A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Megann
Lááááááátod ezt???????dupla szupi bicska, rajztudás, utánna olyat mutatunk a csajoknak, hogy csak na!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(bár Pannám cicaőrült!!!!)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Majola!!!!!

Jajjj, Te szegény, ill. Ti szegények.
Szerintem is vidd el mindenképpen holnap a háziorvoshoz is! Sok okosat nem tudok mondani, de ez tényleg olyan rossz, hogy "várj, majd elmúlik magától". Hát köszi.
Pihizzetek sokat, és szépséges Julcsinak gyors gyógyulást kívánok!

Kép
kuha

Még egy ucccccssssóóóót, jó??????????

De ezt csak MEgann kedvéért, egy mérges lökit!!!

http://www.nlcafe.hu/modules/forum/foru ... 98&imgid=4

Kép
kuha

Kuha
Megkaptam táblit, köszönöm!!!!!
Rokica
Megszerkesztessz akkor engem is???? :wink:
And
Pü megkaptad?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!!!
most válaszoltam!

Zsuzsa! jajistenem, szegény Julcsi! nagyon rossz lehetett látni, ahogy fáj neki :( a közlekedésre meg no comment. hogy ennyire bunkó emberek közt élünk, ez elkeserítő :(
nagyon drukkolok, hogy ez ne nforduljon megint elő!

KépKép
KépKép
and

Írtam és elszállt :twisted: :twisted:

Szóval:

And, Róki!
Örülök, hogy Ti is itt voltatok és még jól is éreztétek magatokat! :D

Hajni!
Igen, jó sok mindent összeettünk, de látnád azt a csomó mindent, ami itt maradt és el is felejtettük megenni. :(
Pl. az And hozott ferrerot, 2 doboz alkoholos csoki, narancsos csokit, Évi hozott egy igazi ananászt, Róki hozott tacco chipst mártogatós dippel..... :P
Mondjuk Gabi a tacconak meg a dipnek nagyon megörült, mivel a kedvence :wink:

Róki!
Leon az első éjszakától a nappaliban aludt mózesben, 6 hetesen költözött be Nolcsihoz. Addig én mentem át hozzá, dehát nincs messze a hálótól, meg nem is kelt olyan sokat, 2-3x.

Évi!
Megkaptam :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hajni :) egyszerre írtuk :)

KépKép
KépKép
and

na szép jó estét,
nagyNyúl csak nagyon későn jön,ma délutános! :? úgyhogy a tiétek vagyok! :P
mint a képekből kiderült takonyparti volt nálunk,apósék uge megengedték,mert szeintük egymásra már nem veszélyesek,de tegnap azért nem mertük még,de ma bátrak voltunk!jó fárasztó nap volt,mert röpke nyugalom után mindig egy orrszívás következett az éppen taknyosabb gyereken!Kisnyúl,mint mindig balhézott rendesen,de Fanni haláli volt!persze volt olyan is ahol ellenállt(ha lehet azt annak nevezni :lol: ),vagyis nem vigyorgott közben :lol: ,de a csúcs tényleg az volt,amikor még mulatott is rajta!kész vagyok a csajtól!Fannimami azt mondta ez azért nem jellemző,nekünk produkálja magát vagy arra várt,hogy lefotózzam,erre meg nem kellett sokat várni!
8)
a mégdurvább az volt,hogy a ma esti orrszívásnál Kisnyúl sem balhézott!!!! :shock: :shock: :shock: jó,nem örült,de csak nyekergett és semmi kalimpálás!szuperjó hatással vannak egymásra!Fanni is rengeteget bárpultozott,mint annakidején Kisnyulam!volt nagy simogatás,kézmegfogás....itt általában majdnem összepisiljük magunkat a gyönyörűségtől!szóval észbontó ez a fiatalság! :P

a TALIRÓL nagyon sajnálom,hogy lemaradtam :cry: :cry: :cry: és a holnapi séta miatt is bánatos leszek,bár attól függ mikor is lesztek hol!
mikor is Barbi???? :roll:

holnap megyünk apósdokihoz orrszívásra,esetleg ha utána még flangáltok valamerre,akkor talán...... :roll:

