A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kedves próbálkozó anyukajelöltek,

bár még nem aktuális a téma, de remélem nem sokára az lesz. A kérdésem a következõ: ha babánk lesz, jogosult leszek-e bármilyen állami juttatásra akkor, ha még nem dolgoztam, ugyanis egyetemista vagyok (immáron negyedik éve)... családi pótlékot, és adókedvezményt, ha jól tudom a férjem kaphat.... ezen kívül van még valami

Köszönöm ha bárki segíteni tud
puszi

Orsi

ps. JÓ reggelt midnenkinek Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kármen!
Remélem ma már jobb a kedved! Gyorsan szalad az idõ, meglátod! Hipp-hopp és már itt is a babuci! Már a célegyenesben jársz! Kép

Edith!
Kép Jó egészséget kívánok nektek! Kép

Krissi!
Köszi, majdnem telihold! Jól hangzik! Kép Tényleg most mi van éppen? Nem is tudom, mikor néztem meg utoljára a holdat! Kép

Hurki!
Ki tudja, talán pont most fog összejönni, amikor a legkevésbé számítasz rá! Kép

Lányok!
Képzeljétek, szegény párom tiszta beteg! Kép Ma 38 fokos lázzal ment dolgozni, nem tudtam lebeszélni róla! Kép Pedig még a múlthéten milyen nagyra volt vele, hogy õ sohasem fázik meg! Remélem, gyorsan helyrejön! Kép Még jó, hogy túlvagyunk az akciós idõponton! Kép

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Naaaaaaaaaaaaa, lefagyott a gépem! Kép

Akkor a tablicskuk:

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
Köszi a bíztatást, megpróbálok nem foglalkozni a barnázással. Nem túl jelentõs de elképzelehetõ, hogy tényleg a vizsgálatok miatt van.
EditKép
Csak óvatosan a takarítással és vigyázz nagyon MagatokraKép
NikieKép
Köszi a hasznos linkeketKép
VirágKép
Merre vagy?

Mindenkinek szép napotKép
doris

Szép jó reggelt Mindenkinek!

DORISKép
képzeld, ma reggel felugrott a hõm 37,1-re! Kellett nekem panaszkodnom... Úgyhogy ma jobb kedvem van, majd kiderül, mi ez.

KARMENKép
köszi, hogy drukkolsz nekünk a jó eredményértKép! Párom 29-én kapja az uccsó szurit, és 4-én megy kontrollra, én is borzasztóan kiváncsi vagyok, hogy használt-e és mennyit az injekció. Neked meg gyorsan el fog telni az a 3 hét, és már lehet is a lovak közé csapniKép!

NIKIEKép
klassz a topic! Nagyon jó ötlet volt!

HURKIKép
nem elszomorodni ám!

GITTAKép
Edelweiss márc. 21-re van kiirva, olvastam a "Friss" topicban.

VIRÁGKép
egymás után vagyunk, láttad? Kössünk dac-véd szövetséget, hogy húzzuk egymást, OK?

Mennem kell, késõbb még jelentkezem.

Pusszancs,

Rita
knérita

RitaKép
Az nagyon jóKép Pont a 15. napon vagyKép Látod, kár volt elsíratnod ezt a hónapotKép Még minden meglehetKép

Lujzáról mi hír?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

NikieKép
Szerintem is jó ötlet volt az új topic. Így legalább nem kell keresgélni össze-vissza.

KrissiKép
Tudnál rólam is írni valamit, hogy milyen hold volt akkor? Az adataim már nálad vannak. Volt egy terhességem ami kb. június 20 körül foganhatott. Kiváncsi vagyok, hogy volt-e valami köze a Holdnak ehhez.

HurkiKép
Köszi a biztatást, egy baba biztos megoldaná a gondjaimat. Sajnálom, hogy az esélyes napok pont a költözésre esnek, azért csak tudtok majd egy kis idõt szakítani.Kép

CatEyeKép
Én is megkaphatom a zebrafarm elérhetõséget? Vagy ezt ki kell érdemelni?Kép

Laura
Laura (laura2)

Szép jó reggelt csajokKép !

