A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szisztok!
Az adatokat a Holdnaptárral kapcs. a mélemre küldjétek, krissi11@freemail.hu

Ebbe a fórumba is leírhatjátok, nem muszáj plusz mélezni. Nekem is jobb lenne, mert annyira utálom ezt a freemailt, van egy másik mélboxom is, férjecskével közösen, gondoltam, nem hozom rá a frászt az üzleti mélek között egy-egy peteérés... Egyszer bejelentkeztem egy menstruation.com site-ra, vissza is jött, hogy welcome, stb, a férjecském csak nézett, küldõ: menstruation.com, képzelhetitek....

Az adatok, amire szükségem volna:
szül.év, hónap, nap, hely.

Dorisnak, Nellinek, Vicának, Ritának köszi az adatokat, egyelõre meg kell várnom, amikor a Hold odaér, ahol a HNszögetek van, utána már egyszerû. Lehet, hogy belekerül egy pár hétbe is, de megéri!!!!!
Más téma. A barna rém mensi elõtt tényleg nem normális?? Máshol azt olvasni, hogy ez természetes. 9 évvel ezelõtt volt egy missed.ab.-om, azóta általában jelentkezik a RÉM.
Az endoval kapcs. olvastam egy orvos válaszolban, hogy a legjobb gyógyszer rá a teherbeesés, mert az elmúlasztja. Szó sem volt arról, hogy ettõl nem lehet...

krissi
krissi

Lanyok! EGy rovid kerdes annak, akinek mar volt HSG-je. Ti dolgoztatok utana? Egy ismerosom azt mondta, hogy neki javasoltak 2-3 nap pihit. Szerdan ismet nekiindulok, aztan majd kiderul, hogy vannak-e meg bacik. Ha igen, akkor sajnos megint feleslegesen idegeskedem. Kép Ja, es utananeznek a cisztamnak is. Remelem csak a hult helyet talaljak. Kép Igyekszem nagyon bizakodo lenni!

Edith! Az biztos jo, hogy nott a babo! Es hanyingered is van! Kép Kapaszkodik erosen a Kispicur! Kép

Andi
andi28

Ádi!
Ez tetszett! Magadra rántottad! Ha én tudnám mindig magamra rántani a párom! Kép

Edith!
Örülök, hogy minden rendben!
Ne izgulj, majd csak a 7-8 héten látnak majd szívmûködést, mindenesetre tapasztalataim szerint így volt nálam. Addig is nyugi! Kép Tudom, könnyebb mondani, mint pihizni. Hiányoztál nagyon! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok, Lányok!

Itt vagyok ám, csak dolgozok nagyon, ezért olvasni tudok csak.

EDITKép
ne idegeskedj, mert azzal ártasz a legtöbbet! A hányás jó jel, fogd fel pozitivumként, az a babó nagyon kapaszkodik! És pihenj, amennyit lehet. BOGÁRKép hozzászólását kiegésziteném: Nem megy most már sehová, csak 9 (na jó, 8 és fél) hónap múlva kifeléKép! Tényleg ne idegeskedj, az értékekbõl látszik, hogy szépen növöget.

KRISSIKép
nem tudom, milyen adatomra gondolsz Kép, én - emlékezetem gyenge mankóira támaszkodva - nem adtam még meg semmit, de ami késik, nem múlik Kép : 1970.09.17. Kiskunhalas. Kiváncsi vagyok, mit hozol ki belõle. Remélem, valami közeli idõpontotKép! Amúgy én is utálom a freemailt, elég nehézkes.

ÁDIKép
óriási gratula! Vigyázz magatokra nagyon!

DORISKép
örülök, hogy a munkahelyeden igy most már minden rendben! Igy azért sokkal könnyebben tudsz a babaprojekttel foglalkozni, hogy nem kell idegeskedni a meló miatt.

Lányok,
volna egy (valszeg elég buta) kérdésem: én most 2-3 naponta szedem az Elevitet, viszont Ti javasoljátok a folsavat is. Ezt csak igy kell kérni a gyógyszertárban, hogy "kérek egy doboz folsavat"? És mi a helyzet az E-vitaminnal, amit a férfiembernek tanácsos szednie? Mert nálunk a Peponen kapszula (tökmagolaj) nem jött be, a párom tiszta pattanás lett tõle, az egész testén mindenhol, Õ pedig olyan, hogy nem birja ki, hogy nem nyomkodja õket, minek következtében Pöttyös PaliKép lett.