Benianyu!
ez a Beni!megzabálom a nagy szemeit!és a fürtjeit!olyan édes!Daninak meg gratulálunk a teljesítményhez!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

And!
Mi is :D

Zsuzsa!
Jaj, ez nagyon ijesztő lehet, én se nyugonék meg a helyedben, meg tényleg nagyon sokáig húzódik ez a lázas állapot.
Jobbulást kívánok Julcsikának!
Közlekedés :(

Na akkor a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bocs, de megont elhúztam az időt, így nem lesz felirat :oops:
a Nolcsis sztárfotók még az előtt készültek, hogy nem nézhetett oroszlánkirályt :lol: :wink:

KépKép
KépKép
and

Majola!
te jó ég,szegény Julcsika!nem csodálom,hogy megijedtél!holnap úgyis megyünk apóshoz és akkor kikérdezzük!!!!!! :roll:
hát sok-sok.....nem is,inkább óóóóóóriási meganyuszisgyógypuszit Julcsi lábára és a te kis lelkedre,hogy megnyugodjon,mert a pocakos mamiknak az a jó!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

A rettenetes:

Kép
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
and

Megann!!

Ez baromi jóóóó lett!!!!

Naggyon ügyi vagy.!!!!!

Kép
kuha

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
and

Barbapapa,

Akkor neked is elozetesben, Boldog szulinapot!!!! Te is skorpio lennel, akkor?? :lol:

Benianyu,
Hat dani igazan bajos volt kicsinek, mostmar ugye egy nagyon szep nagyfiu :P :oops:
En is akkor emlekszem vissza Matthieura, amikor elokapom a kis cuccait, ezt ekkor hordta, azt amakkor es jonnek az emlekek :oops: :lol:

Leirtam a recepteket, nagyon jol hangzanak.

Kuha,
Tokilokik :oops: :shock:
Az utolsot nem tennem be azert ejjelilampasnak :idea: :roll:

Rokica,
En is tukon ulok, hetfon kellenne megjonnie es remelem vaklarma az egesz.

Ma egesz meghatodtam, kezdodott azzal, hogy apa, aki szinte sose kelt a fiukhoz, ma reggel kelt Balazshoz, este pedig fektette. Olyan figyelmes lett :roll: :roll: Par napja neki is bejelentettem, hogy furcsan erzem magam, talan ezert?? Azt mondta, egy kislanyert megerne!!! hat, majd meglatom, Benianyu jol irtad az eszemmel erzem, hogy nem kellenne, de legbelul meg ott a kisordog, miert ne??
Majd meglatjuk, mit irt elo nekunk a nagykonyv.

Majola,
En sem hallottam errol, de azert egy kivizsgalast meger nem??
szegenyke gyorsan gyogyuljon meg es rengeteg puszit kuldok!

Megann,
Hol van a tokilampad???

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Megann!
Nagyon tuti lett az új tökilöki!!!! :D
Még Te mondod, hogy nincs kézügyességed?????
Én soha nem bírnék ilyet csinálni, az tuti :?

And!
Pont egyszerre töltöttük fel a képeket..... :wink:
Nagyon jók lettek, főleg Nolcsi portré tetszik!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné
Meghalok a szövegeden!!!TAKONYPARTI!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barbi, Andi
Képek szupik, de jóóóóóó lehetett Nektek!Úgy látom, a gyerkőcöknek sem volt ellenére!
Barbi!Én azt hittem, amit anno mutattál kék viziló, valami óriási állat, most meg nézem!!V. már nem jól látok? :oops: (az is lehet!)
Megann
Profi vagy, lökikészítésben, hiszi a piszi, hogy most készítettél először!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Halihó!