Most jöttem BogárKépdokijától a Schöribõl. Nagyon korrekt pacák, úgy megvizsgált mint a régi orvosom soha. Talált valami kinövést a méhnyak mögött, amire azt mondta volna, hogy endometrium ha nem tudná, hogy laparral most néztek meg. Még a fenekembe is benyúlt, hogy megnyomkodja a kinövést. Aztán mondta, hogy lehet valami hüvelysérülés is, ezért beecsetelte valami csípõssel, amitõl majd leugrottam a vizsgálóról. Úgy látom Mindenkit megkínoz, mert NikieKép is kapott Tõle. Meg is UH-zott, a bal petefészkemben látott egy 16mm-es tüszõt, a jobban meg két 13mm-est. Sajnos a méhnyálkahártya csak 4 mm-es, de azt mondta, hogy ezek péntek körül fognak megrepedni addig még szépen vastagodhat. Október 28-ra pont a tali napjára visszarendelt Minket a párommal együtt, mert Õt is meg akarja vizsgálni, Nálam meg hormonvérvételt akart csinálni, meg megnézi, hogy megrepedtek-e a tüszõk ! Végre beindult valami, már nagyon örülök ennek.
LányokKép
A nyálkahártyát mivel lehet vastagítani ? Mennyi az optimális vastagság ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Lányok,a legalacsonyabb mért hõ után hány nappal kell felmennie 37 fölé,hogy reményteli lehessen a ciklus.Az is jó,ha szép komótosan kúszik fel odáig?
NikieKép:Nagyon klassz az új topic!
DorisKép:Minden rendben leszKép
RitaKép:Hogy alakult ebben a hónapban a görbéd?

krisztinke
krisztinke

Karmen!
Ne izgulj a dokid tudja mit csinál. Azt a 3 hetet ki lehet bírni csak sikerüljön a lombik. A munhahelyeden nem kell megmondani, hogy miért íratod ki magad? Csak azért képrdezem mert az én fõnököm tuti megkérdezné.

Hurki!
Nekem is szúrkált élesen az 5-6. cn-nen és eléggé megijedtem én is. De aztán elmúlt. Ebbõl gondoltam beindult a jobb oldal is. Csütörtökön majd kiderül.

Rita!
Az a jó ha felugrik legalább 0,4 tizedet. Ebbõl még bármi lehet.Kép

Cateye!
Akkor jól meglettél vizsgálva. A másik doki aki a lapart csinálta nem mondta ezt a kinövést? Azért jó hogy beindult nálatok is a projekt!Kép
A nyálkahártyát gyerek Aspirinnel lehet vastagítani. A Kaáliban szokták a lombikosoknak adni.

Puszi

Andy
Andy

Rita!
Köszi, beírtam! Kép

Cateye!
Na látod, peregnek itt az események! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Krissi,
én úgy tudom és javítsatok ki lányok, ha nem így van, hogy a mensi elõtt vizet tart vissza a szervezeted és ez a mellfeszülésnél (hasnövekedésnél) is közrejátszik. Egyébként nekem orvos mondta, hogy ha a prolaktin hormon magasabb, ez is okozhatja. Nekem minden mensi elõtt legalább 1 hétig feszült a mellem, annyira, hogy nem bírtam hason aludni.

Lenne egy kérésem. Anno én is néztem a holdfázisokat és bár nekem lombikkal sikerült, úgy láttam, hogy pont egybeesett. Meg tudnád nézni, mert érteni nem értek hozzá? 1974.02.14. -Budapest, a lombikos megtermékenyítés pedig idén július 29-én történt.
Köszi elõre is.

Ányez
Anyez

CatEyeKép
Hogy lehet, hogy a lapar során nem látták a kinövést? Egyébként a végbél vizsgálat kellemetlen, de nekem is mindig megnézik, hogy nem sérült-e meg a végbelem fala az endo miatt. Örülök, hogy beindultak az eseményekKép

doris

Jó reggelt mindenkinek!

