Halihó!
Mi is itt vagyunk
Benianyu!
Vakker....
És nem mondtak semmit , hogy mégis mitől lehet???
Totka, Csikken!
Tökik fantasztikusak, Csikkené kicsit morcibb lett

, nem hiába, Totka még tökit sem tud mérgeset csinálni, olyan jóságosan mérges feje lett
Ayse!
Ari vagy hogy megemlékezel Rólunk, mármint arról, hogy mi nem tudunk menni a talira..
Nem győzöm elmondani, hogy mennyire de mennyire sajnálom..
Annamami, Nyúlné!
Na h't ha ezt elmesélitek valaminek, hogy taknyiszivás kapcsán "melegedtetek" ennyire egymáshoz
Egyébként lehet hogy egy ilyen körre én is beneveznék apósdokihoz, ha nem lennénk a terhedre Nyúlné.
Igaz Léna már egész jól van...de én is hallom hogy néha szurtyog, de nem jön már nagyon ki..
Sajna csak 2 hét múlva tudnánk kizarándokolni Gyálra....ha estleg akkor is mennétek...
Barbi!
Nagyon szuperek a séta képei
Prüntyi!
Nagyon csajos a falvédú-ágyrácsvédő-gyerekfejvédő.
Nagyon ügyes anyós...
Tüncsi lebukott
Juci!

Szegény Marci és szegény Te

Remélem megússzátok azt a bizonyos beavatkozást..
Kaja:Reggeli megvolt???
Mi:
Megjártuk szombaton BP-Tokajhegyalja-BP útvonalat...
Minden rendben volt, Lénát 6 kor ébresztettem, mosolyogva nyújtózkodott 3-at, és egy rossz szava nem volt az ébresztés miatt...még reggelizett is egy kicsit...
Az autóban meg oda vissza aludt végig..

, napközben meg huligánkodott

, és a világon egy mukkot nem szólt...
Még én is meglepődtem, anyum is, hogy micsoda egy alkalmazkodó, jófej, komformista gyerek ez..
Vidéken is vagy 20 ember adta vette kézről kézre, szorongatták, puszilgatták, és még csak át sem kéreckedett hozzám...

,mintha érezte volna hogy ez egy különleges alkalom, és hogy ők hozzá tartoznak és nem idegenek..
A legmeghatóbb az volt, hogy amikor anyukám ültette a virágot mamám sirjára...Léna odament és ő is elkezdte rendezgetni a földet a virág mellett..
Ha ezt a mamám láthatta volna...
Persze én jókat bőgtem a nap folyamán többször is...
Egyébként Léna nagy huligán...lassan egy hete mindenre mutogat hogy agyigye, meg aggyá------de még a lépcsőkorlátra is...
Olyan kis okos értelmes lett mostanában, na meg csibész is....direkt ellop dolgokat Pl légfrissitő a klotyóból aztán rohan ezerrel a lakásban körbed körbe miközben én kergetem...már komolyan szalad pár napja
Ezen kivül meg lehet valami fogtéma is, mert nagyon rágja az öklét és csak féladag kajákat eszik és a kaksi is nagyon hig...
ÉN:Mandulagyulladásom van...

már nem birtam tovább és Cefzil 500mg antibiotikumot kezdtem szedni...
Már olyan régen voltam beteg, hogy azt se tudom mit kell szedni mandulagyulladásra..de gondoltam, ez magától úgyse jön helyre...
Valaki nem tudna estleg ötletet adni, hogy mit csináljak magammal????????
Remélem Léna nem kapja el...
Muffin:
Elfejeltettem mondtani hogy a
www.mindmegette.hu-ról töltöttem le muffinreceptet és egyet meg is csináltam pénteken...
Fincsi lett nagyon...
Ki is irta hogy akar csinálni????
Nagyon ajánlom az IKEÁS muffingtepsit...alig forrósodik át...
M.