Na, lassan elmegyek ebédezni, mert már kilyukad a gyomrom.

Késõbb még megpróbálok jönni.

Puszi Mindenkinek!

Rita
knérita

Krissi Tiszafüred 1974.dec 7 engem a télapó hozott!
Bogár, mi 9? Biztos gyagyás vagyok nagyon Kép
TAli mikor is van? hol is van az eszem? Kép megijedek már magamtól
Andi, ciszta remélem rég felszívódott, helyes ez a bizakodás!
Bogár ez nem is esés egyébként csak rosszul alukáltál, fel a fejjel! Az én szerelmem is olyan édes: akkor én már akkor én szedem már a macámat jóóó? Úgy eljátszott a keresztfiunkkal, énmeg olvadoztam, olyan türelmes. A keresztlányunkkal meg mindig halandzsázik, úgy bírom. Nagyon reménykedek ebben a ciklusban kicsit félek, hogy pofára fogok esni, de akkor majd pátyolgassátok kicsit a lelkemet Kép De erre nem lesz szükség mert ugyebár januártól nem is dolgozunk már (sõt karácsonykor a családnak ünnepélyesen be lehet jelenteni) Ugye lesz pé-m? Úgy szeretnék már pé-t! Marcsi, mi van már veled?
Hû de összeszdett vagyok ma is Kép
puszi Hurki Kép
hurki

Andi!
Nekem pont péntekre esett a HSG-ém így a hétvégén tudtam pihenni, de amúgy biztos mentem volna dolgozni.Remélem eltûnik a cisztád is.

Edith!
Tudom most nem könnyû nyugodtnak lenned, de jövõ héten már remélem látnak szívmûködést a babónál. Mit mondott a doki már kellene hogy legyen? Ha hányingered van az viszont jót jelent. Nagyon szorítok neked!

Andy
Andy

Hurki!
OK! januártól nem dolgozunk ez jó!Kép Akkor húzzunk bele!
Ha szedsz MACA-t lesz péd és nyákod is tuti!

Andy
Andy

EditKép
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél végre! Szerintem semmi okod az aggodalomra legyél egy kicsit optimistább. Tudom nehéz így az elején, de már van szikhólyag ami elõtte nem volt és a baba is növöget, nem? Csak nyugi minden rendben lesz!KépLegközelebb biztos lesz már szívhang is! Mikor mész megint doki bácsihoz?Kép

KrissiKép
Küldtem neked mailt, ami lemaradt a születési helyem: Budapest.
A barna rémre nekem minden doki meg itt a lányok is azt mondták, hogy progeszteron hiányra utal. Csak sajnos az én dokim olyan nehezen jön rá. Most Norcolutot szedtem és eddig nem is jelentkezett csak ma pedig a 21. nap körül szokott, ma a 25. cn-on vagyok. Szerintem ettõl még jelentkezni fog a következõ ciklusban.Én a foggátló abbahagyása óta szenvedek ettõl.Kép

RitaKép
Szerintem a folsavat csak receptre adják, legalábbis én felírattam magamnak egy ismerõsömmel. Én is szept. 17-én születtem, csak az év nem ugyanaz.Kép Az E-vitamint nem tudom, hogy csak úgy lehet-e venni.

Laura
Laura (laura2)

KrissiKép,akkor ide írom az adataimat és megköszönöm,ha majd reagálsz.Szóval:1973.09.01.Kiskunfélegyháza
LauraKép,nekem nem befolyásolta a hõmet a Norcolut.Legalábbis remélem,mert ha csak attól volt olyan magas,akkor nem is volt pé-m a múlt hónapbanKép
EditKép,ne izgulj,minden rendben leszKépNekem is csak a 9.héten lehetett látni elõször a szívecskéje dobogását-nincs annál felemelõbb érzésKépKépKépHa javasolhatom vidd el a férjecskédet is arra az uh-ra(az enyém anno elsírta magát a meghatottságtól).Egyébként meg fõ a pozitív gondolkodás++++

krisztinke
krisztinke

OrsolyKép
Nekem 37 volt ma. Milyen volt a görbéd akkor? Hasonló az enyémhez? Nekem nem 3 fázisú, mint az Ádié. Most ne izzíts fel. Bepötyögnéd? Én nem akarom beleélni magam, mert utána nem akarok pofára esni. Te viszont jobban értesz hozzá.