Lányok, hogyan tudok diagramot beilleszteni? Tegnap Besztivel beszéltük, hogy vet egy pillantást a görbére progi ügybenKép

Segítsetek, légyszi!

Köszönöm
Bea
Bea

Szép jó reggelt mindenkinek!KépKépKép

ÁnyezKép
Igen, azt én is tudom, hogy a szervezet vizet tart vissza, de vajon ez tényleg csak a prolaktin miatt? Megnézem neked a Holdat, de esetleg egy órát legalább, vagy egy napszakot tudnál mondani?

CatEyeKép
Jó hírek, holnap du. 4 óra 10-kor a Hold pontosan a születési szögednél lesz, ami azt jelenti, hogy akció!!!!
Inkább egy pár órával elõtte, mint utána, de szerintem az sem baj, ha ma este gyûritek össze a lepedõt...

BarbiKépGaluskaKép
A jó hír rátok is vonatkozik, csak azt nem tudom, hogy mikor pontosan. Úgy emlékszem egyikõtök sem lakik Mo.-on, az én idõpontjaim pedig itthonra érvényesek. Úgy gondolom, hogy csak vissza- ill. elõre kell számolgatni az idõeltolódás miatt, már ha van...
Szóval Barbi: Ma éjjel 0 óra 57 perckor jön el a Te idõd, de elõtte 12-24 órával is kifejti hatását. Már nem emlékszem, hol laksz, valahol a tengerentúlon, igaz? Nos, akkor add hozzá az idõeltolódást és kész is.
Galuska, a Te pontos dátumod ma hajnalban, szerdán 5 óra 49 perc, tehát ma este kell akciózni!!!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a progihiány elmúlhat-e magától, vagy van-e valami gyógynövény, ami segíthet ebben?

Köszi a válaszokat!

üdv
krissi
krissi

Krissi Kép
Elfelejtettem beírni: este 3/4 11-kor születtem.
Progihiányt szerintem gyógyszerrel lehet rendbe tenni, bár a gyógyteák is lehetnek hatásosak, de egyik sem tartalmaz természetes progesteront, azonban lehet, hogy a ciklus "rendbetétele", rendbe teszi a hormonokat is. Mérték Neked, az a probléma biztosan? Bocsi, nem emlékszem.
Köszi a választ!
Ányez
Anyez

KrissiKép
Azt hiszem az apucit elkapom akkor holnap egy kis hancúrraKép Ez a hét izgalmasan fog alakulni, mert meg is reped a tüszõm a hétvégére.

DorisKép,AndyKép,GittaKép
Nem tudom a laparon miért nem látták a kinövést. Azt mondtam már korábban, hogy nem bízom a régi orvosomban, szóval lehet, hogy észre sem vette, vagy pedig nem volt még ott. Ez azonban nem gátolja a babucit a doki szerint.Ez a doki sokkal lekiismeretesebb, kb. fél tonna vasat belém dugott, és feszegetett jobbra balra, mindent megnézett. Az elõzõ dokim vizsgálata ehhez képest gyenge elõjátéknak beillõ izgatás volt.KépKépKép

LauraKép
Kiérdemelted a zebrafarm elérhetõségét, ezért elküldtem magánba Neked.KépKépKép

KrisztinkeKép
Nem egyik napról a másikra ugrik fel a hõ, hanem szépen csúszik. Bár lehet, hogy ez is alkati dolog. Nekem 2-3 nap alatt megy fel 37 fölé.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKépKöszi a választ,akkor még van remény!
KrissiKépAz én tuti napomról nem tudsz még valamit?Esetleg visszamenõleg is érdekel ez a hónap (kiskunfélegyháza,1973.09.01.reggeli órákban valamikor)
A fiam 2001.09.19-én,4:35-kor,Szabadszálláson született.Valamikor január közepén fogant.Van köze a holdhoz számításaid szerint?Elõre is kösziKép

