A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Senkinek sincs gondja azzal, hogy a munkahelyérõl nehezen engedik el? Én még csak tervezem ,de ez elég rosszul hat a kedvemre, mert elbizonytalanít. Pedig már 30 fölött vagyok.
Névtelen

Sziasztok, Vica még ne add fel, ha az a másik lány nem osonópályán jött akkor van még esély.
Krissi, 1974,dec 7. 17 óra Tiszafüred. Köszi elõre is.
A férjecském pedig 1974. szept 5. Veszprém 11.30-kor bújt ki és milyen jól tette. 4,8 kg 58 cm volt 2-3 hetes babák néztek ki így mint õ.
Hol esik a hó?
Hurki
hurki

KrissiKép
Köszi, hogy ilyen gyorsan megnézted a holdnaptárat ? Szólj elõtte, ha esélyes vagyok kérlek a napokban, mert akkor akcijóóóóóóóóóóKép

VicaKép
Ne add még fel az állást. Lehet, hogy a másik csaj annyi pénzt kér, hogy azt nem fizetik meg, és akkor Te ott vagy osonó pályánKép

Szia NévtelenKép
Korábban én is lekiismereti gondot csináltam a munkahelybõl, ezért sem szültem 30 alatt. Hát senki sem köszönte meg nekem, most meg itt kínlódom a babóval, hogy összejöjjön. Már nem érdekel a munkahely, az sem ha nem vesznek vissza utánna. Szerintem a magánélet fontosabb, de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.

BarbiKép
Hol laksz, hogy esik a hó ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Hurki Kép

Még sosem volt 37? Akkor nincs tüszõrepedés sajna, és akkor nem lehet ám babuka. A zebrafarmon van feltéve egypár anyag szerintem nézd meg, Te is. Írok neked mailt holnap, vagy hétfõn. A doki mit mondott, mivel kezelt?

Nikie
nikie

Hurki,

bár nem vagyok a szakétõje a témának, de mikor a múlt hónapban ugyanilyen problémával kerestem fel a lányokat, többen azt mondták, hogy nem kell feltétlenül 37 fölé mennie. A lényeg az alakjában van. pl. nekem ami megvan mint ideális görbe egy képfileban (szívesen elküldöm mailben) ott sem megy 37 fölé. Ha az alaphõd nagyon alacsony, akkor nem fog ennyire megemelkedni. SÕT van egy babás hõgörbém is, és az sem ment 37 fölé... ha bármelyik kell írj nyugodtan és elküldöm õket.

OFF: nem tudjátok hogyan kell nevelni a babuszokat... a neten nem találtam semmit.

puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép

Igen? Mostmár én sem tudom, de utánézek...Tisztázni kell, feltétlenül.
Persze nem mindegy, hogy hol méred a hõt, mert szájban felesleges is, és akkor sokkal alacsonyabb.

Nikie
nikie

Nikie, Orsi!

A hüvelyben vagy popsiban mért hö görbéjének igenis 37 vagy fölé kellene mennie és ott is kell maradnia kb. 10-14 napig (kinek hogy, van akinél már menzesz elött visszaesik), ha nem akkor ált. progeszteronhiány az oka annak, hogy nem megy.
Ha olyan högörbét láttok, aminél alacsony az alaphö és nem megy 37 fölé, arról tudni lehet, hogy szájban mérték (Orsi, ha ilyen görbéd van (innen kaptad), és babás, akkor az Katáé, és ö szájban mérte).
Viszont az sokkal pontatlanabb (több tényezö befolyásolja), szájban mért hönél pl. a progeszteronhiányról nem lehet semmit sem mondani. Persze tendenciát elvileg lehet arról is olvasni.
Söt az sem mindegy, hogy tüszörepedés után mennyi idövel megy fel 37 fokhoz.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ide figyelj Hurki!
A Vénusz a 6. házban volt, amikor születtél. Tudod, hogy ez milyen jó???? Egész életedben jó egészséged lesz, betegségekbõl hamar és könnyedén kigyógyulsz, úgyhogy semmi aggódás, babó jön hamar és könnyû terhesség, szülés garantálva!!!!!!!Kép

Ez egy kicsit off volt, bocsi, de se ma se holnap nem jött még el a HNszöged.

krissi
krissi

Beszti,

köszönöm a kiegészítést. Én ebben a hónapban megpróbálom szabályosan mérni a hõmet... aranyos a kedvesem, mikor szombaton hatkor csörög az óra Kép

köszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,
Már régóta olvasgatlak Benneteket. Itt tényleg nagyon sok hasznos információhoz hozzájuthat az ember lánya..
A HSG-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem azokhoz, akik már átestek rajta. Nekem ma reggel végezték el a vizsgálatot Tapolcán /ultrahangos eljárással/, és azt szeretném megtudni, hogy Ti mennyi ideig vérezgettetek utána? Ezt elfelejtettem megkérdezni a dokitól, és nem szeretném feleslegesen idegesíteni magam.
Elõre is köszi a válaszokat.

