Betty,
nagyon édes ez a kép,Pesten én nem is láttam ekkora havat soha.Gondolom élvezte a fiad!Annyira mennék már szánkózni egy picit,a korcsolyázásról,sízésröl nem is beszélve.
Itt a tegnap pl. 23 fok volt,nagyon úgy néz ki,hogy kitavaszodik.Egész nap kint voltunk a parkban,városban.Rózát meg nem bírom gyözni kajával,olyan étvágya lett.
Ildi,
hogy vannak a csemeték?
Nem tudom,hogy mit is írjak,az ittmaradásunkról,mert még mi sem tudunk semmi biztosat.A család nagyon hiányzik,meg a barátaink,maga az ország,a nyelv,stb.,de egyelöre félünk hazamenni.Eredetileg addig akartunk maradni,amíg le nem cseréljük a lakást.A nyelv nagyon könnyü,értek-beszélek,a nyelvtannal viszont egyáltalán nem foglalkoztam eddig,most akarok komolyabban nekifogni.Beilleszkedni beilleszkedtünk,annyira,hogy megvannak a megszokott helyeink,ahol vásárolunk,stb.,barátaink viszont nincsenek egyáltalán.Az az igazság,hogy nem is tettünk érte,hogy legyenek,mert mindig készültünk haza.
Ennyit erröl,most fölteszem a kislányom 'kinyújtósruhás' fényképét,fogalmunk nincs,hogy miért adta ezt a nevet.A szoknya a nap 80%-ban rajta van,legtöbbször a pizsire is fölveszi,és balettozik.Annyira aranyos benne!
Sziasztok,kellemes hétvégét,jó szánkózást!
Tünde