krisztinke
krisztinke

Nem Ányez, még nem mérték. De itt mindenkinek az a véleménye, hogy a barnásozás progihiány miatt van. Kicsit szomorú vagyok, mert érzem, hogy nem fog sikerülni nekem. Tudod, mi késõn találkoztunk férjecskével, és már 35 vagyok. (lehet húúúúúú-zni...)
Bocsi, de iszonyú negatív lettem. Magam miatt nem érdekelne, de a férjesckém a világ legédesebb papája lenne, és úgy de úgy megérdemelné!!!! Persze, hazudtam, érdekelne, mert én is nagyon-nagyon akarok egy babát. Több úgysem lehetne a korom miatt. De ahogy olvaslak Benneteket és látom, hogy sokkal fiatalabban mennyi gond és probléma felmerülhet, én már nem is merek reménykedni. Annyira félek. A vizsgálatoktól, attól, hogy valami kiderülhet, és azt egyszerûen képtelen lennék elviselni. Nem bírnám ki!!!! Legbelül 25-nek érzem magam, senki sem hiszi el, hogy már annyi vagyok, amennyi, az évek egyszerûen elszálltak!!!
Nem is hiszitek el, 30 fölött zakatol az idõ, õrült sebességgel.

Az lehet, hogy ha valaki 25-nek érzi magát, akkor a teste is csak annyi? Ilyenrõl már hallott valaki???

Bocsánat a nagatív gondolatokért, de asszem, közületek sokan most megnyugodhattok, hogy de jó, még csak 29 vagyok!!!

krissi
krissi

SZiasztok lányok!
Krissi, rólam tudszvalamit írni? Igaz, hogy már jóval túl vagyok az aktuális napokon, de kíváncsi lennék. Tegnap már megírtam az adataimat, de: 1973.12.01, 23.45

Képzeljétek ma negyedik napja nem változik a hõm. 36,9. Nem akar feljebb menni. Ez igen elkeserít.

A rákszûrés-eredménytõl meg egyre jobban félek.
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Mindenkit, aki megadta az adatait, értesíteni fogom, mikor jön el az ideje, de sajnos, csak egy nappal elõtte tudom. Holnap csak hármótoknak lesz HNszög. (CatEye, Barbi, Galuska)

krissi
krissi

KrissiKép
Ezt nem állhatom meg szó nélkül.... Hogy Te milyen butuska vagyKépKépKép Ne viccelj kérlek!!! 35 évesen eládos magad??? Ugyan miért??? Miért gondolod, hogy neked már csak egy gyermeked lehet??? Olvasd csak el tüzetesen az alattunk lévõ topikot??? Hányan szülnek 35 felett és nem ássák el magukat. Mit gondosz, öreganyáink hány évesen szülték meg a 7.8.9. vagy többedig gyermeküket? Mi az, hogy félsz az esetleges problémáktól ezért félsz még a kivizsgálásoktól is??? És mi az, hogy ha kiderülne, hogy valamilyen gond van Veled akkor Te azt túl sem élnéd? Akkor mit szoljunk mi itt sokan? Mondjunk le a babáról mert gondunk van? Vagy mondjunk le a boldogságunkról? Ugyan már! Ezt Te sem gondolhatod komolyanKép
Fantasztikus, hogy 35 éves korodra elmondhatod Magadról, hogy boldog kapcsolatban éltek a PároddalKép Csodálatos, hogy ilyen társai vagytok egymásnak és csodálatos, hogy közös gyermeket terveztek és tervezhettekKép Igenis bízz benne, hogy 35 éves korodban is vagy akár 40 évesen is egészséges gyermekeket fogsz szûlni mert egészségesek vagytok és akarjátok a babákat és küzdeni is hajlandóak vagytok érteKépKép Hidd el az életben semmi sincs ingyen és rengetegen járnak még hasonló cipõben veletek és nem adják fel a harcotKép Ha 35 évesen 25-nek érzed magad az igenis csupa-csupa jót jelent és én hiszem, hogy annyi idõsek vagyunk ahány évesnek érezzük MagunkatKép És csak rajtunk áll, hogy megtaláljuk-e a boldogságunkat de azért bizony keményen kell harcolnunkKép
Én nem nyugodtam meg a soraidat olvasva és nem dölök hátra kényelmesen a székemben, hogy "Ejj, én még csak 30 vagyok" mert már 3 éve küzdünk és nem tudom meddig tart még a harc azt viszont tudom, hogy gyermeket/gyermekeket szeretnék mert nélkülük nem lenne teljes az életem. És legyen bármilyen félelmetes, gyötrõ vagy fájdalmas is egy vizsgálat vagy beavatkozás eszembe sincs emiatt megijedni vagy meghátrálni. A fizikai kínok elmúlnak a lelki bajok viszont itt maradnak és nem hiszem, hogy bármelyikünk is - itt e topikban - boldog tudna lenni gyermek nélkül. Mióta is próbálkoztok pontosan? Milyen gondok derültek ki eddig? Milyen vizsgálatokon mentetek már keresztül?

