Akata

Köszi a csikizéses h.sz-ed, elgondolkodtam rajta, mert nem szeretnék hasonló "élményeket" okozni a fiamnak, de valszeg nálunk nem ilyen vészes a helyzet, ugyanis Bálintom egyik kedvenc játéka, hogy kéri, hogy kergessem (ilyenkor háttal áll nekem és néz rám várakozón huncutul vissza), aztán hangos sikkantásokkal szedi a tappancsait, én meg mászok utána és meg-megcsippentem, végül utolérem és jön a dögönyözéses csikizés. Én úgy vettem észre nagyon élvezi, mert ha nem, akkor miért kérné szinte minden nap? És ezt még a nagyágyon is imádja előadni, pedig ott aztán könnyű elkapni és meghamizni.
Fibi

Tudom én, hogy miért "baba" B-m, és úgy tűnik ő sem veszi zokon Bálintodtól ezt a megnevezést, sőt magára is mondja néha, hogy baba
Vera

De jó, hogy Dóci csak úgy magától leszokott a szopiról! Már én is várom, hogy Bálintomnál eljöjjön, vagy legalább közeledjen ez a pillanat, de ez még odébb van. Az éjszakai szopikról leszoktatás most folyik, a nappaliak számát lecsökkentettem kb. 5-re, de ő jó hosszú szivattyúzással "kárpótolja" magát ilyenkor. Szóval úgy érzem, még szüksége van rá.

És nagyon nagy pofátlanság lenne, ha én is elkérném a családi pogid receptjét? Sztem ezek a házi tuti receptek a legjobbak
Rylie

Védőnős álom

a jelentését inkább ne firtassuk... Kár, hogy nem jöttök pénteken

Nem semmi volt, ahogy Kamilla felállt múltkor a játszón! Tényleg, kaptál neki cipőt?
TALI: Nos, valszeg nem lesz 20 fok és bizti hideg is lesz egy kicsit, de azért még talizhatunk a tónál, megnézhetjük Zuzit, aztán ha gondoljuk, még tovább is mehetünk a MOM-ba. Bár mi nem tudunk túl hosszú időre maradni, mert délkörül már jön B. alvásideje, szóval nem vagyok mérvadó...