sziasztok!
megjöttünk a pihenésből, és azonnal kidőlt a család
nem aludtunk valami jól, tegnap meg pláne
apám épp bement a városba este, mert a Vaterán vett vmit, és pont most kellett átvennie

egy családtól vett egy halom könyvet, mert azok kitelepülnek, nem akarnak tovább ebben az a országban élni... és "csak" a Nyugatinál volt, nem is a balhé közepében, de saját elvbarátai(!) megdobálták az autóját és megfenyegették. szabályosan menekült haza.
iszonyat, hogy ebben a városban így kell élnünk, az én szememben semmi nem elég jó ok arra, hogy a lakosságot fenyegessék, félelemben tartsák, emberek ne merjenek kimenni az utcára, vagy szélsőséges esetben azon gondolkodjanak, hogy tudják elhagyni a hazájukat...
nem tudok senkit se sajnálni, aki kapott a rendőröktől, hiszen többszöri felszólítás volt, pontosan olyan szavakkal, hogy mindenki tudja, aki ottmarad, mire számítson.
azt meg komolyan nem értem, aki gyerekkel kimegy. sajnos a balhé miatt sok békésen ünneplőt is megfosztottak attól, hogy tiszteletét kifejezze, de többet ér a békesség, a biztonság.
a rendőrök nem nyomták be a tüntetőket a naggyűlésre, megvárták míg vége lett, csak Tóta már nem tudott helyesbíteni - ilyen az online újságírás...
ma reggel hazafelé jövet egy olyan műsort hallgattam a rádióban, amelyben arról beszéltek, mennyit csökkent a Kossuth tér közeli lakások értéke az elmúlt hetekben. ez a környék egykor Bp. legkiemelkedőbb, legelőkelőbb lakásait jelentette...
és az is felháborít, hogy 200 milliónkba kerül a tegnapi balhé, mennyi értelmes dologra lehetne ezt fordítani! a békés tüntetés, a vélemény kifejezése nem kerülhetne ennyibe. de ezt már rég túlhaladtuk
na nem akarok bosszankodni, mert árt a pocakomnak, meg a szépségemnek
Zanza, nagyon büszke lehetsz az ügyes nagylányodra, aki már színházban is volt, és szuper édes a humora
remélem lázas kisebetegek mind meggyógyultak!
Neet, múlt héten nekünk is volt ilyen, hiretelen láz, aztán ahogy jött, ment is.
nekiállok az ebédnek, mert éhenhalunk
ma du. megyünk "beszédindításra" - ez volt az utsó szabadnapunk, de most becseréltük a logopédusra...