A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Szóval Ő Kovácsék töke!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szép napot, remélem, jövök még!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

KOVÁCSÉK TÖKE!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GRATULÁLOK!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
annamami

Nyúlné :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ELaludt???! :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock:

HIHETETLEN A CSAJ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annamami

Davallia, hol volt ez a sok okosság????? Én is elolvasnám!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok,
De jó a te tökcid is Totka, szupi! Nekünk is csinált a férjem egyet. Majd felteszem mindjárt.
Megann, látod megfertőztél minket :) :)
Prüntyi, nem semmi hogy jönnek a fogai Tüncsinek. Rolinak 7 van de az utolsó kb 2 hónapja jött. Azóta semmi. Másnál is van így?
Nyúlné, engem is érdekelne az orrleszívás pontjai. NÉztem párologtatót, de nem találtam normálisat, amihez csatlakoztatni lehet azt a valamit.
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Kép
Kép

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Hű, mennyi tök :D Én most dobtam ki az enyémet, mert megrohadt :(

Nyúlné :) csináltam egy édes videót Gergőről, ahogy gyakorol, de nemtom feltenni. Nincs fél perc az egész, mégis majdnem 10 Mega. Hogy kell lekicsinyíteni? Vagy ez nem túl nagy ide?

Annamami :) Úgy örülök, hogy Mazsi meggyógyult :) Remélem, hamarosan talira is tudtok jönni!

Brigi :) Mi is örülünk, hogy jöttetek :) A bébiételt nem Ti hagytátok itt?

Apa hamarosan indul dolgozni :( Mi meg alvás után elmegyünk egyet az Europarkba, hátha találunk valami vennivalót. Három szülinap lesz a családban a héten / mindhárom 26-án/, kéne valami ajándék.
Olyan szép idő van, de én már úgy unom az állandó játszóra-járást hármasban a srácokkal :( Jó lenne valahova elmenni, de most valahogy a békávéhoz sincs semmi kedvem...

Szép napot!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Naaaaaaaaa, Davallia, neked még a gőzölés is sikerült? Hogy csináltad?
Én is követem az utasitásokat (Nyúlné, szuperek voltak a Fanniorrszivós képek, azóta azt a pózt használjuk), és még mindig van taknyi. Irgumburgum, elég már ebből!!!!
Az éjszakákról meg ne is beszéljünk. Mi lesz itt, ha még a kistesó is megjön????? Most épp hulla vagyok, igy Julcsi a Baby Beethovent nézi dvd-n, pedig szinte soha nem teszem be neki, meg a tévét sem kapcsolom be, ez talán a harmadik alkalom, amióta megszületett.
Persze apa meg gyakorol. Brrrrrrrrr. Azt mondja, majd Monoron jobb lesz, mert nem kell kijárnia Pestről gyakorolni, majd mennyi ideje lesz ránk. Ez nagyszerű, csak azt nem tudom, mit kezdek majd a töménytelen szabadidővel egy olyan helyen, ahol nem ismerek senkit. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, megint morgós vasárnapom van, ez a költözésig már igy lesz. És mindennap morogni fogok apával, persze 22-én meg majd büszkén feszitek a koncerten, hogy lám-lám, ő az én férjem, aki itt remekel.

Ayse, nagyon kedves vagy, hogy gondolsz rám is tali-ügyben, de nem hiszem, hogy tudunk menni. vagy pénteken, vagy szombaton hazamegyünk apukámhoz, meg temetőbe. Ha szombaton megyünk, akkor sem akarok Julcsival ennyit autózni, mert úgyis kikészül már az óvári menettől is. hihetetlen, mennyire nem birja a kocsikázást. Pedig amúgy nem hisztizik gyakran, de kocsiban akár egy órán át is, a végén már semmi sem jó neki.
Nyammm-nyammm pompos ... biztosan isteni lesz! meg kiváncsi lennék a házatokra is, meg Nagykovácsit nagyon szeretem, meg titeket is, de sajnos kezdek forgó-morgó kismama lenni és nem birom a gyűrődést :(

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Életjel!
Mi is megvagyunk csak engem megtámadott valami csúnya kórság. Péntek délutánra teljesen csalánkiütéses lettem, estére már tetőtől talpig és mindenhol viszekedett eszméletlenül. Ráadásul aznap estére színházjegyünk volt, amit kb. májusban vettek az Anyuék (Producerek - Madách Színház), amit nem akartam lemondani. Jól bekálciumoztam magam és elmentünk a színházba, jól lekötött a darab, nem annyira figyeltem az eszméletlen viszketésre.
Szerencsére a fiúk nagyon jól elvoltak az Anyuékkal, Dani is elaludt cici nélkül (ez volt az első eset életében), kapott babatejet, bekapta az alvós takaróját, egy perc nyöszörgés után aludt is, persze nagyon ki is volt fáradva.
Éjjel már nem tudtam aludni, hajnali 5-ig bírtam, akkor elmentem az ügyeletre. Kaptam egy szurit, ami egész jól hatott napközben, de Danit nem tudtam reggel megszoptatni, ami viszont bajos volt. Mert a reggeli visszaalváshoz még kell neki a cici. Tegnap délutánra, ahogy kiment a szuri hatása, megint jöttek a kiütések, a lábam cipóra dagadt, így fektetés után visszamentem megint az ügyeletre. Kaptam még egyet, egy erősebbet, ami már egész jól levitte. De még most is vannak kiütések, viszket is és a közérzetem tragikus. :(
Két sejtésem van, hogy mi okozhatta, de ki nem derült. Használtam nagyon erős hideg zsíroldó vegyszert az olajsütő tisztítására és belélegeztem a vegyszergőzt. :( Vagy esetleg a gyanta, csütörtökön voltam kozmetikusnál, de az kevésbé valószínű, mert száz éve járok.
Na ennyi.
A fiúk jól vannak, bár mind a kettőnek picit folyik az orra.

