A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi,
köszi ismét :) nekünk a péntek délelött tökéletes lenne Budán, mert délben (vagy délután) onnan indulunk Gárdonyba anyosékhoz.
fibi

Fibi,

angol-olaszos vagyok amibol olaszt elmeletileg meg csinalom (gyakorlatilag nem nagyon) angolbol meg epp a szakdogam (nem) irom pedig nagyon kene csak az a franya konyvtarazas
angolozni megyunk bebivel de ha nagyon destruktiv hangulata van akkor lepasszolom muterhez (nem annyira szeretm ha hazhoz jonnek foleg h egy szoba de van aki hazhoz jon nem mindig megyek en)

jo zenet vagy ures cd-t :D es mit kivansz? :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Csongor tok jo
mi a vezeteknevetek?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrekuc!
mikor L-nek kocsicipőt vettem, folyton lerugdalta és a földön találtam meg, így kitaláltam, hogy vettem neki olyan térdzoknit, aminek vékony bőr van a talpán. amolyan zoknimamuszféle. ezt húztam rá a vastag zoknira, ez volt a kocsicipője. elég meleg volt, bevált. esetleg kérd meg Zanzát, hogy nézze meg neked a Mária nagykerben, hogy nincs-e nagyobb kocsicipő, mert mint kiderült, mi is Máriás cipőt vettünk, csak egy másik üzletben, kicsit drágábban. szerintem ebből az "edzőcipőre" hasonlító kék-fehérből volt is 20-as.
meg esetleg húzhatsz rá olyan megkötős bébicipőt :). vagy veszel egy olyan olcsó cipőt (kínaiban), amit járásra nem használnál, de arra tökéletesen jó, hogy melegítse a lábát. mondjuk egy belül szőrös gumicsizma is tök divatos mostanság! :)

Fibi!
10 körül egy séta a tó körül??
ancsipancsi

Fibi!
Kiegészíteném Ancsi receptjét, tegyél bele tésztát is :lol:

Ancsi!
Örülök, hogy jól szórakoztál :D De nekem tényleg rosszul esett :cry:
Örülök, hogy túl vagyto ezen a szemölcs dolgon! Ezek szerint valaki összefogdosta Lencsédet????? Nme lehet, hogy az a banyaszomszéd??? Múltkor láttam bóklászni az exkertetekben.

Indi!
Ez a gyógyszerészes dolog tényleg a pénzről szól! De én olyan szkeptikus vagyok már, hogy mindenben azt látom, hogy a pénz hajtja. Vagy a szex, de erről is sokszor kiderül, hogy a pénz áll a háttérben. Elég beteg vagyok??? :lol:

Szrekuc!
Ugye engem is előjegyzésbe vettél???

Rylie!
Ezek szerint az én palacsinta receptem nem jött be??? :wink:

Fibi!
A zsófi a nyerő! Nekem nagyon tetszik, páromnak sajnos nem :?

Kép
Kép
zuzmo1

csajok, ez a pénteki randi nekünk is jó! :D
zuzmo1

Szrekuc!

találtam is a máriában ilyet 1200-ért, 20-ast
http://bebibolt.hu/images/large/121500_LRG.jpg

nekünk meg ilyen van, ez is van 20-asban (1400 Ft):
http://bebibolt.hu/images/large/121517_LRG.jpg

a http://bebibolt.hu-n nézz körül.
ancsipancsi

Ezúton kérnék meg minden kedves topictársat, hogy ne utalgasson itt arra, hogy nem fog látni pocakosan!!! :lol: Tájékoztatásul közlöm, hogy még 46 napom van hátra!!!! Abba elég sok minden belefér, tenger az időm! :mrgreen: Parázok én magamtól is, nyugi :wink:
zuzmo1

Zuzi!
és neked a de. v. du. a jobb?
Zsófi nekem is tetszik nagyon!
ancsipancsi

A délelőtt 10 nekünk tök jó! Bazsó fél12-12 körül szokott aludni.
zuzmo1

Ancsi!