AndiKép
Nekem csütörtökön volt, péntekre kiirattam magam. Kellett is a pihi, viszont vki nagyon hamar túlteszi magát. Én úgy tudom, hogy általában javasolják a pihit utána.

Édes drágám, HurkincaKép
Nem kell ám mindent komolyan venni. Az a 9 csak véletlen mûve volt. Félrenyúltam, most csodálod, nagyon sok a billentyû….
A tali 28-án lenne, ha az idõpont megfelel. Emlékszel, minden hónap utolsó hétfõjén.
Pé-d, hát hogyne. Aztán ezerrel száguldoznak majd befelé a fiúk. Azt sem fogják tudni, hogy most akkor ki legyen elsõként a lány közelebbi barátja (remélem ezt érted, mert oly költõire sikeredett, csak úgy szárnyalok…oh, oh, oh).

MarcsikaKép
Már nagyon lefogyhattál, hogy elfogytál. Már csak a hûlt helyedet érzékeljük.

puszika
Bogár
bogár

Rita!
Asszem egy másik Rita volt.

Azért vicces, nem, hogy még manapság is nekünk kell megmondani a dokinak, hogy mi bajunk van. Vonatkozik ez arra is, hogy mit kell szednünk. Vajon hány vetélés volt már amiatt, hogy a doki nem figyelt eléggé és nem írta fel a megfelelõ gyógyszert??? Nem egy, az biztos.
Meg ez a maroktartás zavar még nagyon a semmiért. Mert a pénzt azt nagyon szeretik, tisztelet a kivételnek.

krissi
krissi

Sziasztok!
Rita,
a folsavat kérheted a gyógyszertárban, recept nélkül adnak. E-vitamint inkább bio boltban kérdezd meg, van vmi speckó "család", de nem tudom melyik az, amelyiknek az egyik tagja E-vitamin készítmény. Délután még el akartam menni, mielõtt hazamegyünk, megkérdezem, ok?

Edit,
uekkor még nálunk sem volt szívhang! Pihenj sokat, és bíztasd a kicsi manót, hogy jó lesz együtt!Kép Remélem minden rendben lesz!

Ágci

Kép
Ágci

Laura, Rita!
A folsav recept nélkül is kapható 3mg-os kiszerelésben.

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!
Óra, percet írjatok, vagy legalább annyit, hogy de., du. vagy éjjel.

krissi
krissi

Most megint kétségbe estem:A 14.cn-en vagyok,és az a bizonyos nyák véresKépMost akkor mi van?KépKépKép

krisztinke aki aggódik
krisztinke

Orsi, Laura, Nati!
Mostmár csak a születési hely hiányzik!

Kris
krissi

EditKép
Próbálj nyugodt maradniKép Nem lesz semmi bajKép
KrissiKép
A szül.helyem lemaradt: BudapestKépKrissi, sajnos az információd hiányos volt. Az endonak legjobb a terhesség, de sokszor okoz meddõséget így meggátolja a teherbeesést. Pl. megtámadja a petevezetõket...stb. A 9 hónap azért jó neki, mert nem kap utánpótlást - ugyanis a menzibõl táplálkozik - és így elsorvadhat. Sajnos nem gyógyítható.
Andi28Kép
Én a hsg-t követõ napon otthon maradtam és utána mentem dolgozni.
RitaKép
Igen, a folsavat simán folsavként kell kérni a patikában és napi egy szemet érdemes szedniKépÉs recept nélkül is kaphatóKép
HurkiKépBogárKép
Marcsika London utcáit rójaKépKép Jövõ héten jön hazaKép

Puszi: Doris
doris

KrisztinkeKép
Olvastam valahol, hogy ovulációkor is lehet némi vér, mert a méhszáj ilyenkor nyitottabb. Lehet, hogy nem ettõl van, de szerintem elkeseredni nem kell.

GittaKép
Jó tudni, hogy recept nélkül is meg lehet venni a folsavat, így legalább nem kell az ismerõsömre várnom, hogy felírassa.