Barbi, Cleo
Megnéztem a szigeti képeket, nagyon Leon nagyon aranyosan udvarol Majának! :)

Annamami,
Éljen a gyógyulás! Végre! :)

Totka,
Jó lett a tökitek! :)

Majd még jövök, ebéd után, ha Dani még akkor is alszik.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Annamami,
Minden elismerésem, hogy egy éve tejmentes diétát tartasz Mazsi miatt! Én két napja nem eszem semmiféle állati eredetű kaját, de nagyon szenvedek tőle. Ma Dani rízspépjét tettem a kávémba, mert tej nélkül nem szeretem. Rízstejet meg nem kaptam, de most már nem járok utána, talán holnaptól újra ehetek. A fiúknak meg csinálom a finom húsokat, vacsorára meg körözöttet...
És nagy nagy gratula Mazsinak a lépésekhez! :) Nagyon ügyes!!! :)

Maresz,
Briginek boldog szülinapot kívánunk! :) :) :)

Davallia,
Panda tényleg nagyon ügyes, hogy tud orrot fújni! És még tetszik is neki! :)

Ayse,
Még nem tudom, hogy tudunk-e menni hozzátok. Benit el kell hozni ebéd után az oviból pénteken. Majd megkörnyékezem az Anyut, hogy ráér-e. Meg, ha Dani sem lesz taknyos.

Mindjárt feldobok egy táblát, hogy lássuk ki lesz a héten 1 éves! :)

benianyu

Kép

benianyu

Sziasztok!

Végre van egy kis időm irni. :roll: :) Maja szunyál és kivételesen nekem sem kell rohannom sehova.
Nagyon szuperek ezek a :twisted: -ök! Nem is tudtam, hogy már itthon is ilyen népszerű ez a halloween. Nagyon tetszenek a remekművek, főleg sötétben világitva. :D
A Kovácséknak is szép nagy a töke. :lol: :lol: :lol:

Ayse!
Köszönjük, hogy ránk is gondoltál és a dolgok jelenlegi állása szerint jövünk hozzád pénteken és Mankáékat is hozzuk. :)

Nyúlné / Barbi!
A szerda nekem is jó, de csak du. 2-től, mert 1-ig suliban vagyok. :x

Nyúlné!
Mostmár aztán nagyon jó lenne találkozni veletek! :wink: Remélem a héten összejön vagy szerdán vagy pénteken Aysénél. Kisnyuszinknak pedig rengeteg takonyűző majapuszit. cupp cupp cupp

And!
Nemrég kérdezted ezt a babakocsival repülés dolgot, bocs hogy csak most válaszolok. :oops: Szóval nem kell becsekkolni a csomagokkal együtt, hanem eltolhatod egészen a gépig, ott elveszik és leviszik a csomagtérbe, de mikor kiszállsz akkor már ott vár téged, ahogy kilépsz a gépből. Nagyon rendesen csinálják. A tapasztalat (eddig 3x repültünk Majával) az, hogy nagyon kedvesek és figyelmesek, ha babával utazol. Ezek szerint mégis fontogatod a svéd utat? :D
Andoktornéni. :shock: :lol: Gratulálok! :D

Totka!
Neked is bocs, hogy csak most reagálok, arra mikor az egyetemről kérdeztél. Szóval ez a negyedik évem. Maja jól közbejött. :lol: Elvileg jövőre végzek. Egyszer már vhogy ti is eljöhetnétek egy talira, olyan jó lenne megismerni titeket személyesen is. :D

Benianyu!
:shock: :shock: :shock: Ez nagyon durva! Remélem hamar megszabadulsz tőle! :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Hahó.

Csak egy gyors bekukk! :roll: :)

Hű,ezek a tökök!!Ti aztán nem tököltök!! :lol: :lol:
Nagyon szépek!!

Benianyu.
Ezt még olvasni is rossz!Szegény!!Remélem hamar rendbejössz!! :)

Én is jól elkaptam a takonykort. :evil: Fáj a torkom,taknyolok ezerrel,a fülem bedugulva stb. :(
Remélem hamar kigyógyulunk belőle és nem lesz komolyabb.
Meli alszik és ott párolog mellette a Nyúlné féle spéci párologtató!!
Köszi Nyúlné! :wink:

Este megyünk vendégsébe.Már sütöttem egy adag nutellás muffint és mindjárt rakom be a sütőbe a túrósat is!! :D NYAMI-NYAMI!! :lol:

Úgyhogy megyek is.
További szép hétvégét mindenkinek!!

ancsi26

Sziasztok!

Hajni!
Köszi a hiányolást!!!
:D Nem tűntem el, csak valami nyavaja megölte a számítógépünket és ugye férjnek újra kellett telepíteni az egészet, szóval, hosszú!!! :( Ezen kívül kicsi fiam mostanában 21.30 és 22 óra közöttre teszi az elalvást, így még a jó kis esti olvasgatásom is elmaradt (22 órakor már ált. én is megyek alukálni :( )
Képek nagyon jók, töki is szép lett! Ne aggódj, hogy Panna még nem megy, hidd el, vissza fogod még sírni ezt az időszakot!!! :lol: :lol: :lol: (én már többször gondoltam rá, hogy ha esetleg Peti egy napig egy helyben maradna...................na de nem marad, hanem futkos, egész álló nap, meg pakol, meg kapcsolgat, meg falatver le különféle játékokkal különféle magasságokban :evil: :evil: :shock: Szóval, hidd el, majd elindul egyszer, elkésve nincs vele :)

Minden baba nagyon cuki a képeken!
Betegeknek jobbulást
(babáknak és mamáknak egyaránt természetesen :) )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ancsi!