Póréhagymás az én receptem 8)
20170114224602

Sziasztok,

Rylie,
mivel nekünk most is fiúnk lesz, ezért Merse lesz a neve, punk tum, második névnek talán az Oleg, és mindezt azért csavartuk csak meg,h a sok hülye SEMMILYEN összefüggést ne tudjon felfedezni a névválasztásaink között...
ha véletlenül mégiscsak lány lenne, akkor Léna Zsóka lesz nagyanyók után, és csak azért nem a Zsóka lesz elől, mert akkor pont úgy hivnák, mint a néhai nagyanyját, ami a családba biztos sok sok sebet feltépne, és nem szeretném,h mindig zokogjanak a rokonok, mikor meglátják a gyereket, és Zsókanak szólongatják... :? elég érthető??? :lol:
én nevekkel nem nagyon szoktam "szarozni", Levinek meg ÁLTALÁBAN tetszik, amit kitálálok, kivéve a Zsombort, amit én nagyon szerettem volna Iginek, ehelyett ő állandóan jött az Endre névvel, és erre lett a válszom az Igor, amit kénytelen volt elfogadni, főleg miután könnyes szemmel emlegettem fel Igor nevű nagyapámat, akit sosem láthattam, és azt sem tudom,h él e még, bár valszeg már nem...
De első gyereknél még nem engedte az Igort, igy lett Borisz, mikor eszembe jutott az ötödikes oroszkönyvől egy történet, aminek az volt a cime,h U Báriszá ánginá...és akkor benyögtem a Boriszt, és ettől padlót fogott, és azt mondta, EZ lesz a fiúnk neve és kész...
szóval, mégsem olyan toleráns ez az én uram, mi????
Ja, és nevekkel azért nem tudok zavarba jönnii, mert kb. 10 éves korom óta készülök az anyaságra, és minden szóba jöhető klassz nevet elrejettem mindig az agyamba, és mikor összejöttem a Levivel, gyorsan átrágtam, h milyen neveket nem kaphat a gyerek a vezetékneve miatt...egyet találtam, MÁRTON, amit sajnálok, mert tetszik, de elég vicces lenne a vezetéknevünkkel...

egyébként annyira szarul vagyok ,h az már fáj, most még meg is fáztam, fejem is fáj, meg a torkom és náthás is vagyok, de emelett ez a tetű hányinger már kezd mindenen túltenni, nem tudok szoptatni, mert nincs mit adnom, Igi pedig már egy hete nem képes leszokni az éjszakai ciciről, igy minden éjjelünk rémálom, kivéve B-nek, mert ő teljesen immunis (?) az Igi-sirásra...
szóval, ha eddig még nem is, de most már kezdem megismerni a magyarok Istenét, és VÁROM,h elteljen ez az egy hónap, mert ha ez igy megy tovább, nem tom mi lesz...
legjobb lenne, ha átaludhatnám az egészet...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok,

Én, mint tudatlan lenne kérdésem hozzátok :lol: Lehet, hogy eddig én gondoltam rosszul :? Tegnap a nőgyógyós vizsgálat után időnként olyan szúró fájás jött rám egész lent alhas magasságában, aztán este még jobban rázendített, nem tudtam tőle aludni. Aztán mára teljesen eltűnt. Nektek is volt ilyen a vizsgálat után vagy úgy egyébként is? És nyugtassatok meg, hogy a szülési fájások inkább a menszeses görcsökre hasonlítanak és nem ilyen szúró fájdalomra? Én eddig úgy hittem, hogy a szülési fájások tuljképp görcsök. :?
Most nagyon nagy hülyeséget kérdeztem????

Kép Kép
curse

Fibi ! Húgom kislánya is Zsófia lett , Ő is sztimrés baba :)

Ancsi! Tudom naív vagyok , de úgy gondolom senki sem kockáztatja a babája "életét " ezért beleteszi a cukrot a vízbe .
Szemölcs :(

Zsanci ! Jobbulást neked !
Honnan tudod hogy megint fiad lesz ? :D

Curse ! Nem is tudom mindenkinek másképp kezdődik . Nekem eleinte baromi enyhe mensi szerű görcseim voltak ( bár mensik meg szülés előtt brutálisak ) , szóval lehet már készülődik vmi . Vagy esetleg helyezkedik a feje ?