Melinda
Névtelen

Sziasztok,
Már régóta olvasgatlak Benneteket. Itt tényleg nagyon sok hasznos információhoz hozzájuthat az ember lánya..
A HSG-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem azokhoz, akik már átestek rajta. Nekem ma reggel végezték el a vizsgálatot Tapolcán /ultrahangos eljárással/, és azt szeretném megtudni, hogy Ti mennyi ideig vérezgettetek utána? Ezt elfelejtettem megkérdezni a dokitól, és nem szeretném feleslegesen idegesíteni magam.
Elõre is köszi a válaszokat.

Melinda
Névtelen

Bocs ez kétszer ment el!
Melinda
Névtelen

Kedves Lányok!

Írtátok nemrégiben, hogy a mensi elõtti mellfeszülés a peteérés elmaradására utal. Ez biztos? Létezik, hogy nekem mondjuk kb. 15 éve nem volt peteérésem??Kép

Egy másik honlapon olvastam a következõket:
"Sok nõ mellfeszülésre panaszkodik, ami a fokozott progeszterontermelésnek köszönhetõ."
A cikk a menstruációs folyamatot írja le.
Bocs, ha teljesen hülyének nézek ki, de akkor mégiscsak jó, ha feszül az a cici, vagy nem?

Mostmár semmit sem értek.

krissi
krissi

Halihó lányokKép

Gitta, légy szíves javíts, köv. ciklus 2. cn, ma. ÚÚÚÚgy örülök, hogy minden idõben történtKép
Jövõ héten szerda du. dolgozom csak, de igyexem olvasni benneteket (most nem bítram végigolvasni a pénteket sem, annyit írtatok). A szép, felújított lakást most jól szétcincáltuk, jövõ héten , meg utána majd jól összerakjuk.

Puszi mindenkinekKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szia Krissi, mi emilezünk is egymással, tudod, a Jónás módszer okán.

Szóval a mellfeszülés szerintem egyénfüggõ.Én, amióta menstruálok, mindig érzem a feszülést a menzesz elõtt. Emléxel, írtam Neked a két "esetemrõl", az elsõ után csak kb. a negyedik ciklusban éreztem a cicifeszkót, egyre inkább a következõ ciklusokban.A mostani eset után még csak ez a 2. ciklusom, még nem érzem, de már várom- NÁLAM EZ AZT JELENTI, HOGY MEGINT OK LESZ minden.
Az egyik bar. nõmnek SOHA nem feszült, csak amikor teherbe esett,már 2 egészséges gyereke van.

Szóval, nyugi, ez ALKATI dolog.

Ha már középidõtõl kezdve feszül, és nagyon fájdalmasan, plusz a menzi is nagyon fájdalmas és erõs, elhúzódó- na a dokim szerint ekkor van baj a progeszteronnal.

Csók: Réka
brecky

Szóval Krissi (még1x elolvasva FIGYELMESEN) amit kérdeztél:

A normál mellfeszülés (amit az elején írtam) épphogy JELE a peteérésnek, én az enyémet Anyukámtól "örököltem", neki ugyanilyen volt, és látod, mexülettem, de a tesóm is! Nagyon hamar "összejöttünk" Anyának!