Zsuzsa!
Atyaég, remélem Julcsika nem "csinál" többet ilyet! :( :(
Gondolom, hogy nagyon megijedtél! :(
Én sem értem, miért nem adnak valami bogyót végre neki!?
Jobbulást neki, remélem most már nálatok is véget ér betegeskedés!!!

orrszívózás ellen tiltakozó Apukák figyelmébe:
a szomszédunkban lakó kisfiú megfázott két hete, nem kapott rá különösebb gyógyszert, csak C vitamint+ szívni kellett az orrát.
Anyukája ezt meg is tette, sima kézi orrszívóval. (ő nem kínozza a gyereket a porszívóssal) Elégedett is volt, mennyi taknyi jön a gyerek orrából!
Erre ma, amikor találkoztunk elmesélte, hogy a gyereknek arcüreggyulladása van és pang a taknyi az arcüregében! :shock:
Ezúttal kapott egy antibikát is! :(
Szerintem tanulságos!

And!
Elárulod, hol vettétek Esztinek a hózentróglit? (úristen, hogy kell írni??? :shock: :shock: )

Talizók!
Édesek a képek! :)
Esztin mindig csodálkozom, milyen nagylány lett! :)

Juci!
Köszi! :)

Benianyu!
Fürtös Benid csúcs édes! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
and

Gyonyoruek a gyerekek, ezek a fiuk, nagyon helyesek!!!!! Nolcsi is milyen jo kis hazigazda!!

Megann, hat ezt sem tennem eppen az ablakomba :lol: :lol: :lol: remelem szegeny Lena nem kapott szivinfarktust :lol:

Rokica,
Szerintem eszmeletlen mennyire hassonlit rad Zsuzsa, nagyon helyes lany!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Látom már meg is jöttek a talis képek... :P :P :P
Húúúúúúúúú de jók lettek megint...

Micsoda sztárfotók Zsuzsáról meg Nolcsiról....

azta......és ne gebedjek bele, hogy én nem tudtam menni... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Majola!

Basszus..... :cry: :cry: :cry:
Elhiszem hogy tökre megijedtél...
Én egy esetre emlékszem még kisgyerek korunkból, amikor anyukám tesómat ölbe vitte a dokihoz mert szintén virusfertőzés következtében nem tudott lábra állni sehogy sem..
Sajnos többet erről nem tudok.. :cry:
Ijesztő lehetett :( :( :cry: :cry: :cry:

Kuha!!!!

Basszus, most muszáj voltt.....feltenni ezeket a remekműveket... :evil: :evil:
Eddig sütkéreztem a dicsfényben hogy én milyen k..va ügyes vagyok....erre tessék..
Az én tökilökijeim már el is törpülnek ezek mellett.... :cry: :cry:
Ja és marha jó....mert most az ötlött az eszembe, hogy annyira tetszik a domborodó hátú macsek, hogy meg kellene próbálnom megcsinálni.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ez őrület....a Szlovák úti zöldséges rajtam fog meggazdagodni...az összes tökét elhordom.. :shock: :D :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Totka!

Igen elárulom a titkot...NEM MÉCSES VAN BENNE..MEG SE PRÓBÁLTAM BELERAKNI EKKORA TÖKÖKBE..
Szerintem az lófing lenne...hanem olyan 8 cm magas hengertyertya van mindkettőbe...
Mérges tökilökibe meg üvegmécsest raktam pirosat...és attól olyan sátánian, ördögien vöröslik... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Róki!
Hát nem egyszerű menet ez a bölcsi dolog....én is gondolkodom rajat igaz csak jövő szeptembertől...de azért nem jó ilyet hallani....Léna eddig is pióca volt, mindig is azt volt és csak rám tapadt ezerrel..mi lesz a bölcsiben.. :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Anikó!

Nézd feljebb..már itt diszelegnek a topikon.. :D :D

Barbi!

Ezt nem mondod????? :shock: :shock: :shock:
Hogy még egy édibédi cicmic is volt a babatalin...
És én nem voltam ott.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Na kész, megyek a kardomba dőlök....... :evil: :cry: :cry: :cry: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry:

Egyébként örülhetsz....mert lehet hogy Léna kardigánja alatt kisumákoltam volna a cicádat... :twisted: :twisted: :twisted:

Ja a muffinrecepteket lenyúltam....