Én most sütöttem egy tepsi csokis, meg egy tepsi kókuszos muffint!!! :lol: :lol: :lol: (jönnek este vendégek, pocakban babával, aki kisfiú, és már bármikor kijöhet (elmúlt 38. hetes :D )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia-mia Viki!!!!
Na végre, itt vagy!!!!Gépet támadó vírusok :evil: :evil:

Cleo
Hát, működik Nállad valamiféle telepátia, az tuti!!Dédikénél voltak 120 éve nem látott pesti(vecsési)rokonok, ma mentek haza , volt köztük korunkbeli is, és kedvesen hívtak, hogy menjünk el hozzájuk!!!!!!!Na, és mit gondoltok, nekem önző módon mi jutott rögtön eszembe?????LÁTHATLAK BENNETEKET ÁM!!!!!!!!A dolognak egy szépséghibája van:ez csak tavasszal lesz, mert megyünk a télbe, másrészt Apa el akarja vinni magát, és a lányát állatkertezni!
remélem, addig is meglesz ez a jó kis csapat, és akkor végre, végre mi is ott lehetünk valakinél!!!!!Mert Apa arra nem hajlandó, hogy egy nap alatt intézzünk el mindent.

Maresz
BRIGINEK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Csikken
a Ti tökötök is nagyon szupika!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu
Allergia :( :( :( Elég brutál formában jelentkezett, de jó, hogy a gégéd nem lett vizenyős!!!!A zsíroldót nem bírom, meg akarok fulladni, meg folyik a taknyom olyankor ezerrel, hiába van nyitva az ablak.Jobbulást Neked!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

SZiasztok!

Benianyu!

Jobbulást neked! Elég horrorisztikusan hangzik ez az allergia, remélem mielőbb szabadulsz tőle. Eszméletlen, milyen hatása tud lenni ezeknek a vegyszereknek.

Ayse!

Köszi a meghívást! Mindenképpen megfontoljuk! Meg kell kérdeznem anyukámat is, mert nem biztos hogy BUdapesten lesz. De ha igen, és bevállalja Zsuzsát, nagyon szívesen.

Tökök tök jók! Nekem is majdnem kedvem lett hozzá... 8)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Barbi!

Mi volt a címe annak a muffinos könyvnek??? Most fejembe vettem, hogy én is fogok csinálni. Csak előbb muffinforma kéne. :oops: Meg a könyv.

Úúútálom az olyan ünnepnapokat amikor nincsenek nyitva az üzletek, az ember jól betervezi, hogy milyen jó, extra szabadnap hogy elintézzen valamit, aztán koppanás.

Akinek van vizes porszívója (kárpittisztítós), mennyibe kerül az ilyesmi???

Bocs hogy ilyen csapongó vagyok...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

BRIGINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!

Viki.
Ha lesz időd küldheted a recepteket!! :wink: :D

Rokica.
A neten rengeteg,de még annál is több muffinreceptet találsz!!! :D
Én nagyon szeretem sütni őket,mert tök egyszerűek!!!
Nem halloween tök,csak simán tök!!! :lol: :lol:

ancsi26

Sziasztok!

Ma megígértem Gabinak, hogy egy gépmentes esténk lesz, szóval csak egy szó. :wink:

Megjöttünk a telekről, beköltöztettük a kutyákat és nagyimat is.
Nolcsi elesett és úgy megharapta a száját, hogy kívül és belül is van seb, majdnem átlyukadt a kis szája :(
Gabi rohant le a galériáról, menet közben lelökte a nagyim kis hullámos papagájainak a kalitkáját, az egyik kiszabadult és elrepült. :cry: Nem is találtuk mag.
Leonnak vettünk egy cipőt a deichmanban, 22-est, de éppen jó neki :shock: :shock:
Vissza kell majd cserélni nagyobbra, mert téli bundás baki.

Benianyu!
Hú, ez a kiütés elég ijesztőnek hangzik, remélem már jobban vagy!

Hajni!
Nagyon jó lett a Kovács töki is! :D

Csikken!
A Ti tökitek is nagyon szuper! :D

Róki!
Hargitai György: A legjobb muffinok a könyv címe. :)

Na megyek, mert fürdés van.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Benianyu
Remélem már jobban vagy! Szegényke, vigyázzál akkor a jövőben nagyon ezzel a szerrel. Akár durvábban is kijöhet legközelebb :cry:

Majola
MÉg mindig taknyosság van? Dokitok mit mondott?

Totka
Nagyon klassz a töki. És Marci sem jár még.

Barbi
Kettő otthoni örökbe kutyusotok van? És a cicus?

Marcinak kettő napja nincsen étvágya. Ma ugyan sikerült kakilnia de enni nem akar. Adok Neki Normaflore-t, remélem segíteni fog
De egyre jobban aggódok. Még a vacsiját sem ette meg tegnap. A reggelijét csak félig.
Ma kb 110 ml tápszert evett, fél doboz joghurtot, kb kettő szelet sonkát és egy szelet sajtot :cry: :cry: Már nem tudok mit kitalálni, hogy mit adjak Neki.

Na megyek. Nincs valami jó kedvem.
Jobbulást mindenkinek!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Maresz!
Briginek sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!

Angi!
Szegény Marci :(
Biztos neki is a foga zavar be, de úgy tudom a vitacolan nevű multivitamin jó székletlazító. Szirup formája van, kimondottan gyerekeknek készül.
Igen, van két kutyink, egy angol és egy francia bulldog.
Majd rakok fel róluk is képet :wink:

Készültek a mai napról képek, mindjárt rakok fel, amíg Gabi kutyát sétáltat. :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap szar volt a net aztán meg már nem jöttem...