Az volt a gond, hogy úgy olvastam elõször a kérdésedet, hogy a cicifeszülés a peteérés jele-e, nem pedig úgy, ahogy kérdezted. Na, yooo 8!
brecky

Helló Lányok!
Néhány talis képet a zebrafarmon megtaláltok.
A hõfokoknak utánanézek.
Nikie
nikie

Lehet, hogy én vagyok kezdő... merre található a zebrafarm pontosan a neten???

elnézést a butuskának tűnő kérdésért

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Réka, ari vagy!KépEgy picit megnyugodtam!KépKépKép

A lányok azt mondják, hogy a mensi elõtti barnásozás a progihiány jele, de van, amikor a köv. mensi elõtt nincs. Elmúlhat ez magától?
Igen, gyakran van velem, hogy már a középidõtõl fáj a cicim. Érdekes, hogy a fájdalmas mensi, meg a középidõs cicifeszi akkoriban kezdõdött, amikor három évig a trópusokon laktunk, de ott általános tény volt, hogy a klíma miatt van. Ezért nem is aggódtam túlzottan. Amióta hazajöttünk, általában fáj a mensi, de a cici ritkábban fáj a középidõtõl.
Annyi jót hallottam a hõmizésrõl, hogy lehet, hogy én is ráfanyalodom. Brrr.Kép

Két érdekes info birtokába jutottam, de lehet, hogy itt ez már senkinek nem újdonság, hiszen Ti tudtok mindent!!!
Az egyik, hogy megfelelõ cinkállomány nélkül a babó nem tud megtapadni. A másik, hogy a magzatvízbõl vett vizsgálat, amely a Down-t stb. renedellenességeket hivatott kiszûrni, és gyakran okoz vetélést, elkerülhetõ egy egyszerû vérvizsgálattal, mivel az anya vérének minden tízmilliomodik sejtje a magzaté. Ezen a sejten végeznek kromoszóma vizsgálatot. Persze, lehet, hogy ez nincs még itthon.

Van egy másik érdekesség is! Állítólag kimutatták, hogy a Temze vize nagymértékben tartalmaz nõi hormonokat, és mivel ezt a vizet isszák Angliában, a férfiak elkezdtek terméketlenné válni. Bocs, ha off voltam!

krissi
krissi

Krissi,

amit a vérvizsgálatról írtál, Magyarországon is létező eljárás, de azt nem tudom, hogy hol csinálják. A normál magzatvíz vizsgálat pedig már messze nem okoz annyi vetélét, mint korábban. Ha jól tudom, most egy ezrelék ez a szám, ami szerintem már elég jó a korábbi 1:200-hoz képest.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

MelindaKép

A HSG után normális egy kis vérezgetés. Pár napja írt valaki, hogy már 4. napja vérzik a HSG után, de az orvosa azt mondta, hogy ez normális. Azért ha egy normál mensinél hosszabb a vérzés akkor menj vissza a dokihoz.

KrissiKép
Az hogy a mellfeszülés a pé elmaradását mutatja az hülyeség !! Pont a hormonváltozást jelzi, és van aki már középidõben is érzi, de van aki egyáltalán nem. Például én egyáltalán nem érzem a mellfeszülést még a mensi elõtt sem. Igaza van Rékának, hogy ez alkati kérdés.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Megnéztem a képeket a nagy taliról. Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott. A következõ minitalira viszek én is fényképezõt.
DorisKép
Nagyon jól áll a baba a kezedben. Remélem hamarosan a sajátodat tartod ígyKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta! Ma vagyok a köv. ciklus 1 cn.

Lányok! Holnap reggel megyek a 2. napos vérvételre, szoritsatok hogy most elkezdjék a lombikot!

Krissi! Itthon is csinálják a vérvizsgálatból, de nagyon drága. A magzatvízbõl én úgy tudom 1% a vetélés esélye!

Karmen
karmen

Sziasztok!

Remélem jól telt a hétvégétek, az enyém kevésbé, anyóséknál voltunk...és még meg is jött rendesen...

Gitta légyszi javíts ki, köv. ciklus 3. cn ma.
Köszi: Hermi
Hermi

CateyeKép

Köszi a megnyugtatást! Lehet azért, hogy elkezdem a hõmizést, bár még nem szeretnék stresszelni amiatt, hogy most volt-e pé vagy sem, inkább megpróbáljuk szeretni egymást kétnaponta a párommal, hiszen még csak két hónapja próbálkozunk, még nem cidrizek nagyon. Kicsit furának néz ki most lelki szemeim elõtt a hajnali hüvely hõmizés, elképzelem férjecskét, ahogy felriad, mert biztos felébredne, meghát a fertõzésveszély...Kép Hajlamos vagyok mindent elkapni.