Jó hétvégét mindenkinek! Sziasztok!Kép

Laura
Laura (laura2)

KrissiKép
Budapest. Elõre is köszi!

Laura
Laura (laura2)

ÁdiKép
Sok boldogságot a bébihezKép Remélem elindítottad a babaesõt !

BogárKép
Egy tizedes csökkenés nem jelent semmit. Attól még lehet, hogy babás vagy, fõleg HSG után nagy az esélyKép

KrissiKép
Küldtem mailt, de a születési helyem lemaradt, mint LauránakKép szóval :Budapest
A barna rém nem csak progi hiány lehet, hanem gyulladás is. A barátnõmnek például missed abortion során felhordtak valami bacit, és amiatt volt barnája.

EditKép
Ne idegeskedj elõre. A pici biztos jól megkapaszkodott, sokat beszélj hozzá, hogy mennyire vártátok, és biztos ottmarad a helyén.

LányokKép
Nem tudjátok, hogy ezek a tejsavas irrigálószerek nem ölik el a spermákat? Én Colpo-Cleaner-t használok, azóta nincs is folyásom, de felötlött bennem, hogy esetleg elöli a matyikat is a bacikkal együtt. Mit gondoltok?

CatEye
CatEye

Cat
Kép
cateye

Krisztinke!
Ne aggódj, van ilyen! Nézd meg azt a linket, amit tegnap du. tettem be, ott van róla egy mondat erejéig szó!!!

Krissi!
Nekem is ki tudnád számolni?
1973. április 13. péntek, reggel 6 körül Tatabánya
Megtudnád még azt nézni, hogy 2002. február 14. Tatabánya (valamikor este Kép ) hová esik? Visszaszámolva akkor fogant meg a picikém, kíváncsi lennék, volt-e köze hozzá.
Elõre is köszönöm.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Jól beebédeltem, igy most legszivesebben aludnék Kép

ÁGCIKép
köszi az infókat, elõre is! Szüleidhez utaztok?

KRISSIKép
az óra-perc: 19,20, igy engem a Tévé Maci hozott Kép A barna rém tényleg lehet gyulladás is, nekem pl. volt egy Gynevac kúrám, elõtte 3-4, sõt 5 napig is volt barnázásom, a kúra után ez 1 napra csökkent, ez már valszeg tényleg progihiány.

KRISZTINKEKép
látom, Te is alföldi leányzó vagyKép. Most merre laksz?

LAURAKép
ugye milyen jó kis nap a szept. 17.? Én a párommal együtt ünneplek, ui. mi egy év, egy hónap, egy napon születtünk, a helyi anyakönyvben egymás után vagyunk anyakönyvezveKép. Ez a házasságkötésünk elõtt derült ki a hivatalban, még meg is mutatták nekünk. Sõt, a sógornõm férjének is ezen a napon van a szülinapja, csak õ évekkel késõbb született.

GITTAKép DORISKép
nektek is köszi a folsav-infót!

CATEYEKép
szerintem a tejsavas dolgok nem ártanak a matyiknak, hiszen ezek elvileg a hüvely természetes flórájához tartoznok, sõt, mintha valahol olvastam volna, hogy a férfiaknak sem ártana - legalább az esélyes napokon - ilyen mosakodószerrel megmosni a "koronaékszereiket".

BOGÁRKép
szépen alakul a hõd! Nem idegeskedni, az a lényeg!

Pusszancs,

Rita
knérita

Szia Krissi, Kép

a születési helyem: Budapest.

Nagyon köszi!

Nati
nati

CATEYEKép
már irni sem tudok: tartoznok=tartoznak. Hiába, péntek van...
Jé, péntek van, HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁ!

Rita
knérita

Cateye!
Szerintem mensi után csinálj hüvelyöblítést és a pé körül már ne!

Krisztinke!
Mennyire véres? A múltkor is volt már ilyen ugye? A tüszõrepitõl szokott, de hogy 2-szer is azt már én sem tudom.

Andy
Andy

KrisztinkeKép
Tessék megnyugodni, ez normális!!! Nekem is elõfordul, hogy egy-két napig véres a nyák a pé-em környékén de ez rendezõdik két nap alattKép
KrissiKép
Óra percet nem tudok...de úgy tudom, az a baba nemének kiszámításához fontos. Nekem mindengy lenne, csak baba legyenKép

doris

Helló Lányok!

