Sziasztok Csajócák!
MICSUDI HÍREK!!
Beber, Boszti!
Nagyon-nagyon gratulálok!!!
Csak így tovább!
Mikor mentek Dévaihoz!
Remélem, ez meglendíti ismét a topik szelét!
Kata!
Itt vagyok, ragyogok!
De biztosan nem fogok oly sokat írni, mint szoktam, de majd az is eljön újra.
Jucikám!
Ez már csak így van, egyszer fennt, egyszer lennt.
Nehogy azt hidd, hogy pocakosan vagy babásan nincs térdeplés néha. Legalábbis nekem azért előfordult.
Persze mindig hálát adtam utána, hogy ezért vagyok magam alatt és nem azért. Szóval éééérted.
Egy gilice csak jut mostmár Farkasoknak is. Üzenem nekik, hogy ne féljenek a farkastól, nem bánt az, csak megkóstol!
Még egy apróság: Melyik volt az a könyves honlap, amelyiken "hiánykönyveket" is meg lehetett találni és a Libriben átvenni? Elfelejtettem.
Szanikám!
Én meg a pocakosokra szoktam néha irigykedni picit... főleg az idő alatt volt ez így, amikor még a lányoknak bennt kellett volna lenniük és nem kinnt.
Talán a dolog múlandósága miatt van meg az a varázsa, ami utólag eléggé hiányzik. Nem gondolod? Mindenki azt mondja, olyan gyorsan elmúlik...
Sajnos nekünk korai még a tali, de lélekben ott leszünk és a következőt garantáltan nem hagyjuk ki!
Gigi!
Jó volt Téged hallani! Köszi!
Melba, Erika!
Gondolok Rátok sokat, remélem, jól vagytok és hogy többet alszotok, mint én!
Fúú, csajszik, most ennyi voltam. Nagyon köszönöm a gratulációt a csajok nevében is! Azóta megünnepeltük 1 hónapos "szülinapunkat" is, szóval lesznek képek ismét...
Mindenkinek sok-sok puszi!
réka