OrsiKép
Köszönöm kedves soraid! Ha nem harizol, itt válaszolok, mert utálom a freemailt nagyon. Egy kedves barátom segít kiszámolni, van egy programja, az optimális idõt pedig onnan tudom, ill. remélem tudom, hogy sokat olvastam neten a témában. Általában négy Holdfázist különböztetnek meg, de kevés ember születik abban az óra/percben, mikor mondjuk Holdtölte van. Van aki két órával késõbb, van, aki 12 perccel elõbb. Ez csak azért fontos, mert a Jónás módszer szerint inkább HNszög elõtt, vagy alatt akciózzunk.

Taliképeket nem tudok, még nem voltam egyen sem, aránylag friss vagyok itt. Bár, ha van infod, azért én is szívesen megnézném a képeket.

Üdv:
krissi
krissi

Karmen,
szorítok neked... holnap sok időm nem lesz... de küldöm a pozitív energiákat Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép ennyi elég?

Krissi,
persze, hogy nem zavar, hogy ide válaszoltál, csak arra gondoltam ne terheljük ezzel a csatit... de nekem is jó így. Köszönöm az infot a programról, és remélem szólsz, ha én pont jó időben leszek.
A pároddal meg szeressétek egymást az a lényeg. Én azért kezdtem hőmérőzni, mert ki kell várnom a 3 hónapot a gyógyi miatt, és gondoltam megnézem, hogy mi a helyzet nálam... az egy gond vele, hogy tényleg stresszeli egy kicsit az embert, pedig jobb lenne, ha nem tenné, de valahogy teszi Kép

kellemes estét mindenkinek
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép jó reggelt mindenkinek!

Jovika!
Javítottalak!
Jó cincálgatást! Kép

Orsi!
Valóban ez jobb adat, de próbáld megmagyarázni annak az egy anyukának, hogy pont õ esik bele! Akkor inkább a vérvétel, ha azzal is el lehet végezni a vizsgálatot! Bár soha egyikünknek se legyen rá szüksége!

Kármen, Hermi!
Javítottalak!

Lányok!
Kicsit megkurtítottam a tábla elejét, kell a hely nektek! Kép Remélem mielöbb megtölthetem az elejét a babás lányokkal! Kép Aki régóta babásan a tablicsku elején van, azokat átraktam a babás táblázatba! Kép
Szóljatok, ha nem tetszik!

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Szegény lányom beteg. Éjjel percenként köhögött. Semmit nem aludtam. Holnap és holnap után otthon leszek.

Még mindig 37.1 a hõm, így valószínû mágis volt pé-m, csak nagyon sokára, a 24. napon. 38-40 napos ciklusra számíthatok. Ha ezt elõre tudom, máskor akcióztunk volna. Lemaradtam róla. De üsse kavics. Majd legközelebb.

Doris! Mi újság? Megjött?

Nikie!Köszi a görbét. A végén megoldódott a problémám. Úgy néz ki, csak kitolódott a ciklusom.
Elkezdtem szedni a Macát, és majd az elsõ naptól a teát iszom. Talán rövidíti majd a cilust.

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!
Képzeljétek, már harmadik napja 36,9 a hõm! Lehet, hogy volt pé.-m? Viszont 37 még soha nem volt.
Nekem egyébként majdnem mindig feszül a mellem egy pontosan egy héttel azelõtt, hogy megjön. Olyankor már mindig tudom, hogy nem lesz baba.

Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Gitta,
teljesen igazad van. Nem lehet megmagyarázni, ha pont ő esett abba.. és ebbe jobb nem is belegondolni. A vérvétel mindenképpen biztonságosabb, de még nem bevett gyakorlat a magyar laborokban, és én nem tudom, hogy itthon hol végzik el. Tudom, hogy elvégzik, csak nem tudom hol, és ha jól vagyok informálva, akkor 40.000 Ft.

Kellemes hetet, és jó reggelt mindenkinek. Én jól elaludtam Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok LányokKép
VicaKép
Ne add még fel a reményt, én drukkolokKép
KarmenKép
Köszi ha rákérdezel... Ha meglesz a laparom konkrétan rá fogok kérdezni én isKépNagyon drukkolok NekedKépKép
MelindaKép
Nekem db 3-4 napig volt vérezgetésem, de nem erõs és apró nyálkahártya darabok csúsztak ki a hsg-után.
KrissiKép
Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésdre és nincs olyan élõ rokonom, aki tudná a potos idõpontját a születésemnek...
LányokKép
Életemben elõször tegnap elkezdtem barnázni... Nem vagyok boldog a dologtól... Lehetséges, hogy ez átmeneti probléma? Nekem eddig minden rendben volt a hormonjaimmal...