Köszönöm az ágyas infokat , voltunk ma is pár helyen, csak hogy még nehezebb legyen dönteni . :)
greenolive

Curse!
így az elején nem szúró fájdalmak, hanem olyan összehúzódás-szerű izék, amit valaki a székelési ingerhez, valaki a mensi görcsökhöz hasonlít, de ha eljönnek, tudni fogod, hogy ezeket vártad. nekem sosem volt a vizsgálat után fájásom, de elég puhán is vizsgált a doki, sőt, az utolsó hónapban nem vizsgált, csak szemmel :).

Zsanci!
a két fiadnál az orosz nevek vannak elől? mert úgy emléxem az egyiket Benedeknek szólította a csecsemős. úgyhogy ezen szisztéma alapján úgyis mindegy, hogy melyik név van elől, majd mindenki annak szólítja, ami jobban szájra esik :). különben a lánynévnél miért nem folytatod a hagyományt és böksz oda egy orosz nevet? pl. nekem nagyon bejön a Szonja név. csak ugyebár a mi egyszerű vezetéknevünk mellett nagyon hülén hangzana :(
ancsipancsi

Rekuc,
nekem csak a Maszkabál és a Ghymes-Smaragdváros van mrg. azon kivül bármi jöhet :D és vezetéknevünk Zöld :lol: nem poénkodni, ismerjük az összes vicces variáciot :lol:

Ancsi, Zuzi,
10 ora nekünk is joooo, dejooo :D

Zuzi,
a tészta adott volt :lol: és nem zsófi, hanem Zsófia :) bár nekem meg a Szonja tetszik jobban, de apjuk leszavazta :(

Zsan,
jobbulást! nekem is állandosultak az émelygések, már nemcsak reggel, de délután, és este is :?
fibi

Green, Ancsi,
Akkor ezek szerint jól gondoltam, hogy a tegnapiak valami mástól voltak, de lehet, hogy Green neked van igazad és a feje helyezkedett, mert nem volt elég, hogy nagyon fájtam, de még Adél baba is iszonyúan sokat mozgott, mintha ő is szenvedett volna :(
Még egy kérdés eszembe jutott. Vettünk kókuszmatracot a kiságyba. Tegnap előtt kibontottuk a zacsiból és iszonyatosan bűdös volt. Kitettem a teraszra, hogy levegőzzön, meg süsse a nap, de tök eredménytelenül. Szerintetek ez normális? Mit lehetne vele még csinálni? Eszembe jutott, hogy leszedem a huzatot róla, de szerintem ez a szag mélyebbről jön.

Kép Kép
curse

Rekuc,
Hevesi Imi - Varázsének jo lesz?

no, indulunk Gödre :D további jo csacsogást, csoközön!
fibi

Rylie, de épp a héten írok róla. már félig kész vagyok :D
nevekkel várakozó az álláspont, két szavazata van a Veronikának, egy a Blankának, egy az Ágnesnek, egy a Flórának, egy a Krisztinának és három a Júliának.
de valahogy nekem még nem sikerült egyik névhez sem érzelmi kötődést kialakítanom :roll:

Indi, egyre jár az agyunk :)
http://www.vasarnapihirek.hu/archive.php?id=899&page=13

Curse, simán belefér a szúró fájás, nekem is ilyen érzés volt, hírből sem hasonlított a menzeszre. na és székelési ingerem se volt, még kitoláskor se. szóval ez is teljesen egyéni lehet.
a mozgolódásra ne úgy gondolj, mint szenvedésre, hiszen a babádnak bent a pocakban még tökéletesen puha és kellemes minden :) csak a hely kezd egyre kisebb lenni, dehát épp ezért egyszer meg kell születni :) Isti az utsó hetekben már akkorákat rúgott, hogy kiköptem, ami a számban volt :shock: meg két lábbal elrugaszkodott a bordáimról, és lefejelte a szeméremcsontot :roll:
lazíts, pihenj, aludj sokat, míg még lehet! :D

votiv 8)
votiv

Indi :) Igen, ezért is toltuk el erre a hétre a talit, de Orsika ínye nagyon szépen rendbe jött, bőszen rágcsálta a kölesgolyókat :D És egyetértünk, mi más állna a gyógyszerész-balhé hátterében, mint a pénz??

