A gyerek hordozoba lehet venni U alakut fejparnat, amit be tudsz ugyanugy rakni a hordozoba h az ovet athuzod rajta, es isetenien tartja a baba fejet. Nem azonos a szukitovel! Tenyleg U alakja van, es az az elonye, h mindig be tudod igazitani a baba feje ala, es korbeveszi, kenyelmes es igy nem ingadozik a feje, mikozben a kocsi razkodik. Sajnos nem tudom hol lehet venni mi orokoltuk. Allitolag nagyon olcso. Egyetlen hatranya, h nyaron beizzad alatta a pici feje, mert valami termo anyagbol van, telere viszont kimondottan jo.
Hentesmunka: nem szep a vagas (a forradasbol is jol latszik), nagy lett, es alatta is a szovetek vagasan valami nem szep (ezt az orvos latja UH-val, en nem tudom) es allitolag a folyadek is ezert gyult alatta fel. Bar mostanaban mar nem faj, remelem felszivodott. Hogy ki csinalta nem tudom, az en orvosomon kivul meg 4 masik is ott volt (de nem tudom miert). Egyebkent valoszinuleg kapkodtak, csak nekem nem mondtak el, h ne ijedjek meg. Erre abbol kovetkeztetek, amit utolag az orvosom mondott.
En amugy nem akarom levaltani, szerintem mas se csinalta volna jobban. Az teny hogy a terhesseg alatt jobban kellett volna figyelni e ram, de en se vagyok egy nyagattos tipus.
Kati: remelem a hosszu hetvegen mar babazni fogsz es Tundi is csatlakozik hozzad hamarosan meg a korhazban
Na megyunk setalni mert kisutott a nap vegre.
Mary