Puszi: Doris
doris

Jó Reggelt Lányok!

Sajnos a hõnek a 37 fokot el kell érnie a ciklus során!

Akit érdekel: Keressetek rá a doktornõ topicjában: ITT

"Ha a hõmérsékletet végbélben vagy hüvelyben méred és nem éri el a 37 fokot, akkor fennáll a hormontermelés zavara. Ha viszont szájban méred, akkor nem lehet ilyen szempontból értékelni. Az értékelhetõ hõmérséklet görbe csak az alsó testüregben mért hõmérsékletbõl rajzolható."

Nikie
nikie

NelliKép
Sajnálom a Lányodat és jobbulást kívánok NekiKép Úgy érzem pont most jött meg. Tegnap elkezdtem barnázni...pedig més soha életemben nem produkáltam ilyet. No mindegy, csak a mûtéten legyek már túlKép

LányokKép
Valaki légyszi küldje el Nekem a Zebrafarm címét ill. elérhetõségeit mivel lepucoltam a gépem és csak otthon vannak meg az adatokKép

doris

Szia Nickie!
Mit gondolsz: akkor sem volt pé.-m ha, annak ellenére, hogy nem megy 37 fölé, a ciklus elsõ és második fele között van néhány fok eltérési különbség?
Milyen vizsgálattal mutatják ki a megfelelõ hormonszintet?
Anna

madaran

Lányok!

Tegnap a baba magazinban azt olvastam, hogy a dióbél jót tesz a termékenységnek és a hormonháztartásnak.

Engem is érdekelne a zebrafarm címe.

Köszi:
Nelli
nelli2

DorisKép

Mail ment.

Egcsi
egcsi

DorisKép

Remélem most jó !

Egcsi
egcsi

EgcsiKép
Köszönöm, most már tökéletesKépMilyen szépen kibõvültek a képekKép Nagyon örülökKép
NikieKép
Nálad is jól mutatott NátánKép Épp itt az ideje, hogy saját babukát dajkáljunkKép

doris

Sziasztok, Lányok!

DORISKép
sajnálom, hogy barnázni kezdtél Kép, de ez biztos csak átmeneti! Elküldhetném Neked a mostani hõgörbémet, hogy ránézz? Nekem olyan furcsa valamiért...

KRISZTINKEKép
én Kiskunhalason születtem, de per pill Kunfehértón lakom.

KARMENKép
szoritok!!!!

VIRÁGKép
Párom az "öregebb"Kép

HERMIKép
sajnálom, hogy megjöttKép.

Lányok, olyan jó lenne már egy igazi babaesõ... Valamelyik nap olvastam a "Pár hetes terhes vagyok" topikban, hogy azt irta az egyik lány, hogy hát senki sem akar hozzájuk csatlakozni. Hát én (mi!) nagyon csatlakoznánk, igaz? Csak ha nem jön össze, akkor most mit csináljunk? A "Friss"-ben olvastam, hogy Gombóc jan. 25-re van kiirva, Edelweiss pedig márc. 21-re. Hogy rohan az idõ, olyan, mintha most lett volna, hogy bejelentették a zebrás hirt, nem? Mi pedig még mindig itt dekkolunkKép. Elég negativ vagyok...

El is megyek dolgozni, nem szomoritalak itt benneteket.

Puszi,

Rita
knérita

Sziasztok Lanyok!

Melinda! Vegre valaki, aki szinten Tapolcara jar. Kerdeznek toled egy-ket dolgot. Ha van idod es kedves kerlek irj a pandika28@mailbox.hu -ra. Koszi!

Karmen! Drukk beinditva! Kép
Lujza! Merre jarsz? Kép
Doris! Nem lehet, hogy csak az idegeskedes miatt van? Tudod milyen erzekeny a noi test. Kép

Andi
andi28

Mindenki aki szorit! Nagyon köszönöm. Most jövök a Kaáliból, levették a vért, de csak 10re lesz készen az eredmény, Kép igy most itt ülök a gép elõtt, hogy teljen az idõ, közben meg nagyon izgulok. Annyira jó lenne ha már ma elkezdenék a kezelést!

Nelli! nagyon sajnálom, jobbulást kivánok neki!

