Bocsi hogy eddig nem írtam de nagyo el voltam foglalva az iskolával meg közben most vezetn is tanulok. Már a forgalomban vezetek nagyon tetszik csak sok mindenre oda kell figyelni és ahhoz képest jól megy ezt mondja az oktató bátr én nem igy érzem
Na hát mit is rolunk!!
Hát a kislányomat Durda Bernadett Elizabetnek hívják november másodikán lesz 2 éves. Hát nagyságilag már bőven több mint 15 kg és 90centit is meghaladja
Bilizni nem akar, de nagyon sokat beszél szinte már mondtatok!!! Aminek nagyo örülök és napról napra több szót mond ami szintén tetszik!!!
Nagyon okos szeret gyurmázni , festi krétával rajzolni meg verselni is ja már egy-két mondoka részletett is szokott magától mondani!!!
Akkor rólam én 18 éve múltam most jelenleg szülésznőnek tanulok első éves hallgatója vagyok a szte-efk-n csak a kihelyezett képzés szolnokon van ami külön jó mert én innen kb 20 kmre lakok.
Tetszik az iskola csak nagyon nehéz de remélem sikerülni fog!!!
Együtt vagyok a kislány apukájával már idénre terveztük a költözést úgy hogy veszünk házat de moivel meghalt a mamám aki nálunk lakott, pontosabban a szüleimnél igy elhalasztottuk!!
Szóval most a szüleimnél élünk!!
Sajnos a párom szülei már több éve meghaltak igy sajnos ők nemtudnak asegíteni.
A barátomat Gábornak hívják és már dolgozik!!!
MIt is mondjak még hát nem tudok mást ha esetleg érdekel valami majd kérdezetek!!
Ja a vonalzót vagy mit nem tudtam fel rakni és a képet sem tudtam le kicsinyiteni de próbálkozok és majd rakok fel!!!