Bocsi, nem akartalak ám megbántani pusztán felrázniKép

doris

Krissi!

Ez butasag, hogy mar tul keso neked a baba-project. Ma mar 40 folott is batran neki lehet vagni, neked meg addig meg nagyon sok van hatra. A vizsgalatoktol ne felj, ra kell szanni nehany napot, es sitty-sutty megvan az osszes.
Utana pedig, ha esetleg valami problema van, rogton lehet kezelni.
Menj el mar ma, vagy holnap, meglatod, aztan gyorsan peregnek majd az esemenyek.
A paromnak van egy huga, akit 42 evesen szult az anyukaja.
A gyerek gyonyoru (mar nem gyerek), az anyukaja pedig szuper anya.
Puszi
Kakukkfu
kakukkfu

Doris!
De, jó Téged olvasni! Van benne erõ, ami néha hiányzik belõlem, sajna hajlamos vagyok elkeseredni. Tudom, hogy nem nekem írtad, de köszönöm.
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Helló Lányok!

Sajna alig tudok jönni.
Örülök, hogy jó a linkes topic, de azt azért is hoztam létre, hogy Ti is, ha tudtok fontos infókat tegyétek fel.
Közös topic.

Doris Kép Kakukkfû Kép
Szívembõl szóltatok.

puszi
Nikie
nikie

Krissi Kép
Ne keseregj a korod miatt, inkább indulj neki egy komplett kivizsgálásnak!
Pussz
Ányez
Anyez

KrissiKép
Ne bolondozz, hogy a korod miatt nem nagyon gondolkodhatsz több gyerekben. Ma már 40 felett is simán szülnek a nõk. Lásd Madonna aki mindkélt gyermekét 40 felett szülte, és teljesen egészséges gyönyörû gyerekek. Én is 30 felett vagyok, és csak most jött el az ideje a gyermekvállalásnak kb. 1 éve, mert addigra érett meg a házasságunk a párommal, és alakult ki az egzisztenciánk. Mindenkinek más az élete KrissiKép, de gyermek nélkül szerintem nem teljes. Ha nem tudok szülni akkor én biztos örökbe fogok fogadni egyet. Nem szabad elkeseredni, hanem irány az orvos és kivizsgáltatni magad.

Cat

Cat
Kép
cateye

Nikie

Tök jó a topic, én már minden grafikont lementettem korábban.

Te már raktál fel excel grafikonokat, légyszi írd meg, hogy kell!