Tegnap Tüncsit rajtakaptam....:)
Kép

És anyósom megcsinálta a fejvédőt amit kértem...olyan kis szép lett...elég hűvös ott a fal mellett azért kértem tőle ilyen magasat, hogy fogja a hideget...
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Halihó!

Mi is itt vagyunk :D

Benianyu!

Vakker.... :( :( :(
És nem mondtak semmit , hogy mégis mitől lehet??? :evil: :evil:

Totka, Csikken!

Tökik fantasztikusak, Csikkené kicsit morcibb lett :lol: :lol: :lol: , nem hiába, Totka még tökit sem tud mérgeset csinálni, olyan jóságosan mérges feje lett :roll: :roll:

Ayse!
Ari vagy hogy megemlékezel Rólunk, mármint arról, hogy mi nem tudunk menni a talira.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem győzöm elmondani, hogy mennyire de mennyire sajnálom.. :cry: :cry: :cry: :cry:

Annamami, Nyúlné!

Na h't ha ezt elmesélitek valaminek, hogy taknyiszivás kapcsán "melegedtetek" ennyire egymáshoz :lol: :lol: :lol:
Egyébként lehet hogy egy ilyen körre én is beneveznék apósdokihoz, ha nem lennénk a terhedre Nyúlné.
Igaz Léna már egész jól van...de én is hallom hogy néha szurtyog, de nem jön már nagyon ki.. :? :?
Sajna csak 2 hét múlva tudnánk kizarándokolni Gyálra....ha estleg akkor is mennétek... :roll: :roll:

Barbi!
Nagyon szuperek a séta képei :D

Prüntyi!
Nagyon csajos a falvédú-ágyrácsvédő-gyerekfejvédő.
Nagyon ügyes anyós... :)
Tüncsi lebukott :lol: :lol:

Juci!
:( Szegény Marci és szegény Te :( :( Remélem megússzátok azt a bizonyos beavatkozást.. :(

Kaja:Reggeli megvolt???

Mi:
Megjártuk szombaton BP-Tokajhegyalja-BP útvonalat...
Minden rendben volt, Lénát 6 kor ébresztettem, mosolyogva nyújtózkodott 3-at, és egy rossz szava nem volt az ébresztés miatt...még reggelizett is egy kicsit...
Az autóban meg oda vissza aludt végig.. :shock: , napközben meg huligánkodott :P , és a világon egy mukkot nem szólt... :P :P
Még én is meglepődtem, anyum is, hogy micsoda egy alkalmazkodó, jófej, komformista gyerek ez.. :P :P :P :P :P
Vidéken is vagy 20 ember adta vette kézről kézre, szorongatták, puszilgatták, és még csak át sem kéreckedett hozzám... :shock: :shock: ,mintha érezte volna hogy ez egy különleges alkalom, és hogy ők hozzá tartoznak és nem idegenek.. :P :P
A legmeghatóbb az volt, hogy amikor anyukám ültette a virágot mamám sirjára...Léna odament és ő is elkezdte rendezgetni a földet a virág mellett.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ha ezt a mamám láthatta volna... :cry: :cry: :cry:
Persze én jókat bőgtem a nap folyamán többször is... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Egyébként Léna nagy huligán...lassan egy hete mindenre mutogat hogy agyigye, meg aggyá------de még a lépcsőkorlátra is...
Olyan kis okos értelmes lett mostanában, na meg csibész is....direkt ellop dolgokat Pl légfrissitő a klotyóból aztán rohan ezerrel a lakásban körbed körbe miközben én kergetem...már komolyan szalad pár napja :shock: :shock: :shock: :shock:
Ezen kivül meg lehet valami fogtéma is, mert nagyon rágja az öklét és csak féladag kajákat eszik és a kaksi is nagyon hig...

ÉN:Mandulagyulladásom van... :( :( már nem birtam tovább és Cefzil 500mg antibiotikumot kezdtem szedni...
Már olyan régen voltam beteg, hogy azt se tudom mit kell szedni mandulagyulladásra..de gondoltam, ez magától úgyse jön helyre... :( :(
Valaki nem tudna estleg ötletet adni, hogy mit csináljak magammal???????? :( :( :(

Remélem Léna nem kapja el... :(

Muffin:
Elfejeltettem mondtani hogy a www.mindmegette.hu-ról töltöttem le muffinreceptet és egyet meg is csináltam pénteken... :D :D
Fincsi lett nagyon...

Ki is irta hogy akar csinálni????

Nagyon ajánlom az IKEÁS muffingtepsit...alig forrósodik át...

M.

Kép

Kép
megann

A kapkodás a kapkodás.....mufFINGtepsi :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval muffintepsi és

Róki!
Szóval ajánlom Neked az Ikeásat.. :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Prüntyi!
Tüncsi nagyon édes a "rajtakaptam képen" :lol: Ágyrácsvédő is jó lett :D

Megann!
Jobbulást Neked!

Benianyu!
Remélem jobban vagy már!!!

Barbi!
Gratula a kutyusokhoz!

Jucc!
Marcinak jobbulást!

Maresz!
Briginek boldog születésnapot!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ancsi!

A receptek:

Kókuszos muffin:
Hozzávalók: 20 dkg kókuszreszelék, 3 dl tej, 2 tojás, 12 dkg kristálycukor, 1 cs.vaníliás cukor, 7 dkg finomliszt, 1 cs.sütőpor.
Elkészítés: a kókuszreszeléket a tejbe áztatjuk, a tojásokata acukrokkal tálban elektromos habverővel max.fokozaton 3-4 percig habosra keverjük. A lisztet a sütőporral összekeverjük, majd belekeverjük a tojásos cukros lötyibe, majd hozzáadjuk a tejes kókuszt is. Összekeverjük, és muffinsütőbe kanalazzuk. Előmelegített sütőben kb. 170 fokon kb. 20 percig sütjük.