Na sütni sem sütöttem még csak 2 szer juhtúrós pogit.....sütit még sosem talán egyszer....kb 2-3 éve :oops: :oops: :oops: :oops:

De ha holnap lesz időm egyiket kipróbálom....bár megint rohanni fogok egész nap mint egy állat.... :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Hajni!
Nem olyan nagy a viziló, de pont jó a mérete. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsuzsából manökenn lesz, tuti!Annyira jó fényképarca van, hogy csak na!
Andi
Vagy tényleg elromlott a látásom, de nem mondod, hogy Esztin húzentrógli(na, ezt hogy kell írni? :oops: :oops: ) van???apa mindíg azzal buzerál, hogy vegyünk Pannának, mert lecsúsznak a gatyói, én meg mondom, hogy ezer éve nem gyártják!Na, ha Esztit meglátja....!

Gergő milyen nagyfiús!!!Kuha, beváltjuk ám valamikor a mocizást!!!(tudod, megígérte Gergőd, hogy elviszi Pannit az új motorján!! :D )

Barbi

Nagyon szépek Nolcsi fogacskái, hová kell Neki a fogszabályzó?!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann! sztem nagyon szép tököket csináltál, és nekem még mindig nincs :( :( pedig én is szeretnék. de apa elmegy vasárnap, nagyiékat bevetjük, moint bébiszitter, és szerzek addigra tököt!
ja, zöldséges összes töke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsáról megint nagyon szép képek készültek!! nagyon jó fotómodell! kicsit pironkodom, hogy én nem is igazán csináltam róla egy normális képet sem :oops: de úgyis Barbi közeli képei nagyon csábítóak :)

Anikó!!
akkor én is annak szurkolok, amire valójában vágysz! :wink:

Benianyu! kockás göndör Beni gyönyörűűűű!

Szilvi, hogy van apa???

KépKép
KépKép
and

Ja Rokica,

Nekem mar hat honapos koratol dadanal van Balazs, az elejen o is sirt, de csak addig, amig ott voltam. Mikor elmentem, mar szorakozott ezerrel. Nem lehetne otthagyni egyedul, bar azt olvastam, hogy egyszer mar volt ilyen, csak faradt volt nagyon. De szerintem nem lesz gond, en ugy olvastam, hogy sok mulik az anya hozzaallasan is. Sokszor lattam meg ovis koru gyerekeket is, akik rohannak az anyjuk utan, uvoltenek es sirnak egesz nap, mert az ANYA nem tud elszakadni, vagy nem akar elszakadni a gyereketol. Pozitiv hozzaallas eseten viszont a gyerekben is ilyen erzes rogzodik. Semmifele keppen nem szabad kimutatni a gyerek fele a felelmet es a rossz erzeseit az elszakadas miatt az anyanak. Na de nem tetezem, elvegre en nem vagyok pszihologus nem igaz? :lol: :lol: :oops:

Na megyek csicsizni, mert osszehordok ma itt minden hulyeseget!

KépKép
KépKép
aniko47

Duda!

Jó hogy megosztottad velünk a történetet.

Anikó!

Átküldjem hozzád látogatóba a mérgeset??? :lol: :lol:

Léna nem ijedt meg....egyből be is nyúlt a száján a mécsesért... :shock: :shock: :shock:
Azért megnézegette magának, de nem félt tőle egyáltalán...mondjuk tejbeTÖK vigyorral mutattam neki és simogattama a TÖKöt hogy jó töki, kedves töki, simi-simi töki....
Nem szeretném hogy a Hallowen napi mókázás rossz emléket jelentsen neki.

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Sőt, két cica is van, mondjuk az egyik öcsémé. Azt vihetted volna :lol:
Nagyon aranyos, bújós cica, azt jobban lehet simogatni, de nem lehet kaját elöl hagyni, mert mindenbe belezabál.....
Megkóstolt ma 3 muffint, 2 pogit is :?
De öcsém a hét végén végre átviszi magához!!!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

a hózentróger - én így hívom, sztem német eredetű.. Ayse?- szóval H&M-es gatyás, szóval együtt vannak. kedden voltam az árkádban, akkor szereztem be, az otthagyhatatlan jegesmacis sapit :wink: , akkor mintha láttam volna megint. de azért ez elég vékony már sztem, most harisnyával még jó volt. a kocsiban...
egyébként én is imádom. az a helyzet, hogy én szeretem a fiús cuccokat is, sőt... és ezért sokszor fiúnak is nézik a csajt, de ez engem baromira nem zavar, és Esztit sem :wink:

KépKép
KépKép
and

And,

Koszi :oops:

KépKép
KépKép
aniko47

Benianyu!
Jaj, tényleg Beni a flanelingben nagyon helyes, RENGETEG haja van! :D

Hajni!
Hát, azért messze van a tökéletestől a foga, de majd meglátjuk, milyen lesz az igazi..

