Sziasztok!!!
Meri, miota teszteltel,vigyorgok,ha ide jovok
Parod nagyon edi lehetett
Nalunk tuti nem apas szules lesz,ezt mar a kapcsolatunk leje ota tudom,igy hozzaszoktam a gondolathoz
Dragam nem birja a vert, total kifekszik
Igy nem is akarom eroltetni,mert ra nem lesz idom figyelni
Baratnom ugye itt volt es kerdezgette,hogy akkor most mar nem vedekezunk,es akarjuk a babat???Es hat nem birtam hazudni....
Egybol latta a fejemen,hoyg vmi van...
Ugyhogy o mar tud rola!De mondtam neki,hoyg tartsa a szajat, a tobbi csajnak en akarom elmondani
4en vagyunk 12 eve nagyon jo baratnok (kozepiskolaban kezdodott) szoval eselyes,hogy elfecsegi a masik 2 csajszinak,de mondtam,hoyg velem gyulik meg a baja
Vicky, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szombat...hmmmmm..ha kibirod
En is ugy erzem,hoyg nagyon hatasos a drukkunk!!!!!!!!
Vitaminok:akkor azt a kovetkeztetest vontam le,hogy jo lesz a Gravida a dokiig,aztan ha o azt mondja terjunk at masra,atterek
En jovo heten gondoltam,hoyg felhivom a dokit,akkor mar 6 hetes lesz kb.Majd meglatjuk mikorra lesz hely,csak ugy megnyugtatna....
Szerika,nagyon beutott a valllakozas,mi?
Hat meg ezutan mi lesz
Fiona,Lillarol ezek a kepek...hat kesz vagyok
Nagyon edes!!!!!
En is altalaban olyankonyveket veszek/vettem meg a bookline-on,amikrol jokat hallottam,vagy magam mar nezegettem.
Meg en sok olyan konyvet is megvettem,ami kedvenc konyv,olvastam mar,csak nem hoztam el otthonrol, a szuleimtol anno,igy most a sajat kis "konyvtarunkba" is szeretnem megvenni
Hajni,de jo,hoyg sikerult a hogorbe!!!!Orulok!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan faradt vagyok,minden tagom faj,mintha izomlazam lenne.....
Megyek is furcsizni,meg pihenni