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Csokis muffin:
Hozzávalók: 15 dkg liszt, 15 dkg cukor, 15 dkg vaj (margarin), 2 tojás, 2 ek. baracklekvár, 1 cs. sütőpor, 5 dkg tört étcsokoládé.
Elkészítés: kb. ugyanaz mint a másik, csak a vajat tojást, cukrot habverőzzük, majd bele minden egyéb, és végül az étcsoki. Sütőben ugyanúgy. :lol:
Jó sütögetést mindenkinek, és akit nem érdekelt attól bocsi a helyfoglalásért!!! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szép jó napot!
Csáó Megann!!!
Muffingtepsi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mandulagyuszira is jó az ősrégi gyógymód:2dl langyos vízbe 1 kávéskanál só+2 késhegynyi szódabikarbóna=ezzel gargalizálni napi 3x.Ill.nagyon jó a Glykoseptes(patikában kapható) öblögetés.
Juci
Nem biztos, hogy összefüggésben van a nemevés, és a kakiprobléma.De baromság lenne azt írnom, hogy ne aggódj, én is ilyen vagyok.Nyúlné Apósdokija mondott valami célirányos dolgot?
Barbi
Nolcsi szájsérülése, papagáj eltűnése :( :(
Prüntyi
Tüncsike nagyon édi, és az ágyikó is tök jó csajos!!!
Viki
Tisztára felbuzeráltál ezzel a muffinnal :D :D .Nekem nincs muffinsütőm, de azt hiszem, beszerzek egyet, tök egyszerűen hangzik ez a kókuszos reci!!!!de tartok tőle, hogy be fogunk kajálni belőle, mindenki imádja az édességet?!

Akarom kérdezni Tőletek: A gyerkőcök mikortól ehetnek gombát??????

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Én is sokat bosszankodtam tegnap, mert nem jött be a babanet, pedig Apa itthagyta nekem a laptopot. Most viszont mindjárt viszi el, úgyhogy villámtempóban jöttem :)

Tegnap nagyot vásároltunk a srácokkal, még jó, hogy csak hatig voltak nyitva az üzletek az Europarkban, így nem jutottunk el még jónéhány helyre :) Anyukámnak vettem egy telefont, és közben megnézettem az enyémet is, mert alig hallani, gondoltam csak kicserélik a hangszóróját. De kiderült, hogy tele van vízzel / helyesbítettem az ürgének: nyállal :oops: /, ettől szar az egész, és mivel a nyál állítólag szétmar minden alkatrészt, szép lassan tönkre is fog menni az egész telcsi :cry: Hát, nemtom, nem kéne-e mégis egy márkaszervízbe elvinni...
Balázsnak vettem egy nagyon klassz kis bakancsot télre, unokaöcsémnek Legokat szülinapjára, és persze a saját gyerekeim is kaptak egy-egy apróságot, mert szegényeknek olyan kevés játékuk van...
Közben majd megütött a guta, mert az új esernyőkocsinak, amivel voltunk, eltört az egyik csavarja. Tudtam használni így is, de meg kell csináltatni. Garanciális, most használtuk másodszor. És tegnap óta keresem a papírjait, de sehol semmi. Gőzöm nincs, hova varázsolhattam el :(

Ma még nem tudom, mit csinálunk, szerintem maradunk itthon, Apa melózik. Szerencsére minden zárva, így nem tudok több pénzt elkölteni :?

Benianyu :) Remélem, nyomtalanul elmúlik ez a kórság, és többet nem találkozol vele!!!

Juci :) Szegény Marcikának is a legjobbakat!

Csináltam tegnap pár képet Gergőről:
Csirkecsontszopogatás:
Kép
Kép

Így ácsorgok:
Kép

És így örülök magamnak:
Kép
Egy kis bohóckodás:
Kép

Ennek aztán pofáraesés lett a vége, de nem adta fel, folytatta tovább :)

Szép napot mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc,

Nagyon szep kisfiu Gergo!

Davallia
Nagyon koszi, privi ment :lol:

Meg nem olvastam vissza, megyek megnezem mit irtatok!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Minden beteg babaocinak gyogypuszi es a gyogyultaknak meg orulok, Julcsi Mazsi.

Pruntyi,
Nagyon szep az agyiko, milyen szep viragos!

Barbapapa
Nolcsi :oops: szegeny, papagaj :cry:
Gyorsan gyogyuljon meg!!!

Viki,
Koszi a recepteket en elmentettem :lol: :lol:

Juci
Az zn mindenevo es nagyevo fiam is csak csipegetett hetvegen! Szombaton abszolut semmit nem akart kanallal enni, csak a tejcsi volt a meno. Szerintem fog van a dologban, akkor ilyenek.
Ne aggodj, tudjak ok, hogy mire van sukseguk!