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Halihó!

Nyugtassatok meg, hogy nem csak Tomi volt ma nyüszis.
Szegény! Ezen a héten vagy anyósommal, vagy anyukámmal volt, amíg Apát ápoltam. Holnaptól megint sokat leszünk együtt!!!

Ma műtötték Péter egyik szobatársát, a srác vidéki, így senki nem várta, amikor visszahozták a műtőből. Úgy sajnáltam, próbáltam neki segíteni. Apa el sem engedte a kezem, órákon keresztül szorította!

Nyúlné
Elképzeltem a tettenérést!! :lol: Nagyon jót kacagtam! Tomi csak megijed és vigyorog!
Apa már nagyon virgonc, holnap hozom haza. Aztán itthon lesz 2 hétig, betegen! :shock: Azt még nem írtam, hogy Apa szörnyű betegen (persze minden férfi az, de ő extra) , ha náthás képes a dolgozóba magával vinni a lázmérőt és óránként megmérni a lázát és persze az eredményről tájékoztat! Maresz már ismeri, dőlünk a röhögéstől, ha influenza járvány közelít!

Bodza
Pihennipihennipihenni!!!

Aniko
Ez izgi!!!! Tovább olvastam, akkor szurkolok, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd! A fürdőkádba dobálás nálunk is menő, egyelőre csak a fürdőjátékait dobálja a vízbe és néha a zokniját!

Megann
Tomi is nagy pakolós, mióta ki tudja nyitni a szekrényét mindennap átrendezhetem! :wink:

Roki
Ezt most találtam, nagy kutakodás közben:
Kép

Rettentő pénzért árulják és ugyanaz amit Te szerkesztettél a kiságyból. Ketteskénél lehet, hogy kipróbáljuk, bár Apa nagyon szerette mikor szopi után ottragadt és szuszizott közöttünk!

Hajni
Örültem az üzinek, akár többször is elküldhetted volna! :D
Apa pajzsmirigy műtéten esett át, szerencsére jóindulatú volt a göb!

Zsuzsa
Remélem a dokinéni megnyugtat holnap!
Julcsinak jobbulást!!!!

Thomasanne-Szilvi vagymostmárkitudja!!!

Kép
Kép
thomasanne

Barbi!

Akkor ezek szerint Te tegnap egész nap muffint sütöttél, hogy mindenkinek jutott belőle???? :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Majola
Szegény Julcsika és szegény Te!
Jobb utánajárni. Hamar gyógyuljon meg csodálatos Júlia!

Megann
Klassz a mérges tök is! A telószámot bedobod a közösbe? Köszi :wink:

Benianyu
Beni annyira nagyon tündérke volt! A kis domina, ki nem néztem volna belőle.Vagy fiúknál domino? :lol:

And
Iszonyat édes pocikája van Esztinek! Meg kell zabálni! :P

Barbi
Az Leon nyakában nyálfogó? Nolcsi hogy megnőtt! Mindig rácsodálkozom. Amikor először láttam akkor még beszélni sem tudott csak édesen mosolygott :D

Kuha
Gergő ebben a kertészfarmberban nagyon nagyfiús! És nagyon helyes :wink:

Rokica
Zsuzsa szerintem is hasonlít rád. És egyre szebb.
Ahogy írtad, hogy mennyi kajáb befalt ma Zsuzsa az jutott eszembe, hogy Marcinak is olyan rapszódikus az étvágya. Hol rengeteget képes enni, hol pedig csak csipeget.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Csajok!