Edit Kép végre jelentkeztél, dejó, nem lesz semmi baj. Egyél rendesen, legyen tápanyag a babukának...

Nelli Kép
Az jó, ha 37 fok. Így biztos volt tüszõrepi.
Tudod, nekem 36,5-36,8 között ténfergett Kép
Csak elmentem Bogár dokijához, ma a ciklus 4.napján. Még sosem nézett meg orvos UH-val mensikor. Õ mondta, hogy most menjek. Ilyenkor van nyugalmi állapotban a petefészek, méh, stb. Dehogy miért?
Legalább 10 percig vizsgált, forgatta azt az izét, nem volt kellemes. Aztán azt mondta lát egy kis cisztát, na erre kicsit kiakadtam. De még kezdeti stádiumban van, így ki lehet pukkasztani. Aztán tényleg: nyomta a hasam, meg belülrõl is, így kipukkadt, még éreztem is azt a lufiszerû pukkanást. Elég rossz volt. Hogy mik vannak! Azt mondta, hogy ha késõbb mentem volna el, akkor még mûtét is kellett volna, lehet. Dehát nem szívódik fel magától a nagyobb ciszta? Ha elönt a vér a mai nap folyamán, akkor menjek be hozzá. - Szép kilátás, eddig még nem volt semmi áradás..
Alig tudtam felkelni, meg felöltözni.
Úgy ténferegtem be a melóhelyre.
Hogy mik vannak?
Peteérés volt, de nem repedt meg, és ilyenkor(vagy mindig?) megtelik folyadékkal és az elég baj.
Tanulság: Ha 37 fokot nem éri el a hõ és a mensi fájdalmas a 3.4. napon is, irány a doki mielõbb!
Ja, és még vért is vett a nõvér, de nem találta el a vénát az egyiken, hát puff bele a másikba. Elég ügyetlen nõci volt, a doki jó, az a lényeg.
Hát ez volt ma.

A talira talán én is tudok menni.

Nikie
nikie

Rita! Es masok is akit erdekel. Kép En ugy tudom, hogy E vitamint is lehet venni recept nelkul. Egy probat mindenkeppen meger.

Andy, Bogar, Doris! Koszi a HSG-s infot. Kép Akkor lehet, hogy kiiratom magam arra a harom napra a haziorvossal. De mi van, ha megsem csinaljak meg? Van olyan, hogy visszamondom? Vagy csak egy napot igazol? 11-re kell mennem szerdan, utana mar nem sok ertelme van bejonnom dolgozni, mert nekunk Tapolcarol 1.5 ora mire visszaerunk. Szoval az egy nap igazolas mindenkeppen jo lenne.

Nikie! Kapok majd toled valamikor kepeket? Nem surgos am, csak kivancsi vagyok. Kép Jo, hogy neked idoben eszrevettek a cisztat. Es egy jo orvos mar tenyleg fel siker.

Andi
andi28

Köszi a megnyugtatást!
AndyKép,igen,két napja,de az épphogy rózzsaszínû volt.Most vércsíkok vannak benne (nem akarok nagyon gusztustalan lenni...).Amúgy tegnap mikor kérdeztem mindig szegedi voltál-e az azért volt,mert itthon is volt Andy nevû ismerõsöm hasonló problémákkal,de már évek óta nem hallottam róla.
KrissiKép,én sem tudok órapercet,de valamikor a reggeli-délelõtti órákban érkeztem.
RitaKéptõsgyökeres kecskeméti vagyok,csak "születni"
mentem át Kkfházára.Te merre élsz?
DorisKépNémiképp megnyugtató,hogy másnak is volt már így,nekem még soha.A mensit leszámítva vér jelentkezésével én eddig csak a vetélésemkor találkoztam,de ennek most nem sok esélye lenne tekintve,hogy még csak a 14.napon járok,a múlt hónapban pedig a Norcolut miatt védekeznünk kellett.A hõm alapján pedig meglepõ,ha ma van tüszõrepim:
1-9.cn36,7-36,8 10.cn36,6 11.cn36,75 12.cn36,5 13.cn36,6 14.cn36,65 Mit gondolsz?