Benianyu,
Jaj te szegeny, jobbulast kivanok! Hat az ilyen allergia szornyu, nekunk Matthieut csiptek ossze valami fuben levo rovarok es majdnem odemas lett a ket bokaja, annyira vakarta volt rajta vagy harminc holyag. Kapott o is szurit, mar jobb neki, de tenyleg borzalmas az ilyen :twisted: :evil:

Maresz,
BOLDOG SZULINAPOT BRIGINEK

Megann,
Belevalo kis csaj Lena, igen szerintem is megerzik, csalad es idegen kozott a kulonbseget, megha eloszor is latjak oket. Lattam ezt a noverem es ocsem erkezesekor, amikor kijottek nyaron. Az en senkit el nem fogado kis krapekom 1 ora utan a noveremmel aludt el :lol:

Rokica,
A dadamnal harom hete van egy Balazs korabeli 14 honapos kisfiu. Az elso het a dada szerint is egy remalom, nem lehetett letenni, nem akarta elfogadni a kajat, nagyon sokat sirt. A masodik heten mar letette, sokat sirt meg es gonoszkodott a tobbi gyerekkel.
Most ma reggel, mosolyogva jott oda a fiamhoz, dada szerint nagy haverok mar :lol: es segitett levenni a kabatjat! Latod, nincs lehetetlen eset, bar a dada szerint sok mulik a dadan, aki beszoktatja!!!! Remelem bevalik a tervetek, ha a ferjed viszi, bar nem lesz neki meg rosszabb igy? Szoritok, hogy jol alakuljon!

Totka,
Szerintem latszolagosan fogytal :lol:
Ezen a tokis kepen(ami nagyon szupi), tok vekony az arcod!
Gratulalok!!

Nyulne,
De jo neked, hogy apos orvos, legalabb nem kell idegeskedned.
Kepzeld en most penteken voltam a helyi dokinknal a naggyal, megnezte hogy alakul a kis laban a csipes es csak szimplan aranyos, anyosomek nagy baratja, megvizsgalta a kicsit, aki nemreg szurtyogott. ES! Azt modta, hogy nem erti miert nem vette eszre a gyerekorvos, de szerinte a fiam kis golyoi nincsenek leszallva a herezacskoba. Es tenyleg igaza van, nem mindig tapinthato ki. Nagyon megijesztett igyhat kertem randit a gyerekorvosomtol de csak november vegen tud fogadni!! Felfoghatatlan!! Ott fogom hagyni a francba. Most idegeskedhetek, hogy mi is van. Meg kell rontgenezni allitolag :oops: :cry:
Na mindegy, csak olyan jo neked ilyen teren!

Lanyok,
Egyebkent hallottatok mar ilyenrol???

Ja,
teszte ma fogok csinalni, a tegnapi nem sikerult utan :twisted: :evil: valami uj elektromos nyavajat adtak, kurva dragan 12€ a teszt es nem sikerult, nem irt ki semmit!! :lol: :lol:
Ma veszek hazafele egy hagyomanyosat es megcsinalom!
Bar ma olyan mensziszeru gorcseim vannanak??? :lol: :lol: jo magyarosan!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

csak gyorsan! :roll:
Jucc
Gergő gyönyörű pasi és nagyon ügyesen ácsorog!az,hogy mekkora huligán,csak te tudod igazán,de azért van elképzelésem a vigyori feje alapján! :P pénköltés :twisted: :lol: :lol: :lol:
Totka
tökötök nagyon király! 8) szerintem barátságos egy darab! :P
Megann,
Tokajhegyaljai kirándulás jó lehetett,főleg érzelemmel teli!
mandulagyuszi :evil: voltál dokinál és ő mondta?és nem adott semmit rá?
apóshoz biztosan lehet majd menni nektek is!majd mi is jól összemelegedünk.....mégjobban :wink: :lol:
Prüntyi
Tüncsi virágos rétbe búrkolózott ágya nagyon tetszik!szépeket fog álmodni,az biztos!
tettenérés :lol: :lol: :lol:
Juci
szegény Marcid! :( de elvileg van ilyen,nem?hogy nem eszik pár napig a gyerek...akármiért!és ha valami új fincsiséget adnál neki?valami új ízesítésű gyümijoghurt vagy krémtúró,ilyesmi?csirkecomb?
húúú,én éhes is lettem! :oops:
Barbi,ti meg vigyázzatok magatokra :lol: :lol: :lol:
....mindjárt jövök....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na itt,csak krumplistésztát főzök Kisnyuszimnak(aki most alukál)és sima főtt krumplitt a nagyNyúlnak,mert tegnap gyomorrontása volt és kihányt mindent az éjszaka!mondtam is,hogy megkapta a kezdő lökést egy jó kis fogyihoz! :lol:

Maresz,nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT neked!!!!!!!!!!!! :P

Anikó
az biztos,hogy mákom van,pont azon gondolkoztam,hogy vajon mennyire nagyon lennék paramami,ha ő nem lenne!szerintem nagyon!
golyókról nem tudok semmit,remélem nem is kell!reméljük semmi extra dolog nem lesz! :roll:

Róki
ez tipikus te vagy,hogy puffogsz az ünnepnap miatt! :lol: :lol: :lol:
azért annyira nem rossz ám a helyzet! :lol:
Cleo :P :P :P
igyekezni fogok összehozni valamelyiket!ma ikrekhez se mentünk,pedig jó lett volna,de ő is picit taknyik :evil: és bár KIsnyuszinak már alig van valami :P ,azért nem kockáztattam! :?
Benianyu,
te jó ég!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: hát ez izgi lehetett,de főleg nagyon idegesítő és viszkető!mennek a gyógypuszik

mint minden babának és mamának,aki beteg,taknyos,smiegymás és a beteg gépeknek is javulást ám!

na rohanok tovább főzni...

Emese és MarciKépKép
nyúlné

itt totál beborult és sötét lett!ennyit a napsütéses délutáni sétáról! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja
és olyan jó,hogy ilyan sokatoknak bejön a gőzőlgő-párolgó módszer,csakúgy,mint az orrszívás! :P :P :P
apósék is örülnek majd neki nagyon!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu!
Hú ez nagyon rosszul hangzik!!4
A hugimnak volt ilyen, ő az étel tartósítószerre lett allergiás! Nem ettél valamit, amiben volt?

Juci!

Pénteken lesz (27.) a tali! De csal nagyon halkan írom, nehogy a bacik és vírusok meghallják. Pszzzzzzzzzzzt!!!!!!!!!!!!!!!