Fibi :) Szagok :evil: éjszaka szellőztetés...ááá... És Bálintod az enyimmel is sztrájkol? mert ő is baba neki :lol: És Ancsinak igaza van: hagyma nagyon fontos belevaló a t.saliba!! egyébként meg ami van otthon :wink:

Rec :) Benke szuperédes a hintában :D :D

Ancsi :) De jó, hogy szemölcsöktől megszabadult Lencsi! Tök durva, hogy így el lehet kapni vmit, hogy megsimogatják...

Szrekuc :) Én is kértem zenét, ha még van kapacitásod :wink:

TALI: Nekünk a csüt és péntek délelőtt jöhetne szóba, du. már progink van. Akkor csatlakoznánk pénteki F.-tó körüli 10 órás csapathoz!

Zuz :) De jó, hogy Ti is tudtok jönni! :D És nem azért, hogy parázz, hanem mert rég láttalak!! :wink:

Zsan :) Bulást a torkodnak és sok ++++, kitartás a hányingerhez!

Curse :) Sztem nem normális, ha ilyen büdös... okés, hogy átereszti a vizet, de ha fóliába csomagolták vízzel, akkor simán megbüdösödhet :( na nem találgatok, mert fogalmam sincs, mindenesetre én visszavinném, mert ahhoz drága egy ilyen matrac, hogy ne lehessen használni :?
denizsa

péntek F-tó elvileg nekünk is jó, minden Mártonon múlik, mikor eszik reggel, és mikor ébred délelőtt :D Dóci ébren lesz.

Dóci most is ébren van, úgyhogy megyek, és ezúton is köszönöm lányomnak, DóraPiroskának, hogy türelmével hozzájárult ennek az igen hosszú üzenetnek a megírásához. :mrgreen:

Zuz, én még látlak egyben :mrgreen:
kisün

Na, elhallgatott... talán lesz még egy-két perc időm.

Zsan,
Léna Zsóka nagyon tökös név, nagyon teccik, csak jófej csaj lehet az ilyen... tudomtudom, fiú lesz, de hátha mégse :D

Ancsi,
örülök, hogy ilyen könnyedén megúsztátok! :)

Curse,
a szülés elindulásába MINDEN belefér. És ezt pontosan így kell érteni :D Lehet, hogy ma éjjel megszülsz, de az is, hogy még csak 4 hét múlva... és nekem a másodikkal semmilyen bizonyosság a szülést megelőző héten. De aztán, amikor TÉNYLEG elindult, na, azt aztán pontosan tudtam mindkét gyereknél: Dócinál a magzatvíz foly el, ami elég egyértelmű, Marcinál meg jött egy olyan fájás, hogy kipattantak a szemeim az ágyban :D

v
kisün

na eddig tartott az egérút, sziasztok!!! :D
kisün

Kisün, Te boldog, kétgyermekes anyuka!!! :D :D :D

Te vagy a példaképem :D

votiv 8)
votiv

sziasztok,
nem tudjátok hol lehet olyan IGAZÁN finom sajtos pogácsára szert tenni????Igazából olyat keresnék, amit régen a nagyim csinált, de azt már kereshetem...
szóval, hátha van vhol olyan, ami nem tesco és auchen minőség, bár semmi bajom velük, alapból meg birom enni, de most vhogy csak az igazán finomat kivánom...
és tök vacak, h amit egyszer megkivánok, és eszem belőle, az többet nem kell...
pedig ezért főztem kedd este isteni zöldborsós, grizgaluskás levest...most meg ott szomorkodik a hűtőben, amig ki nem dobjuk...
a pizzán, tonhalas szendvicsen, sajtburgeren, tojásos mc muffinon már túl vagyok, és most épp a sajtos pogi hiányzik...
ŐŐŐŐRÜLET ez az egész!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
egyébként megint hatásos volt kiirnom a bajom, mert most ettől egész rendbe jöttem, és még azt is elhatároztam,h gyorsan hazahozom a B-t az oviból...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

