja az ember, akkor mit várjon a társadalom többi részétől? hihetetlen, hogy a gyerekem még alig nőtt ki a földből, de már bőven kap a pofájára, mert kilóg egy kicsit a sorból :?
egyébként azért is szeretem ezt a fórumot, mert itt ritka sok toleráns ember beszélget :D

az óvódás horrorral kapcs. nem tudok új infókat. de az biztos, hogy nem gyerekfelvigyázás miatt viszik (anyuka otthon van tesóval) hanem mert szörnyen nagy szüksége van a kissrácnak a közösségre, mert négy évesen alig beszél (ezért járnak a fejlesztésre is) és nagyon kell neki a motiváció.
most ők is azon a stratégián vannak, amit Kisherczeg írt, hogy nyájas viselkedéssel próbálják elnyerni az óvónő jóindulatát :twisted:

votiv 8)
votiv

Gigi,
de ez nagyon durva!! :evil: akkor ezzel az erövel továbbra is adhatná a beutalot a nögyogyász... nekem ez tök magas :roll:
fibi

Votiv,
jéééézus, ha anyuka otthon van, akkor komolyan nem értem, miért viszi oda továbbra is a gyereket.......... :shock: :shock: :( :( nem hiszem el, hogy a fejlesztés + egyéb foglalkozások nem lenne elég a gyereknek a "lemaradás" kiküszöbölésére.......
fibi

Zsan,
drukk a lakáshoz, és hogy ugy legyen, ahogy szeretnétek! :) ezeket a kompromisszumokat sajna ismerem, végigfutottunk rajtuk párszor :cry:
fibi

Fibi, sajnos nem elég. a fejlesztőben is azt mondják, hogy nagyon kell neki a közösség. ezt nem helyettesítheti a fejlesztés, ahol csak egy pedagógus foglalkozik vele, nincs más gyerek.

és ez bia, itt nincs egyéb foglalkozás :D
ill. a bölcsis/Isti-korúaknak még van. afölött nincs...

votiv 8)
votiv

Gyökérideget téptek ki. Annyi injekciót kaptam, h csak kédő du ment ki. Most már egy demalgonnal jól vagyok. :) Szuper a drnéni, de mégiscsak "bánt" :D

Zuz,
jesszus! :shock:
neet
neet

Neet!
milyen szerencsés vagy! én 2 hós terhesen voltam gyökérideg tépésen 2x :), persze érzéstelenítés nélkül.

Rylie!
valójában én is vittem közösségbe a dedet, mert nem tudtam, hogy mi ez rajta. viszont állítólag van aki el se kapja. uszodában terjed leginkább. (nem voltunk)
ancsipancsi

Votiv,
én attól félek, ez semmiképpen nem hat a kisfiúra "fejlesztőleg"!!!!
elég gáz ez igy, és nagyon sajnálom az anyukát!!!!!!!!!!!
de az, ha bezárják, sajnos semmivel nem viszi előrébb a gyerek beszédfejlődését...kivel is beszélgetne ott?????? :? :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsé, jaja... de muszáj még egy esélyt adniuk a dolognak... persze biztos nem fogják erőltetni, ha nagyon nem megy. azért nekik is a legfontosabb a gyerekük lelki egészsége :)

votiv 8)
votiv

Neet, basszus, ez durva :x nekem terhesen csak a fogorvos a mumusom :D pedig lassacskánt aktuális lesz sajna a kötelező vizit, mert a védőnő már 2x kérdezte, hol a pecsét :twisted:

Fibi, Gigi, ez a rendszer nagy szivatás :evil: most már nem is értem, én hogy úsztam meg simán csak a nődokival :roll: AFP-re is csak ő adott beutalót, és gondolom a cukorra is ő fog...

votiv 8)
votiv

votiv,
én sem értem :lol: :lol: :lol: és én fogdokit elsunnyogtam :oops: 3 hónapja voltam és 3 hónap múlva kell megint menni,nem akarok egyet közbeiktatni +10.000ért :? megmondtam hogy járok rendszeresen higgyék el :twisted:
Vendég

Ancsi!
Erről az uszodában elkapható szemölcsről én is hallottam. És ez kiírtható? Tehát, ha ezt most leszedik, akkor már többet nem jön elő?

Votiv!
Egyetértek az előttem szólóakkal. Egyedül még annyit sincs társaságban, mint ha az anyukájával lenne :cry: Nem tudtok összefogni? Most, hogy megismertél több anyukát és kisgyereket, nem tudtok megszervezni valami foglalkozásszerűséget? Minden héten másnál találka, ott meglenne a közösség a gyerekeknek, és esetleg minden alkalommal az egyik anyuka elmehetne szinglizni is.....
Az tök jó, hogy Istivel csak tanácsadásra "utaltak"! :D
ja, és képzeld, a taiföldi nagykövetet visszahelyezték a pozíciójába, újra nagykövetkedik :?