krisztinke
krisztinke

Andi28 Kép Hétvégén!
nikie

KrisztinkeKép
Jelenleg most úgy tûnik, hogy a 12. napon volt, de egyáltalán nem biztos, mivelnem látjuk még a folytatást a pé-st ugyanis gyors emelkedés követi és Nálad nem tûnik túl gyorsnak az emelkedés. Lehet, hogy pont tegnap vagy ma van a pé-edKép Akcióra felKép
AndiKép
Igen, szerintem van olyan, hogy csak egy napot igazolnak.
NikieKép
Nem is hallottam még arról, hogy valakinek így pukkasztották ki a cisztáját...

doris

Sziasztok Leendõ mamik!
ÁDI:Kép Kép Kép - Ez aztán a menetrend szerinti érkezés!
GITTA:BOLDOG NÉVNAPOT!!!!Kép
KRISZTINKE: ez jó! Legalább tudod mikor kell akciózni! Húzzatok bele!Kép
BOGÁR:az én fürjecskémnek is nagy a lelke, úgyhogy nem is részletezem neki mindennap a hõmet. Csak ha direkt rákérdez. Próbálom megkímélni a csalódásoktól de nem mindig sikerülKép
KRISSI: jót nevettem a menstruation.com-os sztorin! Nem akarlak terhelni, úgyhogy csak arra az esetre adnám meg az adataimat ha tényleg nem túl nagy fáradtság. A Jónás központ 17.000, -Ft-ot kért volna egy naptárért, sajnos nem tudom megengedni magunknak. Szóval: 1972.08.09.21.05 óra Bp.
ANDI:én is csütörtökön ill. pénteken voltam HSG-n de legalább 1 nap pihi nem árt. Szerintem ha elmaradna, igazolják a napodat, de nem fog!!!
NIKIE:mázlid volt! Sajnos ezeknél a cisztáknál sosem lehet tudni, hogy felszívódnak vagy sem. Nekem egy felszívódott, egyet pedig egy jó kis akció során kipukasztottunk, véletlenül, pedig már ki is voltam írva mûtétre - mi mindenre jó a szex!)Kép
CATEYE:a helyedben nem öblögetnék ha nincs bajom! Szükségtelen!
RITA:és melyikõtök "öregebb"?
EDIT:a leírtak alapján jól alakulnak a dolgok! Szóval ne idegeskedj! Mi szorítunk!
Virág
Virág

Nikie! Emlékszel, nemrég volt nekem is cisztám. Aztán magától felszívodott. Nem biztos, hogy mûteni kellett volna.
De tényleg kellemetlen lehetett, ahogy kinyomta. Sajnállak. Most már jobb?
Nelli
nelli2

Nikie!
Nem mondod kipukkasztották a cisztát csak hogy ripsz-ropsz. Én sem hallottam még ilyenrõl. Amúgy nem mindegyik cisztát kell mûteni, fel szokott szívódni magától.

Krisztinke!
Milyen kicsi a világ, de biztos nem én voltam. Én csak itt vagyok Andy. Igazából Andi vagyok, csak a megkülönböztetés miatt.
Akkor szerintem tüszõrepi lehet, ne izgulj.

Andi!
Nem olyan vészes az a HSG szerintem elég 1 nap is. Miért mondanád már vissza?

Lányok!
Én meg érlelem a tüszõimet jövõ hétre! Remélem nem a bal oldalon érik, mert akkor nem tudom mit csinálok. Szugerálom a jobb oldalt.

Andy
Andy

VirágKép
Sajnos nem szükségtelen az öblögetés, mert ha abbahagyom visszajön a folyásom. Eléggé hajlamos vagyok bacikra, fertõzésekre. Nem öblögetek minden nap, de heti kétszer muszáj!
NikieKép
Jövõhéten én is megyek a BogárKép dokijához. Megnyugtató, hogy ilyen jó orvos. A régi orvosom 7 hónap alatt egy UH-t sem csinált. Ez mindent elmond Róla.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nellcsi Kép
Ne sajnálj, nem kell. Köszi, mostmár talán jobb, de még azért fáj egy kicsit, még jó, hogy hétvége van, lesz idõ pihenni.
Remélem mostmár Te is tudsz jönni arra a talira, igaz?

Virág Kép
Akció során kipukkadt? Érdekes.De hevesek vagytokKép

Cateye Kép
A Colpo-nál, amikor használod egy alkalommal hányszor fújsz?
Az jó, ha Te is hozzá jársz, én még nem tudom biztosan, van még egy dokim.