Köszönöm

Bea
Bea

szépjónapot MIndenkinek! Kép
Vica, csak az a baj, hogy nem emlékszem, hogy lenyomtam az órát ma reggel, lehet nekem bárhol ez a hõmérõ...Kép
Orsi, sajna nem tudom mikor milyen támogatás jár. Kép
Bogár, Kép 32.cn-on vagy! MI van már? Már izgulok Értetek! Kép
Gitta, azt hiszem javíthatod az összevissza késik ciklushosszomat 28-31-re, ez legalább már jó. Kép
Lujza, Éva mi van Veletek?
Andy, csütörtökön légyszi írd meg hogy mit mondott a doki, minek a jele ez a 5-6 cn-i szurkálás!
Cateye, biztató amit az új dokiról írtál, tényleg alaposnak tûnik, és bejelentkezéses vagy sorbanállásos, kórház vagy magán? Tuti befutó leszel, lapar+hold+pé !!!! Jót mosolyogtam a régi dokid "elõjáték" és "izgatás" vizsgálatán, ez már-már perverz Kép
Krissi ennyire nem számít, hogy hány éves vagy, vagyunk itt olyanok akik évek óta próbálkozunk, ha teherbe tudsz esni úgyis sikerülni fog akárhány éves is vagy, nem a korodtól függ a teherbeesés, inkább a kihordásnál van szerepe de ha ráadásul fiatalnak is érzed magad akkor ez semmit sem gond. Nyugodj meg és nem szabad görcsösen akarni, tudom piszok nehéz, szinte mindannyian átéltük a könnyeket ha megláttunk egy babát, és a legjobb barátnõnk boldog bababejelentését is de ki kell várni és lesz nekünk is, mi sem leszünk fiatal nagymamák de okos megfontolt szülõk még lehetünk, könnyelmûek nem leszünk az tuti. Ja aki pedig nem a saját hanem a férje kora miatt izgul, van egy csodaszép ikerpár a házban az apukájukra azt hittem a nagyapjuk! ennyit a korról. Kép
pápá Hurki Kép
hurki

AnnaKépNikieKép
KösziKép
OrsiKép
Én sem tudok válaszolni a kérdésedre...

doris

Persze hogy kimaradt valami, nem is én lennék,
Ányez, nekem magad a prolaktinom, mellfeszülésem pedig sosincs Kép
Anna, a rákszûrés miatt ne izgulj, csak akkor kapsz értesítést ha baj van, nehogy már egy évig izgulj! Kép
Kérdés, akinek magas volt a prolaktinja közületek, annak az LH FSH is rossz volt?
Doris csodálnivaló energia!!! Kép
Hurki Kép
hurki

GittaKép
Légyszi javíts ki a táblicskuban, mert most már tényleg megjött kétnapi barnázás után. Tehát ma vagyok a 19. ciklus elsõ napján. Ennek a lapar miatt örülökKép Holnap még jövök dolgozni és addigra pontosan kiderül, hogy mikor is lesz a mûtétKép Jó lenne, ha a jövõ hét csütörtökre még lenne hely...
HurkiKép
Köszi bár a Te optimizmusodnak nehéz a nyomába érniKép

doris

Sziasztok csajszik!
Köszi Hurki és Mindenkinek, aki izgult értem. Én pénteken már éreztem x c 4 cn.
Már megint nagyon lemaradtam az olvasásban. Elárasztanak egy csomó melóval. Tegnap nem voltam, itt áll az asztalomon minden. Kicsit rendbe kell szednem a cuccaimat. Ez most egy bolondok háza....Jövök még ahogy tudok.

puszika,
Bogár
bogár

Bogár sajnálom, Kép de ez most nem az inszemes volt ugye?
Én sem tudom pontosan hanyadik ciklust rovom, de olyan jól mutat a táblicskuban hogy 3. Kép
Puszi Hurki
hurki

Lányok!
Éva üzent, hogy ma tesztelt és negatív lett.Kép Holnap megy vérvételre és akkor kiderül biztosra. Mondtam neki, hogy lehet hogy korai volt még a teszt, de nagyon szomi szegény. Ez már a 2. lombikja. Puszil mindenkit.

Bogár!
Sajnálom hogy megjött!Kép Fel a fejjel! Új ciklus, új remények!

Hurki!
Jó majd megírom mi volt UH-án. Már nagyon kíváncsi vagyok melyik oldalt lesz a tüszõ, mert most clostit is szedtem.

Anna!
Ne félj biztos nem lesz semmi gond a rákszûréssel. Miért félsz? Volt már gond?