Fibi!
Az elején én sem kívántam az édességet, aztán változott a felállás! Ma este rámjött, hogy palacsintát süssek, tettem a tésztájába reszelt almát és fahéjat (mézeskalácsfűszerkeverék nem volt itthon), és tölteléknek csak porcukorral hintettem meg. Ha visszajön az édességvágyad, próbáld ki!!!!! :D

Neet!
hála égnek túlélted, de ez nagyon nem hangzik jól!!! És Ancsi! Miért érzéstelenítés nélkül csinálták Neked? Terhesség alatt helyi érzéstelenítés adható! :shock:
zuzmo1

Gigi, mihogy? a vedono irja a beutalot a vervetelekre???
a fogorvosi vizit meg kotelezo jellegu?
csak amulok-bamulok...
recca

Recca,
ezek szerint megusztad a fogorvost is? :wink:
a beutalot a háziorvos irja az uj rendszer szerint (de vannak kivételek, ld Votiv). Gigi azért irta a védönöt, mert falun (legalábbis Szadán) nem elég a háziorvosi beutalo a vérvételre (állitolag a TB ilyen esetben nem fizet a labornak :x ), igy a védönö kitölti a nyomtatványt, és nögyogyász lepecsételi.
Az egész eü. rendszer ugy szar ahogy van! egy nagy rakás kaki!!! bocsánat, de már elöre elegem van a rohangálásokbol.....

Zuzi,
köszi a tippet, megjegyzem :)

Votiv,
én akkor sem vinném ebbe az oviba többet, ha maga a joisten mondaná, hogy szüksége van erre a fajta motiváciora.... de mindenki azt csinál a gyerekével, amit akar...
fibi

csajok, ha van pár percetek egy "csajos" pszicho-tesztre, léci segítsetek! ezt egy barátomtól kaptam:

Kedves Barátaim, Rokonaim és Ismerőseim,
Most írom a szakdolgozatomat az ELTE pszichológia tanszékén, amelynek keretén belül egy a magyar nők egészségével és tapasztalataival kapcsolatos vizsgálatot végzek.
Ehhez szeretném a segítségeteket kérni.
Az interneten található egy kérdőív, amelynek kitöltése 10 percet vesz igénybe és teljesen anonym.
Arra szeretnélek kérni, ha 18. életévét betöltött magyar nő vagy (és érzel hozzá kedvet, vagy nem érzel, de szeretnél nekem segíteni, akkor
a töltsd ki a kérdőívet, ami az alábbi weboldalon található.

http://kerdoiv.edlington.net/

NAgyon köszönöm!!!!!!!!!!! Johanna

votiv 8)
votiv

Na, ez a beutalósdi egyre durvább! Szerencsére én még megúsztam, csak a terhesléses cukorvizsgálat beutalójáért kellett a háziorvoshoz mennem....... És akkor januártól még vizitdíjat is kell majd fizetni????? Vagy erre az esetre is van mentesség? Mert az nagyon igazságtalan lenne, ha még fizetni is kellene.........
zuzmo1

recca

Indi! kiváncsi vagyok a weleda porra. Mellesleg még nem is hallottam róla.

Curse! Nekem is állat gyerekfogorvosom volt. :( Nagymami. :(

Rylie! enyém fogakat is az hülye csillagtelepis tette tönkre! :evil:
Pihenni! :roll: Azért köszi. :D

Szrekuc! Páromnak 11hónaposan jött az első foga, s egyetlen egy darab tömött foga van!!! Azt is egy évvel ezelőtt kellett, pedig sosem tagadta meg magától az fognak ártó dolgokat. Szóval lassan fogzol lehet hogy tovább érsz :wink:

Neet! Félregépelt karalábé-n akkorát röhögtem! :lol:
Megértem a félő nagymamit. :?

Zuz! Szolidaritás :(
Szerintem nem gáz ha tesót másik dokihoz vinnétek! Nálunk épp ez van tervben. :wink:
Pered :evil: Mellesleg mi az hogy te nem is tudtad hogy ezzel vádol? Te vagy a jogász meséld el nekem ezt miért nem illett volna közölni veled?
Mézeskalács fűszerkeveréket én is szeretem. Már csak szagolgatni is hmmmmmmmmmmmm!
Ja és már többször akartam írni hogy a bodzateád azóta is többször kisegített. :P Az utóbbi hónapban 3x is úgy ébredtem, hogy gyanús a torkom, s Zuzitanács-bodzatea, s hipp-hopp elment. S utána mindig hálával gondolok rád! :D

Kisün! Választ köszi. Másfél év alvásig! :shock: Azért remélem néha-néha egy-egy éjszaka csak becsúszik!

Zsu! UFF az ovitémára!!!

Zsan! Fizetős oviban is ilyenek? :shock:

Ancsi! Holnapra ++++++++++ mellesleg milyen okos anyuka vagy! Ezt a technikát most megjegyzem.
Cumit adtak Lencsinek a H-ban? :shock:
Gyökértépés érzéstelenítés nélkül??!! :shock:

Fibi! Nekem csak egy hüvelyim volt a 12.héten, pedig már 6 hetesen ott toporogtam BS-nél :lol:
Mellesleg az avatarod nem is a fagyis! Az a teregetős volt!!! :wink:

Lindi! Pont ma gondoltam színházra :D

Votív! Bunkó várakozó anyuka. :evil:
Ha ennyit váratnak utána komolyan mit várnak? :twisted:
De jó hírek!!!!! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X