A normafloret mért adod Marcinak? Én legalább is nem ismertem az étvágygerjesztő hatását, pedig próbáltam már ezt.azt. Sztem ne aggódj, vannak ilyen napok, sőt hetek. Marci így is jóval fejlettebb a koránál :). Lili az utóbbi héten nem evett össz ennyit. Jó, beteg volt, de ez a tényen nem változtat.

Ma sütöttünk zabpelyhes tallért a kívánságára, na abból megevett egy fél tepsivel. :)

Barbi!
Jobbulást Nolcsinak! Szegény! AZ nagyon tud fájni és vérezni :(!

Ancsi!
Neked is jobbulást!

Rokica!
A bababuli felnőttbuli nélkül is érvényes :wink: .

ayse

Briginek boldog szülinapot kívánunk!

(folyt.köv. de most mennem kell)

ayse

sziasztok!
megvagyok, csak kicsit kevés volt az elmúlt napokban a 24 óra :) apa elment svédországba, csak csütörtökön jön haza :( :( jó sokat szenvedtem a pakolásával, ingeket vasalni, ajándékot vinni, stb. és még kupi se maradjon, mire egyedül maradunk.
tegnap reggel felraktuk őt E3sztivel a gépre, mi meg mentünk az anyuékhoz, szerencsére már nagyon hiányzott nkik az unoka, úgyhogy majdnem egész nap ott voltunk. húgommal mi is csináltunk tököket, annyira jól esett egy kis kreatív kikapcsolódás. még múltkor elmentettem, amit Évi belinkelt, és abból csináltam meg a macskásat és a mérgeset, tök jó lett, majd ha apa hazajött lefotózom, mert nála van az apparát :)
ma meg beköszöntöttek a vörösök, épp le akar szakadni a derekam és görcsöl a hasam, szopogatom a kamillateámat, mert elfelejtettem cickafarkot venni :(
gyökérkezelt fog vs rubophen versenyből a fájó fog lett az abszolút győztes :( egyszer csak elmúlik már...
remélem az Eszti megértő lesz velem ebben a pár napban, legalább éjjelente, szegénykémet tegnap este is többször felkeltette a hasa :(

ne haragudjatok, hogy most nem reagálok, nem tudtam visszaolvasni, most pihenek egy kicsit, amíg alszik.

KépKép
KépKép
and

Nyúlné!

Nálunk időjárás dettó :evil:
Pedig mi is közös sétát terveztünk szomszédékkal, hogy jól lezsirozzuk közben a sielést meg a Szilvesztert..

Krumlistészta :lol:

Na ma én is diétáztam... :oops: :oops: :oops:
Gondolom többen ismeritek a sztrapacskát.. :oops: :oops:
Hát Lénával együtt úgy bekajáltunk hogy majd leestünk a székről..
Viszont büntiből ma már csak gyümit eszem...

Szerintetek mennyi idő alatt jönne vissza a leadott 3 kg??
Szerintem 1 hét alatt ha normálisan ennék :cry: :cry: :cry:
Olyan szenya az élet...már jókat sem lehet enni.. :cry:

Szülinaposoknak mi is BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!

Mandulagyuszi...egy fenét voltam orvosnál...képtelen lennék amúgy is eljutni oda...Lénával a nyakamba..3 órácskát várakozni...
Magam kúrálom magam... :? :?

Anikó!

Nekem is görcsölt a hasam amikor Lénával terhes lettem :wink: :wink: :wink: :wink: csakhát hiába görcsölt a hasam....megjönni sehogy sem akart.. :wink: :wink:
Várjuk nagyon a tesztet :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Annamami!
Lilnek nagyon tetszet a kép, köszöni szépen!
Ő tényleg olyan kis romantikus lélek!

Benianyu!
Nem hozod el Benit? Lehet, hogy Lilivel játszanának! Vagy ez reménytelen?

Megann!
Jobbulást!

Elírásodra rímelő sztori:

Mikulásünnepség az óvodában.
- Gyerekek, megérkezett a Télapó Finnországból!
- FINGORSZÁGBÓL???!!!! :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol:

Jucc!
Nagyon édes ez a kis telefonba nyálcsorgatós kópé! (az én telómon is összeszoktak veszni, hogy ki nyomogathatja, pedig nem tudom, nem káros-e az a sugárzás, ami jön belőle? Vagy csak akkor számít, ha hívnak?)

Anikó!
Még Andrisnak is vándorolnak a golyói, igaz, már egyre kevesebbet állítólag nem kell még csinálni vele semmit. De most beijesztettél. Valaki tud erről bővebbet?

ayse

Sziasztok! :)

Köszönöm a kedves, együttérző szavakat mindenkinek! Tényleg nem volt egy leányálom, remélem, lassan túl leszek rajta. Bár ma hajnalban még elmentem az István kórház bőrgyógyászati ügyeletére, mert tegnap estére megint elborított a kiütés és nem tudtam aludni szinte semmit, annyira viszketett minden porcikám. Még mindig nem derült ki, hogy mi okozta, nem valószinű, hogy ételallergia, mert nem ettem semmi olyat, amit eddig nem. Kaptam kétféle gyógyszert, meg egy krémet. Próbálok úgy taktikázni, hogy a reggeli és az esti szopi után veszem be, így kiürül a szervezetemből a nagy része.

Juci,
Szerintem is próbáld Marcit minden félével kínálni, hátha valamit elfogad. De tényleg tudják a babák, hogy mennyi kell nekik! A lényeg, hogy ne idegeskedj!!!