Nekem lépnem kellene,....még várnak rám ma olyan gyarló feladatok, mint apa ingjéra gombot varrni..... :? :? :? :?
Pedig már tök fáradt vagyok....

Thomasanne!

Nyugtasd magad, Léna ma egy ördög volt.. :(
Szerintem bosszúból volt az..mert ma csak a házimunával voltam elfoglalva és szinte egész nap.... :cry:
Igy sokat volt a járókában is......csodával határos módon még el is játszott...de aludni nem aludt..viszont sirni annál többet sirt..

M.

Kép

Kép
megann

Megann! :P :P :P csúcsprofi tökilámpák!nagyon ügyes vagy!!!!én nem mennék be a házatokba,ha ezt tennéd ki az ablakba! :roll: ha nem ez a cél csinálj valami vidámat is! :wink:
Ancsi,
Villamos:itt nálunk is jár egy villamos és bevallom mi a nap csúcspontjának éljük meg Kisnyuszival,teljesen el van ájulva tőle(be is van szarva,de élvezi)!csak pár megállót megyünk vele és mindig kevesen vannak és zöldövezetre néznek az ablakok! :P tényleg jó itt lakni! :P

valaki kérdezte hol is lakunk!majdnem 22kerület,de 11!illetve pont a kettő határán!a villamossal is ide-oda ingázunk a két kerületben!csendes,nyugis,zöldövezetes részen vagyunk és nagyon szeretjük!

Anikó,
szerintem nagy dolog,hogy megosztottad velünk az érzéseidet,drukkolok,hogy minden úgy alakuljon,hogy neked jó legyen!izgalommal várom én is a tesztet!

Majola!!!!!!
visszább is olvastam!
ha gondolod a következő héten,amikor nektek jó,én szivesen kiviszlek titeket apóshoz,hogy megnézze Julcsidat!Kisnyuszit vagy apjára(ha itthon lesz)vagy nagyijára hagyom,remekül el van velük is és mi meg kirobogunk!gondold át!tényleg simán megoldható és nem nagy dolog!oké?

Barbi!
már olvastam visszább,hogy mikor mentek holnap sétálni,tehát kb.11től már a szigeten lesztek!a kérdés,hogy meddig maradtok,merthogy mi pont addigra leszünk túl mondjuk egy orrszíváson,tehát még egy darabig ott leszünk és akkor még vissza is kell jönnünk,hát nem udom,kicsi a valószinűsége,hogy összejöjjön,de majd esetleg csörgök,hogy kiderüljön! :roll:
képek szuperek!kedvencem,amikor Nolcsi kínálja Gergőt valami fincsiséggel!mint a nagymenők egy partin!hova tűntek a kisbabáink???? :shock: :shock: :shock: ezek már pasik és csajok! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Juci!

Persze persze.. :wink:

Tehát Juci által nekem ajálott és nekünk nagyon bejövős és Barbi által is csábitónak tetsző Oliva étterem telefonszáma:

312 0080

Egyébként meg bővebb infó:

http://www.nightguide.hu/index.php?area ... _image=942

M.

Kép

Kép
megann

Thomasanne!
De jó, hogy holnap már jöhet Apa is haza a kórházból!
Gabi is borzasztó beteg, szereinte nekem akkor az a dolgom, hogy őt kiszolgáljam, meg ugráljak körülötte. Nagyon tud szenvedni..... :wink:
Szerencsére nem sokat beteg..

Megann!
Dehogy is :shock: :shock:
Majd ha sütsz muffint, meglátod ez a legegyszerűbb süti a világon. Reggel 1/2 óra alatt bekevertem a 2 féle muffint és akkor sütöttem, amikor a csajok már itt voltak. :D
Én se vállalok bonyolultabb sütiket, de ez tényleg gyerekjáték.