Orsoly Kép
Na ugye, hogy fontos a hõmérõzés?

Hurki Kép
Volt legalább 37 fok?

Nikie
nikie

VirágKép
Sejted, hogy én sem taglalom neki az eseményeket, de mikor érzi, hogy közeleg a mensi ideje mindig rákérdez, hogy hogy vagyok, mit érzek. Most meg mértem a hõmet is és rá is kérdez minden reggel a kis kiváncsi fáncsi...Kép

AndiKép
Miért mondanád vissza? Nem lesz semmi baj. Készíts fel magad lelkileg és el kell menni. Kész. Utána meg örülsz, hogy túl vagy rajta.

NikieKép
Örülök, hogy örülsz. Remélem beválik a doki. Szerintem nagyon tud. Mondjuk ilyen pukkasztásról még én sem hallottam, de biztos tudja mit csinál.
A nõvérke nekem mindig eltalálta. SajnálomKép Nem egy fekete hajú volt? Õ egyszer már nálam is bénázott.
Pihizz sokat most a hétvégén. Mikor kell újra menned?

hétfõn megint vidéken vagyok. most rendszercsere is lesz, azért remélem mire visszajövök mûködni fog a gépem.

puszika
Bogár
bogár

Virág
Hi, hi. Elképzeltem ahogy a dokik keresik a mûszerekkel a cisztát és kérdezik Tõled, hogy most akkor mire is jött asszonyom? Muris

Bogár
bogár

Lanyok!

En nem akarom visszamondani a HSG-t, csak ugye a mult honapban is elmaradt a bacik miatt. Ha nem negativ az eredmeny, akkor nem csinaljak meg. Kép
Egyebkent azert gondoltam a penteket is tappenzre, mert akkor mondhatom itt bennt, hogy lazas voltam, vagy valami ilyesmi. Furi betegseg az, ami csak ket napig tart, nem? Kép

Nikie! Koszi! Kép Varom!
Virag! Lehet, hogy toled kellett volna tanacsot kernem ciszta elhajtas ugyben? Kép

JO hetveget mindenkinek!

Andi
andi28

GittaKép Andi28Kép HurkiKép
Köszönöm a biztatást, remélem felvesznek. Egy fehérnemü és csecse-becse boltban eladónak jelentkeztem félállásban. A semminél több és nem ülök itthon. Meghát a pénz is jól jönne a nyelvgyakorláson kivül. Már most hülyülök érzemKép Mi lesz ha gyerek lesz?Kép
Ma mennék interjura, de most ért ide a Lili hurrikán vége, így most jó kis trópusi vihar van nálunk, megvárom hátha délutánra lecsillapodik.Kép
Hála Hurkinak mostmár én is tudok vigyorgót csinálni bibi:0

ÁdiKép
Hatalmas gratula :0 Jo pocakosodást kivánok. Mi is megyünk utánnad hamar Kép

NikieKép
Nagyon érdekes ez a ciszta pukkasztás, még sosem hallottam róla. De még mindig jobb, mintha müteni kellett volna Kép
vica72

Na mégsem jött össze a vigyorgó Kép
Na most?
Kép
Vica72

BogárKép
Kérlek adj email elérhetõséget, mert szeretnék kérdezni valamit magánba.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vica, ügyi vagy Kép
Nikie, nekem még sosem volt a hõm 37 se nemhogy fölötte! Csak reménykedek, hogy majd ebben ahónapban.
Furi hogy mindenki máshogy mûködik, nekem a sok nyomorgatástól (sebész már vágni akart, hogy ez vakbél)bevérzett a ciszta fájt ám kutyául. Aztán felszívódott.Kép
Jó hétévégt mindenkinek, sok-sok akcióval! Kép
puszi Hurki
hurki

