jóestét!
én is ide menekültem a tv elől. jó nagy rendet csináltam, holnap jön hozzánk az egyik kolláganőm a gyerekével, délelőtt meg zenebölcsizünk és talán ikeázunk is a barátnőmmel.
Cleo!
sokat gondoltam rátok ma este! és azokra, akik ott laknak a körúton, és esetleg gyerekük van, szörnyű lehet!
én ezt nem is értem, olyan szomorú ez az egész helyzet.
írjál majd, hogy hogy vagytok!
Mankáék is a belvárosban laknak, ugye? vagy ők távolabb a nagy zajtól?
és Peti apa (Viki)? úgy örülök, hogy embernek nem ilyen a foglalkozása, hogy aggódni kelljen a testi épségéért.
egyébként a szabadság, szerelm egész jó kis film volt. pénteken láttuk a corvinban votunk ezen a gálapremieren. volt ott egy csomó híres ember. meg mi

ha nem D.K. lett volna a női főszereplő sokkal jobb lett volna szerintem, valahogy annyira mesterkélt nekem a "természetessége", hogy tök hiteltelen. de egyébként megrázott. arra gondoltam, hogy az anyukám 5, az apukám 17 éves volt akkor, és ők ezt végigélték. eddig is értettem, hogy az apu miért félt annyira a tömegrendezvényektől, pl a köztársaság kikiáltására sem akart elengedni, de így a képeken látva nagyon sokkoló volt. beleéltem magam. és persze rögtön arra gondoltam, hogy van az Eszti, és milyen szörnyű lenne, ha most ilyen helyzet lenne.
hazajöttünk, Eszti felébredt, próbáltam visszaringatni, és azon vettem észre magam, hogy szorítom magamhoz és sírok.
én nem tudom, nálam ez már soha nem fog elmúlni? olyan könnyen meghatódom és sírok, mindig a hormonokra fogom, de néha már tök cikinek érzem. a kismamikon kívűl van valaki még így?
ja, és Eszti mikor péntek este felébredt, már nem is tudtuk visszaaltatni, nagyon nagy pizsi buli volt, és utána is sokszor ébredt, a végén a mi ágyunkban kötött ki! ilyen már nem is tudom mikor volt utoljára.
miket akartam még írni.. elfáradtam a visszaolvasásban.
Annamami! először nagy-nagy gratula a Mazsi lépegetéshez! és a tiszta nózihoz is!
én is igyekszem elraktározni a rcepteket, mert nálunk mindig több, mint 2 héig tartott a takonykór, tehát tuti valamit rosszul csináltunk
a képek nagyon édesek! Maja és Leon nagyon-nagyon tündérek együtt

Gergő is nagyon szép és Dani képek is jól sikerültek, gratula az alkotónak!
tényleg Benianyu! hogy vagy? tök durva ez a kiütésesdi

kitartás! majd egyszer elmesélem személyesen nekem milyen viszketős kiütéses élményeim vannak
majd írd meg, hogy mire jutottak!
Juci-Angi! még mindig nem tudtam eldönteni
én már előre félek, hogy mikor jön ez a nem evős korszak, szerncsére mi most még ott tartunk, hogy állandóan mondja, hogy nyamm-nyamm, ma az volt az érzésem, hogy egész nap eszik.
imádom, ahogy tömi magába a cuccokat. örülök, hogy elmentek a veres dokihoz! hidd el, nagyon jó kezekben lesz Marci!
Barbi! olyan szépek ezek a legutóbbi képek is, nagyon jól esnek ebben a szomorú zűrzavarban! annyira jó az a kép, ahol Leon téged etet!!!!
Ayse!
mi is mennénk pénteken. legalábis már mondtam apának, és gondolom, miután eltűnt egy pár napra nem mer majd ellenkezni!
én eddig csak a szarvasbogár szagot ismertem
jajj, Maresz!
Briginek utólag is boldog szülinapot!!!
pénteki talis képek?
Rokica,
remélem alakul már ez a bölcsis dolog. biztos a korral járó anyásság is van a dologban. Esztit nem szoktam sokat magára hagyni, idegennel meg egyáltalán nem, mégis tök anyás. hajnalban pl rögtön sír, ha az apja veszi ki a kiságyból, pedig én sem szoptatom meg, csak 1x. a maradék pár alkalommal csak ringatom, amíg pukizik. sokszor a kezemben van, és adnám apának, és szabályosan ellöki magától az apját, de ha csak közelít már akkor is, mintha azt mondaná, hogy most csak az enyém az anya.
olyan kis akaratos ilyenkor, olyan furcsa, hogy még mindig nem tudok rá hatni, úgyis az van, amit ő akar.
na lányok, megyek megpróbálok aludni, mert nagyon álmos vagyok, és megnézem maradt-e valami a belvárosból