Juci!
Igen, ez is h&m-es nyálfogó. Mostanában nagyon nyálzik Leon, muszáj, mert 2 perc alatt vizes lesz a pólója. :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok, :)
ELöször is köszönöm a sok választ az alvástémában. Nem is számítottam ennyi válaszra. De tanulság (szerencsére) nincs. :)
Talin a babák szuperek, persze mint mindig. Furi, hogy ők már nem is babák, hanem kisgyerekek :) :)
Igy elment ez az egy év. Én észre se vettem, komolyan.
Nyúlné, köszi a tanácsot, mindig egyesen szoktam Roli orrát fujni és Sterimárt is kap, de csak egyszer. Lehet többször is ?
Nekem egyébként iszonyat harc. Kapálózik, eltolja a kezem ( de olyan erősen, hogy nem bírok vele) ordít...
Azért szívjuk neki :?
Majola, nem semmi mi történt Julcsival, Én is szívinfarktust kaptam volna.
brrrrr. :(
Más kérdés: Volt már másnak is hogy félrenyel vagy elakadt a torkán valami a gyerkőcnek.
Rolinak eddig kétszer kellett lenyúlni, de a tegnapi félelmetes volt. Hörgött, meg pirosodott a feje, aztán elkezdett sírni. Gondolom megijedt ő is.
Pedig egyébként tökre ügyesen eszik, csak néha bénázik. De pl. tegnap apa adta neki a mini falatokat, csak szerintem nem nyelhette le. Nem tudom, de utána majd kiesett a szívem a helyéről. Iszonyat rosszul lettem. És ezenkívűl éjszaka még ordítozva fel is ébredtem, hogy: megfullad!!! :cry:
Ilyen éjszakám még nem volt.
Megann, szerintem szupi lett a tökid :)
Kriszti és Roli
csikken

Nyúlné.....

De ez az ördögös, olyan kis ördis...nem???

Szerintem cuki.. :wink:
Mondjuk az igaz hogy nem épp vendégcsalogató :lol: :lol: :lol: :lol:
Talán tudom kompenzálni egy cicával...de ezt még meggondolom....mert nem tűnik egyszerűnek...

M.

Kép

Kép
megann

Emese!
Nem tudom, meddig maradunk, attól is függ, milyen az idő.
Ha nem tudtok jönni, majd mehetünk jövő héten is sétálni :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné, Barbi, Totka, And, Duda, Anikó
Köszi a bókokat pici Beniről. :)

Thomasanne,
Jobbulást Apának! :) Az én férjem is hasonló szörnyű beteg! Lázmérés és társai.... :)

And, Barbi,
Szuperjók a képek! Olyan édesek a gyerekek! :) Nolcsi tényleg milyen kedves vendéglátó! A Zsuzsa-közelik meg megint szupejók. Olyan szép szeme és szája van! :)
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és jókat kajáltatok! :)
Kár, hogy lemaradtunk. :( Főleg, hogy kiderült, hogy Dani nővére is azért jött, mert tutira megígérte, pedig lett volna más dolga is. Kár, hogy nem mondta. Na, majd legközelebb.

Zsuzsa,
Micsoda szörnyű délutánotok volt nektek! :( És az összes körülmény még hozzá, ahogy eljutottatok a kórházba. :( Nagyon sajnálom! Remélem, Julcsi jobban lesz a továbbiakban is!!!

Megann,
Nagyon király lett a te tökid is! Én sem tudnék ilyet csinálni a fakezemmel! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Totka,
látom ma egyre jár az agyunk,Gergő után még azt is kartam írni,hogy Zsuzsa micsoda szupermodell lett,pláne,hogy régen nem nagyon sikerült lekapni!és a haja,kedvem lenne belőni a séróját a divetbigének,olyan csinos már!
Róki :P bölcsi élményeidet csak lesem,és nagyon drukkolok,hogy a két hetes szoktatási terv sikerüljön,Zsuzsa meg már biztosan érzi,hogy mire készülsz!nélküle is élni!NA PERSZE!-gondolhatja! :twisted: de én drukkolok!
Duda,
köszi a sztorit,így legalább nem csak én rémísztgetem itt a lányokat,már mumusnak érzem így is magam! :? ugye nem haragszotok,ha néha megosztom veletek,amiket apóséknál hallok,már amit megjegyzek belőle!én nem akartam a frászt hozni másra,csak rám azt hozták és érdekes volt amit még meséltek éds ,mint mindig rohantam a géphez,hogy megosszam veletek!kérlek,szóljatok,ha ne tegyem vagy ne ebben a formában vagy valami!okésos?