Andy
Andy

Krissi!
Na, ne légy pesszimista! Sikerülni fog, kitartás!!! Kép

Hurki!
Örömmel javítottam! Kép

Bogár!
Javítottalak! Kép

Lányok!
Zebrákat akarok már a táblázatba, minden név mellé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Síkítok, ha valaki nem mondja, hogy van zebrája!!!!!!

Üdv:
Gitta
gitta

HurkiKép
Nem, nem. Majd most.
Én is nagyon jól mutattam lilában (szóval elõl a táblázatban).

Cateye
Remélem azért nem ijedtél meg nagyon a dokitól. Örülök, hogy beindultak Nálatok is a dolgokKép

Nikie
Én is megnézem majd a topicot. Biztos nagyon tuti lett.

Készen vannak már a fényképek a taliról is?

puszika
Bogár
bogár

KrissiKép
Mi ez a hülyeség a korod miatt. Meg ne halljam többször. Mit kell aggódni... tiszta hülyeségKépKépKép Lesz baba és kész és ha most akkor most, ha meg késõbb akkor késõbb. ÉÉÉÉÉs paszta.
Kicsit higgadtabban: ugye Te foglalkozol a holdállásos cuccokkal. 1974.06.07 kb. 11.45 Bp. légyszi engem is értesíts, de idõben ám.

puszika
Bogár
bogár

Sziasztok Lányok!
Itt vagyok ám, csak annyi a munkám, hogy majd megbolondulok!
DORIS:jól esett, hogy hiányoltál és jó volt olvasni Krissinek írt leveled! Fel kellene tenni a hasznos infok topicba!
NIKIE:amint lesz egy pici idõm alig várom hogy megnézzem a topicod!
RITA:szövetség igen - VÉRszerzõdés nem!!!Kép
CATEYE:már én is gondolkodtam ezen a dokin, bíztató amit leírtál!Azért ugye jössz a minitalira??
HURKI:legalább hamar felavatjátok az új lakást, a konyhát, az asztalt, adobozokat...KépKép

Virág
Virág

KrissiKép
Kissé lelkiismeret furdalásom van, mert amióta reagáltam az irományodra nem jelentkeztél... Ugyen nem haragszol? Ha mégis megbántottalak kérlek ne haragudj! Nem szándékosan tettem csak kikivánkoztak a soraim...
AndyKép
Én is nagyon remélem, hogy csak a korai tesztelés miatt negatív...

doris

CatEyeKép
Köszönöm szépen, hogy megírtad címet. Így legalább már tudok arcokat is gondolni a nevek mellé.Kép Feltehetek én is egy képet? Persze csak ha kiváncsiak vagytok rám.Kép

KrissiKép
Szerintem ne keseredj el a korod miatt, a férjecském nagymamája 36 évesen szülte az elsõ gyerekét és 4 gyereke van. Még nem vagy lemaradva semmirõl, ráadásul a régi idõkhöz képest sokat fejlõdött az orvostudomány.

AnyezKép
Progihiánynál szerinted melyik gyógyszerrel lehet rendbe tenni a ciklust?

Laura
Laura (laura2)

SZia Virág Kép
Igazad van, Doris pozitív sugarait muszááááj feltenni az új topicunkra is, hogy bármikor elõvehessük.

Bogár Kép
Itt van ám az új topic felettünk. A képek megvannak a zebrafarmon, és bocsi azoktól akikrõl nem készült, nem vagyok egy fényképész, de lehetett volna egy közös képet is csinálni.
Ki fotózott még?

Cateye Kép
Ugye, hogy alapos a doki? Az a jó, de én nem hozzá fogok járok, mert az én problémámat sajna nem tudja kezelni, már van dokim. Csak vérvétel miatt mentem el hozzá.