nekem is a Vera a példaképem, és ha egyszer nagy leszek, ő leszek.... :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Curse!
vidd vissza a matracot, ha tudod. nem tudom milyen szaga lehet, de nekünk nem volt különösebb szaga. nekem a gyapjú takaró volt büdös, node az birge szag, vele jár.

nekem is Vera a példaképem! :D még következő életemben sem növök fel hozzá!!!

Zsanci!
nem próbálsz meg sütni pogácsát? amúgy múltkor jártunk egy Rigó Jancsi nevezetű cukiban az 59-es tuja vonalán. ott volt éppen egy színésznő is :). tök sok fajta pogácsa volt, nekem legjobban a juhtúrós jött be. eddig itt kaptam ár/teljesítmény arányban a legjobbat.

PÉNTEK:
10-kor a sakkozóknál? :)
ancsipancsi

Szrekuc :) Nekem tulajdonképpen írni se kell cd-t, ha esetleg köldöcsnadod a tiédet, vagy eljössz az autóddal erre, akkor egy pillanat alatt bemásolom a rendszerbe a zenéket, úgy is tök jó. RS sajnos nekem sincs meg, csak a jazz rádiókon szoktam hallgatni másik kedvencemmel: Jamie Cullommal együtt - ha jó a vétel.

indianyo

Votiv :) sokszor járnak egyformán a kerekeink :)

Zsanci :) a Fény utcai piacnál van a szuperjó cukrászda (Hauser talán?) ott fincsi volt a pogi régebben.

indianyo

Votiv :) a megatáncos cikked utolsó mondatán hosszan nevetgéltem :lol:

indianyo

Sziasztok Lányok :D

Igen, jól láttok :D tényleg én vagyok az!
Már ezer éve nem írtam, de olvasgatni azért néha-néha szoktalak Benneteket, meg van akivel más formában tartom a kapcsolatot.

Minden új pocakosnak szívből gratulálok!

Én sajnos nem ígérhetek semmit, mert elég sok a munkám mostanság. Persze nem panaszképpen mondom, mert a pénz jól jön, sőt kell is, de ez elveszi az időt az olyan klassz dolgoktól, mint a babanet és a ti társaságotok. A "szabadidőmben" pedig inkább Emmázok.

Emma nagyot nőtt, és rengeteget dumál, magyaráz. Volt kb. 2 hét, amikor nagyon hisztis korszakát élte, lefeküdt a földre és sírt, meg beleharapott mindenbe, de most már túl vagyunk rajta. Korábban csak az "apát" mondta, de most pár napja megtanulta az "anyát" is, és annyira tetszik neki, hogy egész nap kiabál, hogy anya-anya, sőt még a férjemet is így szólítja, ami elég vicces :lol:
Hát nagyvonalakban ennyi rólunk, de azért próbálok néha írni.
Remélem minden baba és mama jól van!
manoka11

Szia Manóka!

hangos verstár:
http://femita.fw.hu/

indianyo

recca

Sziasztok!

Szeretnék tájékoztatást kérni, hogy milyen a Szent Imre korház, mert a Honvéd korház bezár, és az orvosom azt mondta hogy, a Szent Imrébe mennek át idéglenesen.
A 7 buszról láttam, csak így semmi ismeretségem nincs.
Érdekelne a sima szülés, császáros is. Fizetős szoba 1 személyes is.
Köszönöm a segítséget
Sziasztok
Manó2
dorka2

Dorka!