Megann,
Elkezdted szedni az antibiotikumot úgy, hogy nem látott orvos?!?! Hmhmhmhm.
Klassz, hogy ilyen jól sikerült az utatok, Léna is jól érezte magát, aludt útközben! :)

Ayse,
Nem tudom, hogy Beni elég szociális-e. Néha meglep, mert nem várom tőle, hogy kedves és barátságos legyen és mégis az, máskor viszont olyan undok tud lenni, hogy csak na!

Barbi,
Szegény Nolcsi! :( A száj nagyon tud vérezni. :( És sajnálom a papagájt is!
Ígértél képeket, de aztán nem tettél fel.

Jucc,
Gergő nagyon helyes, igazán csibésznek néz ki, főleg a két utolsó képen. :) Vásárlás! :)

Még feldobok egy pár képet Daniról, Beni készítette ma, amíg főztem. Ezzel szórakoztatta, de legalább lefoglalta egy kicsit. Amióta jár, egy percet nem ül meg a fenekén. Megy jobbra-balra, kopog, pakol, nem egyszerű bármit is csinálni mellette. :)
Kép Kép Kép

benianyu

Na akkor nem gyotrom a kivancsisagotokat tovabb, az elobb csinaltam egy tesztet es NEGATIV lett.
En NAGYON megkonnyebbultem :lol: :lol: :oops:
Bocsanat de csak ez jott orom es megkonnyebbules!!
Bar a menszi meg sehol, remelem nem csapott be a teszt es megnyugodhatok, nem hiszem, hogy el tudnek latni egy harmadik gyereket pillanatnyilag :oops:
Pont tegnap delutan voltunk a szomszedban, egy honapos a kisfia, hat csodalatos kisfiu es nagyon gyugis gyerek(szerencseje van :lol: ) mar atalussza az ejszakat. Olyan jol ereztuk magunkat, hogy majd ket orat ott maradtunk, dumcsiztunk, vegigneztem a szopit, fogtam, bofiztettem es nalam aludt el a pici. Raadasul Balazsom abszolut nem volt feltekeny csak kivancsi :lol: De ennek ellennere, orulok, hogy nem lesz harmadik. Majd megyek szomszedolni, ha hianyom lesz :lol: :lol:
Koszonom, hogy drukkoltatok es gondoltatok ram!!!

Benianyu,
Nalunk is rengeteget jatszik a ket gyerek, egyre jobban megismerik egymast. Most, hogy a kicsi alszik vegre delutan majd ket orat a nagyra is jut idom. Vagyis kezd megoldodni a helyzet :lol: :lol:

Megann,
En is szoktam kezelni magam, egyebkent is majd mindegyik megfazasra uazokat a gyogyszereket irjak fel. Van eleg tartalekon nekem is. Bar antibiotikumot nalunk nem adnak recept nelkul :roll:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok.

Ismét csak egy gyors bekukk,mert hulla fáradt vagyok.
Tegnap hajnali 2-ig mulattunk!!Vagyis ma! :D
És még mindig tiszta takony vagyok! :(
Sajnos még Meli is taknyol,de komolyabb baja nincs!KOPP-KOPP-KOPP!!!

Nincs erőm többet irni,kicsit alszunk apával,mig Meli is durmol.

Jaj,csak annyit.

Prüntyi!
Nagyon-nagyon jó a kiságyba a fejvédő.Én is pont akartam varratni anyósommal valamilyet,de most legalább megtudom mutatni neki.
Megkérdezhetem,hogy mi van a huzatba,vagy eleve ilyen vastag az egész???

Na,pihi!!

ancsi26

Prüntyi.

Átküldenéd nekem mailbe ezt a képet,mert valamiért nem tudom elmenteni.
siroki.zoltan@chello.hu

Köszi.

ancsi26

Benianyu!
Azért kérdeztem a tartósítót, mert a hugomnak is egyik pillanatról a másikra lett allergiája rá. Asszem neki valamilyen konzervtől lett. Hasonlóan, mint Neked, elborították a kiütések. Máskor is előjött, állítólag a stressz is tudja okozni.

ayse

Halihó!

Anikó!
Én azért drukkoltam. :(
De jobb így, ha így érzel! :)

Benianyu!
úgy sajnállak, ez nagyon vacak lehet! :( Legalább lehetne tudni, mi okozza! Remélem hamar kikecmeregsz belőle! :)

Prüntyi!
Nagyon tetszik a fejvédő, annyira vidám! :)

Ayse!
Küldenél útvonalat? Szeretnénk menni hozzátok, a töki pompira nagyon kíváncsi vagyok! :) Meg persze mindenkire, aki ott lesz! :)

Annamami!
Örülök, hogy Mazsi jól van! :) Gratula neki a járáshoz! :)

Barbi!
Hú, jó sok minden összejött nálatok! :shock: :( :(
Szegény Nolcsi! :(

Nati énekli a hinta-palintát! :lol: Na jó, csak a hintáig jut el, de azt tök olyan hangsúllyal mondja, mint ahogy tőlem hallja! :D

Megyek, ébredezik.

Andi&Nati

KépKép
duda

Jaj, elfelejtettem van egy jo tortenetem!
Tegnap egesz nap gyakoroltattam Balazzsal az allatok hangjat, hogy csinal a kutya, macska halacska stb. Ezt a harmat be is vagta, nagyon aranyosan utanozza oket. este jonnek anyosek, en meg orommel ujsagolom, miket tud az en aranyom :lol: O erre megy a kcsihez, kerdi tole (franciaul) hogy csinal a .... persze en magyarul tanitotam neki, hat a fiam a kutyat tudta franciaul is, de a tobbire csak lesett :roll: :roll: , mire en megjelentem, megkerdeztem magyarul es mar vagta is :lol:
Ugy vagyok vele, hogy en csak azert is magyarul tanitom :lol: :roll:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?