Sziasztok!
Elõször is, Ádinak sok gratula , igy ismeretlenül is!!
Krissi, én is megdoblak az adataimmal, 1975.02.21. 21 óra 10 perc, Szentes. Kiváncsi vagyok,mit hozol ki számomra.
Két napja megállás nélkül szakad a hó, már most elegem van a télbõl, pedig még csak most lendülünk bele. És nekem is pont ma kell elmennem itthonról, ez ám a mázli..Brrr-brr, kereshetem elõ a téli cuccaimatKép
Ma nagyon viszketõsen ébredtem, attól tartok megint visszajött az a valami, ami már pár éve is volt. Tele volt a cunci-puncim fehéres váladékkal, olyan darabos, túró szerûvel, bocs a részletekért. Jövõ kedden megyek dokihoz, kellemes témával lepem meg, he-he.
Sok sikert lányok továbbra is, majd én is jelentkezem a doki után.
Barbi
Barbi

Doris! Én melo miatt mindig csak du. idö benézni, akkor az archivom miatt nem látom az aznap reggeli hozzászólást csak másnap reggel. Igy a kérdésedet is most olvastam. A törvény friss kell legyen, mert a legujabb joginfo cd-n is ez van rajta. Nem változtatták. Amugy meg ha megyek a 2. napos vérvételre (szerdán kellett volna megjönnie, igy bármikor várható, max. páa napot szokott késni) akkor megkérdezem az én orvosomat is mint mond. Náluk tudnak-e errõl. Remélem elkezdi már most a lombikot!! Szorist nekem!

Ádi! Most olvasom az ömörhirt, én is szeretnék gratulálni, ügyesek voltatok!!

Rita! nekem a Kaáliban csak az Elevitet irták fel, de a genetikus is azt mondta elég csak azt szedni, ill. elég annyi folsavat ami abban van. Szerintem ha 2en is ezt mondják, akkor tényleg elég annyi folsav.
Férjemnek is az E vitamint irta fel, tegnap ezt megirtam. õk is állitották hogy javítja az eredményeket.
Recept nélkül lehet venni, bármelyik patikában adják (én több helyen is vettem már, a Sas-ban biztosan van, az gondolom neked is utba esik Szegeden)

Nikie! nekem tavaly kipukkant vizsgálat során egy cisztám hát én nem birtam hazamennyi ugy fájt. Értem kellett jöjjenek és itthon is nagyon szenvdtem aznap. Sajna köv. hónapra megint tele lett. REmélem neked nem fáj igy.
karmen

Megnéztem mindenkiét, aki megadta az adatait. Kb. 70%-otok Újholdkor született, nem tudom, hogy ez milyen hatással van a termékenységre, kéne olvasni a témában. De nem érdekes??

Úgy néz ki, hogy sem ma, sem pedig holnap nem lesz senki a HNszöge közelében.
Doris, legalább annyit, hogy napközben, reggel vagy este, vagy éjjel?

Köszike
krissi

KrissiKép

Galuska volnek innen a "megint megjott..."-bol.
Nemreg (ma)kuldtem Neked egy mailt a holdnaptarros dologgal kapcsolatban, de most latom csak (tovabb olvasva a hozzaszolasokat), hogy nem tul pontosan adtam meg a szuletesem idejet.
Akkor ujbol nekirugaszkodom:
1975.01.23. deli 12 ora korul (igazabol 11 vagy 13 ora, de Anyukam es Apukam meg nem tudott dulore jutni ezugyben, igy lett belole 12 oraKép ) Balassagyarmat,
es megegyszer nagyon-nagyon koszonomKép

Galuska

Azt hiszem, ezt elkuldom Neked mailben is. KoszkeKép

KépKép
galuska

Gitta!
Februári babó nem volt összefüggésben a Holddal. Más fázisban volt aznap, mint amikor születtél.

krissi
krissi

Majd' elfelejtettem! Hurki, úgy emlékszem, nem küldtél órát. Legalább napszakot tudnál adni?

köszike
krissi
krissi

Sziasztok Lányok!

Off:
Megvolt az intrejú Kép Kép Azt hiszem jó lennék, de van egy másik csaj is akinek ruhatervezö a szakmájaKép Kép Igy én meg labdába sem rughatokKép Kép De majd meglátjuk, hónap végéig visszaszólnak legkésöbb.
Nem vagyok túl happy, de nagyon nem szomorkodom. Kép

BarbiKép
Te hol laksz?? Ahol már szakad a hó??? Kép

De most mennem kell mert a párom és a kollégái kocsmázni akarnak, én meg legyek a soför Kép
A babuci-gyártás miatt úgysem lehet inniKép

Pusszanat:
Vica
vica72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?