Doris! Megkérdem persze mert már engem is nagyon érdekel.

Karmen
karmen

Sziasztok!
Véletlenül nem tanár valamelyikõtök? Lenne egy-két praktique kérdésem.

Üdv.:Anna

madaran

Gitta! Nemrég olvastam, most nem akarok utána nézni, de olvasd el az Anyaságról alatt a "Down-kór szürés vérvételbol" forumot, ott láttam árakat is régebben. Meg a vélemény is hasznos lehet, ha tényleg gondolkodsz ezen.

Karmen
karmen

Sziasztok!Kép

A mellfeszüléssel kacsolatban nekem az a tapasztalatom, hogy mielõtt foggátlót szedtem mindig feszült már a mensi elõtt kb. egy héttel. Utána amikor elkezdtem gyógyszert szedni azt vettem észre, hogy nem fáj, és amióta már nem szedem és a ciklusom is felborult a barna rém miatt,azóta sincs mellfeszülés. Ami viszont bosszantó, hogy ez már a második olyan ciklusom volt, amikor a 15. naptól elkezd fájni és csak a bal mellem. KépHa nem múlna el a mensi megjövetelénél már arra kellene gondolnom, hogy rákos vagyok vagy ilyesmi, de mivel a ciklus bizonyos szakaszában fáj csak így nagyon remélem, hogy a hormonjaim szórakoznak és nem daganatról van szó. Valaki tapasztalt már hasonlót? Az a baj, hogy amúgy is hajlamos vagyok mindenféle betegséget beképzelni magamnak és emiatt néha teljesen kiborulok. Ráadásul a nagymamám rákos daganat miatt halt meg.Kép

GittaKép
Javíts légyszi a táblicskuban ma vagyok az 4.c. 1.cn-en.

Lányok!Kép
Engem is érdekelne a zebrafarm címe, persze csak ha nem titok!

Laura
Laura (laura2)

DorisKép
Köszi, úgy legyen!

Anna Kép
A 37-et el kell érnie.
Fogadjuk el, amit a dokinõ és az orvosaink mondanak.
Vérvétel szükséges a hormonok kimutatására, de majd du.írok errõl bõvebben.

megyek, munkára fel

pusz
Nikie
nikie

Drága RitaKép
Küld azt a görbétKépMajd kiokoskodunk valamitKép Nem szomizni, mi is leszünk olyan boldogok mint ÕKKép
AndiKép
De, lehet, hogy az idegeskedés az oka. Csak úgy sajnálnám, ha a bajaim mellé még hormonprobléma is beütne.
KarmenKép
Köszi, ha rákérdezel... Eléggé ideges lettem ettõl a ténytõl hisz nekem több mint egy éve írásos leletem van a nyomorult endomról...
LauraKép
Fel a fejjelKép Tudom, hogy nehéz, de nem szabad negatív gondolatokkal bombáznod önmagad, mert az "betegít"...

doris

Doris! Neked is megvan még az endo? Nekem volt amikor elmúlt, febr. volt mûtét, az is elmúlt, de lett most másutt egy másik. Elég fránya betegség. Lassan indulok, már nagyn izgatott vagyok. Ma beszámolok mi volt.

Andy! Megkérdezted a dokidat hogy mehetsz-e lombikra? Kiváncsi vagyok mit mond, szerintem se várj tovább. Tesom is a lombik kezelések szünetében lett terhes, szóval ettõl nektek is összejöhet spontán is! Mikor mész orvoshoz?
karmen

DORISKép
köszi szépen, mindjárt megy! Ari vagyKépKép! Nem azért szomizok, mert õk boldogok, hanem azért, mert mi még nem Kép, de azért igyexem jobbkedvû lenni.

Puszi,

Rita
knérita

Karmen!
A vérvétel eredményétõl függ hogy elkezdik-e a lombikot? Majd írd meg mi lett az eredmény jó?

Rita!
Akkor én mit szóljak! Én már tavaly május óta itt ragadtam.Azért bízok benne, hogy egyszer nekünk is sikerülni fog!Kép

Doris!
Régen nekem is volt 1 napig barna, de nem foglalkoztam vele különösképpen. Most az endos kezelés óta nincs ilyen.

Beszti!
Nagyon édi kisfiad van!Kép

Puszi

Andy
Andy

aláirás már megint lemaradt, kapkodok össze-vissza. Bocs

Karmen
karmen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?