A Honvédhez képest a Szt.Imre egy szálloda.Első dedet Honvédban szültem,másodikat SZt.Imrében.Ha jól tudom akkor decemberben költözik ki a Honvédból a szülészet.
Ki a dokid?
20170114224602

Recca :) nagyon köszönöm ezt a képes linket, megríkattál..

indianyo

Dorka,

az egyágyas szoba 5ezer/éj, és három napra számolhatod, ha nem vagy császáros. de ha véletlen nem jutna egyágyas szoba, ne aggódj, a kétágyasok is jók, és a szobatársak nagy része normális, bár kétségtelen, hogy előfordulnak rossz tapasztalatok (pl horkoló szobatárs). és két kétágyasra jut egy fürdőszoba, ez sem rossz arány.
a légkör elég kellemes, a berendezés/az épület újszerű, tisztaság van, viszont nincs hipószag, a csecsemős nővérek és a dokik nagy része szintén rendben van.
az árak dokifüggők, 50-60 :arrow: amennyit nem szégyell kérni (bár van, aki nem mond előre tarifát, hanem elfogadja, amennyit adni tudsz).
általában a császár 20-30%-kal drágább.

a szülésnél van rengeteg lehetőséged az alternatív módszerek (pl labda, bordásfal, kád, zenehallgatás, illóolajok stb) kipróbálására, de az is dokifüggő, ki mennyire pártolja ezt (meg persze a szüléseden is múlik, császárnál már jóval kisebb a mozgástér).
a szülésznők nagyon profik, gátvédelemben otthon vannak, és ha úgy érzed, fel is fogadhatsz egy szülésznőt, és akkor aztán tényleg minden kívánságod teljesíti :)
ezt mondjuk minél hamarabb kellene, mert hónapokra előre be vannak táblázva a szülésznők. egy egészségügyis ismerősöm szerint a jó szülésznő a szülés 70%-át hozza, a többi rajtad múlik, a doki meg nyugtáz, hogy minden rendben :D
ja és most már csecsemősnővért is fogadhatsz, aki a munkaidején túl külön foglalkozik veled és megtanít a babaápolás/szoptatás minden fortélyára.

a fájdalomcsillapítás is a dokin múlik, meg azon is, hogy van-e éppen anesztes személyzet, aki beadja az epidurált (császárnál is lehet ezt kérni)
a császárról majd a tapasztaltak mesélnek még.

látogatókat nem lehet fogadni a szobákban, van egy üvegajtó, addig lehet kitolni a babát, hogy a rokonság megcsodálhassa. persze fájó pont, hogy apa se jöhet be, de én a téli influenzaszezonban mégis inkább örültem, hogy pár napig még védve van a pici újszülöttem. meg hát amióta hazahoztuk, folyton puszilgathatjuk :D

a szülésnél persze apa vagy dúla vagy egy választott személy melletted lehet, de csak a szülőszobában, és be is kell öltöznie műtősruhába :) amíg nem jutsz be a szülőszobába, a vajúdóban leszel, de innen meg kimehetsz apához az előtérbe. amikor meg már nem tudnál kimenni hozzá, rég benn lesztek a szülőszobán :)
az is lehet persze, hogy úgy értek be, hogy máris irány a szülőszoba, de azért első szüléseknél a többórás vajúdás jellemzőbb.

ebben a topikban nagyon szeretjük a Szent Imrét, de azért nem tartjuk meg magunknak a kritikát se :twisted:
a rossz tapasztalatokat is szívesen elmeséljük.
de azért alapvetően igaz, hogy a Szent Imrében szülni jó :D és jó kezekben/helyen leszel :)

hányadik hétben vagy?

votiv (17+1)
votiv

Rec, Indi, én meg inkább betojtam :roll: :lol:
marha érdekesek a képek, de még nem vagyok felkészülve :oops: még van négy és fél hónapom! remélem azalatt összeszedem magam...

votiv 8)
votiv

Ha már példaképeknél tartunk, azt nem beszéljük meg, hogy az 1gyerekesek közül ki az? Nekem Recca :lol: és természetesen 2gyerekeseknél Vera :P :D

Indi,
Jamie Cullum nekem van egy (Catching Tales), ha kell, szolj! Ha megvan, és megint feleslegesen koptatom a billentyüzetet, akkor is szolj, pls :mrgreen:

Ancsi,
hol van az a sakkozo a tonál??

