Szép jó reggelt mindenkinek!

Ányez
Igen, azt én is tudom, hogy a szervezet vizet tart vissza, de vajon ez tényleg csak a prolaktin miatt? Megnézem neked a Holdat, de esetleg egy órát legalább, vagy egy napszakot tudnál mondani?
CatEye
Jó hírek, holnap du. 4 óra 10-kor a Hold pontosan a születési szögednél lesz, ami azt jelenti, hogy akció!!!!
Inkább egy pár órával elõtte, mint utána, de szerintem az sem baj, ha ma este gyûritek össze a lepedõt...
Barbi

Galuska
A jó hír rátok is vonatkozik, csak azt nem tudom, hogy mikor pontosan. Úgy emlékszem egyikõtök sem lakik Mo.-on, az én idõpontjaim pedig itthonra érvényesek. Úgy gondolom, hogy csak vissza- ill. elõre kell számolgatni az idõeltolódás miatt, már ha van...
Szóval Barbi: Ma éjjel 0 óra 57 perckor jön el a Te idõd, de elõtte 12-24 órával is kifejti hatását. Már nem emlékszem, hol laksz, valahol a tengerentúlon, igaz? Nos, akkor add hozzá az idõeltolódást és kész is.
Galuska, a Te pontos dátumod ma hajnalban, szerdán 5 óra 49 perc, tehát ma este kell akciózni!!!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a progihiány elmúlhat-e magától, vagy van-e valami gyógynövény, ami segíthet ebben?
Köszi a válaszokat!
üdv
krissi