Thomasanne-Szilvi-Szilva-Szilvácska :lol: :lol: :lol:
de jó,hogy apa megy haza mindjárt!reméljük hamar felépül és messze ekerüli mindenféle fránya kór vagy baj,mert még csak az kéne,hogy frászt kapjon egy hőemelkedéstől! :wink:
de tényleg tipikus férfiak!
én párom azt mondja neki mindig a kis láz a nagy láz,így,ha már 37,1 akkor meghalunk!én meg szívtelen vagyok,mert kinevetem! :lol: :lol: :lol:
szegény szobatárs,ari vagy,hogy segítettél neki!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

lányok, én mentem...

Csikken!
nekem Eszti rendszeresen félrenyelt még nyáron, amikor kezdett falatokat enni, amikor harapott is. szépen leharapta, vagy letépte, és megpróbálta lenyelni... pl amikor torkán akadt egy kiflicsücsök... a vizet rendszeresen félrenyeli a mai napig. köhög, én nem ütöügetem a hátát, mintha attól jobb lenne szegénykémnek. majd, ha nagyobb lesz mondja, hogy ne ütögess már, most valahogy úgy vagyok vele, hogy biztos segít :?
szóval nekem különböző módszereim vannak... lefektetem a hasára az ölemben, vagy a karomra és megütögetem a lapockái között. benyúlok a szájába, oldalról, hogy ne harapjon meg, és, hogy ne lökjem mélyebbre a falatot, és gyorsan kiveszem, ált. ez a leggyorsabb, és nekem a legmegyugtatóbb, de azért ez úy látom annyira nem kellemes. egysezr volt a lábánál fogva megráztam :oops: mert valahogy akkora körte darabot kaparintott meg, amit csak kis darabokra tudott aprítani, és úgy próbálta le is nyelni és tovább is rágni, hát ez nem ment, és mivel kis darabkák voltak, nem tudtam kiszedni a szájából, na ez nagyon druva volt, apukám meg sem mert mukkanni...
Eszti egyébként még 1-2 hónapos korában is félrenyelt anyatejet, amikor olyan erős sugárban jött neki és pont a szájpadlására, na az sem volt piskóta, volt lilulás is :(
hát remélem most nem néztek nagyon felelőtlennek, bár tudom, hogy volt, hogy én voltam a hibás :(

KépKép
KépKép
and

hát ez kész micsoda pörgés van,de most legalább nincs itt a házi isten,hogy elzavarjon! :twisted: :twisted: :twisted:
szóval:
Csikken,nincs mit!
én lepedőbe tekerem Kisnyuszit,mert hatalmas ellenállásban van mindig,a fejemet lerúgná,ha nem tenném! :? és igen,inkább többször kell fújkodni(sajna így már pláne nem olcsó mulatság),mert akkor lazul fel igazán és akkor lehet átmosni és kiszívni igazán!
mi már nem fulladozunk szerencsére,de régen se nagyon!
Megann,
amúgy profi kisördög,de oda tegyétek,ahova nem akarjáto hogy a vendégek bemenjenek! :twisted: vagy esetleg ,amikor szerintetek vége kéne hogy legyen a partinak,akkor bevetni! :twisted:
Lénát tuti nem lehet vele rémíszgetni,mert ugyanolyan kis ördögfóka csak még leplezni is tudja! :lol: :shock: tényleg hogy van a bibije?amit Kisnyúl okozott neki? :oops:
Barbi,oké!
bár lassan ilyen hangembernek érzem magam,aki csak mondja,mondja hogy megy aztán... :?
de pl.ama bizonyos babamentes partira tuti tudok menni!!! :lol: :lol: :lol:
Benianyu :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na végre kifogytatok a szuflából! :lol: én is mentem,megpróbálok aludni!
jó éjt mindenkinek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Én még vagyok, csak meguntam, hogy a babafalva nem tesz képet a vonalzóra. Csináltam újakat a fiúknak, de nem igazán tetszik. Egyelőre azért jó. :)

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?