Deni,
akkor Neked a Ghymes-t viszem pénteken, jo? :wink:
Zuzinak meg a Maszkabált igértem anno... lassan irom :)
fibi

Hu, Rec, ezek a képek, én még ilyet nem láttam premier planban, ááá :shock: :D
fibi

Zsan,
sajtos pogi :lol: :lol: én is ált.ban a sajtos/sos cuccokat kivánom manapság :D
fibi

Zsanci, DAUBNER!! a legjobb pogi a földön (persze a nagyié után :wink:)

votiv 8)
votiv

Fibi, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....

Votiv, nem linkelek en be ide olyat, amitol be kellene tojni! (bar azon a honlapon van jonehany igen ijeszto is (na azokat pocakosoknak tenyleg nem ajanlom :(). de vannak nagyon szepek is. sztem ez is az volt :D)
recca

A lányom suttyomban kinövesztett egy rágófogat, vagy hogy hívják azt a hátsót. (No.17) De nem most, mert már a fele kint van, csak ma vettem észre, amikor hanyatt fekve annyira röhögtettem, hogy megláttam! :lol:
És ha már fog: volt a bölcsiben fogorvos, de ezt csak onnan tudom, h csomó anyuka mesélte, hogy miket kell/nem szabad ezentúl csinálniuk: kevesebb lötty, tea, cukros izék, cumisüveg, és ecsetelő a fogakra, stb. 2 éves kor körül azért ez nem túl jó átlag, nem?

Sajtos pogi recept jöhetne nekem is, olyan, ami nem túl bonyolult (hájat félnapokig hajtogatni, brrr), de tuti finom és nem tapló és nyögvenyelős. Mondjuk sör csúszhat hozzá, de olyanra gondolok, ami kívül ropog, belül omlik, hm? Közkívánatra?

Dorka,
SztImre tuti jó H, nem fogsz csalódni! Nagyjából úgy foglalnám össze, hogy mindent lehet, de semmi se kötelező. :)
neet
neet

ja, es a kepekrol (meg arrol, h Fibi azt mondja, h meg nem latott ilyet) jutott eszembe, h az otthonszuleses tanfolyamon egyik du. szuleses videokat mutatnak. na az nagyon erdekes. pl. volt egy olyan, h mar nem emlekszem melyik tengerhez "szerveznek" szuleseket: es ott vajudnak es szulnek bent a tengervizben!!! ez nagyon megmaradt, bar a tobbi is izgi volt :D
recca

Fibi :) Jamie Cullom jöhet! Bírom a pasit nagyon, köszecs :)

indianyo

Manóka!
nálunk is általában apának szólított engem is Lencsi :), és csak kb. 1 hete mondja rendszeresen, hogy anya, ha én jelenek meg. tök furcsa volt , h én is apa voltam :D

Fibi!
ahol öreg figurák sakkoznak/kártyáznak oldalt a padokon. de szerintem már lehet, hogy a hideg miatt nincsenek kinn.

Indi!
hangos versek rulez, de ezek csak az ő verseik, ugye? a Kossuthon néha van vers (kicsi zenei aláfestéssel) ismert költőktől, és azt nagyon szeretem.
ancsipancsi

Recca,
én megelégedtem volna a kádban szüléssel is az ikejaszobában :D vajudásom nagy része ott is zajlott, az volt a legkellemesebb rész.
fibi

Recca! Hintázós alvós kép :lol:

Nem semmi a lábbal kibújó babás képek!

Rylie! éljen a MikkaMakkátok! :P

Ancsi! És nem fájt Lencsinek?

Zsanci! ++++++++
Ja és a bestpogi a házi! Szerintem. 8)

Curse! Baba bizti nem szenved!
Nekünk is kókuszmatracunk van. Nem volt túl kellemes első kibontásra, de vagy kiszellőzött vagy hozzászoktunk.

Honvéd a SztImrébe? Hová? :shock:

Azt álmodtam hogy Anginak kinőtt a foga: bal hátsó örlő. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indi,
okés, irom :)
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X