Nikie
nikie

KrissiKép

Ezer meg ezer koszonet NekedKép
Mar meg is lettem "fenyegetve" Parocskam altal, miszerint a ma eccakat nem uszom meg szarazon. Hi-hi szarazonKép
Mondtam Neki erre: C-itamint, meg miegymast munkahelyen azonnal bevetni.
Bio-ro-bot en-ge-del-mes-ke-dik- volt a valaszKép
Itten Finnorszagban egy oraval oregebbek agyunk, mint otthon, de mar ezt is belekalkulaltukKép
Proba cseresznyeKép
Ja es esik a hoKépKépKép, mint nalatok, BarbiKép

KépKép
galuska

VirágKépNikieKép
Köszi, aranyosak vagytok, pedig én még emlékszem, hogy a ciklusom elején jóformán élni sem volt kedvem, de Nektek köszönhetõen újra magamra találtamKépKép Köszönöm-köszönöm-köszönöm Mindannyiotok kedves és segítõkész sorait amellyel kihúztatok a gödörbõlKépKépKép
Laura és Mindenki akit érdekel a ZebrafarmKép
Fontos lenne, hogy mindenki feltegyen magáról egy-két fotót, mert ez erõsíti a bizalmat egymás irántKép Így legalább képrõl megismerhetjük azokat akiknek nincs módjuk eljönni a talikraKép

doris

Sziasztok lányokKép

Elõször is bocsi, hogy csak most írok, de kicsit sokat voltak a dokinál, és Csongrád-Kecskemét is kb. 1 óra autóval. Szóval: egy élõ embriót láthattunk (mert megnéztem ám én is a pici szívverését Kép), és végre megkaptam az Utrogestan hüvelykapszulámat is, mert - bár még egy kissé szabálytalan a petezsák - de úgy tûnik, jól alakul minden.

A doki azt mondta, a petezsák alakja is normális lesz idõvel, csak nagyon vigyázzak magamra. Megkérdezte, akarok-e táppénzre menni. Én szeretnék végig dolgozni, mert hajlamos vagyok elhagyni magam, és akkor nagyon-nagyon lusti leszek. Úgyhogy csak akkor megyek, ha õ kifejezetten javasolja, ebben maradtunk.

Köszi, hogy szurkoltatok nekünk, egy kicsit megnyugodtam.

GittaKép

Köszi a jókívánságokat!

MOST NAGYON JÓ KEDVEM VAN KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi: Edit
Edith

DorisKép

Hol találhatóak a képek? Én egy kicsit lemaradtam sajnos.

Edit
Edith

Bea!

Ha nem megy, nem kell excel táblát felraknod! Az is jó, ha leirod a höket, de el is küldheted mélben.
(Amint láttam, eddig még senki sem válaszolt, és én sem tudom...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

EditKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon-nagyon örülök, hogy jól van a baba és neked is jó a kedved! Jó egészséget kívánok és, hogy a továbbiakban is minden simán menjen!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Bea Kép
Bocs elkerülte a figyelmem az Excel-es file-dolog.
Szerintem csinálj az értékek alapján egy grafikont és azt töltsd fel-gyorsabb, de ha nagyon akarod leírom a folyamatát.
Nikie
nikie

Hmmm. Ezt meg jol kifelejtettem:

KrissiKép
ha 25nek erzed magad, az is agy.
Hu, ez most nem sikeredett valami magvasra, tudom, de sajat tapasztalatomat szottem bele, marmint baratnom tapasztalatat, aki 42, es 30nak sem erzi magat, s lon: meg 30nak sem nez ki. Most ment ferjhez, szeptemberben elkezdett egy bizniszsulit, beinditott egy vallalkozast, kivancsian varom, mikor kezd el bababan gondolkodni.
Ja, es Neki is magyar vizsluja van, mint nekem. Lehet, hogy ez az a bizonyos eletelixirKépKépKép

Aztan van meg egy peldam a peldataramban:
Nagynenem (akivel egy napon szulettunk- O 20 evvel korabban) 38 evesen lett anyukaja egy gyonyoru babanak, aki idokozben 10 eves, vasott, okos, gyonyoru kolokke cseperedett.
Szoval kitartasKép a bolcselkedeseimbol mara ennyiKép

Galuska

KépKép
galuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?